Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 07:04
- Nahlásit

vlk
prohlídla jsem si celé tvé album a moc líbí
jelikože jsem poměrů neznalá, to štěndo chlupatý
je Šarplaninec, nebo Kavkazan? (trochu se mi pletou :rolleyes

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 07:50
- Nahlásit

denyk
kavkazan kdysi Ašok dneska už Bigšok....

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 08:00
- Nahlásit

vlk
okej díky, kámoška má totiž dva šarplanince fenku a psa,
teda teď se rozvedla a má jen fenku a jsou to dost zajímavé povahy

birma
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 08:11
- Nahlásit

denyk
pořád moc obdivuju lidi, kteří si vemou hafí z útulku, já nemám téměř žádné zkušenosti a bála bych se do toho jít...
ono neni co obdivovat, já psa z útulku vůbec nechtěla měla jsem vybráno, že pořídím kraťandu a bude. Problém s kraťandama je v tom, že jsou sice úžasný, ale strašně se mi nelíběj, jsou takový dvourozměrný no a pak jsem uviděla na fotce Adama a byla na světě láska jak trám. To ještě žil Altárek a já od listopadu chodila slintat na stránky útulku na toho krásnýho péfa. A v zatmění mysli jsem v tom pohledu vykulenym, co na těch fotkách má, neviděla šílený svit, ale špetku rozumu (ta tam teda fakt neni). No a měsíc po tom, co Altárek odešel, jsem si pro toho sígra jela
A zkušeností taky moc nemám - jsem měla akorát Altárka a hluchej flegmatik mě naučil tomu nejdůležitějšímu - trpělivosti a aniž by o tom věděl (protože u něj jsem nedokázala bohužel vystoupit ze svýho stínu), že prakticky nic nestojí za to, abych byla na toho psa hnusná. Jsem mu za to vděčná i když jemu je to bohužel k prdu a nic z toho nemá.

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 08:35
- Nahlásit

birma
že pořídím kraťandu
ale strašně se mi nelíběj
tak tohle je diunýýý né, pořídím si jí ale nelíbí se mi
Jsou zajímavý, takový špičatý no

byla na světě láska jak trám
hefkýýý

akticky nic nestojí za to, abych byla na toho psa hnusná

mě to prostě tak nějak dycky chytne za srdce, když si někdo vezme útulkáčka ...

Já jsem si ho vychovala nebo (spíš nevychovala) od štěnda
a dnes bych samo po zkušenostech udělala sto věcí jinak,
ale na druhou stranu si myslím, že to docela jde, je to fouňa ae takovej hodně tvárnej, mít zkušenou pjak já říkám "maminku" tak by dokázal neuvěřitelné....
Co mi nejvíc vadí je to řešení ostatních psůf, to jsem podcenila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 08:35
- Nahlásit

kachna_
dole na strane 2317 mas ten odkaz,abys ho jeste nekdy nasla (na tu stazenou stranku, co jsi chtela)

Maya
tak ten strom je super
Prokousnuty stehno je teda docela dost sousto, chudak kluk. Ty policajty by asi jako nasrana matka zkusit mela, i kdyz by jen sepsali protokol a nic, treba by to aspon resili nejak...

birma
obcas to neni uplne o svobodnym rozhodnuti, ze

ja si dneska uzivam dovolene, asi budu pomalu vstavat a dal se venovat vyklizeni a stehovani pokoje,to je fuska jak svina. Vcera sme kmitali nekdy od 17 az do 21 a pak sme hladovi vyrazili do mistni obcerstvovny nejak nevnimaje kolik je hodin a dostali sme uz leda palacinky, ale tak sme nepohrdli, byli vyborny, ale dneska holt musime na veceru asi o neco driv

birma
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 08:43
- Nahlásit

denyk
tak tohle je diunýýý né, pořídím si jí ale nelíbí se mi
kdybych vybírala podle toho, co za psa se mi líbí, tak mám bordódogu nebo zase corsu, což nechci z mnoha důvodů, nebo aspoň picbuma a toho taky z mnoha důvodů nechci. A když vybírám aby pes povahově splňoval co chci, tak mi vycházej samý špičatý psi a ti se mi moc nelíběj nebo NO, ale ten už zas nevyhovuje mejm novejm váhovejm kritériím
cernej caj
obcas to neni uplne o svobodnym rozhodnuti, ze
to né no

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 08:49
- Nahlásit

birma
což nechci z mnoha důvodů
ahá tak to jo... chápu, vlastně ani nevím, co by kdo tehdy doporučil mně, já se neptala, já byla rozhodnutá

mně x lidí odrazovalo od maďara a já si pořád
mlela svojí...a nakonec jsem ráda, že jsem je neposlechla.
Od povahy až po to, že je téměř bezúdržbovej (co se týče srsti)

cernej caj
sme uz leda palacinky
lepší než nic asi nooo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 08:51
- Nahlásit

birma
prej ze spicati psi se ti nelibej, tos mela rict nez sem ti poslala bagl

nicmene ja ho budu nakonec mozna v pulce srpna potrebovat, tak mas 2 a pul mesice na to, at vesele zkousis, doufam, ze to bude dostatecny?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:05
- Nahlásit

Já kdybych kupovala psa podle vzhledu, tak mám doma saluku, myslím, že naše vzájemný soužití bychom nepřežily ani jedna, tak holt se akorát koukám na obrázky

birma
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:07
- Nahlásit

denyk
chápu, vlastně ani nevím, co by kdo tehdy doporučil mně, já se neptala, já byla rozhodnutá

cernej caj
prej ze spicati psi se ti nelibej, tos mela rict nez sem ti poslala bagl
no ale špic mi nepřijde špičatej tohle je špičatej pes třá

birma
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:08
- Nahlásit

cernej caj
nicmene ja ho budu nakonec mozna v pulce srpna potrebovat, tak mas 2 a pul mesice na to, at vesele zkousis, doufam, ze to bude dostatecny?
určitěěě! teda jestli se s Petrou do tý doby zvládnem sejít

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:19
- Nahlásit

birma
faraónek je krásnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:27
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

to byl včera den jak vymalovaný , pěkně jsme se poprocházeli po sídláku a ještě byl Ešus za demonstrativního psa aneb ukazovali jsme pejskům, že se není nutno rozčilovati. Je ftipnej. Pak se u nás sešly máma se ségrou a .......... chudáky Brtník . Ráno jsme se se ségrou vypravovaly obě najednou a opět to bylo stejný, jak kdyžjsme chodily do školy furt dost času, furt dost času a týýý vole dem pozdě

brut

Ráno mám zajištěn doprovod a dovoz přímo k ortopedii a pak i zpět .

JAK TO ŽE JDE BRŮTKA UŽ DNESKA??? dyk až devátýho, ne??

Zítra se jdu jen hlásit

jo tááák, já huž se lekla, že se to posunulo.

Vero
zadek je taky slušivej .

hm, to mi Brtnik řiká taky

Do kdy se moris se zkouskama
až do konce června

tak to moc držím všem zkouškařům palce

birma
hele k tomu co psala Fifi - co to udělat tak, že kdo takhle kraví - si nehraje, nezakazovat mu kontakt s tím psem, jen krátký ne! Adama poodvést, až se uklidní, do hry ho vrátit a jakmile se do toho pustí, zas ne! a ze hry ven, on časem dojde k tomu, že si jinak hrát nebude .
Dělám to stejně s Ešusem úhýlem, když jeho družba s fenou přesáhne určité meze slušného vychování a on by si chtěl hrát na taťku s mamkou .

ona fotí hlavně pracovní koně v les
já vím - teda vím, to jsem pochápla ale když vono to sem nejde zkopírovat myslím tu ... kurnik to je jedno, prostě krásný fotky a ta jedna nejvíc

že prakticky nic nestojí za to, abych byla na toho psa hnusná. Jsem mu za to vděčná

to je to nejpodstatnější v psím životě, tak to tě naučil hodně.

o bohužel k prdu a nic z toho nemá.
první pes zpravidla často odnese všechny naše vlastní chyby.

denyk

To kamarád hobítek Tonda..

jak jsou stejně vychrtlý

že šel po něm labuťák, páč si myslela, že tam jde zahnízdit

měl dost štěstí, že ten labuťák nebyl úplnej magor, mohl to pěkně odskákat on a pak i jeho čubina, oni fakt umí být hodně drsní.

jestli je jako jinak v pohodě a von myslíš jako funkci rostlináře??? Tak to vliv nemělo

evidentně životní optimista

ak tadlencta se mi moc líbí.

tak ta je zéér gůt, teda

hele, kdyby nechtěla áronii brůtka, tak se hlásím do fronty , jak vlastně tvoje zahrádka?? Vzkvétá?

tak tadyk chodí denyk se zrzounem denně..

to je hnusný, hnusný hnusný, když já tam nemůžu , je u vás fakt moc krásně, vím že jednoduchý to tam není, ale - nepřestanu níkdá závidět.

Maya

odjela s malým synovcem na pohotovost, kousla ho výmaračka,
je hodně moc kousnutej? Kolik mu je pupíkovi malýmu?

nmá prokousnutý stehno
aha, to bláho, prokousnutý úplně?

jak říkají holky, fakt bych to hnala na policajty, to není jen tak na pokutičku už.

slíbenej dub

ofšem to je kusan krásnej!! Mám ráda dominantní stromy
a ta želví ta je bezva

cernej caj

a vodu ja mam taky rada

doobrý vodní fotky

ale podle me to neni moc realny jen tak, ze nekde cvaknes...

no a přesně víc ode mne čekat ani nejde. jsem matla. takže mám prostě smolikof. A jestli se mi to jednou podaří, budu hrdobec

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:35
- Nahlásit

birma

Petrou do tý doby zvládnem

jáj sem redy

denyk
maďar je maďar, víď?? taky už bych jinak nevolila, miluju je, pro tu jejich kašparsko povahu, pro tu jejich vlídnnost, akčnost, empatii - kterou jsme tedy ale museli spolu nejdřív najít, já myslela, že on jí moc nemá ve svý potrhlosti, ale tehdy to copředvedl na tý mikulášský soutěži - to mě hodně překvapilo a pak jsem to postupně začala objevovat. A přišla jsem na to, že ač je potrhlej, tak v momentech,kdy doopravdy o něco jde, zafunguje. Proto funguje třeba s mámou a de-facto se stane zodpovědným a nekraví, protože ví, že to je na něm, že ona už je mimo hru, stejně se ségrou, která to se psy moc neumí, bojí se že aby se něco nestalo, tak on vycítí tu nejistotu a zafunguje jako ten, kdo v dobrým převezme kontrolu nad situací. S námi to nedělá, páč tam nic kontrolovat nemusí, tam může bejt za blbečka , ale když jsem "neviděla" a motala se se slepeckou holí na té dráze a nevědla vůbec kde jsme a byla "bezbranná", tak to vzal na sebe a celý to pořešil sám - když jsem mu to teda "dovolila" páč výcvikářka říkala, ať ho nechám, že mě celou dobu má tendenci vést. Tak jsem to riskla a on byl opravdu za toho šikovnýho zodpovědnýho a celou tu slepeckou dráhu jsme krásně prošli. A já se z toho pak rozeřvala, jak mě to dostalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:40
- Nahlásit

birma
aha, takovej spicatej na me je zas moc holej, jak to neni hunaty, ruce pryc od toho

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:44
- Nahlásit

zde něco na zlepčení nálady:
URL

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:51
- Nahlásit

cernej caj
na me je zas moc holej
jj, moje řeč, na to když šáhneš, je to jako když šáhneš na hada
proto já asi saluku, vzhledově se mi teda asi špičatý psi líběj a saluka má navíc i chlupy

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:58
- Nahlásit

PetraK
jak jsou stejně vychrtlý
Hobitek je pokrejvač, mít mojí postavu, tak by se mohl
propadnout až do západního německa
A velmi nespravedlivé je to že žere víc jak já a pořád váží polovinu

arónii si zapisuju, prej má hodně květů, tak to snad opeřenci fšecko nevoklovou

vím že jednoduchý to tam není,
máš pravdu, nenadarmo se říká drsnej sever...zrovna jsme o tom všem tadyk tak nějak mluvili, předefčírem, s tím hobítkem...
taky by rád někoho našel, měl rád, ale nikoho nového tu nepotkáš, je to furt dokola, ale zase na druhou stranu on by se nechtěl stěhovat jinam, já taky né...ikdyž kdybych tu neměla dobrou práci, tak bych tu zůstala kvůli kamarádům a zrzkovi, páč tady v lesích mu je nejlíp ....
Někdy si tu připadám hrozně moc sama....a někdy nevím se kterou "partou" zrovna vyrazit ...
Zrovna tyto dva kluci mají živnost a makaj od rána do večera a stejně žijí z ruky do huby, prostě v pohraničí lidi třeba za střechu nedají tolik jako ve městě, páč jsou tu nižší příjmy....prostě něco za něco.
Já mám tak nějak pořád ten sen s kozí farmou, ovcema......

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:04
- Nahlásit

denyk
tak to tam u vas v dalekem pohranici by celkem slo si to poridit,ne? ale ona je taky otazka, jestli k tomu clovek nemusi mit porad tu praci jeste...

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:07
- Nahlásit

PetraK
maďar je maďar, víď??
jo někdy tatar...ale nej

cernej caj
celkem slo si to poridit,ne
ale jo, ale splácím ještě byt a hlavně jsem sama...
takže

vlk
zde něco na zlepčení nálady
krásný šmudlíci

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:08
- Nahlásit

Maya

cernej caj
na me je zas moc holej
jj, moje řeč, na to když šáhneš, je to jako když šáhneš na hada

vy důry!!!Nechám vás zaflusat vod Ešusa!

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:10
- Nahlásit

cernej caj
co ukazovali v telce, tak kozama se uživíš a u nás jeden chlap má ovce, prej jdou teď na odbyt jehňata jak divý, podle mě se tím uživíš, ale je to rasovina, jedeš furt, bez volnejch dní, musíš mít někoho kdo tě zastoupí když nemoc nebo tak, což je taky těžký sehnat, teda popravdě, mě by se to taky líbilo mít kozoovcí farmu, ale nejspíš bych na to neměla fyzicky to zvládat

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:12
- Nahlásit

denyk

arónii si zapisuju, prej má hodně květů,

jo , ale v klídku, jo? není nutno. jen že mě to tak napadlo.

A velmi nespravedlivé je to že žere víc jak já a pořád váží polovinu

ano, naprosto to chápu,nesnáším taky, že Brtnik se může přežrat do bezvědomí a nic a já? hm, abych nežrala vůbec.

zrovna jsme o tom všem tadyk tak nějak mluvili,
hm, vím o čem mluvíš, není to tam asi sranda, je mi to jasný, a asi je někdy smutno i asociálovi jako jsem já. My na to koukáme s Brtníkem z toho pohledu, že by jsme tam šli spolu, že samotnýmu je tam člověku někdy dost trudomyslno. A hlavně s tou prací je to blbý, když je práce a nějakej přiměřenej peníz, tak je fajn. Jak ne, je to definitivně v hajzlu.
je to fakt hrozná škoda, je to místo, kde bych byla nejradši.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:13
- Nahlásit

PetraK
vy důry!!!Nechám vás zaflusat vod Ešusa
eště žes nám to připomněla - a eště to slintáááá

ale teda vážně, první pes tohohle typu na kterýho sem šáhla byl výmar a já z toho byla úplně v šoku, do tý doby zvyklá šahat jen na chlupáče a teď totok

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:13
- Nahlásit

denyk

jo někdy tatar...

a to je na něm to zábavný

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:14
- Nahlásit

Maya

- a eště to slintáááá
a jak!! včera slintal tak, že si paní od pětiměsíční čibaby myslela, že spolknul provázek a zbytek mu kouká z huby

ale teda vážně, první pes tohohle typu na kterýho sem šáhla byl výmar a já z toho byla úplně v šok
no počkej, změnila bys názor, až bys šáhla na Esšálka, řečehýho Mecháč. Má moc příjemnou a jemnou-plyšovo mechovou srst hlavně na hlavě a krku.

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:23
- Nahlásit

]Maya
jedeš furt, bez volnejch dní, musíš mít někoho kdo tě zastoupí
to je přesný, celodenní zápřah prostě ...

PetraK
ale v klídku, jo?
no však říkám, je teprf okvětovaná tak chvíli počkáš

asi je někdy smutno i asociálovi jako jsem já. My na to koukáme s Brtníkem z toho pohledu, že by jsme tam šli spolu
jo romantikááá

Maya
a eště to slintáááá
divný je, že ten můj neslintá téměř vůbec...jen teda když cítí hárafku tak trochu.

a já z toho byla úplně v šoku
já to mám zasejc naopak, fčera jsem blbla s mokrou labradorkou a měla plnou ruku chlupů vrrrr.

Kraťáčci jsou voňavý a teploučký

PetraK
a to je na něm to zábavný
však se s nima skvěle doplňujem

plyšovo mechovou srst hlavně na hlavě a krku
jo cmukííííí

myslela, že spolknul provázek
blbáááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk
jo romantikááá

to ani ne, hlavně žádný lidi my si vystačíme a lidi potřebujem jen ty co máme rádi, město je pro nás za trest.

tak chvíli počkáš
díkuju už ale předem.

divný je, že ten můj neslintá téměř vůbec...jen teda když cítí hárafku tak trochu.

Ešátor je velbloud si myslim slintá krz žrádlo a krz hárafky a to jako zdatně teda. Nosim s sebou furt utěrku-jak kdybych byla v majetku dogy

však se s nima skvěle doplňujem

viď?

jo cmukííííí

hrozně ráda ho mudlám.

blbáááá

ta pani, že jo? já jí to řeknu, až jí zase potkám
čibaby mi bylo líto - měla na krku rolničku

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:20
- Nahlásit

denyk
blbla s mokrou labradorkou a měla plnou ruku chlupů
no ale zase pak ten chudák pes nedopadá takhle

<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání