| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 17:00
- Nahlásit
Vero
dom o pěti klikat na pécé
sem cetla na vécé
mužík je s ním ještě u dr
Tak este nepoustim!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 17:02
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Prtě včera večer odevzdáno a dneska nastal veliký psí relax.... plesnifcííí chrápou, jak na lesy, páč je nikdo po týdnu neprudí
No a já taky relexuju, když nemůžu nic dělat.... noční spánek je tak přerušovanej, že se ráno cítím, jak přejetá parním válcem.... ale v pondělí jde ortéza dolůůů, už se těšííím Ty zapařeniny pod ní dost svědí a podrbat se člověk nemůže. Jen mám pocit, že od pondělí bude chladno a místo letního oblečení budu muset vytáhnout teplejší jako zákon schválnosti
Koukám, že se tu probírají podpdy .... tak pokud nepotřebujete čistou bavlnu, tak jste na tom ještě dobře, páč vždycky nějakou slušnou za ruzumný peníz objevíte, ale já si za chvíli asi začnu kupovat z nouze mateřské, jinak budu mít smůlu
čajíčku
zdřímla jsem si i dneska na etapy, abych alespoň trochu dospala noc, ale malá mi docela chyběla.... umí se totiž krásně tulit a ještě má štěněcí jemný chloupky, takže je příjemná na dotyk
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 17:04
- Nahlásit
Fifi
co dělá tvůj uříznutý prstík? se s ním musí blbě klofat do pc... je v pohodě? A co holčičky, chutnala jim kapustička s paniččiným prstíkem?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 17:06
- Nahlásit
brut
uříznutý prstík
Je to levej palec, takze to jde, tim jen mackam mezernik. Samoze vrrrkodlaci sezraly vcera vse bez oka mrknuti.
Se ti ulevi teda, bez ortezy, hlavne, aby to uz nebolelo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 17:08
- Nahlásit
mam mobil zreklamovanej
Vero
A sedi?
Ja mam takovy stredne hnedy skrine a nabytek a zdi chcu zelenobily a taky nevim, zda to k sobe pude
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 17:15
- Nahlásit
zraněná rohovka. 4x denně různý troje kapky, takže asi nikam nejedu, nemám tohle po kom chtít.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 17:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Vero
No doprdele.
edit - a vzit ho s sebou, v nejaky boudicce, to by neslo? Teda jestli jedete nekde na cundr, tak to je jasny, ze ne, ale kdyz by byl nekde v hotelu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 17:30
- Nahlásit
Vero
achjo
zrovna jsem teď koukala, že má jeden kocour zarudlý a slzící oko, tak doufám, že mu to do zítra zmizí a nedopadnem jak vy
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 18:06 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Fifi
a vzit ho s sebou, v nejaky boudicce, to by neslo
to jsem zavrhla, á bych si to stejně neužila, muset v pravidelných intervalech být v pokoji kapat, bé by to byl stres a ohrožení, utek by pokojské nebo tak něco...
nakonec ale jedem. zůstane s ním mužíkova maminka. je spolehlivá. jedem za ní udělat kapací školení.
já bych si to netroufla chtít, ale nějak se s mužíkem dohodli...
držte nám palce, páč se teď rozhoduje, jestli bude nebo nebude muset být operace.
birma
zrovna jsem teď koukala, že má jeden kocour zarudlý a slzící oko, tak doufám, že mu to do zítra zmizí a nedopadnem jak
no, snad ne. zarudlý a slzící vypadá "jen" na zánět spojivky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 18:15
- Nahlásit
brut
tak aspon ze plesnivci chrapou, ale zas aby te moc neprudili
Tak to je super, ze uz pujde orteza dolu, to v tech vedrech musi byt fakt hruuuuza.
Vero
chudera kocurisko, tak super, ze je maminka tak ochotna a nakape, to by bylo jinak skoda se dovolene vzdat, ale jinak to dilema dost chapu...
birma
hele, me se ten pokojik cos posilala celkem libil akorat ty hodne vyrazny zdi sou na me moc vyrazny, by se mi libil jemnejsi odstin...
a je fakt, ze ja voko na to, aby neco ladilo tay nemam, vetsinou koupim to co se me libi a je mi to prijemne a pak to dycky nejak zapadne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 18:48
- Nahlásit
Vero
zarudlý a slzící vypadá "jen" na zánět spojivky.
jasný, věřim, že bude v pohodě, jen jsem si na tebe hned vzpomněla
nakonec ale jedem. zůstane s ním mužíkova maminka. je spolehlivá.
tak to je super, že máte takovou podporu a pomoc
cernej caj
hele, me se ten pokojik cos posilala celkem libil akorat ty hodne vyrazny zdi sou na me moc vyrazny, by se mi libil jemnejsi odstin...
no právě, s jemnější barvou by byl super, nebo kdyby byly třeba šikmé stěny, strop + pravá stěna bílé, tak by to byla bomba kombinace. Ale představ si, že bys přišla domů zplavená z hicu venku a potřebovala se zchladit a tam by na tebe "vybaflo" tohle... navíc jasná žlutá hrozně nabuzuje, takže to neni úplně ideál na spací místnost a obzvlášť teda ne pro děti...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 19:05
- Nahlásit
birma
jj, ta jasne zluta je takova i dost agresivni na odpocinek... tak sem vybrala 80 fotek. poslu vam jinak archiv se zbytkem... no snad o vikendu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 19:13
- Nahlásit
cernej caj
tak sem vybrala 80 fotek. poslu vam jinak archiv se zbytkem...
jooooooooooooooooooooooooooooooooo já se těšíííííííím
jsem se ani nechlubila, že jsem bejvalýho nalomila na třetího psa (dva + xy koček je prostě málo! )
kukejte a najděte 5 rozdílů
Honzova Sisinka se mnou na stopách:
pejsek ve znojemskym útulku:
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 19:28
- Nahlásit
birma
to bych te teda nepoznala vubec
pejsek mooooc peknej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 19:29
- Nahlásit
cernej caj
to bych te teda nepoznala vubec
však to je asi 5 nebo 6 let taky mám historické fotky (někde), kde jsem na centimetrovýho ježka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 19:39
- Nahlásit
Vero
ojoj, tak ať se obejdete bez operace, mě kocour nakonec na operaci musel a už to oko má asi nafurt takový jiný, takový víc přivřený, na sluníčku ho skoro zavírá a kdoví jeslti na něj vidí, i jsem ho vzala k vetoj, jestli tam něco nemá, ale prej to má zahojený dobře, prej se to někdy srovná až za rok za dva a někdy vůbec
super, že máte hlídací mamku, tak jí alespoň přivezete nějaký obr dárek, kočce doporučuju po každým kapání něco dát, třeba kousek sejra, mě se to osvědčilo, kocour se pak na kapání vyloženě těšil
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 19:41
- Nahlásit
birma
jsem na centimetrovýho ježka
Jeheee. Vsak uz na ty horni fotce ses kratkeho vlasu, to zavidim, ze ti doroste kstice. Vubec zavidim vsem lidem, co maj husty a silny vlasy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 19:48
- Nahlásit
Fifi
Vubec zavidim vsem lidem, co maj husty a silny vlasy
tak to ja taky. proto zasadne nenosim zadny culiky a zadny ucesy... pac muj culik ma objem vlasu jak u tech malovlasych jeden pramen pro cop a hodne vlasych nejakej postranni miniculicek ale v rozpustenym stavu to neni tak poznat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 19:49
- Nahlásit
Fifi
Vsak uz na ty horni fotce ses kratkeho vlasu
no takhle vypadá právě kštice rostoucí z ježka
a aby ses pobavila:
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 19:53
- Nahlásit
birma
to je fakt drobecek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 19:56
- Nahlásit
cernej caj
tady byl hodně mladinkej, takže měl tak o 10 kg míň než potom na stáří
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 19:56
- Nahlásit
Fifi
tak hlavně, že nemáš ufiklý pravý.... i tak na dálku foukám a přeju brzké uzdravení
Já si myslím, že to dámy sluply bez mrknutí oka a trocha tvojí krve jim nevadila
cernej caj
plesnifcííí jsou moc dobří ... naučili se chovat slušně a přizpůsobili se mojím neduhům
Vero
kocourek má teda setsakra smůlu ... ale je skvělé, že můžete díky mužově mamce odjet na dovču... budeme držet palce, ať chlupáčkovi kapky pomůžou
Jinak ohledně barev ..... holka má vymalováno žlutě, ale světle, k tomu světlý nábytek a doplňuje vše barevnýma polštářkama, povlečením atd. ... synek má jednu stěnu modrou a jinak vše do bíla, doplňky od modré, přes červenou až k černý a vůbec to neruší .... Já mám vymalováno bíle, ale chtěla bych krapítko barvy, což zase nechce Vilém a tak to zatím neřeším, jen si "hraju" s potahama atd, který můžu v případě potřeby vyměnit ( na rozdíl od nové výmalby)
K oranžové stěně se měděná hodí, ale spíš bych sáhla po té tyrkysové, co radila birma (myslím) nebo modré či zelenkavé... líbí se mi, jak teď prodávají závěsy od nejtmavší barvy po nejsvětlejší, takže jde o takové hezké prolínání barev, které by k barevné stěně taky šlo ..... dost dobře si dovedu představit několik barevných kombinací
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 20:02
- Nahlásit
Fifi
tvůj loňský zástřih letos potřeboval obnovit a tak jsem po operaci navštívila kamarádku kadeřnici, která mi ostříhala o cca 15cm a prý jsem to měla hezky rovně střižené , málem jí trefilo, když jsem jí říkala, jak jsme loni vlasy krátily .... podotkla, že se u mě už ničemu nediví a že by moje dvorní kadeřnice být nechtěla, páč by za chvíli umřela hlady
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 20:02
- Nahlásit
cernej caj
pac muj culik ma objem vlasu jak u tech malovlasych jeden pramen pro cop a hodne vlasych nejakej postranni miniculicek ale v rozpustenym stavu to neni tak poznat
No ale aspon muzes mit dlouhy vlasy, to ja s tema par chlupama ani omylem. To mi maminka rikala v detstvi, kdyz me dycky strihala dle kastrolu, ze mi tim strihanim vlasy zhoustnou. Prdlacky kvrdlacky! Je to nespravedlivy, bracha ma haro po mamine, ja chmyri po tatikovi.
birma
a aby ses pobavila:
Hezky, jezourek! Altarka teda byl fakt kusanec...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 20:04
- Nahlásit
brut
prý jsem to měla hezky rovně střižené
Tak to me tesi, ja strihat umim, vsak mam nejakou skolu od perdelu s trimovanim.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 20:06
- Nahlásit
já bych chtěla závěsy z týhle látky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 20:08
- Nahlásit
brut
jak ste strihali?
ja bych taky potrebovala nejakou strihorukou sikovnou zenu, ktera by me na leto ufikla kus vlasu +/- rovne i kdyz ted teda pudu ke kadernici v sobotu - holka po skole, nema praxi, nechtej ji vzit kvuli praxi, tak sem kamaradce nabidla, ze ji trochu praxe pridam... tak su dost zvedava lepsi byt totiz ofikana krive a zadaco, nez krive a za 200 kc
Fifi
to mi taky jako male tvrdili, kdyz sme sli furt na kluka ja mam vlasy desne jemny, kdyz si udelam cokoli tak mam plesaty pesinky na hlave. aspon na svatbe usetrim za kadernici, pac umyt a rozcesat vlasy si hezky umim sama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 20:10
- Nahlásit
cernej caj
ja bych taky potrebovala nejakou strihorukou sikovnou zenu, ktera by me na leto ufikla kus vlasu +/- rovne
na to mám trik - upletu cop a zastřihnu v požadované délce stříhám se tak už roky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 20:12 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
fakt to pak je rovný?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 20:12
- Nahlásit
kachna_
tyjo, tak ta je dost dobra
ja jeste zavesy neresim, ale myslim, ze az budu, obratim se s inspiraci na vas ted mam zavesy od znamych, ktery sem ufikla od oka dle parapetu a zuby tam skoro nejsou videt
|