| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 13:59
- Nahlásit
Vero
Naštěstí ale výsledně jen symbolickou,
hele ale - zas jako všechno si ten pes líbit přece nemusí nechat ne? a jestli byl mačo drzej, tak má holt smůlu. to je jako když si ve frontě na pivo bude mlaďas vyskakovat na dospělce a jednu rychlou koupí, se taky nemůže divit.
birma
naprosto souhlasím
se divím, že mu jednu fakt naupěstil do mě někdo takhle drbat, dlouho nevydržím
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 14:07
- Nahlásit
Rumštááááájn
Lidi já jsem vzteklá. Jela jsem se zeptat, co je jako s naší sekačkou ve vopravě (měla bejt hotová minulou středu, nebo nám měli dát vědět) a mechanik mi s úsměvem oznámil, že bude nejdřív příští týden, páč mechanici jsou už tejden! vyplavený. Jako sakra před tejdnem přece ještě žádný povodně na Labi a v okolí nebyly.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 14:13
- Nahlásit
PetraK
se divím, že mu jednu fakt naupěstil do mě někdo takhle drbat, dlouho nevydržím
to říkám, že je asociál, von to prostě neumííííí si těm potenciálním kámošům říct "hele poď, budem běhat, bude prča" nééééé, von do nich musí furt šťouchat a pak se diví, že si s nim nikdo nehraje a to s timhle pejskem aspoň fakt popoběhli chvíli a chvíli se bavili voba, ale pejska to pak jaksi bavit přestalo... (jo a to Adama akorát baví honit ostatní, pokud někdo honí jeho, tak většinou stáhne ocas mezi nohy a tváří se tak týraně, že je ho tý hrstce psů, co si s nim hrajou, líto a radši se zas nechaj honit voni od něj )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 14:17
- Nahlásit
kachna_
Jako sakra před tejdnem přece ještě žádný povodně na Labi a v okolí nebyly.
DO!!!!!!!!!! pihele tmavýho!! to si dělaj srandu? a jak jako máte sekat? máte to požnout srpem? kdybychom nebyli tak daleko, tak půjčím tu naší prastarou (jestli seká ještě )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 14:17
- Nahlásit
birma
von do nich musí furt šťouchat a pak se diví, že si s nim nikdo nehraje
kretýno maximálno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 14:34
- Nahlásit
kachna_
to víš, vysušit a vyčistit sekačku chvilku trvá
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 15:15
- Nahlásit
PetraK
hele ale - zas jako všechno si ten pes líbit přece nemusí nechat ne? a jestli byl mačo drzej, tak má holt smůlu
Jasně, prostě on si nikdy nenechá líbit, když ho nějakej drzoun vytéčkuje a pak mu skočí na prdel, byla to moje chyba, že jsem nestihla zasahovat dřív, aby na to nedošlo. (A kretýn majitel pak nahlas uvažoval, že se dosud v takových situacích jeho pes dal odvolat. Takže to nebylo prvně. )
birma
to máte kliku, že jak se pes ohradí, tak uhne. Buldozér zamlada tohle dělal, ale s tím, že jak se pes ohradil, tak se dal do rvačky a na vážno. Jsme to ochozovali dlouho.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 15:20
- Nahlásit
PetraK
Já hlavně nechápu, jak se v té diskusi dostanete od jablek ke štěpení atomu... Jak souvisí, že nějakej čék má takovej dar, že na psího deprivanta zapůsbí tak, že s ním zvládne hned všecko, s tím, že někdo neschopnej má doma rozcapence, a jak s tím vším dohromady pak souvisí princip pozitivního učení
Asi někde furt prší.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 15:21
- Nahlásit
Vero
Buldozér zamlada tohle dělal, ale s tím, že jak se pes ohradil, tak se dal do rvačky a na vážno. Jsme to ochozovali dlouho.
zase tenhle pejsek na videu je asi maximální velikost, co snese, větší jde rovnou sežrat, takže budem taky řešit a bude to asi hodně na dlouho, protože tady moc normálních zvířat neni. (Zrovna dneska přišel na hřiště pán s bobrmanama "von je to bambula, pokud nezačne ten váš" a bambula si to namířil přímo k nám s výrazem "já sice začít nesmim, ale budu rád, když něco zkusíš a celej pak rozhodně nevodejdeš")
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 15:27
- Nahlásit
birma
protože tady moc normálních zvířat neni. (Zrovna dneska přišel na hřiště pán s bobrmanama "von je to bambula, pokud nezačne ten váš" a bambula si to namířil přímo k nám s výrazem "já sice začít nesmim, ale budu rád, když něco zkusíš a celej pak rozhodně nevodejdeš")
achjooooo! jasně, jasně. Klasika při potkávání psů:
já: zavolejte si prosím toho psa
on: ale on je hodnej! / nic neudělá.....
(blíží se pes celým tělem hovořící o tom, že má koule)
takže jsem si zavedla odpověď , co funguje nejlíp - "ale můj není hodnej a bude se rvát". Ač to v zásadě není takto řečeno vůbec pravda...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 15:31
- Nahlásit
Vero
takže jsem si zavedla odpověď , co funguje nejlíp - "ale můj není hodnej a bude se rvát". Ač to v zásadě není takto řečeno vůbec pravda...
jojo tuhle odpověď mám naučenou už roky, ještě s Altarem jsem dodávala, že je nemocnej, to je snad ještě účinnější
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 15:34
- Nahlásit
birma
eště s Altarem jsem dodávala, že je nemocnej, to je snad ještě účinnější
něco jako ale my máme blechy a svrab? aby na mě pak ale nechtěli volat strážníky
Tak tu nezlobte, jdu se pohroužit zas do učiva.
A doufám, že vlk je óká a ani nikdo jinej se netopí.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 15:34
- Nahlásit
Vero
něco jako ale my máme blechy a svrab?
no jasně a psincák k tomu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 16:09
- Nahlásit
Vero
Asi někde furt prší.
asi jo. chtělo by to už sluníčko
achjooooo! jasně, jasně. Klasika při potkávání psů:
já: zavolejte si prosím toho psa
já včera narazila na normoš člověka - vidím chlápka s něcojkaopitem, velikým. i zavelela jsem Ešusovi "Dotrávylehnivole!" páč prý tam chodí rvací jedinec takový, nevím zda to byl on, ale, když jsem poprosila, aby si psa vzal k sobě a chytil, nebyl problém . Je fajn, když se dá domluvit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 16:37
- Nahlásit
kachna_
S tema opravama je to klasika. Muz dal neco na zarucni servis, presvihli tu mesicni dobu tak volal co ze teda, ze ma narok na vraceni penez (reklamoval po 3ti) a oni ze to a) neuznali b)opravili normos za beznej poplatek tak to muz nadaval pac to oni takhle nesmi opravit bez jeho vedomi za prachy s kteryma ani nepocita...
Tak koupeny kyble, sava, hadry, panapry a pytle a nejake drobnosti. Neni to moc, ale doufam ze aspon trochu to pomuze nekde...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 17:22
- Nahlásit
Rrumstajn,
fajfkityda!
A jeste sem se zdrzela timhle, bobika mala, snad se majitel brzo ozve!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 17:42
- Nahlásit
Fifi
Tak to si dobra
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 17:45
- Nahlásit
cernej caj
Ja ne, ja ji jen nafotila a rozhodila po netu, zasluhy ma nekdo jinej, kdo zastavil a nenechal ji prejet autama.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 18:01
- Nahlásit
prosím prosím uměl byste mi někdo jednoduše uložit tyhle stránky http://www.mc-zbraslav.cz/mestska-cast/aktualne/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 18:02
- Nahlásit
já to umim jeno přes prtsc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 18:08
- Nahlásit
sou nejaky softy co ti stahnou celej web, ja se pak mrknu az budu na pc. www.slunecnice.cz/internet-a-komunikace/prohlizece /offline-prohlizece/ zkus neco odtud kdyztak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 18:09
- Nahlásit
a jeste treba ff umi 'ulozit stranku' ale nekdy to nefunguje dobre
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 18:09
- Nahlásit
uuuz je domaaa, bobika
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 18:18
- Nahlásit
fifi
Tak to je supr!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 19:13
- Nahlásit
Fifi
supééér
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 23:48
- Nahlásit
Fifi
nic tam pod tím odkazem nevidím... ale hlavně že to dobře dopadlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 05:59
- Nahlásit
Vero
Byl tam pudlik, asi ho uz stahli kdyz se nasel majitel. Achjo, me se tak nechce do prace...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 06:54
- Nahlásit
Mórgen
od čtyř čumím do zdi jak blbec
U nás bylo včera krásně a dnes už zase tma..ale aspoň nepršá
Vero
ale můj není hodnej a bude se rvát
jo, to je přesně u nás na vsi a v okolí, lidi jsou zvyklí chodit
se psy, kteří vodítko nigdá neviděli....
Na hlášku "Nebojté, nekoušé"
odpovídám stručně: "Ale můj jo"
Je to pár měsíců co se k nám "řítil" ušňafanej jork ve vestičce....
A paní, on je v pohoděěěě a já pokud nechcete jít domů jen s vestičkou, tak si ho zavolejte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 07:59
- Nahlásit
denyk
a já pokud nechcete jít domů jen s vestičkou, tak si ho zavolejte
kachna_
odsudsi muzes stahnout ty stranky, co jsi chtela... (tak se na to mrkni, jestli tak vyhovuje? da se to asi i vic do hloubky ze by ti fungovaly aodkazy a tak)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 08:34
- Nahlásit
rumštajn
dneska je teda zase pěkně zataženo, doufám, že voda zůstane už nahoře
myslíte, že můžu pustit morče na trávu, kde byla voda, když tam není bahno a nic takového, ale normální zelená travička?
|