Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2403 . 2404 . 2405 . 2406 . 2407 . 2408 . 2409 . 2410 . 2411 . 2412 . 2413 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 08:26
- Nahlásit

cernej caj
do Chorvatska - Dolac u Primoštenu. Já nikdy jinde nebyla u moře než v Chorvatsku. Tak nějak mi to tam přirostlo k srdci, dá se tam fajnově domluvit, čistý moře, byla jsem tam už 15x . Nejvíc jsme teda jezdili do Brely, ale ne do centrální a tam je to fakt super, v září není takový vedro, ani hlava na hlavě.

more ti je stejne rozezere od soli
a slunce vyšisuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 08:45
- Nahlásit

denyk
jojo, chorvatsko mam taky rada. Na to, jak more nemusim, tak je tam krasna priroda

a slunce vyšisuje
presne

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 08:57
- Nahlásit

cernej caj
tak já jsem zase hovádko koupací, koupu se nejraději když jsou velké vlny a nikdo jinej tam neleze . Taky když prší třeba .
Jen nevím jak s čokloj, asi bude muset být někým hlídán, jednou byl se mnou, ale bylo to za trest. Ve městě, samej beton, teplo, na pláž nesměl kvůli lidem a když jsem s ním šla dál tak se stejně nekoupal, blbeček a to měl neoprénovou želvičku .
Takže brzo ráno dlouhá procházka, přes poledne spal v apartmánu kde měl puštěnou klimošku a k večeru s náma do města. Myslím, že doma by mu bylo líp.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 09:06
- Nahlásit

denyk
jojo, to urcite. To je duvod, proc je u me more vyjimka v dovolenych. Jezdim jen po cr, at muzu dycky vzit aspon jednoho psa nebo s muzem berem oba, ale more nee, pac si myslim, ze doma sou proste spokojenejsi, i kdyz sou cele dny sami a maj jen krmice

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 09:10
- Nahlásit

Vero

Jedem do pohůří rakouských Alp 7 dospěláků a 3 berňáci
A držím pěsti ať dopadne kočičák dobře!! A dovča taky!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 09:15
- Nahlásit

Janiii
jee, to uz mate ty alpy tak si to moc uzijte

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 09:18
- Nahlásit

Mayaměli jste se vyprdnout na postranní kolečka i na menší kolo a trochu se snažit
tatínci... na kole učí tatínek (a ten kdo provádí práci volí metodu ). Ale já si taky myslim, že to kolo ušlápne, jen to neumí. Na druhou stranu, takhle prostě bude mít ten přechod plynulejší odrážedlo - malý kolo - větší kolo. Kolo za 250 Káčé (s cestou 290) nás nezabije a Kačutě bude třeba ještě rádo, nebo ho budou mít u babičky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 09:21
- Nahlásit

kachna_
za tu cenu je kolo super a myslim, ze ho holky uzijou, kdyz jsou 2 nebo s tou babickou, jeste budes treba za rok, dva rada, ze mas kolo pro kacenku

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 09:28
- Nahlásit

cernej caj
Je fakt, ze obrazova kvalita neni dokonala, ale to presto neubira nic tomu, ze ste byli na krasnym miste
mně ta výsledná kalita fotek celkem ubírá chuť fotit a zabývat se tím
ale pořádnější foťák je dost v nedohlednu na pořadníku nutných věcí na vejlety. tak to béřu jako dokumentaci.

místa byly různý - něco z hřebenovky Petrovy kameny - Skřítek. ty skály jsou Rabštejn, to je kus jižněji. Vodopád je Stříbrný potok, to je zas mnohem severněji. Pojezdili jsme toho hodně, páč úplně nahoře byla první dny nesnesitelná kosa a deštno.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 09:34
- Nahlásit

Vero
a co mas ted za fotak?
tak to je peknej vyber teda... sem si rikala, ze ybch mela napad na vikend, ale se mi to zda dost rozstrkany, budu muset prozkoumat na mape

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 09:56 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
a co mas ted za fotak?
canon ixus 850IS
dokonce byl před pár rokama drahej

sem si rikala, ze ybch mela napad na vikend,
kdybys chtěla na víkend do jeseníků, doporučuju vřele jednu z nejkrásnějších tamních tras - dojeď vlkem třeba do Ramzové a dej si hřebenovku na Ovčárnu. (odtama by měl snad jet nějakej bus, to ale nevím)
Snad by ti to kolena ustála - není to zas tak náročná trasa.
edit- přinejhorším z Ramzové se dá vyjet lanovkou navrch, to největší převýšení
Akorát na bivak vybrat dny, kdy je fakt teplo
Na Ovčárně ve Figuře v létě máš ale lukcucní ubytko 250 Kč, psi vítáni.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 10:01 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

A nebo trasa Ovčárna - Skřítek - Rabštejn. Paráda. Jen tam nevím s dopravou, esi ňáká je.
Pod Rabštejnem se dá za dvacku rozbít stan na moc nádherným místě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 10:03
- Nahlásit

Vero
tak to neni zas tak stere... a parametrove vypada taky dobre, to me prekvapuje, nepouzivas mozna zbytecne velky iso, kratky casy?

tak to neni tak spatne, to se podivam

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 10:06
- Nahlásit

caj
kdo by nechtěl bivakovat u téhle hospůdky dole pod Rabštejnem?

zbytecne velky iso, kratky casy?
možná jo. já to teda mimo jiný moc neumím, tak abych vše nesvedla na aparát.
bych potřebovala nějakej srozumitelnej stručnej návod asik.
myslíš teda celkově zmenšit iso a prodloužit čas?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 10:17 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
tyjo, ale ta je pekna.

Ja nevim. Ta jedna nebo dve fotky me prisli mozna hodne zasumeny, pes zas rozmazlej (problem v lese skoro s jakymkoli fotakem - pritmi, malo svetla, vyssi iso).

pokud ale fotis na auto, tak ty canony si myslim umi na auto fotit celkem hezky. Mozna by se ti vyplatilo to prohnat nejakym softem, kterej ti trochu upravi barvy a doda tomu zivost... ale zas je pravda, ze je to fotak z roku 2006, tak prece jen to stari se projevi... ale kdyz fotky zmensis, hned to bude lepsi viz jednookoje focenej starym canonem a85 z r 2004. akorat sem ho za 200 prenechala kamosovi, co nemel nic

edit: prohnala sem tu tvou [url=www.mawenzi.cz/czpes/vero]fotku[/url] programem zdarma, google picassa - jen automatickou opravu barev a neznatelne pridala svetlo. kdyz si je prekliknes vedle sebe, tak vidis, ze je trosku projasnena ale nekterym fotkam to muze pridat hrozne moc a da se tim neco trochu vylepsit...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 10:31
- Nahlásit

Mám problém. Psi se mi naučili násilím otevírat, když jdu pěšky pryč (teď mi rozebrali bránu).
Odcházet po kouskách nejde, to mi zase stávkujou děti . Asi opravit rychle kotec leda co?
Mě s tiím tak štvou

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 11:26
- Nahlásit

kachna_
Odcházet po kouskách nejde, to mi zase stávkujou děti .
jako nechce se smát nastalé situaci, chápu, že to sere, ale zas se nedivím dětem, že jim vadí, že se chce maminka naporcovat a odcházet postupně po kouskách, než aby odešla vcelku

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 11:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

birma
zas se nedivím dětem, že jim vadí, že se chce maminka naporcovat a odcházet postupně po kouskách, než aby odešla vcelku
taky můžou odcházet po kouskách se mnou
můžeme tvořit zajímavé kombinace (šest nohou), tři ruce...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 11:45
- Nahlásit

kachna_
jak se jim to poradilo? neda se brana nejak zabezpecit? treba retezem na klic nebo tak?

nebo odjizdej dycky autem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 11:50
- Nahlásit

birma
mam pro tebe nemovitost

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 11:56
- Nahlásit

cernej caj
treba retezem na klic nebo tak?
tam je nahoře řetízek, ale právěže mi sežrali tu dřevěnou výplň vrat.
nebo odjizdej dycky autem
no to leda
mam pro tebe nemovitost
kamarád shání nějakou památku, kterou by si zrekonstruoval a udělal tam prodejní motosalon
Přeposlala jsem mu to

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 11:58
- Nahlásit

kachna_
taky můžou odcházet po kouskách se mnou
sociálku na tebe!

cernej caj
mam pro tebe nemovitost
to si milá teda
já i vyhlídnuto mám (mnoho mnoho mám vyhlídnuto), ale chyběj mi prachy...
i když stejně jsem doma tady, otázka je, jestli se tam někdy ještě aspoň podívám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 12:16
- Nahlásit

kachna_
jo aha, sikulky teda

tak su zvedava, aby kamarad nakonec misto motosalonu nemel nabidku motorovych pil, aby se tam nekdo dostal

birma
tak to nevypada blbe... clovek do rekonstrukce narve tunu penez, ale je rozdil koupit to levne nebo za tunu penez kdyz je to v tomhle stavu. to me by se taky libilo, ale krz praci a ridicak... coz je supr, ze ty si na miste prace nezavisla

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 12:35 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

hurá, mužomaminka bé kapat aji ty dva týdny teď asi ji budu muset dát pozlatit.

cernej caj
ale kdyz fotky zmensis, hned to bude lepsi
to je taky dobrej nápad.

edit: prohnala sem tu tvou [url=www.mawenzi.cz/czpes/vero]fotku[/url] programem zdarma, google picassa - jen automatickou opravu barev a neznatelne pridala svetlo.
máš recht, je to lepší něco se s tím pokusím, až budu mít chvilku. i když mně přijde, že na to stejně nemám voko a talent.

birma
i když stejně jsem doma tady, otázka je, jestli se tam někdy ještě aspoň podívám
a kde to je přesně je? má to atmosféru, pěkný.
vyhlídnutá nemovitost není až tak nedostupná,... pokud nejsi závislá na místě práce, hmmm... ovšem nemovitost od kafe je možná dostupnější? :-D už máš natrénováno z bivaků...

Janiii

téda, alpy, tak si to užijte, ať vyjde počasí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 12:44
- Nahlásit

Vero
zrovna v te picasse muzes jen kliknout na tlacitko a udela to za tebe a ty jen odsouhlasis, zda se ti to libi nebo ne (ale prijde mi, ze obcas se ztraci trosku kvalita fotky, ale my dostali v praci zoner photo studio k vanocum pred 2ma lety, tak pouzivam to ke sve spokojenosti

hurá, mužomaminka bé kapat aji ty dva týdny teď
to je uplne nejhodnejsi muzomamika

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 13:11
- Nahlásit

cernej caj
coz je supr, ze ty si na miste prace nezavisla
to sice jo, ale zas se neuživim zatim, natož abych uživila hypo
Vero
mužomaminka bé kapat aji ty dva týdny teď
hurááááá
a kde to je přesně je? má to atmosféru, pěkný.
Chotěmice, kousek od Červený Lhoty
vyhlídnutá nemovitost není až tak nedostupná,... pokud nejsi závislá na místě práce, hmmm...
na místě ne, ale prachy zatím prostě nejsou
už máš natrénováno z bivaků...
jestli bych neměla ještě dostupnější jít někam pod most, i by tam asi míň pršálo ale zas je fakt, že zřícenina v lesích, kde by žila samotná ženská se psem a 5ti kočkama - asi by se brzo začaly měnit místní legendy

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 13:23
- Nahlásit

birma
zřícenina v lesích, kde by žila samotná ženská se psem a 5ti kočkama

výbornej námět na povídání o jeníčkovi a mařence (už se jeníček topil, unes ho skřítek lesníček i skalníček /on je to celkem hajzlík/, napravili čarodějnici, unesly je víly... jak lucka roste, chce je čim dál strašidelnější)

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 13:55
- Nahlásit

Rrumstaajn.
kachna_
jak lucka roste, chce je čim dál strašidelnější)
To ma Lucka dobrej vkus. Zkus pohadku o Chataříkovi a Stanaříkovi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 14:08
- Nahlásit

birma
to ja v prubehu let, nechci predvidat, mooozna podedim zahradni chatku s 2000m2 zahrady... a nikdo nevi, co s tim budem delat, pac prodat to asi nepude...

Fifi
Zkus pohadku o Chataříkovi a Stanaříkovi. co to?

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 14:22
- Nahlásit

cernej caj
co to?
To vymyslel tata, kdyz sme byli mali. Stanaříci se vyskytujou v kempech. Jsou aktivni v noci, kdy obchazeji stany a poslouchaji, zda nejaky deti nezlobej. Kdyz najde zlobivaky, potichu ziletkou rozrizne stan u hlav, vytahne neposlusny dite a odnese si ho do svyho velkyho osklivyho smradlavyho stanu. Chataříci jsou neco podobnyho, jen jsou mezi chatkama a chatama a deti odnasej oknem... Nemusim dodavat, ze sem z toho mivala nocni mury. Tak ale kdyz je Luca na strasidelny story.

<< 1 ... 2403 . 2404 . 2405 . 2406 . 2407 . 2408 . 2409 . 2410 . 2411 . 2412 . 2413 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání