Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:35
- Nahlásit

birma
hele já jsem taky mladá. I když fakt je, že u mě je spíš problém v mozgu
no tak to u mě taky a navíc, já už su stařena... takže o to mám zmenšený šance....

PetraK
chudera malá
no malá rozhodně nebyla....

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:37
- Nahlásit

denyk
já nakonec vybrala tytok plafky,
plafky hezký, já nemám odvahu vylézt v plavkách k vodě, neb okamžitě ke mě běží stádo ochránců přírody a chtějí mě z mělčiny tahat do hloubky....

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:39
- Nahlásit

PetraK
jak jste vlastně dostali Adama domů z útulku? To musel jet autem, nebo nějakým prostředkem, že jo?
jojo jeli jsme autem, nechápu, že jsme to přežili, protože jsem víc než na silnici koukala do zpětného zrcátka On byl chudák v děsnym stresu, takže se dvakrát poblil a furt se snažil přelézt z kufru dopředu

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:50
- Nahlásit

vlk

no malá rozhodně nebyla..

tam u vás je nějak fšecko velký

nechápu, že jsme to přežili,
já jsem si právě říkala, jak to bylo, když on má paniku z těch cestovních věcí. ????

Hezky mě překvapil ten brouček co jsme ho popovezli z útulku na tu Vltavskou. Šópla jsem ho tak pěkně nečekaně do toho auta a uložila si ho k nohám, že nikdo nestačil přemýšlet nad tím, jestli a jak mu to v autě půjde. A on byl tak krásně důvěřivý stvoření a takovej salámista, že se mi stočil na nohách a důvěřivě ležel. Panika žádná, jen pak začal kňourat, protože už mu to asi přišlo dlouhý. Byl sladkej. Myslím, že ta holčina nemohla vybrat líp. Ty jeho kukadla krásný, opravdu bez přehánění důvěřivý, ty budu vidět asi hodně dlouho. Jsem moc ráda, že se mi povedlo to, co se mi povedlo, protože kdybych to neudělala, naopak by se mi furt vracel ten obrázek s tím debilem a neměla bych dobrý spaní.

Vzpomněla jsem si na tebe právě, když jsme byli v Troje, vyzkoušela jsem jak bude Blanice na auto reagovat. Spíš by byla asi nastoupila do auta coby řidička to vypadalo, ale kufr taky zatím dala. Sama tam už nevyleze, ale dala se tam dohópnout - nechala si tam od Brtníka dát zadní nožky, takže manipulace snad taky nebude nějak velkej probém - i jsem se na to ptala v útulku , jak zvládá manipulaci, říkali, že v poho. Tak uvidíme.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:56
- Nahlásit

vlk
tak já to mám podobný, ale jako u moře nebudu ležet v riflích , ikdyž mohla bych předstírat zimu

birma
snažil přelézt z kufru dopředu
tak to dělá ten můj trupík pořád nigdá neblil, jen slintal a klepal se, to už nedělá...ale když ho uvážem dozádu, ničí drápkama celý auto proto ta klec.

že se mi stočil na nohách a důvěřivě ležel.
šmudlík....

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 14:56
- Nahlásit

PetraK
gdyž tak koupíš Lojzce rampičku

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:05
- Nahlásit

denyk
šmudlík....

byl skvělej, fakt. Úplně mi bylo líto, že nejni taky můj .

Si tak přemýšlím, jak moc jsem měla šanci vypozorovat co Blanka, díky tomu, že Brtnik nestačil přijet. že mi to čekání řeklo docela dost detailů, Pořád si to jedu . Jak jsem si zakázala těšit se, tak si pragmaticky projíždím, co už vím . Jsem hrozně zvědavá, jak moc se bude lišit můj první dojem poté, co se u nás usalaší.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:07
- Nahlásit

Maya
upíš Lojzce rampičku

rampičky myslím netřeba, Brtník má sval vyvinutý. myslím obecně jako svaly, aby si to dámy nějak nevykládaly!!!!a já pak nemusela s Brníkem uspořádat pojízdnou výstavu exotůch
a myslím, že Blanku unesu i já.

Víte já jsem hrozně zvědavá co bude až bude! Nemůžu se dočkat

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:11
- Nahlásit

PetraK
já jsem si právě říkala, jak to bylo, když on má paniku z těch cestovních věcí. ????
pro něj to byl tak šílenej stres, že auto nějak nezvládnul řešit
A on byl tak krásně důvěřivý stvoření a takovej salámista, že se mi stočil na nohách a důvěřivě ležel.
ňuňu
i jsem se na to ptala v útulku , jak zvládá manipulaci, říkali, že v poho.
super! To je velký plus

denyk
nigdá neblil, jen slintal a klepal se, to už nedělá...ale když ho uvážem dozádu, ničí drápkama celý auto proto ta klec.
tak my v poslední době jezdíme ve dvou, takže ho můžu kontrolovat a začal jezdit radši na sedačkách než v kufru. Jsem zvědavá, jak to bude zvládat sám, ale vypadá to, že bude akorát pomáhat řidiči (musím to někdy nafotit - dřepí uprostřed zadní sedačky a poctivě kontroluje, jestli jedem správně, sem tam ještě koukne z bočního okýnka a ověří pořádně cestu. Je u toho úžasně zaujatej a důležitej ) a jinak v pohodě

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:12
- Nahlásit

PetraK
Nemůžu se dočkat
naprosto chňápu!

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:12
- Nahlásit

tak z jiného soudku, myslíte, že k oranžovejm zdem se hodí měděný závěsy?
(měděný jakože barva!!! než tu začnou zase všelijaký připomínky )

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:15
- Nahlásit

Maya
myslíte, že k oranžovejm zdem se hodí měděný závěsy?
...a měděná je jaká ???

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:18
- Nahlásit

PetraK
aby si to dámy nějak nevykládaly
pozdě...
Maya
měděný jakože barva!!!
já myslim, že jo, i když nemám ráda některý odstíny oranžový, tak kombinace těhle barev mi přijdou všechny hezký

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:23
- Nahlásit

Maya
že k oranžovejm zdem se hodí měděný závěsy?
to podle mě dost záleží na odstínu a intenzitě oranžový a taky na barvě zbytku nábytku, aby to nebylo všechno v moc teplých barvách. By se mi líbilo i něco v tyrkysové třeba, jako odlehčení

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:30
- Nahlásit

birma
tyrkysový? to není špatnej nápad, mě teda napadaly jen zelený
zdi jsou spíš světlejší, nábytek ještě nevím jaký tam bude, asi spíš taky světlejší, nemám moc ráda tmavý nábytek

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:30
- Nahlásit

birma
aby to nebylo všechno v moc teplých barvác
a to já mám právě ráda

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:40
- Nahlásit

kachna_
já celkem taky, ale na druhou stranu si myslím, že něco takovéhodle by taky nebylo marný, jen já jsem totální dizajnérský pako a vůbec nemám tentononc na to co se k sobě hodí, že se radši ptám

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:42
- Nahlásit

kachna_
ale můžu třeba i tohle že jo

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:43
- Nahlásit

kachna_
zdi jsou spíš světlejší, nábytek ještě nevím jaký tam bude, asi spíš taky světlejší, nemám moc ráda tmavý nábytek
světlej základ místnosti je super, pak snadno změníš celkovej dojem výměnou pár doplňků
a to já mám právě ráda
já třeba taky, ale pokud by všechny barvy byly i dost intenzivní, tak to může blbě působit v létě, nebo dost působit na psychiku, pokud jsou světlý, tak je to asi jedno.
Třeba tohle už je podle mě trochu moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:50
- Nahlásit

birma

že auto nějak nezvládnul řešit

tak ho asi teda vyštrézovat tak, že až vleze do emhádé, taky nebude řešit

ňuňu

no, to přesně na něj sedí, navíc v něm byl hodně velkej kousek lovečáka, byl bombastickej.

super! To je velký plus

to jo, a já doufám, že to tak i opravdu bude - odhaduju podle toho, jak to proběhlo u auta.

poctivě kontroluje, jestli jedem správně, sem tam ještě koukne z bočního okýnka a ověří pořádně cestu. Je u toho úžasně zaujatej a důležitej

jéje, taky řidič hele já myslím, že až zjisti, že v MHDé se dostane k vodě, tak mu to taky půjde jak po másle

naprosto chňápu!

děkuji a pořád se to poslední dobou stupňuje

Maya

měděný jakože barva!!! než tu začnou zase všelijaký připomínky

co máš proti závěsům z měděnejch trubek?

těžko říct, myslím, že birma má pravdu
to podle mě dost záleží na odstínu a intenzitě oranžový a taky na barvě zbytku nábytku, aby to nebylo všechno v moc teplých barvách

kachna_

pozdě...

hm, tys mi tu chyběla důro

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 15:53
- Nahlásit

birma
tak to je teda fakt dost děsný taková místnost, asi radši vyberu něco do zelena, tyrkysovou jsem nenašla a modrou nemusím

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:01
- Nahlásit

Maya

tak to je teda fakt dost děsný taková místnost,

a přitom příjemný barvy, že jo? no jo, když zase je to jako vždycky, všeho s mírou

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:06
- Nahlásit

PetraK
a přitom příjemný barvy, že jo?
to jo, jenom to holt zařizoval někdo jako já kdo si řekne, že stejnejma barvama nic nezkazí a určitě s k sobě hoděj

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:21
- Nahlásit

Maya
jenom to holt zařizoval někdo jako já kdo si řekne, že stejnejma barvama nic nezkazí a určitě s k sobě hoděj

člověk si to neuvědomí.

hele co na mě vyběhlo:

http://www.astratex.cz/tricka-tilka-tuniky/oblecen i-a-doplnky/?cj=1

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:28
- Nahlásit

Maya
zelená k oranžové jde dobře, tak má céra sladěnou kuchyň a jesli je to zářivá orange tak k ní vypadá dobře i čokoládově hnědá...

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:29
- Nahlásit

vlk
tak k ní vypadá dobře i čokoládově hnědá...
to se dělá, dělat pracujícím lidům chuť na čokošku??

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:31
- Nahlásit

birma
to se dělá, dělat pracujícím lidům chuť na čokošku??
se omluvuji tedy... ale tohle já neznám, čokošku nerad...zato flák masa, to bych si dala....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:33
- Nahlásit

birma

o se dělá, dělat pracujícím lidům chuť na čokošku??

tomu řikám dizajnérskej skok

jdu pá, pak s psékem ven, pak nakoupit a s nákupem vystoupat k máteři celých sedum pater, neb jí nejede výtah
ešivá zdechnu, dejte mi na hrop černou růžu.

edit -RŮŽU, ne RŮŽOFKU, VY NÁNY! Růžofka se mi k hrobu nesmí ani přiblížit

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:35
- Nahlásit

vlk, PetraK
tomu se říká absťák

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2013 16:49 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

za palce díkuju, zatím nic nevim, mužík je s ním ještě u dr
snad to nic nebé a zítra odjedu do těch jeseníků

kafe

díky moooc! mužovi jsem snad podíkovala dost, srazili jsme se ve dveřích, jak jsem s vyplazeným jazourem z nákupů spěchala dom o pěti klikat na pécé

PetraK
já jsem zvědavá na ty romány o Lojzce a každoprdně věřím, že to dáte- ty nejseš vzdávací a máš mozek v hlavě, co víc potřeba?

<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání