| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 08:56
- Nahlásit
cernej caj
jak muze byt neco urceny na sport a na to, aby se prsa nehly z mista pushup?
a tak v mym případě by to bylo celkem jednoduchý - bych je vždycky přehodila na záda a tam pušapkou zafixovala. Byly by krásně vysoko, neskákaly by, jenom holt teda na druhý straně, no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:01
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!!
furt f arbajtu
Kopřivová lázeň jako faaakt gůůt, drbu se jako zablešenec. Tedy pochopitelně, jako slušně vychované dífče,, jen na nohouch
právě jsem si dala nekřesťansky úžasnou snídaňu: lámankovej chlébik, máčenej v oliváči a k tomu dvě kolečka domácí šunky. mňaam.
Ráno jsem si dala do těla a pak jsme si šli s hošikusem ven hrát, když je tak krásně. Cestou jsme potkali prastarého krysaříka, kterej mlátil chrupem tak, že si skorem ty poslední žuby vymlátil. Háraj prej trojpudlice. Ty snad háraj furt, tak mě hošikus mile překvapil že byl ochoten ke spolupráci i ve chvíli, kdy měl v levým voku nápis: KDE SOU??? a v pravým DAJ MI?
A koukám, že tu máme pajda klub navíc. No tak v tom jsme s Ešátorem taky a voba. On se zase rozpajdal a mi asi vylejzá z nohy po dvaceti letech zase ta olbřímí tříska z parket či co, každopádně to bolí jak sviň.
a VRTAJ NÁM TU F KANCELÁŘIIII pomooooct.
Fajka
tak koukám, že holky už podaly Álojzí report, takže víš fšécko. No jestli na mě počká, tak až se vrátíme z dofči, musím pak týden ještě vydržet, než se vrátí kolegyně. Pak bych si jí chtěla v úterý přivézt tři dny s ní pobejt doma,dva na chalupě a pak se uvidí. Nedovoluju si skorem žádný emoce, zakázala jsem si nákup čehokoliv, protože kdyby to neklaplo jako. Votravuju Fifinu, páč jsem chytla obavy. Dohaduju si venčení se smečkou, abych zjistila co a jak a vysvětluju Hošíkusovi, že aby byl soucitnej péf, že on má hezkej život a že by tudíž taky Álojz mohla mít hezkej život, když nebude sobec.
denyk
tak jsme zasejc hopíkovali na balíkách a lidé si nás fotili z voken
zdravíme cirkusopsa indijánskégo
, sušený dršťky zelený, páreček dokonce a u všeho odvracel hlavu .
Tak jsme zašly s kámškou na jedno, ona vzala labradorku, já jim nasypala grancle do trávy a naráz z něj byl nejvýkonější vysavač
tak to si vůbec nedovedu představit, jak to bude se žrádlem u nás, kdy jak Ešus tak Álojz jsou nedožerové, to podle mě vdechnou i misku, aby byli první
kraťásky jsou moooc dobrá věc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:02
- Nahlásit
kachna_
Byly by krásně vysoko, neskákaly by, jenom holt teda na druhý straně, no
TY KRETÝNOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Fýtovet objednán, zaplacen, tak snad to přijde, jak jsem požadovala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:06
- Nahlásit
Fifi
my jdeme este naklikat srandustky v kleci po trpaslikovi nejaky, t
co jste klikatili? My si včera střihli klikatůru se dvěma činkama. Ešus má položit každou nohu zvlášť na jedno to kolečko, který slouží coby target.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:16
- Nahlásit
kachna_
ty to dycky tak pekne rozseknes a ja si stezuju,ze nemuzu sehnat podprdu. A to se mam jeste dobre, pac nepotrebuju zadovou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:23
- Nahlásit
cernej caj
člověk vždycky vidí svoje potíže jako olbřímí, než zjistí, že druhý jsou na tom ještě hůřejc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:40
- Nahlásit
PetraK
nicmene to nijak nesnizuje moji frustraci pri nakupu pradla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:44
- Nahlásit
PetraK
potíže jako olbřímí
tohle je myslim dost přesnej popis mejch problémů při shánění podprsenky
cernej caj
nicmene to nijak nesnizuje moji frustraci pri nakupu pradla
no mě by zajímalo, čim výrobci prádla myslej , hlavu určitě nepoužívaj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:48
- Nahlásit
kachna_
tohle je myslim dost přesnej popis mejch problémů při shánění podprsenky
to mi povídej, když přijdu do obchodu s tím, že chci velikost H, tak se ve většině krámů prodavačky klátěj k zemi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 09:57
- Nahlásit
birma
kachna_
u nás je krám, kde i tyhle velikosti podprd maj, ale ty ceny byste vidět nechtěli
čím přemejšlej výrobci podprd by mě taky zajímalo, navíc mě sere, když už někde v krámě vydoluju z prodavčky H, tak ono ve skutečnosti je to tak o dvě čísla menší, jen ten výrobce na to hodí H, asi aby byl jako in
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 10:09
- Nahlásit
kachna_
tohle je myslim dost přesnej popis mejch problémů při shánění podprsenk
TY JEMENE!!!
..... abych tak citovala klasiku - nebo teda spíš parafrázovala:
"Ta holka udělá ze všeho takovou blbinu, vona je snad dovopravdy naše!"
a sválně kdo pozná, odkud beru
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 10:17
- Nahlásit
Maya
dyž už někde v krámě vydoluju z prodavčky H, tak ono ve skutečnosti je to tak o dvě čísla menší, jen ten výrobce na to hodí H, asi aby byl jako in
Já mám dobrý zkušenosti s Timo a Triolou, už chodím v podstatě na jistotu, protože jinde to jsou buď protažený ksichty, nebo podprda za tisíce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 10:23
- Nahlásit
birma
Timo neznám, s Triolou mám právě zkušenost, že občas ty velikosti nesouhlasej, jak košíčky, tak obvod a ještě jsem nenatrefila na takovou, která by mi tak sedla, že bych si kupovala už jen tu jednu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 10:27
- Nahlásit
birma
a koukám Timo má výprodej plavek a maj tam podobný jako mám teď ty co mě opouštěj a jsou naprosto super, kdoví, jestli to teda taky není tahle značka a dokonce maj u nás prodejní místo, tam budu muset asi zaskočit, třeba tam budou mít i ty podprdy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 10:43
- Nahlásit
Maya
ja od Tima mam 2, prave se sundavacima raminkama!!!!! (to zduraznuju proto,ze sehnat 70/75E nebo neco adekvatniho kdyz sundavaci se delaj vetsinou tak do B je zazrak a tu supr sportovni co dou taminka i do krize, co mi akorat tlaci ty plastovy uchyti pod krosnou...
u me se klatej vetsinou uz pri tom Ecku, takze fakt lituju vas vsecky, co potrebujete vetsi pradlo...
hale mam napad na lepsi podnikatelskej zamer nez kvalitni cz granule... ale podprdy na ceske zeny krev a mliko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 10:55
- Nahlásit
cernej caj
no je fakt, že s takovým podnikatelským záměrem by nikdo snad ani nemohl zkrachovat
když jsem mívala velikost E nebo F, tak jsem kupovala jen Triumph, mají ty podprdy skvěle řešený a šitý, moje nejoblíbenější byla taková zmenšovací
sundavací ramínka nepotřebuje, se obávám, že ve velikosti H sundat ramínka by nebylo to pravý ořechový
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 10:57 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
birma
caj
u me se klatej vetsinou uz pri tom Ecku, takze fakt lituju vas vsecky, co potrebujete vetsi pradlo...
já tydle velikosti většinou koupím na netu. jde vyzkoušet a vrátit, tak se to dá.
a u té sportovní naturany je zas dobrý, že E ani F nepotřebuju.
třá u Avy mají pušapky i klidně H
http://www.leontyna.cz/push-up-podprsenky/#jumptop age=1&pn_365=1957&pn_253=&pn_368=&m=1908&pn=code&i op=18&c=5694
kafe
tak mužík byl s kocůrem a dovolená byla. tak jede odpoledne znova někam na Lesnou. přičemž nastává problém, že potřebuje být v 17 u pc. slíbila jsem, že mu to udělám za něj. tudíž ale musím v 17 sedět doma na bedně a bé problém s tou teleportací na nádro... ale hnát tě až k nám fakt nechcu, aby ti neujel bus taky.....klidně to můžem odložit a stavila bych se příští týden pak před další dovčou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 11:09
- Nahlásit
Vero
držim kocůroj palčáky. ať to je prkotina.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 11:12
- Nahlásit
Vero
a co je kocúrovi už víš? taky držím palce ať nic strašný, u ná když loni začalo kotě přivírat oko, tak to bylo rozseknutý oko, operace a tak, nechci strašit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 11:39
- Nahlásit
Maya
jj, triumph kupuju taky, ale tam je jen jedinej strih, co mi v ty velikosti sedi, vsechky ostatni sou maly ackoli maj spravny cislo...
a anita ma perfektni sportovni podprdu , ale asi za 1600 tak to sem jeste nemela odvahu koupit, ale uz sem zkousela
Vero
tak ja uvidim, jak se mi bude chtit... blby, ze nebydlite nikde po ceste tak ten pristi tyden by byl lepsi, kdyztak pisnu sms, kdybych k vam sla, aspon by byl nekdo doma...
a co ten kocour? co mu je?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 11:48
- Nahlásit
Vero
podprdy vypadaj dobre, vzivote sem puschupku nemela tak abych zas nevypadala jak dolly buster ale je fakt, ze sou docela vykrojeny anemusely by prepulovat prso
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 11:57
- Nahlásit
Vás tadyk Denyk ubezduší
kdo nakousl téma - plafky Timo?????
Nutně si musím tytok objednat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 12:02
- Nahlásit
denyk
ty sou fakt pekny
ja mam nastesti plavek dost. loni sem jedny novy koupila k mooori a k tomu mam pak jedny co nosila jeste moje babi (si tenkrat s moji maminkou koupili stejne , jedny asi 10 let stary a jedny stary po kamosce... myslim, ze ja si uz do konce zivota nemusim zadny kupovat
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 12:28 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
tak ja uvidim, jak se mi bude chtit... blby, ze nebydlite nikde po ceste tak ten pristi tyden by byl lepsi, kdyztak pisnu sms, kdybych k vam sla, aspon by byl nekdo doma...
doma budu stopro, páč budu muset mužíkovi zadávat do počítače.
ale je vědro, vykašli se na to...
vzivote sem puschupku nemela tak abych zas nevypadala jak dolly buster
néé... v podstatě já tu vycpávku z toho vyndávám- ale nepřijde mi, že by to dělalo nějakej rozdíl. podstatný je, že mají velikost vhodnou- prso nepůlí - půlí, když je to moc malá velikost.
pak mám ráda ještě tuhletu nepušap, jen výztuž, taky dobré velikostii
http://www.leontyna.cz/podprsenka-alles-elena-ii-u /
akorát že nic z toho se nedá koupit v obchodě, resp. nenašla jsem. v obchodech mají max velikost C, občas D a dost. ta česká značka, triola- nebo triumf? - teď se mi to spletlo- je taky dobrá, ale docela drahá.
co je kocůrovi právě ještě nevím- doktor měl dovolenou, tak mužík právě musí jet znova, k nějaké oční na Lesnou.
doufám, že "jen" chytl průvan z klimatizace. z rozseklým vokem na mě nechoďte
edit- voko furt zavírá, není to lepší ani horší
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 12:35
- Nahlásit
já nakupovala podprdy letos na jaře, nějak mi došly a teď jsem nadmíru spokojená - mám tuhle a tuhle a tuto a myslim že tuhle a doufám, že mi vystačej aspoň na 10 let
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 12:35
- Nahlásit
Rrumstajn,
kozi kozi kozi.
Vero
Tak budu kocurovi drzet palce na zitra - ma oko stejne privreny?
PetraK
co jste klikatili?
Kremyl si svihnul uklizeni hracek do klece, polohy v kleci a zacatek otvirani dvirek - target na lepici papirek nejdriv nosem a pak nohou. Skritek se klikatil jen za vlez do klece, po tom mozgovym otresu se boji rachtajiciho dna a hybajicich se dvirek, takze takova stezka odvahy. No a Ag tapala prubezne prednima a ruzne picicarny.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 12:38
- Nahlásit
Fifi
Tak budu kocurovi drzet palce na zitra - ma oko stejne privreny?
drž na dnes, dnes odpůldne jede znova
jo, oko má stejný.
jinak čtu, že vochomůrka už nekulhá - HURÁ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 12:45
- Nahlásit
Fifi
svihnul uklizeni hracek do klece,
supr!! a taky by si mohla švihnout uklízení spadlýho voběda do koše, páč mi ho kus právě žuchnul na zem - řízeček
úplně jí vidim Hausfrau černoprdelnice důležitě uklízí . taky jí to předpokládám děsně baví tahle krávovina, že jo,? Uklízení čehokoliv má Ešus děsně rád, stejně jako dávání prádla do pračky (což je kapek šichta, když máme horní plnění
Skritek se klikatil jen za vlez do klece, po tom mozgovym otresu se boji rachtajiciho dna a hybajicich se dvirek
Pipi malá, to je děsná škoda, páč jak vona je taková radostná, tak by si tohle užívala, myslím.
zrovna si tu přemýšlím nad možným klikáním s Álojzem, která ovšem je ze žrádla děsně hyn a má zatmíno. Takže bude možná fuška jí naklikat, aby vůbec pro svůj jídlozáchvat pochopila souvislosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 12:46
- Nahlásit
Vero
jo, oko má stejný.
myslela jsem si to, když jste dneska vyrazili a půjdete i jinam. myslim na vás děti mňoukací, ať se to brzo pořeší.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2013 12:48
- Nahlásit
PetraK
taky jí to předpokládám děsně baví tahle krávovina, že jo,
Ona je siiilena, jak vidi klikr v ruce, uuz ji jde para z usi, no je proste deprivovana.
Pipi malá, to je děsná škoda, páč jak vona je taková radostná, tak by si tohle užívala,
A tak ona si to uziva, to jen ta klec je pro ni takovej jakobubak. A ona ma na tu hlavinku fakt smulu, se kazdej den vo neco majzne, nestastnou nahodou, trubka.
Vero
drž na dnes, dnes odpůldne jede znova
Drzam a nepustam!
|