Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:02
- Nahlásit

Fajka
jááák se nemám stýkat ? a jak mám vařit? se s nima musím stýkat nebo číf zhubne
Si psala, ze sou to kamna pro babusku? Tam lze styk omezit.
i dyž po 3 tejdnech mého vaření možná zhubne i tak
Tak pak este tema koprivama seslehat, a bude to mit misto lazni, taky ocistujici kura.
mamina ta je zdrchaná jak borůfčí bo si při cvičení v bazénu skřípla nějakej nerf pod žebrama a bolí jí to i při nádechu
Boha, co provadela v tom bazenu? Ofafrne, ofafrne, to ma skriplou pater nebo nahle namozeny brisni svaly, a z tama ji to jde do zeber a dal, znam to, jsem take tu a tam zabrova vila. Ji tam s tim snad poradej, ne, misto aby se cpala brufacem?

A posilam pohlazeni tedy kolonadove svihande a jelitu tez, at neni skodnej.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:15
- Nahlásit

Fifi
psala, ze sou to kamna pro babusku? Tam lze styk omezit
no ano kamna jsou -budou bábušky ale bo máme jen jednu kůchňu tak se tam vopčas vyskytuju aj já a tvářim se že vařím tož styk omezit nelze

este tema koprivama seslehat, a bude to mit misto lazni, taky ocistujici kura
by mě asik zabil

co provadela v tom bazenu? Ofafrne
nějak prej při cvičení sportem ku zdraví prostě no

dal, znam to, jsem take tu a tam zabrova vila
šmarjá paní, vy taky mušíte mít všecko !
lity lity, prej to moooc bolí todle
ještě začněte pajdat na nohu jak vaše čubís a máte to komplet

Ji tam s tim snad poradej, ne, misto aby se cpala brufacem?
no právě že zatím jí s tím moc nepomohli zatím nich nepomohlo

pohlazeni tedy kolonadove svihande a jelitu tez, at neni skodnej

díkuju, vyřídím voboum jelitům

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:17
- Nahlásit

Petra K
jakej je staf s Blankou z Blankenberku ?

nedaří se mě to najít to je saméj vejlet, samej kocůr, samá podprda ...se f tom ta Blanka ztratila

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:21
- Nahlásit

Birma
juuuu Adámek se koupéééééé

essi pak už má vlastní plavečky, ručníček a župánek ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:21
- Nahlásit

Fajka
ještě začněte pajdat na nohu jak vaše čubís a máte to komplet

Nenene, to podoor, Kremyl uz se nekulha, tudiz ja nemam co chytit od ni! A ja mela zabra chyceny po poslednim veslovani, blbka sem se predtim nezahrala, to bylo skuceni.
zatím nich nepomohlo
Na to pomuze klid. Z my zkusenosti. Ale je zase blby, bejt v laznich a mit klid pohybovej?
Aaa my jdeme este naklikat srandustky v kleci po trpaslikovi nejaky, tak preji zitra zadne krece, zadne ocni problemy, zadne troubles proste, psum, kockam i lidem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:23
- Nahlásit

Fajka
jakej je staf s Blankou z Blankenberku ?
Blanka se bude jmenovat Alojzije nebo Lojzicka, bude moc hodna, vdecna a poslusna. Rikal Brtnik, ze to vubec neovlivni poslusnost Esuse, takova dama... a tak.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:26
- Nahlásit

Fajka
Blanice se chystá usalašit u Brtníkůch někdy koncem července, akorát to nebude Blanka, ale Lojzka
Fifi
nesmíš ten barf tak přehánět, psi se bez čerstvý krve obejdou

jinak dneska první řízení automobilu, po půlhodině na parkovišti hurá do města, stovky mrtvejch (skoro ) a myslím, že příště umřu strachy ještě před tím, než sednu za volant

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:28
- Nahlásit

Fifi
podoor, Kremyl uz se nekulha, tudiz ja nemam co chytit od ni!
áá tak to je super !

Na to pomuze klid. Z my zkusenosti. Ale je zase blby, bejt v laznich a mit klid pohybovej
no právě..musí cvičákovat má to předepsaný no taky si myslím že až bude doma víc v klidu uklidní se to ...

jdeme este naklikat srandustky v kleci po trpaslikovi nejak
sem si na vás vzpomněla když sem v sobotu vyčesávala Fáju, sem si po hodině udělala puchejř a vyrobila bolavý záda, sem si tak říkala že muset trimovat dva perdele tak by mě asik jeblo ..

nejaky, tak preji zitra zadne krece, zadne ocni problemy, zadne troubles proste, psum, kockam i lidem.
tak taky

jináč sem posílala ještě emila..klasiky co mělo přijít jako první přišlo jako druhý a co mělo dorazit jako druhý přišlo první ... tak vydržte a hlavě mě pošlete ty údaje
díky pani !

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:30
- Nahlásit

Fifi
Maya
Blanka se bude jmenovat Alojzije nebo Lojzicka, bude moc hodna, vdecna a poslusna. Rikal Brtnik, ze to vubec neovlivni poslusnost Esuse, takova dama... a tak.

Blanice se chystá usalašit u Brtníkůch někdy koncem července, akorát to nebude Blanka, ale Lojzka

jůůůů takže Blanice vystoupí z břehů a zaplaví jako správná Aloiza-Líza Ešusovic rodinný klan ?
wow tak to sem napnutá jak špagát

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:33
- Nahlásit

Fajka
essi pak už má vlastní plavečky, ručníček a župánek ?
nic nebude! panička šetří na vejlety, kletr, podsedák, postroj na tahání, tábory a semináře

Fifi
Kremyl uz se nekulha
vůbec? a ty se ani nepochlubíš, abychom bouchli šáňo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:36
- Nahlásit

birma
nic nebude
chudáky maiinký tejraný!!!! nestydíte se? Srstku na vás !
tak aspoň malou koupací kachničku

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:37
- Nahlásit

Fajka
jináč sem posílala ještě emila..klasiky co mělo přijít jako první přišlo jako druhý a co mělo dorazit jako druhý přišlo první ... tak vydržte a hlavě mě pošlete ty údaje
To posecka, ted na to nemam kapacitu, dneska si davam volnicko. ale mas reply.
jůůůů takže Blanice vystoupí z břehů a zaplaví jako správná Aloiza-Líza Ešusovic rodinný klan ?
Blanice vystoupi a nastane Temno jak od Alojze.
birma
vůbec? a ty se ani nepochlubíš, abychom bouchli šáňo?
Tukam, zatim vubec, sem cekala, esli adamita taky nebude nejak...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:40
- Nahlásit

Fajka
chudáky maiinký tejraný!!!! nestydíte se? Srstku na vás !
přijít Srstka s Kubiškou, tak jim ho ráda vrazim, ať si taky trochu užijou

Fifi
sem cekala, esli adamita taky nebude nejak...
zatim dobrý, ale vono to i předtim bylo fakt nepatrný a já sem po Altarovejch diagnózách v tomdle dost paranoidní... No už by nám snad měl brzo přijít hydrolyzovanej kolagen, Alavis má, tak snad bude OK i nadále

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:41
- Nahlásit

Fajka
sem si na vás vzpomněla když sem v sobotu vyčesávala Fáju, sem si po hodině udělala puchejř a vyrobila bolavý záda, sem si tak říkala že muset trimovat dva perdele tak by mě asik jeblo ..
Tak ja nevim, kde ceses, ja mam perdele na stole spesl, este se k nim ohybat nejak, ble, ale i tak mozoly jsou, to jo. Nauc si je nekam vyskocit, at se shybat nemusis.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:42
- Nahlásit

Fifi
ted na to nemam kapacitu, dneska si davam volnicko. ale mas reply
jj pani máte ještě jeden replaj from meee

až béte mít chvilu tak se prostě vyceňte a pošlite mě to a zbytek nespěchá

Temno jak od Alojze
jako že se Ešoj zatmí? to asik by mohlo, bé moct dělat vláček 2 hodin denně takže nejdříf bé mít zatměno on a pak hned páníčci

a du humří to peřin, zedníci jsou totiž prokladě přesní a essi zaspím budu mít průser

spakojnoju nočju

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:47
- Nahlásit

birma
přijít Srstka s Kubiškou, tak jim ho ráda vrazim, ať si taky trochu užijo
taky metooooda za 5 minut by byl zpět co?

Fifi
Tak ja nevim, kde ceses
no musela sem venku bo doma to nejde v tom množství chlupů ,

Nauc si je nekam vyskocit, at se shybat nemusis
no jelito vyskočí kamkoliv ale s Fájou už je to trošku problémek, ale něco nižšího by dala ale ted nebylo kde bo jak je barák zavřený tak je tam na padnutí
tož sem se trápila na louce před domem a málem se se nenarovnala

no nic tak mizim brou nooooc !!!

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 23:51
- Nahlásit

Fajka
za 5 minut by byl zpět co?
nejpozdějc

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 00:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
jako že se Ešoj zatmí?
Nee, ze jakoze Esuska bude resit, aby se u nich mela Lojzicka co nejlip a sepise toho na svazky. Edit - a ze oni to zvladnou, i pres ty jejich obavy (pochopitelny), co se narikani v byte tyka, ja jim proste verim.
birma
zatim dobrý, ale vono to i předtim bylo fakt nepatrný a já sem po Altarovejch diagnózách v tomdle dost paranoidní... No už by nám snad měl brzo přijít hydrolyzovanej kolagen, Alavis má, tak snad bude OK i nadále
Ja ti moc, moc rozumim, v tomhle, lepsi bejt preventista panikar, nez neco podcenit. Kdyz je soudruh Adam i po spaciru v paratku, tak slava, slava. A ten Alavis mu davas jakej, i s msm, nebo proc vlastne?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 00:14
- Nahlásit

Fifi
A ten Alavis mu davas jakej, i s msm, nebo proc vlastne?
dávám mu tenhle koňskej (takže i s MSM, radši bych bez něj, ale to až dobere balení) - zbyl mi tu po Altárkovi, tak to přece nevyhodim. Říkám si, že přechod z kotce do aktivity + nabrání váhy byl nejspíš pro klouby a šlachy záhul, navíc bůhví jakym sajrajtem byl krmenej v době růstu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 05:26
- Nahlásit

Fajka
tak aspoň malou koupací kachničku
no to už vůbec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 07:12
- Nahlásit

Fajka
fajka zijeee ale koukam, jako v bavlnce to neni

birma
ja je zas tak moc neupravuju, hlavne promazavam, obcas oriznu a kdyz sou "zasedly" tak trochu projasnim, jinak nic... ale vetsinou su rada, kdyz se dokopu k promazani... jj, jeste v sobotu to je fakt

Vero
tak drzim kocourovi palec, nicmene ja dneska po praci musim neco zaridit nakonec, tak asi bych ti to mohla hodit cca v 17.10 pripadne kdybys mohla treba vyslat sebe nebo muzika na hlavak na 16:50?

jo a abych si postezovala... tahla sem vcera 8kg masa, k tomu mamka ze se k nim musim podivat na osb desky, ze je to hezky a levny a do dneska je na to nejaka akce nekde... tak sem ji psala, ze se nam to vzhledove vubec nelibi do loznice, a prej prebrouseny nalakovany je to krasny a ze to vypada moc dobre, ze na internetu to moc hezky neni... tak sem tam dosla, sem videla ty hnusny desky uplne totozny s obrazkama z netu tak sem tim pohrdla, ze do hlavni obytny mistnosti kde budu travit vetsinu casu toto fakt nee a mamka "ale tys mluvila o loznici" (jak kdyby se to vylucovalo, proste mam loznici na spani, cteni, hrani s psama, cesani, pc, cviceni a tak... a obyvak mam pro muzuv aparat a pro prespani navstev

kachna_
dik za tip, sportovni pushapky sou husty, jak muze byt neco urceny na sport a na to, aby se prsa nehly z mista pushup?

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 07:22
- Nahlásit

Brej den,
ty wogo, vy jste tadyk šílené pisálisti .
Jsem e sem nedostala už v ponědělník páč nešel proud,
tak to šéfík tadyk rozpustil.
Prej plánovaná odstáfka a ti soudruzi z ČEZu si to napsali jsen na své stránky a tadyk nic žádný plakáty ani na úřadě nigdo nic nevjeděl .
No a fčéra jsem pracovala a dnes dočítala.

Všem zakrváceným přeju brzké zahojení. Ble nemám rád pořezané-uřezané ruce.

A Brutici tóže, ať je co nejdřív nejlíp plís

Za bytofkou nám posekali pole, tak jsme zasejc hopíkovali na balíkách a lidé si nás fotili z voken , ešče jsem měla začít vybírat fstupný do klóbrcu, páč kdo kdy viděl Derika s pižlou

A blbeček zase nechce jíst, zkoušela jsem pičkoty, sušený dršťky zelený, páreček dokonce a u všeho odvracel hlavu .
Tak jsme zašly s kámškou na jedno, ona vzala labradorku, já jim nasypala grancle do trávy a naráz z něj byl nejvýkonější vysavač ...labrouška nestíhala . Ale má baba 42kg, takže dietka neuškodí

Co se týče kraťasů do kopřif, to snad ani nebudu komentovat na prochajdy se psem zásadně kraťasy nenosím, ALE fčéra jsem toto svaté pravidlo porušila. No nestíhala jsem ze sebe sundavat komáry, mušky, takový ty lítací skoroklíšťata placatý a taky hovada (né lidský ) takže už nikdy v kraťasech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 07:31
- Nahlásit

denyk
ale ja zas udelala vyjimku a na vandru sem kratasy chvili mela a supr musim rict
nojo, lidi z cezu, to je klasika...

birma
jo a fotky od Knigy budou nekdy, jak ma ty nocni tak nestiha a dneska de s grace asi k vetovi, at se mrkne na to kulhani

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 07:47
- Nahlásit

cernej caj
moc neupravuju, hlavne promazavam, obcas oriznu a kdyz sou "zasedly" tak trochu projasnim, jinak nic...
i to mi přijde jako moře úprav
fotky od Knigy budou nekdy
jasný
dneska de s grace asi k vetovi, at se mrkne na to kulhani
tak to držim palce, ať je to nějaká banalitka!

denyk
ešče jsem měla začít vybírat fstupný do klóbrcu
jéééé pojízdnej cirkůůůůs

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 07:53
- Nahlásit

birma
a jestli mas tech fotek vic, neposlala bys mi pouzitelny?

nekdo mi v praci sezral banan rano sem ho polozila ke svejm vecem v kuchynce a kdyz sem si sla za hodku delat snidani, tak byl pryc...

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 08:03
- Nahlásit

cernej caj
můžu kouknout, ale mám za to, že jsem tam všechno použitelný dala. Vyřazuju akorát rozmatlaný a ty, co mám víckrát. Ještě tam teda budu mít několikrát tebe s Timíkem u ohně v hodně pochybný kvalitě a pak při vstávání, kterak pobíháš po tábořišti během dne na to mrknu, vyberu a pošlu

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 08:15
- Nahlásit

cernej caj
vandru sem kratasy chvili mela a supr musim rict
nikdy už

a s tím banánem, to zasejc nechápu, příště bych si na slupku
písla své jméno, nebo do něj stříkačkou stříkla projímadlo

birma
njn cirkusáci to jsme, předefčírem zas jsme šli po lese a já jsem zběrač pírek, našla jsem pár jestřábích a nějaké šedivo-černé asik od nějaký vrány nebo sooo a píchla je Bukísovi za krk do dírek na obojku a tak jsme šli spolu na pifko a byl to rázem indiánský péf

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 08:15
- Nahlásit

birma
ok, dik
sem taky byla celkem zklamana, ze mam spoustu rozmazlejch fotek, ono se to nezda, ale uz to svetlo proste nestaci moc jak se tam neco hejbe obcas...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 08:16
- Nahlásit

denyk
indiansky pef tak to muselo byt pozdvizeni pro kolemjdouci

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 08:45
- Nahlásit

hele http://postovnezdarma.cz/gadgets/pro-domaci-mazlic ky

<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání