Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:13
- Nahlásit

denyk
Boze, to je degenek. Krasne fotite, paninko!

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:15
- Nahlásit

http://bukac.rajce.idnes.cz/nastenka/#2012-10-1716 .25.37.jpg

tak tadyk chodí denyk se zrzounem denně....

http://bukac.rajce.idnes.cz/nastenka/#2013-05-2119 .50.24.jpg
to je asik 14dní stará fotoo

http://bukac.rajce.idnes.cz/nastenka/#2012-10-0714 .58.44.jpg
jste chtěly vodů

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:17 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Fifi
to je foceno tím drahým foťákem, to fotil ex, já mu jen posílala psa, von cvakal
S touto fotkou jsme vyhráli v časáku Pes přítel čéka...

tak jsem asik bloncka že mi to zvobrazuje ty odkazy

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:20
- Nahlásit

denyk
tak jsem asik bloncka že mi to zvobrazuje ty odkazy

asi jo. Ti helfnu, jako taky bloncka, staci zkopirovat adresu obrazku rozklikem primo v obrazku a vlozit mezi bebechy prece.

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:20
- Nahlásit

PetraK
ta první rybníkovatá fotka je moc gútofská...

cernej caj
šípek je super

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:22
- Nahlásit

brut
Tak snad mám všechna vyšetření, potvrzení a jiná -ení na zítra připravená. Ráno mám zajištěn doprovod a dovoz přímo k ortopedii a pak i zpět ..
tak tfuj tfuj, ať je všechno zítra v cajku!

Maya
tak teď švagrová před chvílí odjela s malým synovcem na pohotovost, kousla ho výmaračka
notyvole jak psala Fifijová - cajty, obecní úřad... - ublížení na zdraví, obecný ohrožení....

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:24
- Nahlásit

denyk
tak tadyk chodí denyk se zrzounem denně....
závist, číííráááá závist. Krásný fotky pani (a samože krásnej péééf taky )

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:29
- Nahlásit

birma
děkuju...no to jsou fotky focené jen mobilem....
já si blbka koupila k Vánocům foťák a prostě ho sebou nevezmu....blbáááá

ale na druhou stranu takováhle příroda se prostě fotí sama no...

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:39 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

tak tadlencta se mi moc líbí...pršelo a svítilo slůňo...mít pořádnej foťák byla by gut gut

a to je téměr na stejném místě ... všechny tři

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:44 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

tahle je na téměř stejné místě

a huš dám pokoj

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:47
- Nahlásit

To zas bude psů vyhozenejch v popelnici...

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:49
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:53
- Nahlásit

birma
Sem skoukla to video dodatecne, Adamek coby slepica dobajici do psa. Teda musim rict, ze neco podobnyho by rotvika (i fenu) nastartovalo okamzite do ponekud neprijemnyho modu. Proc to dela - tezko rict, ale jako moc velka hra mi to neprijde. Aby se to za cas neprelilo do neceho ne prilis milyho - umi si on s fenama nejak hrat? Nebo ne treba hrat, ale proste jen byt vedle fen a delat si neco svyho?

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 21:30
- Nahlásit

denyk
krásný, hlavně ten rybník kde pršelo a bylo slůňo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 21:57
- Nahlásit

Sem se pobavila, a to jsem myslela, ze jsem fotky vcerejsi nalezeny bobiky stihla stahnout vcas.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 22:04
- Nahlásit

Fifi
Teda musim rict, ze neco podobnyho by rotvika (i fenu) nastartovalo okamzite do ponekud neprijemnyho modu.
myslim, že by to nastartovalo většinu psů se sebeúctou
ale jako moc velka hra mi to neprijde.
mi právě taky ne, ale zároveň mi to nepřijde ani jako agrese. Spíš to fakt vypadá, že je trochu asociál, co neumí tomu psovi vyložit, co by chtěl a tohle je jediná věc, která v minulosti vedla k nějakýmu výsledku (i třeba negativnímu) a tak to zkouší furt dál.
umi si on s fenama nejak hrat? Nebo ne treba hrat, ale proste jen byt vedle fen a delat si neco svyho?
jsou feny (i psi - tohle byl pes, ne fena), který ho nezajímaj prakticky vůbec, třeba k nim ani nechce jít, nebo jde, očuchá je a odejde. Těch je řekla bych alespoň 50% spíš víc. Pak ho některý zajímaj, ale nic moc, zase třeba dá přednost čuchání, hře se mnou, jde od nich zavolat... Pak jsou ti psi, co žere. A nakonec je hrstka psů a fen, ke kterejm se chová takhle. Zoufale je pošťuchuje, běhá s nima a snaží se je vojet. Teď už teda začal u fen dělat aspoň to, že si s nima chvíli hraje, než na ně začne zkoušet něco víc. Ale od těhle zvířat nejenže nejde zavolat, ale skoro ani odvést od některejch (třeba od tohodle psa na vodítku odešel celkem dobře) - jde po zadních, kňourá, šílí, jak za nima chce... Ale to, co bych si já představila jako klasickou milou a uvolněnou hru jsem u něj viděla snad dvakrát a stejně to na konec zasklil aspoň pokusem o naskakování.
Musim teda přiznat, že nemá tolik kontaktu se psama, co bych si představovala, jenže na psim hřišti je furt usazenej chlap s bobrmanama, co jsem tu o něm včera psala, případně je tam chutnej rýdž nebo jeden podobně jedlej faraon a mimo se málokdy potkáme s někym, koho bych já považovala za normálního, Adam za zajímavýho a ještě aby měl majitel čas..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 22:05
- Nahlásit

denyk
tyjo, to sou fakt nadherny fotky a s tou co ste vyhrali, ta je fakt supr, to se nedivim
a jeste cekam na mail s tim popisem fotaku;)

Maya
a co synovec? jak je na tom?

Fifi
nevim, jak to myslis s tema stahnutejma fotkama?

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 22:30
- Nahlásit

cernej caj
Viz ten modre probarvenej link - a stahnout sem myslela jakoze z galerie a tech nejdulezitejsich sos serveru, kam sem ji pridavala, jakoze pryc. Ted je tam pudlicka coby pes bulteriera u kohosi v inzeratu.

birma
le zároveň mi to nepřijde ani jako agrese. Spíš to fakt vypadá, že je trochu asociál, co neumí tomu psovi vyložit, co by chtěl a tohle je jediná věc, která v minulosti vedla k nějakýmu výsledku (i třeba negativnímu) a tak to zkouší furt dál.
Ti nevim, zrovna takovyhle dobani, dloubani do kohoutku... Jako je fakt, ze asocial je asi slusnej, nemuze za to. Ale tohle bych mu teda nejak nedovolila provozovat u psu, samcu, ani nahodou. Mne to zatim - zduraznuju "zatim" - taky neprijde jako naka vyslovena agrese, taky si sam sebou neni jistej. Nicmene to zkousi. Ale az se zpevni v kramflekach, nemuselo by to byt to spravny vorechovy.
Ja jsem s rtw takovej psi vyvrhel, sem zvykla, ze od urcityho veku nemuzu poustet psa k samcum a feny k fenam cizim, ani mi to neprijde nejak divny, mam to tak zazity. U Adamka bych zkusila zavest to samy, jen ryze preventivne, nez se prave nejak zklidni a prestane se chovat jak pako. Protoze jednou podobna situace z videa muze skoncit sitim, a to jiste nemate ted zapotrebi.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 22:41
- Nahlásit

synovec má prokousnutý stehno, mu to vyčistili a jinak nic, zasejc maj přijít k doktoroj v sobotu, cajty volat nemá smysl, to už ozkoušeno, je to jen přestupek a malá pokutička, na obecním úřadě hlášeno xkrát nejen tihle, ale další dva magoři s podobnejma kousavcama, však už jsem byla pokousaná i já i Dorin, tam jim akorát domluvěj, víc prej nemůžou
jako je mi ho líto, protože sama vím, jak to hnusně bolí

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 22:41
- Nahlásit

denyk
pěkný fotečky a ta zimní, ta je fakt úplně profi, nádhera

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 22:43
- Nahlásit

Fifi
Ti nevim, zrovna takovyhle dobani, dloubani do kohoutku...
von právě to samý dělá i čubám tam mi to přijde vyloženě jako pokus o jejich rozhejbání a začátek nějaký akce. U těch psů mi přijde, že to pramení z nejistoty, ale čeho tim chce dosáhnout nevim. Jako nějaký budování si pozice to nevidim, protože třeba i s timhle psem byl ten druhej ten, kdo si byl evidentně jistější v kramflecích.
Ja jsem s rtw takovej psi vyvrhel, sem zvykla, ze od urcityho veku nemuzu poustet psa k samcum a feny k fenam cizim, ani mi to neprijde nejak divny, mam to tak zazity.
Tohle znám velmi dobře od Altara, bohužel tady v okolí to znamená zároveň to, že ten pes nemůže bejt na volno skoro nikde (protože lidem stěží vysvětlíš, že nemaj svýho halamu pouštět k vám, když ho máš na vodítku, bez něj to je bez šance) a neproběhne se ani s fenou (protože tam, kde ho pak můžu pustit už nechodí fakt nikdo), takže se bojim, aby se timhle opatřenim ta jeho asociálnost spíš nezhoršila...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 22:50
- Nahlásit

tak já taky nějaký fotečky z posledních let, jsem to konečně frkla na fb, tak to můžu ukazovat teda doufám, že se ty fotky budou ukazovat
slíbenej dub v zimě

a v létě

jedna vodní

pak ráda fotím detaily kytek

a vobčas se mi tam připlete nechtěně hmyz

jedny kachničky ze zámeckého parku

krmení dravé zvěře

a jedna umělecká na závěr

les jak jsem zjistila vůbec nemám

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 23:10
- Nahlásit

Maya
je to jen přestupek a malá pokutička, na obecním úřadě hlášeno xkrát nejen tihle, ale další dva magoři s podobnejma kousavcama, však už jsem byla pokousaná i já i Dorin, tam jim akorát domluvěj, víc prej nemůžou
No bych teda rvala jak san, prokously stehno a pokuticka? Tak proste na policajty, kdyz to OU ci MU neresi jinak. Nehoda se stat muze, ale kdyz je to opakovane... chudak kluk. A chudak i cuba, kor vymarka, kdyz takhle utoci, to se ma asi hodne dobre doma.
birma
von právě to samý dělá i čubám
Asocialek, mno - ale feny to vezmou lip (teda jak ktera). Az jednou narazi na nejakyho psa labila a ne vyrovnanou povahu, bojim bojim.
U těch psů mi přijde, že to pramení z nejistoty
Koukam znovu na video, jeho to proste bavi, moc. Ja tam zadnou nejistotu nevidim, naopak drobek radost, ze mu pes venuje byt i nejakou pozornost stylem "neser me uz"..
Ja ti nevim, s tema jeho ruznyma dalsima mouchama bych ho proste takhle skotacit se samcema nenechala, byt za cenu, ze nebude v parku navolno. Snazila bych se ho vic natahnout na sebe, coz by zase mohl pomoct v tech ulicich.
takže se bojim, aby se timhle opatřenim ta jeho asociálnost spíš nezhoršila..
Chapu, nemate to snadny. A mezi nama, prece jen - utulkac, velky hovadko s nejasnym puvodem a minulosti, od nej nemuzes ocekavat, ze bude hopinkovat s kazdym coklem v okoli. Byt ti zcela rozumim, ze by to bylo fajny.
Ani nevim, esli mam nakou hlavu a patu v tom psani, nerikam se s necim smirovat, jen usmernovat vypousteni psa kontrolovane s jinyma a mezitim si ho fixovat vic na sebe, ala aby si mu casem byla ty podstatnejsi, nez naky ostatni coklove. a tramvaje. a busy. a tak. Proste drzim palce.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 23:24
- Nahlásit

Fifi
Az jednou narazi na nejakyho psa labila a ne vyrovnanou povahu, bojim bojim.
Já zasejc vybírám s kym ho pustim, to neboj
utulkac, velky hovadko s nejasnym puvodem a minulosti, od nej nemuzes ocekavat, ze bude hopinkovat s kazdym coklem v okoli. Byt ti zcela rozumim, ze by to bylo fajny.
Nejsem blázen, neboj To bych nečekala a nechtěla ani od psa samce, kterýho bych měla od miminka. Spíš mi jde o to, jestli to celý separace nezhorší (i když jak už jsem psala vejš, separuju ho vlastně i teď, tohle byl jeden z mála psů - samců, se kterýma jsem ho nechala chvíli v kontaktu).
smernovat vypousteni psa kontrolovane s jinyma a mezitim si ho fixovat vic na sebe, ala aby si mu casem byla ty podstatnejsi, nez naky ostatni coklove. a tramvaje. a busy. a tak.
O to se samozřejmě snažim, co to jen jde
Proste drzim palce.
Vím, díky moc potřebujem to jako sůl...

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 23:37
- Nahlásit

birma
tak ze ja si trepim klavesnici. A fakt se nebojim, ze byste to nezvladli, to jen bylo nutne hnuti duse ti k tomu videu napsat, co si myslim. Ala takovy ty "maminkovsky" rady - ted to osol, zavaz si boty, jed opatrne...

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 23:50
- Nahlásit

birma
hoď mi sem, prosím, to videjko, kde Adamita klofe do psů .... něco podle popisu podobného dělá Brut a nejen on a je to výzva ke hře...

Jinak fotky úžasné Všem děkuji za držení palců, ale prosím, ty držte až v pondělí, kdy půjdu pod kudlu. Zítra se jdu jen hlásit

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 23:54
- Nahlásit

Maya
z vlastní zkušenosti ... pokousání je nutné hlásit nejen u doktora, ale i na policajtech, městský úřad nepomáhá, zamete se to pod koberec. U policajtů sepsat řádné oznámení o napadení s tím, že to není první útok psa, ale pokaždé se to obešlo bez pokousání ( synovce), nicméně že pokousaných bylo víc a měst.úřad s tím nic nedělá. Pak mají povinnost provést šetření .. pokud synovcovi bude ouvej, tak ať ho švagrová naloží do auta a kluše k doktorovi, čím víc záznamů dá dohromady, tím líp.. No a další rada.. psa někde odchytit a zavolat odchytovku s tím, že se tam potuluje, ať ho odvezou do útulku. Možná by se tam měla fenka líp...

birma
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 00:00
- Nahlásit

Fifi
A fakt se nebojim, ze byste to nezvladli
aspoň někdo se nebojí já si aspoň 3x denně říkám, jestli jsem se s Adámkem silně nepřecenila

brut
video

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 06:36
- Nahlásit

Pátečééék, jupí
cernej caj
a jeste cekam na mail s tim popisem fotaku
já vím, já mu fčéra psala, ale on je dost pracovně vytížen, ale
slíbil, že nejpozději o víkendu tu sesumíruje
Maya
moc pěkný fotografijé hlavně se mi líbí ten želvoun, vypadá jak kdyby měl nožičky od krve
a taky vodní a ta poslední se mi moc líbí...
birma

pořád moc obdivuju lidi, kteří si vemou hafí z útulku, já
nemám téměř žádné zkušenosti a bála bych se do toho
jít...ikdyž je pak asi moc gut, když vidíš, jak se pomalu
mění...prostě že spolu něco dokážete, to je paráda.

brut
ty držte až v pondělí
budu držatí...a dotázek, letos to vypadá, že bude hodně
arónie, chceš poslat ?

PetraK
k té rybníkové (první fotce) jak píšeš, že je to nedaleko od nás, poznala jsem ho až dnes na velkém monitóru v práci, je to "Karlinský rybník" bydlí tam můj mini kamarád Tonda a o pár baráků dál ešče jeden co má v baráku truhlárnu...tak ten druhej
se šel do teho rybníka vykópat, ale labuťě měly zrovna mladý tak si je labuťák bránil a málem ho uplácal křídly...no a ten vůl se koupal nahatej ale kvůli labuťákovi musel vylízt úpá na druhý straně a pak po tý silnici pro hadry ....frajer šel na koupačku i druhý den a vzal sebou fenu (má ČS vlčandu) že jako labuťáka odežene....a prd velebnosti, labuťák vyhnal z vody i feňuli
Prča je, že ten kluk má na hlavě vlasy v barvě slámy cca 20 cm dlouhé a nečeše se, takže má takový rozcuchaný hnízdo na všechny strany....tak se mu kucí smáli, že ať se nediví, že šel po něm labuťák, páč si myslela, že tam jde zahnízdit .
Pár dní na to si chlapec zlomil na motorce obě nohy...měl takové povedené léto prostě....byla jsem se za ním mrknout
a ptal jsem se ho jestli je jako jinak v pohodě a von myslíš jako funkci rostlináře??? Tak to vliv nemělo ..no tak hlavně, že ho neopustil humor, že

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 06:39
- Nahlásit

To kamarád hobítek Tonda...tuhle fotku miluju, jak jsou stejně velký, kámoši

<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání