Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 12:52
- Nahlásit

zdařte dámy....

tu je to samý kozy a prsénky..... téda že vy ste ale všicky fest kozatý.... já mám problém opačnej.... širokej hrudník a kozénky -1... na to se prsénka nedá sehnat vůbec....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:11
- Nahlásit

Fifi

to jen ta klec je pro ni takovej jakobubak

ne to já vím, jak to myslíš, že jí vadí jen to klecový cvičení. Já si jí právě dovedu představit, jak by smažila právě to tý klece a tam nabízela tu tohle, tu támhleto.... komickej obrázek

vidi klikr v ruce, uuz ji jde para z usi, no je proste deprivovana.

počkej až ti deprivantka jednoho dne ten klikr dotáhne sama, že jako "De se na to!" to mi předvedl Ešátor na chalupě, taška ležela na zemi, v ní klikr, tak ho vytáhnul za šňůrku ven a dohopikal s mávajícím ocáskem za mnou, že jako akce!akce! akce! , celej deprivovanej

hele jak člověk může deprivovat zvířata

https://www.facebook.com/photo.php?v=1284333040151 30&set=vb.538199046191636&type=2&theater

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:21
- Nahlásit

PetraK
ta micka je božíííííí.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:22
- Nahlásit

vlk

viď? a přitom stačí hrozně málo

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:27
- Nahlásit

PetraK
viď? a přitom stačí hrozně málo
no když neba agilitit šiby, třeba to bude bavit pana Džinkse....to je tak nenažranej kot, možná by se za pamlsek dal ukecat....

sme dneska byli očkovat psistvo a kočičistvo.... nějak nás byla plná ordinace....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:31
- Nahlásit

vlk

.to je tak nenažranej kot, možná by se za pamlsek dal ukecat....

proč ne? navíc je to pro kočku zrovna myslím docela dobrej tělocvik, všechny ty blbiny.

nějak nás byla plná ordinace....
mno, myslím, že ono stačí, když půjdete s jedním jediným psem a bude vás plná ordinace

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:32
- Nahlásit

vlk
ale všicky fest kozatý

ty wogo vy ě s tou klecí klecovatou strašíte.....jestli jí koupím a zrzavej z toho bude mít nerva, tak to bude něco. Nechtěla bych ho tam rvát násilím...ale on má nerv už jen z auta bez klece.
A jsem 100 let za vopicema, páč o klikru jsem toho dost načetla, ale nevím proč ještě neprubla, mám tak nějak pocit, nedá se pések jako naklikat špatně, (jako že by mi to trvalo dlouho, než mu dám kokíno ) a záleží taky na tom esli by zrovna měl náladu žrát že

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:34
- Nahlásit

Vero
myslím na vás, ať to není nic závažnýho. Já nemoci zvířátkovské moc prožívám

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:36
- Nahlásit

vlk

sme dneska byli očkovat psistvo a kočičistvo.... nějak nás byla plná ordinace....

a to si paní předstaf, kdybys měla F-ka tak byste se tam s tím kozincem nevešli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:37
- Nahlásit

Vero
ja prave nejakou tu alles mam (mam vlastne 3 sem tenkrat segre pred svatbou shanela cervenou podprdu pod saty, pac sem chtela jit na jistotu a oni mi zrusili strih a koupila jsem na janske nahore, ale ted tam sou uz latky asi 2 roky tam meli supr obchudek, sem ji koupila a pak si objednala jeste cernou/bilou z netu, ale jinak hruza vetsinou v kamennym obchode neco poridit...

birma
jo ty jsou pekny akorat ja nemam moc rada tento strih, protoze mi hodne dela vlnu na prsach jak se zarizne dycky a to me prudi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:39
- Nahlásit

denyk
a to si paní předstaf, kdybys měla F-ka tak byste se tam s tím kozincem nevešli no jeste stesti, ze vlk ma jen siroka zada, takhle se tam jeste nejak nacpou

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:40
- Nahlásit

denyk

ak nějak pocit, nedá se pések jako naklikat špatně

NE, na naklikání samotném vůbec vůbec nic není, chce to dodržet jen pár věcí - rozhodně cvičit se psem než bude najedený, musí mít pochopitelně na ty odměny chuť. Rozhodně si vyhradit odměnu, kterou jindy nedáváš. Něco echtgoldsuprovýho. Klikat vždy v krátkých sériích, třeba deset kliknutí. Klik+odměna - klidně si je dej na misku, ať se ti dobře berou. udělej těch deset sérií a konči - nebo možná pokud je pes nežravec tak i míň. Aby měl prostě o tu dobrotu ještě zájem. No a za nějaou dobu zas. Neklikej nikdy na stejným místě, někdy u toho seď třeba na zemi, někdy stůj, jindy seď na židli. Ať si pes nespojuje klikání s určitým místem, časem a tvou pozicí. Mně samotný se osvědčilo naklikání udělat jak doma, tak venku v klidným prostředí a pak venku s rušivými elementy. Ale nemusí se to prý. U nás byl výrazný rozdíl když jsem naklikala jen doma -venku ho klik pak nezajímal, udělal co bylo požadováno, ale na kliknutí se netěšil. Takže jsem počkala a naklikala ho znovu a to tak, že tedy i venku. Rozdíl velikej. No a až ti bude na to kliknutí reagovat tak, že klikneš a on bude radostně čekat tu odměnu, ukážeš mu na něčem zcela jednoduchým, jak to funguje, že když to z tebe chce vypáčit to kliknutí, musí hošikus něco provést , třeba dotek čumákem dlaně, nebo tak něco. U vás blbý, že teda Bukýs je ten nežravec, tak jedině pro dobu, kdy budeš naklikávat, zmenšit krmnou dávku.

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:40
- Nahlásit

PetraK
mno, myslím, že ono stačí, když půjdete s jedním jediným psem a bude vás plná ordinace
ani nee, u nás mají hoooodně velkou ordinaci... máme zde nějakou novou paní dochtor.... napřed pištěla, gde má Ašopes košík, že se ho bojí, ale když jí dal packu a hudlana, tak přestala, pak pištěla kde mají šiby košíky, že prej má s nima špatné zkušenosti... tak i šiby předdvedly, že se umí chovat vzorně.... to už kroutila hlavou jak je to možné..... paradoxně nejvetší virvál ztrpilo to nejmenší kůtě.... to už se vetka naštěstí smála, tak jsem se jí ptala z kundypak je tož říkala ze z Prahéééé ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:41
- Nahlásit

denyk

a to si paní předstaf, kdybys měla F-ka tak byste se tam s tím kozincem neveš

a ty seš taky jemenů královna!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:42
- Nahlásit

denyk
a to si paní předstaf, kdybys měla F-ka tak byste se tam s tím kozincem nevešli
šiš nestraš... jsem ráda za moje malinkatý kozéénky se kterejma néni taková dřina je fšude tahat.... akorát že ty kozí chlífky se blbě shánějí....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:42
- Nahlásit

vlk

le když jí dal packu a hudlana, tak přestala, pak pištěla kde mají šiby košíky, že prej má s nima špatné zkušenosti.

cirkus humberto

je tož říkala ze z Prahéééé ..

tvoe z Prahééé a přesídlila k vám? taky asi nějakej nadšenec, ne?

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:44
- Nahlásit

PetraK
tvoe z Prahééé a přesídlila k vám? taky asi nějakej nadšenec, ne?
nevím, ale na ruce jí zářil úplně naleštěnej snubák, tož esli se semka nepřivdála....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:49
- Nahlásit

vlk
akorát že ty kozí chlífky se blbě shánějí....
tady je videt, ze na tech kozach zas tak nezalezi, pac chlivky maj nevhodny uplne vsude

tak hlavne, aby vetka byla sikovna

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:53
- Nahlásit

PetraK
kujů, kopčím a tisknu
ten klikráč snad někde najdu v psí skříni
(no má tam nepořádek, holomek jeden :smirk

zmenšit krmnou dávku
hm takže tejden bez jídla

a ty seš taky jemenů královna!!!
ne já jsem jen "Denis postrach okolí"

vlk
jo každej extrém stojí za hovno, my dlouhonohý a navíc
s velikosti botiček 43 bychom mohli vyprávět

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:57
- Nahlásit

cernej caj
tady je videt, ze na tech kozach zas tak nezalezi, pac chlivky maj nevhodny uplne vsude
no když já mám docela atypickou figurku.... potřebuju tak obvod 100- 105 a košíky B a to neseženu i kdybych se posrála.... tyhle obvody jsou tak od D a vejš....

tak hlavne, aby vetka byla sikovna
ale joo... nakonec byla vysmátá a tvrdila, že po nás už ji nic nepřekvapí.... ale nevim nevim, když jsme nasedali do auta, přijel chlápek a tahal z auta kozla kterej smrděl naprosto děsivě....

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 13:59 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

denyk
jo každej extrém stojí za hovno, my dlouhonohý a navíc

to taky znám, měřím 1,78 a nohu mám naprosto stejnou jako ty....a céra ta měří 1,85... ta přečnívá úplně všude....

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:04
- Nahlásit

vlk
obvod 100- 105 a košíky B
no tak to jseš taky jinej poddruh

já nakonec vybrala tytok plafky, jsem letos pozvaná do móře,
a ty starý už by se mi mohly rozpadnout

se mi budou hodit ke žlutým ploutvím a brejlím a šnorchlu
budu kanárkorybičkovatý Denyk

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:05
- Nahlásit

vlk
tak to já jsem jako tvá dcéra

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:08
- Nahlásit

denyk

no má tam nepořádek, holome

dokud si to neuklidí, nepude ven!

hm takže tejden bez jídla

asi tak no nevím jak na nežravce, to neporadím.vím, že se dá prý klikrovat na hračku, na hru, ale to nevím jak, to jsem nikdá nedělala.

"Denis postrach okolí"

se nevylučuje
vlk

ale na ruce jí zářil úplně naleštěnej snubák, tož esli se semka nepřivdála

áha, tak to je taky možnost, tož ať vám tam vydrží.

y starý už by se mi mohly rozpadnout

to mi ani nepřipomínej takovýdle story!!!!! myslim, že u Lednickýho zámku a na Vranovský přehradě se smějou ešče tetkon

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:11
- Nahlásit

denyk
my dlouhonohý a navíc

jo!
vlk
že po nás už ji nic nepřekvapí.... ale nevim nevim, když jsme nasedali do auta, přijel chlápek a tahal z auta kozla
chudák vetka Prahé
a céra ta měří 1,85... ta přečnívá úplně všude....
mám o jeden cenťáček míň a přijdu si naprosto normální (teda dokud nejdu nakupovat, nebo nehledám chlapa )

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:17
- Nahlásit

denyk
no tak to jseš taky jinej poddruh
vono já jsem celkově velmi srandovní figurka....
tak to já jsem jako tvá dcéra
..dlouhé bidlo ????

PetraK
áha, tak to je taky možnost, tož ať vám tam vydrží.
mohla by, byla docela fajn...

birma
mám o jeden cenťáček míň a přijdu si naprosto normální (teda dokud nejdu nakupovat, nebo nehledám chlapa
nakupovat jak nakupovat...spíš to hledání chlapa... teda céra s tím problémy nemá, ta je mladá.... ale mě to trvalo 10 let...

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:20
- Nahlásit

vlk
teda céra s tím problémy nemá, ta je mladá....
hele já jsem taky mladá. I když fakt je, že u mě je spíš problém v mozgu (někdy na obou stranách), než ve vejšce

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:21
- Nahlásit

vlk

. ale nevim nevim, když jsme nasedali do auta, přijel chlápek a tahal z auta kozla kterej smrděl naprosto děsivě

ty vole Heriott v šukních a po česku chudera malá

mohla by, byla docela fajn...

tož snad to klapne

birma

přijdu si naprosto normální

ehm, ehm, ehm, to je mi nějak odvážný hodnocení

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:26
- Nahlásit

PetraK
ehm, ehm, ehm, to je mi nějak odvážný hodnocení
jako vejškou, svojí hlavu bych s takovym slovem v jedný větě nikdy nepoužila

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:34
- Nahlásit

birma.

svojí hlavu bych s takovym slovem v jedný větě nikdy nepoužila
no proto

hele sem si uvědomila, jak jste vlastně dostali Adama domů z útulku? To musel jet autem, nebo nějakým prostředkem, že jo?

<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání