Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 09:48
- Nahlásit

cernej caj
s kockou doma je to uplne jiny nez bez kocky doma

nevím jistě jak to myslíš, ale jak já to chápu, tak potvrzuju, já už bych si to bez koček neuměla ani představit. nebo teda uměla, nechtěla.
s mazlivostí to je, jak Maya píše, samo individuální výjimky jsou, třeba náš mladej houdýny, to je taková spíš kočička, popelář jest vzornej reprezentat kocourků.

včera jsme z buldozéra sundali 12 lezoucích klíšťat, páč jak pořád lilo a pak zas mělo lejt, tak jsem neobnovila pipetu sfině hnusný jihomorafský! s obavama načíhávám, kolik se jich přisálo, ale zatím nic.

brut

držíme, držíme palce, drápy, pařáty.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 09:48
- Nahlásit

Rumštáááájn
cernej caj
Žigulík měl pěknej živůtek, to je nedůležitější
PetraK
aspoň, že von se nebojí
a... klikal ti???

Lidi já jsem vzteklá. Včera v půl desátý večer!!! (povodňový stupeň 1! večer, posílala mč Zbralav Lahovákům sms, aby se evakuovali a pak je ještě objížděli a bušili jim na okna), přestože Vltava i Berounka setrvale klesají. To už je normální šikana, ne?
Povodí vltavy
http://www.pvl.cz/portal/sap/cz/index.htm

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 09:49
- Nahlásit

http://lkader.rajce.idnes.cz/povoden_6_2013/ přidala jsem fotky a Vilém nám strašně moc pomohl

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 09:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek !

držíme taktéž palčáky Bruuut, až béte mít někdo nějakou zprávu tak sem s níííí !!! Díííík!

Letos je vůbec nějakej divnej rok...si řikám že úkolem číslo jedna bude ho tak nějak jen ve zdraví přežít.

Nás (mě a jelito) vytáhli Kazišovic v sobotu na rodinný výlet na jarmark... tam i zpátky jsme šli pěšky takže takových 15 kiláků. Na jarmarku bylo tak husto že mám pocit že tolik lidí co potkalo jelito tam nepotkalo za celej svůj život po hodině šmajdání už mu bylo šecko jedno ani kolotoče už ho netankovali, po třech hodinách šmajdání v davu naprosto rezignoval a jen sledoval kud jdu a šel za mnou jak vocas i bez vocasu večer sem musela uklidit dřevo co hodnej číf pořezal aby to nezmoklo.

V neděli sem tak jako černej čaj (je mě moc líto Žigulíka )našla mrtvou kočku teda ne naší ale byla sousedů. Srazilo jí auto, mrtvá okamžitě
A odpoledne jsme jeli řezat kůži, makali jsme jak fretky do osmi do večera strhaný jak borůfčí a když už jsme odjížděli tak po tý šílený bouřce co tam byla se jim tam utrhnul svah a sjel na silnici. Projet jsme nemohli , objet se to nedalo bo oni jsou poslední dům v ulici a pak už jen les, my naložený auto a plnej vozejk. NO takže naprosto hotovej musel chudák číf ještě odklízet bahno aby jsme se odtud vůbec dostali , návrat domů skoro o půnoci to jistil
sem mrkvolné dneska..
Nevim jestli u vás byla včera taky taková šílená buřina ale tady to bylo fakt strašný, v těch skalách se ty rány nějak násobili bo co ...no děs..

Jinak jelitův útěk už bude mít asi nalezenou příčinu..včera ho naši pozorovali když se blížila ta buřina...je naprosto vyřizenej z bouřky až tak že naprosto neví co dělá..jediná myšlenka jeho je někam utýct nebo zalíst
vůbec nechápu proš..vloni je vůbec neřešil

PetraK
A já se bouřky moc bojim, moc a nejvíc.
tyjo já nechápu ty se bojíš bouřky a Ešus jí neřeší...
já se bouřky tak nějak nebojim je mě to v celku jedno ale jak Fajkule tak jelito jsou uplně mimo vpbec to nechápu proč..
přitom sem si hlídala aby při bouřce nebyli spolu a Fája to jelito nenaučila a stejnak je z ní hotofson

Maya
, kočky sou takový větší samorosti, obykle se nerady chovaj a pohladit se nechaj na chvíli když oni chtěj, alespoň teda mi to takle měli a co jsem slyšela i četla, tak to každej potvrzuje

tyjo nemůžu potvrdit, my měli jak kočky tak kocoury a nikdy se nestalo že by nebyli mazlivý ani kočka ani kocour.. vždycky strašný vtěrky a tuliči co nám lezli pomalu po hlavě nevidím v nich rozdíl jestli kočka nebo kocour..
ale my měli dycky jen takový ty vesnický

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 09:50
- Nahlásit

PetraK
jj, bydlime... ale smutny je, ze to spis bylo dilo cloveka tuplem jak nam ji ted delaj novou tak tam jezdi max stavebni firma a provoz je tam nulovej

aha, tak to je dost neprijemny se v bource pohybovat, tak hlavne, ze ste to zdarne zmakli

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 09:51 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
kachna_

a... klikal ti???

hele jako já su nasrato, buldozér mě zásadně nikdá nechválí, dyž spolu deme a já jsem ten, co se bojí (opačně to nemíváme)....

edit- s buřinou to máme stejně rozhodně, já bojím, psák neřeší. taky když v noci potkáme divný lidi, já bojím, psák se na ně chce jít podívat. eštěže ho nemusím poslouchat

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:01
- Nahlásit

kachna_

přestože Vltava i Berounka setrvale klesají

takže u vás už to nevyběhlo znovu? já když to včera viděla v čem jsme šli, jeli, co pak prošlo Prahou....... to jsem si myslela, že se to všude vyvalí znovu.
Fotky jsou hrozný a nemám na mysli kvalitu fotek teda.

o už je normální šikana, ne?

se asi bojej předem, myslim. Hlásili , že se bojí právě, že se to zase otočí.

a... klikal ti???

ne, von se na mě zcela nepozitivně vy.... vykašlal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:02
- Nahlásit

kachna_
tak to je husty s tema sms a objizdenim, kdyz nebyl duvod? co mamca? vystresovana uz tak dost, ne? a jeste tohle

bahna tam teda fakt pozehnane, doufam, ze to nezanecha zadne nasledky pak

Fajka
byla nejaka blba nedela asi vcera...

to by bylo ale echt luxusni, kdyby esus esusce klikal

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:05
- Nahlásit

Fajka

tyjo já nechápu ty se bojíš bouřky a Ešus jí neřeší..
já celou dobu úspěšně předstírám, že jsem cajk, zpívám si, pískám si a když zpanikařim, jako včera, když jsem se tak trochu sekla Brtnikoj, že to nedám a zlehka hystericky po Brtnikoj houkla, dělám z toho, že jako kravim a rozblbnu ho -Ešusa . Nerada bych to právě přehodila někam jinam. V podstatě kvůli němu se snažím se nebát

vůbec nechápu proš..vloni je vůbec neřešil.

hm, tak to je teda pěkně blbý. No ono jak je na zahradě, tak nikdy nevíš, co se mohlo stát, když jste tam nebyli.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:05
- Nahlásit

kachna_
v půl desátý večer!!! (povodňový stupeň 1! večer, posílala mč Zbralav Lahovákům sms, aby se evakuovali a pak je ještě objížděli a bušili jim na okna), přestože Vltava i Berounka setrvale klesají. To už je normální šikana, ne
hele oni samy nevědí já myslím že už jsou tak vystíhovaný, buřiny jsou všude, lijavce a oni podle mě se sichrujou proti tomu aby jim pak zas někdo nenadával že jim nikdo nic neřek ...

prohlížím si ty fotky jak to máte zatopený to je strašný
Vilém je hodnej že vám pomoh!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:06
- Nahlásit

cernej caj

to by bylo ale echt luxusni, kdyby esus esusce klikal

jo jasně, a já bych mu nosila papučky, misku na žrádlo, nákupy, chodila s odpadkama.....

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:09
- Nahlásit

Rumštááááájn vy drásalice!!!!

tak zaprvé, Bruuuuutici držíme, co máme!!

zadruhé, Rrrejpal jest ve stavu nemocných, páč si někde zblajznul nebo vypěstoval moc pěknýho bacila kampylobaktera, takže jest hlášen na hygienické stanici, doma papká antibiotika a tak vůbec
a já jsem musela sama samotinká do Hradce, dneska ráno na technickou s autíčkem, na evidenční prohlídku a po obědě se jdu pokoušet přepsat autí konečně na mě - doufám, že registr bude fungovat vůůbec jsem si nepřipadala jak blbka na tý technický, když tam jezdili s autama samý chlapi - jsem si připadala jako bloncka (a nikoho nechci urazit )
a Rrrrrejpal má dneska narozeniny - dárek huš dostal asi před 14 dny páč jsem to samosebou nevydržela tak snad mě dneska slavnostně nepropíchne tim dárkem

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:12
- Nahlásit

Janiii

HEPÝÝ BRZDY KAMPYLOPAKTERIKOVI PŘEJEME!!!

velmi bacha, ať si tuhle mrchu nepořídíš taky. Jinak Brtnik si to kdysi taky pořídil, tak vím,jak zle mu asi je.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:12
- Nahlásit

PetraK
já celou dobu úspěšně předstírám, že jsem cajk, zpívám si, pískám si a když zpanikařim, jako včera, když jsem se tak trochu sekla Brtnikoj, že to nedám a zlehka hystericky po Brtnikoj
asi dobře předstíráš teda

hm, tak to je teda pěkně blbý. No ono jak je na zahradě, tak nikdy nevíš, co se mohlo stát, když jste tam nebyli.
no jo ale u nás je pořád někdo doma takže naši už od Fáji vědí že nemá bouřky ráda a tak prostě berou dycky zvířectvo když má bejt buřina domů oni když nejsme doma, bylo to tak i s kočkama..takže dám ruku do ohně za to že se mu nemohlo v souvislosti s bouřkou nic přihodit ...krom toho když náhodou se stane že není doma nikdo což je tak jednou do roka tak jsou automaticky voba Fája i jelito zavřený doma..

tak nevim přitom můj první pes bouřku neřešil a ohňostroj neřešil. Normálka se mnou čučel z vokna na rachejtle vo silvestra...

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:15
- Nahlásit

Janiii
Rrrrrejpal má dneska narozeniny - dárek
všeeecko nej přejeme !!!!

kampylobaktera, takže jest hlášen na hygienické stanici
šmarjá co to je? a kde si to uhnal ?????

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:18
- Nahlásit

Fajka
hale Apolenka bouřku jako malá neřešila a teď je schopná (zákaz nezákaz) otevřít si všechny dveře a nacpat se v ložnici pod postel malá Terez je zatim v pohodě. takže Ap je při bouřce zavřená a Terez je venku a klidně chrápe ...

velmi bacha, ať si tuhle mrchu nepořídíš taky
hlášená jsem taky, ale bylo mu řečeno, že buď by se to už projevilo (pokud jsme snědli něco společnýho) a jinak že to nakažlivý neni - pouze stolicí ... má zakázáno komukoliv řikat "polib mi pr***" a jinak už je mu dobře, měl dva dny průjem a horečky, pak už "jen" křeče když se najedl - takže chodil do práce a až po pár dnech šel k Mudře - a už je týden doma a čeká na výsledky testů ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:19
- Nahlásit

šmarjá co to je? a kde si to uhnal ?????
kde - to netušíme, a je to něco jako salmonela - z drůbežího masa

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:24
- Nahlásit

Fajka

asi dobře předstíráš teda

u bouřky zatím jo u hmyzu se mi to podařilo jen jednou, když jsem Ešusa přesvědčila, že ta sršeň, není sršeň, ale motorka, tak ať neblbne a to ovšem jen proto, že jsem fakt myslela, že to ta motorka je

tak prostě berou dycky zvířectvo když má bejt buřina domů oni když nejsme doma

hele já nemyslím buřinu, já myslím nějakej nározevej hluk, kterej by to spustil .

Janiii

jinak že to nakažlivý neni - pouze stolic

jojo, myslím jako maximalisticky dbát na hygyjénu.

"polib mi pr***"

l dva dny průjem a horečky, pak už "jen" křeče když se najedl - takže chodil do práce

jo , Brtnik byl K.O. asi týden. nemohl vůbec nic jíst, pak už hlady lezl po zdi, tak jsem mu vařila mrkvu v páře.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:38
- Nahlásit

kachna_
ted sem dorazila k tý spoušti na zahradě
to je strašný

Janiii
Apolenka bouřku jako malá neřešila a teď je schopná (zákaz nezákaz) otevřít si všechny dveře a nacpat se v ložnici pod post
no a máš pocit že by měla nějakej děsnej zážitek za sebou? a nebo to přišlo z ničehož nic?

"polib mi pr***"
chudák to se bude muset v práci dost ovládat teda

netušíme, a je to něco jako salmonela - z drůbežího masa
ajéé jako že třá bylo málo propečený?

PetraK
a to ovšem jen proto, že jsem fakt myslela, že to ta motorka jetak tos nepředstírala to byl reál

hele já nemyslím buřinu, já myslím nějakej nározevej hluk, kterej by to spustil .

aha, no tok to možná jo ale na nic si nezpomínám..anebo to zas bylo něco co čék ani moc nepotřehne nevnímá a psék to řeší

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:40
- Nahlásit

Fajkapodle mě se sichrujou proti tomu aby jim pak zas někdo nenadával že jim nikdo nic neřek ...
U nás vůbec nehrozí bezprostřední nebo bleskový záplavy, ale vysloveně pouze nastřádaná voda z horních toků.
No a mimochodem jako nejdřív vůbec nekomunikovali, pak nás odmítali pustit domů, což, kdybysme je poslechli, by nám strašlivě stížilo úklid
Ale PRE a vodárny se fakt vytáhly
Janiii
týjo chudák os(r)avenec
PetraK
chceš tu knížku? (zaujalo mě jméno autorky )
http://books.google.cz/books?vid=ISBN80-206-0205-4 &redir_esc=y

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:41
- Nahlásit

no a máš pocit že by měla nějakej děsnej zážitek za sebou?
toť spíš otázka na mamču a spol ...

hele já nemyslím buřinu, já myslím nějakej nározevej hluk, kterej by to spustil
jo, tohle byl spouštěč i u Berni - jako prcek taky sledovala se zájmem ohňostroje, atd ... pak jsme měli ten průšvih na dálnici, jak jsme s ní v kufru najeli na upadlej vejfuk od auta, děsná rána do spodku auta, a psychika Berni totálně v prd***
a fakt od tý doby řešila a řeší všechny zvuky - i bouřku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:49
- Nahlásit

kachna_
nás vůbec nehrozí bezprostřední nebo bleskový záplavy, ale vysloveně pouze nastřádaná voda z horních toků.
ahá to sem netušila, já myslela ýe u vás to riziko fakt hrozí...no tak to potom taky nechápu akorát vás stresujou ještě víc než jste

tohle byl spouštěč i u Berni - jako prcek taky sledovala se zájmem ohňostroje, atd ... pak jsme měli ten průšvih na dálnici, jak jsme s ní v kufru najeli na upadlej vejfuk od auta, děsná rána do spodku auta, a psychika Berni totálně v prd***
a fakt od tý doby řešila a řeší všechny

jj to si pamatuju
budu pátrat v paměti ale příjde mě že nic takovýho za sebou nemaj ani jeden... rozhodně nic tak hroznýho co by mě utkvělo v paměti ...
ale třeba ten kravál jarmareční z toho jelito v háji nebylo, ten pobral dobře podle mě ale fakt že tam žádný nárazový zvuk až tak moc nebyl i dyž kravál tam byl strašněj že nebylo slyšet vlastního slova

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:50
- Nahlásit

Co asi Bruuutiková???
mě tak napadlo jestli těm doktorům do tý operace moc nekecá

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:54
- Nahlásit

Fajka
jestli těm doktorům do tý operace moc nekecá
myslim, že jí pro jistotu ještě klepli paličkou, asi by si pak měla ověřit, jestli nemá na čele takové, jakoby čtverečky

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:58
- Nahlásit

Fajka

ale na nic si nezpomínám

jsi u teho ani nemusela být, přeciž.

nepředstírala to byl reál
a zblajznul to pěkně

kachna_
hele já si fakt myslím, že oni prostě preventistujou, proč jinak by to dělali, se bojej, aby něco nepoto a pak se jim to nevyčítalo.

Ale PRE a vodárny se fakt vytáhly

je supr, když něco fugnuje profesionálně, člověk už to moc ani dneska nečeká.

chceš tu knížku?

jemene

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:59
- Nahlásit

kachna_
myslim, že jí pro jistotu ještě klepli paličkou, asi by si pak měla ověřit, jestli nemá na čele takové, jakoby čtverečky

prevence je prevence

uplně ji vidím jak první co bude bude hledat brýle, aby si mohla prohlédnout šití, essi není třeba upravit steh že by si to upravila sama

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 11:00
- Nahlásit

Fajkakachna_

, essi není třeba upravit steh že by si to upravila sama
jestli nemá na čele takové, jakoby čtverečky

vy ste

strašlivý

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 12:29
- Nahlásit

tak jsem dočetla a už jsem všechno zase zapomněla, jsem nějak mimo, je mi furt blbě a vzala jsem si už několik prášků
zítra si asi fakt vezmu dovču a snad to za jeden den přejde

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 12:33
- Nahlásit

Maya

vezmu dovču a snad to za jeden den přejde

to si vezmi a vylež to. ale! ešivá je to anglína, chtělo by to lékaře, když se to nezlepšuje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2013 12:41
- Nahlásit

Maya
tak snad se ti zitra doma ulevi

denyk
kde mam mail o fotaku?

<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání