| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 20:13
- Nahlásit
birma
jenze s tvejma vlasama to de. videlas ty moje? me jich pulka do copu nedosahne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 20:13
- Nahlásit
kachna_
fakt to pak je rovný?
ne, ale je to asi nejrovnější, co si šmiknu sama a vždycky je to zlepšení oproti předchozímu stavu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 20:55
- Nahlásit
birma
upletu cop
Nestvi me!
cernej caj
jak ste strihali?
No normal, namocit hlavu a ustrihnout vlasy.
ja mam vlasy desne jemny
Ja taky, a este ridky.
kachna_
Jee, to je pekny.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 21:07
- Nahlásit
Fifi
sem cekala nejakej specialni postup dle toho jak brutice psala
birma
uuuz padam unavou na klavesnicu. za 10 minut ze zkopiruje archiv s fotkama, tak poslu zitra z prace...
jo a dotaz, v tehle vedrech je asi blbost nechavat maso pres noc venku, ze? kdyz by se dalo vychlazeny z lednice ven? pac psy ho rano dostavaj docela studeny z lednice, tak jestli jim to neva
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 21:15
- Nahlásit
hm, kdo tady mluví o jemnejch řídkejch vlasech? na to mám patent já
mamka dostala školení kapací, se sem nastěhuje, aby kapala po 6 hodinách a prej se těší...
nemám nic sbalený, páč jsem s tím už nepočítala, nestíhačkuju. tak tu nezlopte.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 21:16
- Nahlásit
kafe
venku maso teď bych nenechávala, ale studený z lednice teda asi taky moc ne... tak nevím, my máme mikrou vlnku...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 21:16
- Nahlásit
cernej caj
specialni postup dle toho jak brutice psala
Tak specialni bylo prostredi, maceni hlavy v labi a kadernickej salon na pastvine pro kone.
dotaz, v tehle vedrech je asi blbost nechavat maso pres noc venku, ze?
Bych to dala do hrnce s poklicou a nechala v pokojovy teplote, takhle rozmrazuju ja, v noci vyndam, flaknu do hrnca a druhej den vecir podavam, v lednici by mi to nerozmrzlo. Ale zalezi, jak mas v baraku, ja docela prijemno ted.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 21:17
- Nahlásit
Vero
mamka dostala školení kapací, se sem nastěhuje, aby kapala po 6 hodinách a prej se těší...
Bezva, ze to mate zajisteny. At se kocicak uzdravi a vy si uzijte dovolenou!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 21:19
- Nahlásit
Vero
tak si to uzijte
Fifi
jo ahaaaa takhle
teplomer v pokoji hlasi 22.9, v kuchyni je o malinko min, prave mam strach, aby se to nezkazilo, ale zas nejakych 7hodin by to pred konzumaci psum mozna ani vadit nemelo... jinak mam rozmrazeny v lednici
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 21:24
- Nahlásit
cernej caj
v pokoji hlasi 22.9, v kuchyni je o malinko min, prave mam strach, aby se to nezkazilo
Tak to by nemelo, ja vyndavam v noci, kdyz jdu spat, coz bejva teda spis k ranu, po pulnoci dost a do vecera to rozmrzne prave akorat, nesmrdi to, ale mam Falko, nebo z jatek, treba vetamix to bude mit jinak. Ven bych to nedavala, nevis, co se ti do hrnce i pres poklicu dostane za havet.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 22:17
- Nahlásit
Fifi
já jí právě říkala, že trimuješ perdele, tak umíš i stříhat vlasy..... nedřív vytřeštila oči a pak chytla záchvat smíchu Myslím, že se u mě už asi nediví ničemu
kachna_
krásný závěs
cernej caj
stříhaly na táboře a jak říkám Fifka je šikovná
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 22:41
- Nahlásit
vlasy probíráte? já už je mám strašně dlouhý a potřebovala bych to zkrátit, ale kadeřnici stíhám akorát o dovolený a leto mi to nevyjde kvůli tý autoškole, tak za další rok budu mít asi vlasy do pasu
bych brala někoho kdo by mi je šmiknul na pastvině hned
já teda měla vždycky vlasy hustý, silný a vlnitý, ale za poslední rok mi strašně zjemněly a je to teda děs a i víc padaj, i jsem byla s tím u dochtora a prej klasika, co byste chtěla ve svým věku
kachna
teda ten závěs je luxusní, byl by i stylovej s našima kočkama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 22:45
- Nahlásit
Maya
měla vždycky vlasy hustý, silný a vlnitý
Nestvi!
kvůli tý autoškole
Budes vyborna ridicka s dlouhyma vlasama? Dej se na blond (teda ani nevim, esli nejsi blond), to pak zacatecnicim ostatni hodne odpusti, nebo jen chapave hlavou pokyvaji.
brut
Vono takovy prechody u perdela, z kohoutku na plece, na hlave oboci či na stehnach do huste srsti, to je veda, narozdil od smik fik lidskyho porostu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 23:00
- Nahlásit
Maya
doporučuju Fifi jako kadeřnici ... udělej si výlet se společným venčením, vezmi s sebou nůžky a máš hotovo
Fifi
jenže to ví pejskař a ne holka, co má doma kocoura a to jen kvůli dceři, která ho chtěla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 05:45
- Nahlásit
fifi
Ven jako z lednice do kuchyne tak dik, mam mix falco/vetamix/posvar, tak ozkousim
A kde bydlis? nuzky mam vlastni;)
U nas burina jak svina, su zvedava zda to pude na brno s nama, ale ten vzduch to potreboval
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 06:22
- Nahlásit
Mórgen,
trochen zataženo, že by sprchlo?
Tak klikr jsem nenašla, ale našla jsem tento MICROMINERAL od Baron-u
(myslím, že ho někdo objednáváte) http://www.baron.cz/pes/micro-mineral-3332-k-X0005 62-X000604-X000566.html ex.. 7/2013 ale myslím, že by tomu snad nemělo být ni, nechcete to některá? Je to téměř plné tj. 0,5kg.
birma
radši na sedačkách než v kufru
taky jsem ho tak měla, ale sápe se dopředu, dokáže dělat neuvěřitelný pohyby, zamotat se do pásu, no prostě je to něco
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 06:30
- Nahlásit
brut
plesnifcííí jsou moc dobří ... naučili se chovat slušně a přizpůsobili se mojím neduhům
to je paráda, Bukís je taky moc hodnej, když není Denýkovi dobře
Vero
krásný výletík přeji a snad se očko kočičí brzo dostane do pohody
Já měla v noci hroznej sen. Bukíse přejela autem kamarádky dcera. Měl něco s páteří na veterině mu dali krunýř, plýnu, prostě mu to zafixovali se zadníma nohama, páč na ně moc nemohl chodit...a řekli, že už to lepší nebude...
Hustý , pak ale sen pokračoval, kdy pes už neměl kruný ale špatně chodil a zase auto, úplně ho odhodilo. Valila mu krev z ucha, říkala jsem si že bude konec. A pak jsem se vzbudila-ubulená ...no a šmudlík vedle mě spokojeně spal, úplně zdráv
A co se týče vlasů, nemám rád chodit ke kadeřnici, příjde mi to ztráta času. Ale mám tu fajn kamarádku, která to pochopila, takže stříhání jí zabere 20 minut, já zaplatím 110Kč a valím s mokrou hlavou dom . Nemám ráda ty vyfoukané helmy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 07:19
- Nahlásit
denyk
a co bys za to chtela? ja bych to mozna brala, pokud se ti neozve nekdo, koho bys treba nemusela resit postou.
to byl teda dost desnej sen tak hlavne, ze to byl jen sen...
proto se rada striham v jihlave. za 90kc, na sucho, za 10minut hotovo. Ne ze v brne nesezenes salon, kde pocinaji mytim (kdyz mam vlasy umyty), pokracujou strihanim a konci vyfoukanim a sprejovanim. Kdyz nechces foukani a sprejovani, platis 350 stejne...
ale vim, ze se da chodit k ucnum na ucnak strihat, ale nevim jak to tam maji, ale zrovna me na nejakym zubu moc nezalezi, tak si to tam zkusim zjistit na priste
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 07:29
- Nahlásit
cernej caj
já za to nic nechci, v okolí nikdo tohle nepoužívá,
takže ti to klíďo pošlu třá mi koupíš pivko až se někdy sejdem
tak hlavne, ze to byl jen sen
no asi tak, já ty sny mám hodně živý, většinou hnusný.
Ikdyž ta večeře s Okamurou před pár dny neměla chybu
nechces foukani a sprejovani, platis 350 stejne
hustý, njn město. Když jsem si nechávala dělat melíry, platila jsem kolem 700Kč, vlasy zničený, ble. Už nikdy.
Učně bych nedala, já nemám ráda velké změny, takže dycky po příchodu od holiče trpím než si zvyknu
Psali mi z Timo, že plavky co jsem chtěla jsou vyprodaný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 07:37
- Nahlásit
denyk
tak supr
tak prave u me de jen o zkraceni... nejakej tvar toho mam, navic mam presnou predstavu a kdyz se strihac aspon priblizi ty predstave, tak su spokojena (nechavam si to u licnich kosti jakoze nejkratsi, prodluzujici se smerem dozadu, takze z boku je to takova sikma hrana a ze zadu to tvori takovy hodne nevyrazny "v". At mam po ramena nebo pod usi, strih furt stejnej uz tak minimalne 10 let akorat se obcas meni dle chapavosti ci blbym dnu kadernice
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 07:45
- Nahlásit
Tak pošli adrés do emila.
Příští týden pošlu
akorat se obcas meni dle chapavosti ci blbym dnu kadernice
no to každopádně. V dobách dávných jsem chodila na trvalou a pipka mi to tam nechala dýl a doma když jsem si pak myla hlavu jsem zjistila, že mám občas někde ježka.... vlasy mi vypadaly . Ale teď už je ničím netrápím a od té doby jsou docela poslušné, nefénuju a o nějakým česání taky nemůže být řeč
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 07:50
- Nahlásit
denyk
nojo, je to udel s vlasama.
A nemaj ty plavky treba jeste v nejakym eshopu obecne s plavkama? ty byli fakt pekny, by byla skoda je nesehnat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 07:55
- Nahlásit
eshopu obecne s plavkama
njn mrknu třá jo.
Já už mám totiž 5 let starý vyšisovaný, prostě nic moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 08:22
- Nahlásit
Fifi
Dej se na blond (teda ani nevim, esli nejsi blond
nejsem, ale to fakt nejni špatnej nápad bejt za blbou blondýnu (zdejší bloncky odpustěj)
brut
doporučuju Fifi jako kadeřnici
náhodou fakt věřím, že kdo umí ošmikat psy, umí i lidi, však je to stejný
U nas burina jak svina,
u nás nic, ale teda teď ráno fučí severák, což podle teploměru nevypadalo, takže celou cestu do práce mrznu jak svińa
koukám to máte s vlasama stejný jako já, já taky už 10 let stejný, jen normálka delší, protože ke kadeřnici jednou za rok, jediný co mě štve, že si to musím barvit, ale to už si léta dělám raději doma, protože 2 hodinu u kadeřnice je nad moje síly
jinak zuřím, protože hned po ránu mail, že nám budou příští tejden měnit telefony, zase jako obvykle se něco děje o mojí dovolený, takže já přijdu za dva tejdny do práce a nebudu umět ani přepojit telefon, protože samo tady nebude nikde nikdo kdo by mi to ukázal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 08:34
- Nahlásit
denyk
nebo najdes jiny pekny ja loni pred morem si chtela koupit nove a nasla sem. Luxusni plavky, perfektne sedeli pres prsa, Krasna fialova. Mesic sem premyslela, jestli mi za 4.000 stojej koupit jako rozumove mega drahy, ale to jak kdyby nekdo usil na me nakonec sem skoncila se zarivou modrou, ja modrou nerada, ale nakonec perfektne ladili k lehatku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 08:36
- Nahlásit
Maya
tak to mas taky vyhlidky
zato ja mela slibeny, ze mi reinstalujou pc o moji dovoleny v pondeli, takze sem komplet vycistila pc a dneska je ctvrtek a co? furt hledam nejaky veci k praci, pac to mam rozstrkany vsude po zalohach a cekam, kdy mi to necekane v pulce dne seberou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 09:02
- Nahlásit
nechť vejde ve všeobecnou známost, že černý kafe je naprosto šílená a nasadila mi do hlavy opravdu velkýho brouka a tudíž cokoliv se z něj vylíhne ošklivého padne jen a jen na její hlavu!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 09:07
- Nahlásit
birma
urcite nejsu o nic min silena nez ty, kdyz si s tam toho brouka nastehovala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 09:09
- Nahlásit
cernej caj
jenže do dneška jsem na to myslela jenom v módu - to musí být super, ale nic pro mě a teď? teď? a kdo za to může? přiznej se!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 09:11
- Nahlásit
RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!!
si švihnem Tildu, když tu máme Denyky
Huž třetí den mám rozbitou hlavu. nejdříf mě zlobila dáseň, pak se přidalo ucho, pak mě začlo ešče bolet v krku a tetkon mi k tomu ešče bodá vzadu v makovici.Se střelim asi, hnusný to je. A ráno byl taková klendra, že jsem velmi rychle změnila autfita z pidišukně a tílka na tříčtvrťáky a tričko.
řešily jste háro?? Nesnášim lidi, co maj hustý vlasy mám taky vlasy na prt. ale dřívějc jsem neměla, měla jsem docela dráty. A střihá mě zpravidla Brtnik a nebo se já, což s tím mým jednovokem je pak ve výsledku sranda
Vero
pokud tu ještě budeš - držím palce, ať se nemusí na operaci, a je skvělý, že skorotchýně se takhle nabídla a můžete jet. To je moc hodná.
denyk
Já měla v noci hroznej sen. Bukíse přejela autem kamarádky dcera. Měl něco s páteří na veterině mu dali krunýř, plýnu, prostě mu to zafixovali se zadníma nohama, páč na ně moc nemohl chodit...a řekli, že už to lepší nebude.
moc hezkej sen teda . a víš, z čeho to vychází, viď?
neboj nejsi v tom sama, já jsem dneska v noci zcela pragmaticky hovořila s otcem a řešila dědictví. Jedné mojí spolužačky, která jaksi ale nějak zmizela
.no a šmudlík vedle mě spokojeně spal, úplně zdráv
úlevička, což?
|