Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 14:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

klíče do kapsy, sbírat rukou s vodítkem, odměňovat tou druho
ehm, to mi právě vůůůbec nejde já právě jsem nikdá - ani s Márfíkem - nebyla moc vodítková, takže v tomhle mám mezery ve zdělání, musím se zdělati asi budu po večerech nacvičovat

ale neni to teda z mý strany čistě pozitivka, protože

hele ono zase opravdu odcama - pocama, jak jsme se bavily. V něktrých věcech budu radši ne úplně pozitivní, ale budu mít živýho psa.

Blanice umí být šikovná - když chce teda, když chce ,

cernej caj

?? tenhle prispevek sem napsala prave do fora k spicum, co dela tady???

tomu se řiká psát přes kopírák

to si zvyknes
grrr, ne to se musím naučit , nechci být Dr. Houňajz

Fajka
krásá a jak jí to na tej matrací sluší a krásně se tulí k Brtníkooj
jojo, vaše matrace je v kurzu. Ešus jí hnedle zalehnul, že je jeho. Taky ta první je jeho. Všechno je vůbec jeho Pupík malej uraženej

že by byl naštván že chtěl nějakou mladší kočéénku
.
no tak to si piš, že přivést mu tam čtyřletou, zrovna hárající..... bude mě za to milovat

sem na tom stejně

hrozný, hrozný. nejsem zvyknutá. Na chalupu jsem si jí lupla na amortizér, abych měla volný ruce na náklad a šlo se - kravěna mě tam odtáhla smykem , nikdá jsem tam s nákladem tak rychle nebyla . Ovšem tam jaksi cestou není co řešit, že. jdeme přírodou. Ešátor pěkně zastavoval sám od sebe, aby na nás počkal (což ho pochopitelně ve městě ani nááhodou nenapadne ). A včera večer jsem se prvně vopotila a už to tak asi zvostane? ráno posvačila malou Barušku, než jsem se stačila rozkoukat. ale nic - zatím dramatickýho - moc jsem její chování nepochopila, řekla bych, že to pramení z majetnictví. Uvidíme. každopádně to dělat teda nebude . A ptáčky taky honit nebude, jinak z ní udělám štěkanou

Já si včera s jelitem vzala dofču.

šikůvná jsi, dobře jsi udělala, potřebuješ to.

estavovali na jídle na Beranech (ty mě jako fakt zklamaly

to jako jo teda , ale třebas zase v zimě už to bude lepší? budeš mít za úkol to zjistit

nechalo se krásně odvolat.. to asi to teplo

musíš se přestěhovat do tropůch - Číííf to jedině uvítá

ale byli jsme nějaký uchozený

hele jak jsem během dovolený byla naspídovaná a v pohodě zvládala, tak - teda pochopitelně i pod vlnou emoční - jsem o víkendu totálně odpadávala. Nejdřív jsem vytuhla v ten pátek odpoledne a v sobotu taktéž .

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 15:20
- Nahlásit

PetraK
jojo, vaše matrace je v kurzu. Ešus jí hnedle zalehnul, že je jeho. Taky ta první je jeho. Všechno je vůbec jeho Pupík malej uraženej
to je trupka ješita to ho přejde , dávám mu tak týžděn či dva

tak to si piš, že přivést mu tam čtyřletou, zrovna hárající..... bude mě za to milovat
no přesně na to sem myslela jen sem si to netroufla napsat

jsem se prvně vopotila a už to tak asi zvostane? ráno posvačila malou Barušku, než jsem se stačila rozkoukat. ale nic - zatím dramatickýho - moc jsem její chování nepochopila, řekla bych, že to pramení z majetnictví. Uvidíme. každopádně to dělat teda nebude . A ptáčky taky honit nebude, jinak z ní udělám štěkanou
tedle tejden určitě, maj bejt hice

no já bych měl Fáju k vobědu už asi milionkrát si to viděla.. sem zvědavá jak se vám to povede pořešit..i když vám určitě bo vy ve městě máte tisíce možností na sicializaci a vochození..u nás je to na pikaču ...

to jako jo teda , ale třebas zase v zimě už to bude lepší? budeš mít za úkol to zjistit
mě bylo včera líto že jsme nešli na tu černou, tam to bylo naprosto geniální to jídlo ! příště to zjistim dopředu a pudem na jistotu

Nejdřív jsem vytuhla v ten pátek odpoledne a v sobotu taktéž .
jo tak to se ti nedivím..já už sem na tom jak kdysi naše babča..kde si sednu tam hned usnu ..halt tělo nějak regenerovat muší

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 15:35
- Nahlásit

Fajka
to je trupka ješita to ho přejde , dávám mu tak týžděn či dva

Je otomilej blbeček trumpetózní, však ono si to sedne. Doufám teda, abych nezněla nějak moc sebejistě a pak si nedrbala hlavu

o přesně na to sem myslela jen sem si to netroufla napsat

a tos klidně i mohla, to je každýmu víc než jistý

tedle tejden určitě, maj bejt hice
začínám tušit,že jen hicema to nebude

zvědavá jak se vám to povede pořešit..i když vám určitě bo vy ve městě máte tisíce možností na sicializaci a vochození.

já jsem taky zvědavá, ono je u nás zase o tom, že fakt nevím jak moc slůchá, neslůchá, vnímá, nevnímá - musím pozjisit, než se s tím něco pozačne dělati - a jestli bude ochotná spolupracovati. Ráda bych, ujednoduší to život oběma. Co se socializace týká - těžko říct, ona je evidentně pražka, zvyklá na psy - papá jen holčičky, chlapečky, kteří na ní dělaj bububu zcela přehlíží, Ešusovi, když kolem něj prochází v úzkým prostoru dveří submisivně sdělí, promiňte pánko velkomožný, já iba prochádzam . inu uvidí se.

mě bylo včera líto že jsme nešli na tu černou,

ále co, však jsme tam chtěli fšicí. A třebas , jak říkám, se to zase otočí do lepšího.

..kde si sednu tam hned usnu

tak to u mě moc nefunguje teď zase. Tady doma mi večer nešlo zas usnout, hlava šrotovala, přemýšlela jsem nad tím jejím pupíkem, nad tím co bude a nebude...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 15:43
- Nahlásit

ČERNEJ ČAJ SE SEBERE A OKAMŽITĚ JEDE K FIFINĚ!! TAM SE ZEPTÁ, KDE MÁ FIFINA POLIČKU A PŮJDE POHLADIT STRAČENU!!! HNED!!

Krankenwágen mě rozbil tak, že pan řídící si musí myslet, že se mi stalo něco strašlivýho, když tak pláču pomoooooooooooooooooooooooooC!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 16:24
- Nahlásit

brůůůt
Kačenka s tou formičkou spala
A samozřejmě že jsem ti ještě něco zapomněla dát
Přivezli jsme ti z Fajčina kraje náramek s beruškou. Já jsem věděla, že "ještě něco".
Připomínám se o kvásek a návod na rybízošťávu

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 16:27
- Nahlásit

PetraK
V něktrých věcech budu radši ne úplně pozitivní, ale budu mít živýho psa.
Tak vo psa se úplně nebojim, spíš těch lidí je mi líto. I když dneska ten pán byl úplně super! Adam začal ječet a letěl, pán v klidu zastavil a ještě byl na mě milej akorát teda oklepávat se po koupeli těsně u něj asi ta vobluda vobludná nemusela...
ráno posvačila malou Barušku, než jsem se stačila rozkoukat. ale nic - zatím dramatickýho - moc jsem její chování nepochopila, řekla bych, že to pramení z majetnictví.
bych to zatím asi moc nehrotila, i když podle tvýho popisu se jeví jako pohodářka, tak třeba si takhle ventiluje stres ze změny a normálně je mnohem víc v pohodě. Nebo taky né, žejo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 21:05
- Nahlásit

Rrumstajn vedrajn,
to je sucho, to je sucho. Tohle vedro uz je zase trosku prilis, ne?

Koukam, ze esuska se zdarne potyka s beznymi dvojpsimi problemy, Blanice se otrkava, Adamita je stale stejny vodni silenec, vsichni mate krasny fotky a tak...
Sem naprdnuta, neb u ty "novy" sekajzny odpadla krytka kolecka a ja debilka si toho nevsimla, tim padem ji sekajzna polknula... a seklo se to, samosebne, az spadnul remen, bud od pojezdu nebo motoru. Eeechjo, snad to pujde opravit.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 21:39
- Nahlásit

jdu si pro radu, páč mi to furt leží v hlavě. Můj ex má souseda, ten má pro změnu ex přítelkyni a ta má dceru, která měla fenu (chytáte se ještě někdo? ) Fenu soused mlátil (a nejspíš nejen to) a když od něj jeho ex odešla (loni koncem jara), fena skončila u mýho ex. Je to už něco přes rok. Nutno dodat, že soused se rád napije a velkejch psů se bojí (takže si nejspíš léčil mindráky). Debil (soused) si pořídil nedávno dalšího psa. Pes žije ve stejnym kotci, kde žila fena. A sousedi už viděli souseda opět nový zvíře škrtit na obojku (ve stylu - dojde do kotce, potýrá zvíře a odejde, nejde o žádnej rádoby výcvik, ani nevim, jestli ten chudák chodí z kotce někdy ven). Zatim je to ne zcela ověřený, ještě pořád to můžou bejt jenom vesnický pomluvy. Můj bejvalej prohlásil, že pokud to sám uvidí, tak sousedovi rozbije hubu. To se mu nedivim, ale pro to zvíře je to dle mýho kontraproduktivní, neb debil si to na něm akorát vyleje a dá si jenom majzla, aby ho nikdo příště neviděl. Můj návrh byl, ať mu dá do huby, psa zároveň vezme k sobě s tím, že mu najdem nový domov a sousedovi pohrozí, že pokud si pořídí dalšího, tak dostane automaticky nakládačku.
Zajímá mě, jestli není nějaká jiná cesta. Na KVS to nevidím, protože pes nažrat dostává, že ho nevenčí (pokud to tak je) je nedokazatelný a nějaký týrání se asi úplně snadno taky neprokáže...

Fifi
Sem naprdnuta, neb u ty "novy" sekajzny odpadla krytka kolecka a ja debilka si toho nevsimla, tim padem ji sekajzna polknula...
to je pech

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 21:50
- Nahlásit

birma
jestli není nějaká jiná cesta.
Chm. Chudak zvire, jestli to je pravda. Asi jedine ho nahrat, pri "cinu". A tim mu pak drobek vyhrozovat, at se zklidni. Vzit od nej psa, tak si poridi asi novyho zase, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 21:50
- Nahlásit

birma
sehnat alibi a souseda zabít. Nebo převlíct aligátora za psa a nechat ho sežrat . Nevim.
Můj návrh byl, ať mu dá do huby, psa zároveň vezme k sobě s tím, že mu najdem nový domov a sousedovi pohrozí, že pokud si pořídí dalšího, tak dostane automaticky nakládačku.
nic lepšího mě nenapadá
Fifi
tim padem ji sekajzna polknula...
mrcha nenažraná

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 21:57
- Nahlásit

Fifi
Chudak zvire, jestli to je pravda.
minimálně Miu týral určitě, pochybuju, že by se změnil...
Asi jedine ho nahrat, pri "cinu". A tim mu pak drobek vyhrozovat, at se zklidni.
Otázka je, jestli by to nezačal dělat nějak víc v skrytu
Vzit od nej psa, tak si poridi asi novyho zase, ne?
no právě proto bych to spojila s pohrůžkou dalšího (a většího) násilí

kachna_
sehnat alibi a souseda zabít.
vidět ho u toho já, tak ho fakt asi na místě zabiju a to i bez alibi

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 22:05
- Nahlásit

kachna_
sehnat alibi a souseda zabít.
Optimalni reseni by to bylo.
birma
no právě proto bych to spojila s pohrůžkou dalšího (a většího) násilí
No, snad to zabere, ale jestli to je takovej magor, tak se vozere a na nejaky vyhruzky akorat co? Zapomene.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 22:20
- Nahlásit

Fifi
tak se vozere a na nejaky vyhruzky akorat co? Zapomene.
no ale tak vožralej snad nepůjde někam shánět psa

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 22:35
- Nahlásit

birma
No jestli myslis, ze si dalsiho fakt neporidi, takovyhle ubozaci nejakou obet potrebujou. A taky otazka, jestli by toho soucasnyho jen tak dal. No kazdopadne se ti nedivim, ze ti to v hlave lezi. Snad neco vymyslite, ku prospechu psiska.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 22:52
- Nahlásit

rumštajn
koukám tady všechno v cajku, fotky pěkný, Adam plove, Blanice se aklimatizuje, tak můžu zase jít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 07:37
- Nahlásit

PetraK
kdyz ja nevim, kde fifi bydli

birma
nevedela by Vlcackova, jestli neni nejaka moznost?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 09:25
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!!

Ftipná historka z prvních dní společného psího soužití : Ešus hovád jeden žárlivej se rozhodnul, že VŠECHNY pelíšky jsou jeho. Neudělal to niijak demostrativně, kdepak, jen si v neděli večer lehnul na jeden ,a hlavu položil na druhej. To jsme si mysleli, že to je jen náhoda - ty pelíšky ležely docela u sebe. Nevadí, Blanice ležela na třetím. Ráno potom byl Ešus ve svým bydlíku, Blanka na svém polštářovém pelíšku a ten původně zalehnutej, s bočnicema, kterej má Ešus docela rád, i když je menší, byl volnej. Inu vzala jsem ho a dala stranou do pokoje, ať se v tý předsíni dá taky chodit. Ségra spala, když se probudila, vyděsila se, kde je Blanice. Blanice nebyla. Byla chudera na kusu koberce, který máme u botniku na boty, je tam šero, nebyla vidět. No a to hovádstvo Ešusí opět leželo přes oba ty pelíšky, nataženej co to šlo - páč byly kus od sebe a aby je mohl zabrat, musel mít vzpažíno kterén . No a ségra mu rozhodila sandál, páč do hry vrátila ten pelíšek třetí a dala ho ale na druhej konec místnosti a ten vůl chodil a chodil, celej neščastnej, že nemůže zalehnout všechny, všechny ty pelíšky

Lidi se mi dívaj divně na ruce - jsou kapek modřinatý, od tý krokodýlice . Ale včera si vzala do držky bačkoru při vítání a chodila s ní prostorem. Prtka malá. POtěšila mě hláška ségry, která je u nás coby občas dozor přes den. Říkala, že se bála jak to bude, ale že Blanice je, jak kdyby tam byla odjakživat. Tak snad jí je u nás dobře?? I když ona je fakt nenáročná, je jí dobře fšade. zato hošíček je náročnej, dostal včera kapek prohuk uší, protože se chtěl hrdit o nedojedky - její. Ne svoje, Tož jsem mocně zařvala až se celý zplacatěl . Pak jsme si šli po čase spolu zaklikrovat a to mě zase potěšil. Než přišla Bláňa, tak jsme začli učit každou packu na spešl terč. Přední. Včera jsem to zkusila, nic moc jsem nečekala, ale on zaimprovizoval a frknul jako profík zadní!! každou hezky zvlášť na svůj terčík. Supr, to jsem ještě radši, protože si tak procvičuje zadní nohy, takže přední tímto ruším a pojedeme tohle. Pak jsem ho vzala večer na samostatnou prochajdu a poté jsme přibrali Blanici. Snad se brzo odrazí. Kretýno jeden, ona je fakt taková poddajná a on je na ní protivec. Blanku jsem začala taky naklikávat, huvidíme. Venku už se zase dokáže na mě otáčet a vnímat, druhý konec vodítka. Včera jsem využila krásně dvě příležitosti. První byly dvě koroptvičky na louce za barákem. Viděla jsem je dřív než ostatní, takže jsme šli směrem k nim, já byla ve výhodě a Blanka mě POSLECHLA!!! Měla jsem radost. Večer potom jsme využili dva čoklidy psa a fenku, kdy jsem si oba ty zrzavý jemeny posadila a zdařilo se, že se pěkně soustředila, že jsem tam a neječela, šikovná moc byla. Walda sice říká, že kdo neumí cvičí, ale vzhledem k tomu, že o ní vím prt a směrem k těm fenkám se nechová úplně tak, že by se jí dalo věřit a košík ještě nemáme, jsem ráda, když se nechá od fenky zavolat a soustřeďuje se na mě. Sousedovic foxlíka si užila. Hezky už reaguje i na takový věci, že když se jde ven, nevystřelí, ale počká na pokyn ruky , když se jde domů, nevrthne se dovnitř se špinavejma hnátama, ale poooočká se na rohožce, až je jeden vyzván, taky tolik netahá. A možná se upraví i ten bobek???- říkal Brtnik, že ráno bobík vyprdla jako nic. A oproti včerejšku, když šla se mnou, tak už nebóbikovala. Je to fakt hrozně milej péf. Ráda jí mudlám,

birma

zkus se zkontaktovat s Dejavu - zda není nějaká ofiko cesta - pošlu ti na ní emila, ona je v tomhle docela honěná. Neofiko to vidím stejně, nahraju co dělá, případně ještě dám šmejdovi do držky s tím, že pokud přitáhne dalšího psa, jdu to okamžitě hlásit na policii s tím, že to není poprvé a že mám důkazy - ty nahrávky. Sráč jeden všivej

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 09:56
- Nahlásit

PetraK
strašně moc se mi osvědčilo občas vzít starousedlíka na akci jen pro něj, třeba skákat na matraci . Cir se mnou třeba chodí s holkama na hřiště. Vždycky přiběhne a když ho vítaj holky, tak je vidět, jak moc je pyšnej. Holky by tam nevydržely ležet a nic nedělat, jen se občas nechat hladit od dětí, on si to myslím i docela užívá, že nemusí nic, jen si tak leží na jeteli.
A fakt jako na tajňačku, nejdřív mu to pošeptat, potom nasadit obojek a jen tak se vyplížit, "ať o tom ostatní nevědí", tak to je úplně to nejlepší

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 10:27
- Nahlásit

PetraK
Je to fakt hrozně milej péf. Ráda jí mudlám,
ňuňu
ad to poslouchání - zatím bych jí to moc nevěřila, až kdyby jí to za měsíc, dva nepřešlo. Držím moc palce, aby to tak nedopadlo
zkus se zkontaktovat s Dejavu - zda není nějaká ofiko cesta
dík, zkusím. Problém samozřejmě je, že já tam nejsem, nevidím, nemůžu řešit, musí bejt ochotnej ex. Ale zkusím to nějak zařídit

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 10:45
- Nahlásit

kachna_

A fakt jako na tajňačku, nejdřív mu to pošeptat, potom nasadit obojek a jen tak se vyplížit, "ať o tom ostatní nevědí", tak to je úplně to nejlepší

zkusím, , on si tyhle "lidský" pošetilosti taky užívá, takže jo, dobrej nápad. Jemu se pochopitelně ty samostatný prochajdy líběj, to je jasný. Taky se díky tomu v sobotu trochu i odrazil, když jsem si ho vzala do polí. Teď je vjědro, takže jsme šli odpolko společně na kratší a večer samostatně na delší a pak společně na kratší.

birma
ňuňu

jo ňuňu ona je, to je pravda. Všichni jsou z ní poprděný . U sousedky taky.

atím bych jí to moc nevěřila, až kdyby jí to za měsíc, dva nepřešlo.

vím, počítám s tím, že se to může zvrtnout, to je jasný. jak se pes usalaší, jde to kolikrát jinak. Já jen teď chci, jako u štěněte, využít tu dobu, kdy jsem pro ní důležitá. Takže nic speciálního, jen chci, aby mě vnímala a reagovala na zavolání a zákazovej povel. Ale zas na druhou stranu to je stará fenka, tak to taky možná bude o něčem jiným. Moožná

Dejavu snad poradí. no. je mi jasný, že takhle na dálku moc možností nemáš. spíš žádnou teda.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 10:47
- Nahlásit

PetraK
Já jen teď chci, jako u štěněte, využít tu dobu, kdy jsem pro ní důležitá. Takže nic speciálního, jen chci, aby mě vnímala a reagovala na zavolání a zákazovej povel. Ale zas na druhou stranu to je stará fenka, tak to taky možná bude o něčem jiným. Moožná
jasný! moc držim palce pani!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 10:48
- Nahlásit

PetraK
páč byly kus od sebe a aby je mohl zabrat, musel mít vzpažíno to je komik

kachna_
A fakt jako na tajňačku, nejdřív mu to pošeptat, potom nasadit obojek a jen tak se vyplížit, "ať o tom ostatní nevědí",
tak to je supr, ze to muze i tak vnimat jako ze de sam :na tajnacku:

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 11:52
- Nahlásit

cernej caj

to je komik

jo to je, fakt dělá zajímavý brikule. Oni umí když chtějí . Pamatuju si ve Smržajdě - taky ohař - münsterland, krásnej a opravdu chytrej pes, to byl spíš zanedbanej člověk. Páník mu řekl, ať nás odvede k pramenu Nisy a on nás tam opravdu dovedl , uměl různý majstrštyky -ale tak jako mimochodem, on se mu nikdo moc nevěnoval výcvikově, dalo se s ním domluvit jako s člověkem no a když mu dovedli mladýho vlčáka, tak ho tak dlouho vodil do lesa, pořád na dýl a na dýl a dál. až se jednoho dne vrátil sám a bez něj. Takhle se zbavil nekalý konkurence . Oba psi byli u myslivců známý - nepicli by je, byli to kámoši jeho páníčka. Athos to měl v okolí dokonale zmáklý, takže mu vzal čáru - jako už několikrát předtím. a stačil mu utéct, mladej cestu zpátky nenašel

muze i tak vnimat jako ze de sam :na tajnacku:

jo může, když ti psi žijou s člověkem v těsným kontaktu, tak bez polidšťování, se někdy chovají ne zcela podle zvířecích kolejí.

b]birma[/b]

jasný! moc držim palce pani!

díky. jsem zvědavo.
víte co je zvláštní? Ona má - jak je má trochu zakalený - oči štěněte .

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 14:18
- Nahlásit

PetraK
Ale včera si vzala do držky bačkoru při vítání a chodila s ní prostorem. Prtka malá. POtěšila mě hláška ségry, která je u nás coby občas dozor přes den. Říkala, že se bála jak to bude, ale že Blanice je, jak kdyby tam byla odjakživat. Tak snad jí je u nás dobře??
Ona má - jak je má trochu zakalený - oči štěněte
To se hezky cte. Urcite je ji u vas dobre! A pindourovi rezatymu rekni, at se kouka chovat slusne, ke starsi dame, zadny zabirani pelechu!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 14:25
- Nahlásit

Fifi
A pindourovi rezatymu

prosim Tě je to dement no. Von ani nepřečůrává, když ona čůrá, to jinejm fenkám dělá. Blankou takhle moc pohrdá. Ale ségra se musela hrozně smát, jak tam ležel, aby to všechno zabral a pak jak neščastně pobíhal prostorem s tím, že tohle už nezvládne

Urcite je ji u vas dobre!

to bych hrozně ráda, aby se tak cítila. lehá si na zádička, provaluje se, ukazuje pupík.

ad ta sekačka - reklamovala bych to hned, však jí máš jen chvilinku, a neskáš s ní lány.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 15:59
- Nahlásit

PetraK
Blankou takhle moc pohrdá.
Nestastnik preubohy! Ten musi bejt fakt echt nasran. Doted byl stredem pozornosti a ted... ale on si zvykne, prdola jeden.

reklamovala bych to hned
To asi neklapne, kdyz je to z druhy ruky pres bazos.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 16:24
- Nahlásit

Tak jsem jela s dětma do Mělníka busem. Při ceně dospělýho lístku 23 Kč za 11 km, fakt nevím proč . A to jsem ještě cestou zpět zjistila, že musím platit ještě poloviční za dítě, protože mám dvě děti (druhé bylo v krosně).
Páč mě to překvapilo (když cestou tam jsem neplatila, dokonce myslím u stejného řidiče), tak jsem se ohradila, takže to bylo ještě s náležitým komentářem, že ze sebe nemám dělat nějakou takovou a vzdychat a ohrazovat se.
Nemít vyplej mobil a děti s sebou, tak fakt vystoupim.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 16:29
- Nahlásit

cernej cajtak to je supr, ze to muze i tak vnimat jako ze de sam :na tajnacku:
Mája jo, Cir, Bessy (no ta je vůbec přeborník, ta odmítá bez Milči chodit na prohcázky) a Baty ne. Ale tak bych řekla, že Ešus má blíž k Máje než k Batušce, ale jo, vono když to podáš tak jako tajně, výjimečně, šeptem tak to ten pes pochopí (nebo když nepochopí, tak se mu aspoň určitě líběj ty tanečky okolo)

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 16:35
- Nahlásit

prohcázky
to je strašlivej překlep

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 18:13
- Nahlásit

kachna_
a nejsou deti do urcityho veku zdarma?

tak sme meli bojovku. Malem me kleplo. Muz sem vymenit bombu, sundal ten drzak a co se nestane? plyn z bomby se nam rozprostrel po cele kuchyni, ja malem infarkt a uz sem videla jak to cely vybuchuje zatimco muz nastesti rychle prisrouboval horak... jeste ted su vydesena

<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání