Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 12:08 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

cernej caj
já k táboráku používám tenhle zpěvník, je to i z akordama a i s notama ty písničky.... a vyšly toho tři díly....
URL

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 12:11
- Nahlásit

cernej caj

nejhustejsi beskydskej vlk

stříbrnej

http://cestovani.idnes.cz/beskydsti-vlci-evropske- rodinne-stribro-fpp-/po-cesku.aspx?c=A071212_12220 0_igcechy_tom

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 12:32
- Nahlásit

vlk
ty mám taky, a tyhle, jsou pro školy a je tam většina trampských nebo country nebo filmových písní http://kytary.cz/kn-ja-pisnicka-iii-dil/HN081328/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 12:49
- Nahlásit

vlk
ten znam, ale z nej neznam pisnicky skoro
Maya
ten taky znam, ale to sou takovy ty klasiky... hodne si zahrauju klic, pacifik, hoptrop, nedvedy (daj se docela vybrat lehci veci) a to nejsou zrovna zpevnikovy veci... i kdyz ted sem si koupila pacifik zpevnik ale vetsinu z toho taky neznam...

kde je ta kachna? aby pak vubec nasla tu stranku stazenou

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:09
- Nahlásit

cernej caj
pak vubec nasla tu stranku stazenou
na každou stránku jí napiš číslo stránky kde to najde
hodne si zahrauju klic, pacifik, hoptrop, nedvedy
jj, pacifik zpěvník mám taky a nedvědi jich měli několik, ty mám všechny a matušku taky, já mám zpěvníků plnej mega šuplík mám ještět tuším kamelot a určo nějaký další
když tak nad tím přemejšlím, tak bych je měla asi prodat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:15
- Nahlásit

Maya
navrhni cenu

zrovna dneska sem si objednala knizku kvuli praci a kdyz uz sem byla v tom obchode tak dalsi 3 jen tak, protoze byli ve vyprodeju

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:17
- Nahlásit

cernej caj
protoze byli ve vyprodeju
tohle slovo nepoužívej, Hannibal má teď ve výprodeji ten Osprey. Taky nemohli počkat až si ho osahám a našetřím

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:23
- Nahlásit

Napadlo mě, není tadyk nějaký fotografický nadšenec??

Páč jsem fčéra mluvila s mým ex(otkem) a napíšu to i sem...

Koupil si foťák jsou to asik 3ročky, profesionální zrcadlovku Canon s objektivem, různými filtry, čistítky, má na něj i origoš vypolstrovanej foťákovskej baťoh a pod.... (parametry zašlu v případě zájmu) PC cca.85tisíc prodal by to všechno za 35tisíc.

Každopádně dám za něj ruku do ohně, staral se o foťák jak o tu nejmilovanější věc na světě, takže je ve 100% stavu...

A důvod prodeje? Přestalo ho focení bavit, teď ho baví kolo....
má teď nějaký za 60 ale potřebuje profesionální

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:33
- Nahlásit

cernej caj
navrhni cenu
no nevim, zrovna ty zpěvníky patřej u mě do ranku věcí Co když je budu ještě někdy potřebovat takže rozmejšlení jestli prodat nebo ne by bylo těžké a dlouhéééé
dneska sem si objednala knizku kvuli praci
to mi připomíná, že jsem si chtěla v kosmasu objednat tu rakev a určo ještě něco s tím, jsem našla tohle a podle popisu by to nemuselo bejt špatný
http://www.bux.cz/knihy/107408-cesta-sneznych-ptak u.html
denyk
Přestalo ho focení bavit, teď ho baví kolo
to je nějakej prachatej magor nebo co?
já bych to brala kdyby to bylo tak za 10
ale se můžu poptat, pár lidí co víc fotí znám, ale netuším, jestli si můžou dovolit dát takovýhle prachy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:33
- Nahlásit

birma
tak to abys o vikendu vyrazila na vandr zkouset

denyk
posli mi info do mailu pod clenem pls... ja sice fotit neumim a penize taky nemam ale kamarad ted o necem uvazuje a navic tak ze zvedavosti (ackoli nejsem v teto oblasti moc profik) bych chtela mrknout na to co prodava

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:38
- Nahlásit

Maya
no me uz muz chtel vyhodit policky z knihovny, ze misto nich dame skrine tak sem je trvde branila, protoze i tak mozna budem muset dokupovat jeste nejakou knihovnu casem zvlast

no kdyz si ja vemu ze sem za ten objektiv dala 12 a to novej stoji 35, tak proste ano, prachu to bylo jak svina, ale kdyz ho chces tak tretinova cena je hodne vyraznej duvod to nejak sehnat hlavne ja bych potrebovala nejakej fotokurz, me to bavi, ale proste fotky mam prumerny jak z kompaktu na autorezim... jenze zas na pytel, ze ja mam panasonic (olympusacky objektivy) a canon pouziva nejaky jiny. na druhou stranu vyhoda tech objektivu je, ze za tech 10 je dycky prodas kdyz novy stoji 35

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:40
- Nahlásit

Maya
hele ale jeste bysme mohli udelat vymenu, kdyby se me libil, ze ti za 10 prodam ten muj (telo z roku 2005 a objektiv co novej stoji 16 000)

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:42
- Nahlásit

Maya
to je nějakej prachatej magor nebo co?
ani né tak prachatej jako magooor ...kolo si bude kupovat
vojetý za 90litrů (prej skvělá cena páč pc 200 litrů )

cernej caj
jo jasný no problém, pošlu ti i odkaz na jeho stránky,
abys viděla co s tím nafotil...ikdyž já bych řekla, že on na to úpá to "voko" prostě nemá....když jsme byli spolu, tak já radila
co a gde a kam si má stoupnout a von sešteloval to dělo a fotil ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:42
- Nahlásit

cernej caj
... ja sice fotit neumim a penize taky nemam

ideální kupující

jsem na tom stejně, mohli bychom se hádat, kdo si ho nekoupí

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:44
- Nahlásit

denyk

t a von sešteloval to dělo a fotil ...

od toho ženy jsou, aby mužům radily a oni pak slízli obdiv

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:49
- Nahlásit

denyk
jo no ja na to voko taky nemam coz me desne stve... ale jinak by me to bavilo to foceni

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:51
- Nahlásit

PetraK
od toho ženy jsou, aby mužům radily a oni pak slízli obdiv
njn vlastně už vím, proč ho prodává, páč když nejsme spolu a von nemá to voko, tak mu je i drahej foťák k hovnu

a navíc já "tu smetanu" nepotřebuju, páč vím, že jsem lepší
(né v technice to přeznávám)
a mám haskí fotografijé i z mobilu

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:52
- Nahlásit

cernej caj
ale jeste bysme mohli udelat vymenu
noo já myslela jako že by to bylo výhodný za celou tu výbavu, dát to jen za objektiv a foťák by se mi moc nechtělo i když věřím že to výhodný je, tak já se znám, bych měsíc chodila s foťákem a fotila jak divá a pak už by to leželo doma, protože by se mi to nechtělo to tahat sebou co kdyby jako bylo něco zajímavýho na focení
ale pravda když fotím psy kompaktem, tak vždycky nadávám, že by to chtělo zdrcadlovku, jenže to je tak 2x do roka cernej caj
budem muset dokupovat jeste nejakou knihovnu
já budu letos kupovat taky nábytek, knihovny přijdou na řadu jako první
denyk
vojetý za 90litrů
to fakt dá někdo za kolo?????? za to by bylo auto

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:53
- Nahlásit

v podstate zavidim lidem, co delaj perfektni fotky i levnyma fotakama s prisernou optikou, protoze nekterym (jako treba me) nepomuze moc ani ta technika, dyz sou levy

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:54
- Nahlásit

cernej caj
jo no ja na to voko taky nemam
tak někdy se to třá nabízí i samo, já nejraději fotím přírodu,
mám takovou specialitu, fotím jedno místo v různých ročních obdobích a někdy je to dost k nepoznání (že je to furt to samý místo) ale docela zajímavý...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:56
- Nahlásit

Maya
nektery si to kolo koupej i novy za 200 litru ale tak je to o prioritach, ja prokourim tolik penez, ze az zavedou od novyho roku ten zakon se zakazem koureni vodnic v cajovnach, tak budu hned v baliku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:56
- Nahlásit

denyk
někdy je to dost k nepoznání (že je to furt to samý místo) ale docela zajímavý...
to sem taky premyslela, ze bych zkusila u nas...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:57
- Nahlásit

denyk

a někdy je to dost k nepoznání (že je to furt to samý místo) ale docela zajímavý...

a můžeš ukázat? pochlub se.
kdysi jsem četla radu jednoho profíka - foťte, foťte, foťte, mačkejte tu spoušť, foťák to dneska umožňuje není to jako kdysi a vy nevíte, který z těch momentů bude ten nej. Nebojte se toho a mačkejte
kdybych nebyla líná to s sebou tahat, taky by mě to ba, ale jednak jsem teda líná /natož tahat s sebou takovou váhu, kterou musí mít foťák, kterej za něco stojí) a druhak jak jsem venku furt s tím psem a pořád něco kutíme, nebo blbneme - rozmlátila bych to do vteřiny, to vím . Obdivuju fotky každýho, kdo umí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 14:02
- Nahlásit

PetraK

denyk
a můžeš ukázat? pochlub se.

jj, klidne i jinejma fotkama

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 14:05
- Nahlásit

Maya
pro porovnání můj byt 3+1 stojí 250

cernej caj
tak budu hned v baliku
zregeneruješ plíce a koupíš si to kolo

to sem taky premyslela, ze bych zkusila u nas
jj určitě někdy je to neuvěřitelný...ty změny

PetraK
není to nic na chlubení mě to baví a je to hlavně
tam, kde to znám....pošlu do mejlu

však Číííf vám dělal krásný Ešusí fotečkí
šikula

PetraK
Člen
- Nahlásit

cernej caj
klidne i jinejma fotkama
.
to zní hrozně dvojznačně bacha kde se vyskytuješ si zase zapomněla, viď?? Ešče že dneska má kachna kvapík a neobjeví se tu hned tak

Maya
Člen
- Nahlásit

cernej caj
ale tak je to o prioritach
no tak je fakt, že když si uvědomím za co utrácím prachy já včetně těch cigár, tak to by jiného taky kleplo
denyk
fotím jedno místo v různých ročních obdobích
já takhle hodně fotím jeden obr dub, co máme za zahradou a strašně se mi líbí, mylsím, že ho mám na milionech fotek ve všech ročních obdobích taky
mi to připomněla ňákej ten seriál, snad Vraždy v Midsomeru, jak tam ten jeden fotil každej den ve stejnou hodinu jednu ulici ze stejnýho místa a prej fotil to už jeho fotr i dědek, to mi připadala strašně zajímavý

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 14:09
- Nahlásit

denyk

pro porovnání můj byt 3+1 stojí 250

řeknu ségře, ať se přestěhuje do vašich končin, shání byt a peněz pomálu. Ceny bytů v Benešově - cca 50 km od Prahé jsou tam místy snad i vyšší než tu v Prahé

.pošlu do mejlu

juknu, těším se.

Číííf vám dělal krásný Ešusí fotečkí

nojo, ČÍÍÍF umí, moc. Se mi to líbí.

Hrozně se mi líbily třebas fotky Šumáku od jednoho maníka. Dokonce jsem pak od něj měla i kalendář a byl tak skvělej, že jsme ho točili i druhej rok data, nedata, ty fotky byly dokonalý.

Maya

si piš, děfčico. taky jsem zírala jak blásen, co kamarád byl schopen narvat do kola, který mu nota bene ještě můžou během pěti minut čórnout.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 14:09
- Nahlásit

denyk
zregeneruješ plíce a koupíš si to kolo
ja mam kola 3, 4ty za 90 t nepotrebuju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2013 14:10
- Nahlásit

PetraK
hele a dal nekam ciiif fota z pecky uz?

<< 1 ... 2313 . 2314 . 2315 . 2316 . 2317 . 2318 . 2319 . 2320 . 2321 . 2322 . 2323 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání