| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 19:28
- Nahlásit
Maya
Taky doufam. Ja byla pripravena, kdyby to chtel udelat hned... Zitra jedem na kontrolu, su zvedava, co vet rekne. Vodu mu davame strikackou, nechtel ani pit, tak sem z toho byla dost spatna, v baraku mit kocku nemuzu ale s venkovni clovek musi pocitat se vsim... Ted chrape v prikryty krabici, nemame prepravku, tak doufam, ze bude zigulik za par dni fit... Jo a jeste diagnostikoval nohu po zlomenine - to jak byl dlouho nezvestnej a pak se ukazal trochu kulhajici a mysleli sme, ze je jen pohmozdena - nebolela ho, akorat nechtel skakat ale behal normalne a kulhnul sem tam...
Co vy holky na melnicku a jinde v cechach? Co deste?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 19:30
- Nahlásit
cernej caj
Chudak kocourek.. Souhlasim s Mayou,pokud se nezlepsi,tak je asi nejlepsi ho nechat uspat.. Budu drzet palce! !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 19:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
brut
Tak drzime palce, rano se vzbudis a de se na to. Hlavne ze nuda brzo skonci, hlavne abys spala a nebyla vzhuru celou noc
Edit a diky za pulce. Nicmene s vama souhlasim, ale zatim neni vse ztraceno, ale su na to pripravena... Psychicky ne, rozumove ano
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 19:51
- Nahlásit
cernej caj
to je prostě asi smůla, že zrovna tenhle kocour se vám toulá i po kastraci, někteří to dělají, ale jiní zase ne, třeba náš zrzavej ten fakt chodí jen kolem baráku, mladej mourek se podle mě toulá taky i furt po kastraci, to člověk nic nenadělá, jedině si pořizovat jen kočky, ty se drží u domu
brut
taky držím palce, hlavně ať všechno dobře dopadne a seš brzo fit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 20:03
- Nahlásit
tak sem ho sla zkontrolovat a jestli nechce napit... no vyresilo se to samo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 20:06
- Nahlásit
Bourka za bourkou, to je srumec.
cernej caj
Ale neee, co to ctu. Chudak kocicak.
no vyresilo se to samo
Achjo, snad se dlouho netrapil teda.
brut
Vydrz to cekani hnusny, preju pak klidnou noc a zitra at to mas bez problemu za sebou!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 20:16 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
tak čtu zlou zprávu,
nechceš něco z barona? dělám objednávku
brut
držíme furt drápy, ať do dobře dopadne
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 20:17
- Nahlásit
cernej caj
no vyresilo se to samo
ježiš......jsem přehlídla tu poslední zprávu, promiň
to mi je moc líto.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 20:30
- Nahlásit
Vero
z Barona teď asi ne, leda nějaký antiparazitikum, jestli mají dobrý, hned kouknu a kdyžtak pošlu do mailu...
Fifi
a jak u vas bourky zvladate? dobry? nebo uz to dela paseku?
jinak všemdíky za ty palce, aspoň se netrápil a ještě dostal poslední pohlazení. Jsem aspoň ráda, že jsme ho měli doma, pěkně v pelíšku, že aspoň neodešel někde na půdě kde by o něm nikdo nevěděl...
no zítra zavoláme veterinářovi, dneska nic platit nechtěl, že až zítra při kontrole, tak jestli ho máme vzít k veterináři?morčata máme na zahradě a psi mají naši taky na zahradě, ale nevím, jestli se to tak nějak u těch větších zvířat normálně může, nebo jak se to řeší? no vet snad bude vědět
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 20:38
- Nahlásit
cernej caj
Bourky srumec, i kroupy byly, zase se tahne dalsi.. ale copak tady, tu se to v placce vcucne, spis mi je uzko, kdyz vidim, ze to tahne na hory a ty lidi tam, jeste nevysuseny baraky...
ale nevím, jestli se to tak nějak u těch větších zvířat normálně může, nebo jak se to řeší?
Jak byl kocour velkej? A muze, pokud tam nemas nekde pobliz vodni zdroj, studnu nebo tak, poradne hluboko, povapnit, zahrabat..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 20:57
- Nahlásit
Fifi
tak to je fakt hruza, doufam, ze ty bourky rychle odezni... ty lidi sou na tom fakt docela blbe, ze nemaji ani nadeji na slunicko a teplo...
no mel tak 3 kila, byl docela malej... vodni zdroj nemame nikde blizko, ale asi bych to radsi resila u veta-spalovnou... tak muz tam zitra zavola a zjisti, co a jak, musime tam stejne skocit zaplatit za ten dnesek...
a jeste otazka, jestli resit noveho kocoura-kocku, kdyz mu hrozi stejnej osud a rozhodne to nebude starim v obyvaku vzhledem k tomu mymu astmatu/kocko alergii
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 21:06
- Nahlásit
cernej caj
jestli resit noveho kocoura-kocku, kdyz mu hrozi stejnej osud
Ja bych dalsi cicinu neporizovala, jestli nejsi nejakej extra kocici milovnik. Nez resit pak takovyhle situace. Staci dve psiska, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 21:23
- Nahlásit
Fifi
tojo... na druhou stranu i zigulika sme meli jako zachraneny kote, uplne planovanej nebyl, ale nakonec skoncil u nas a i s psama suprove vychazel...
rozhodne je to neprijemny tohle resit, no je to takove dilema, zda takova "zachrana" te kocce zas nejak prospeje nebo kdyz nemuzu zarucit, ze sejde starim, jestli to neni "jedno" jestli ji zabiji kdyz se narodi nebo umre u me tim, ze ji mam venku... no v kazdym pripade tu zbylo asi kilco az dve granuli, tak ho nekomu asi dame, nebo dovezem do utulku...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 21:38
- Nahlásit
cernej caj
tak tomu nech volný průběh, třeba se objeví nějaká čičina v nouzi. já myslím, že určitě není jedno, jestli by byla mrtvá hned, nebo v průběhu úplnýho, přirozenýho kočičího života - to už je život, vždyť v přírodě ty zvířata taky nedožijou nějakýho poklidnýho stáří....
ale zrovna teď jsem na tebe myslela, říkala jsem mužíkovi, že kdybysme někdy měli tu zahrádku, asi bych musela čičinám udělat voliéru....
jakou značku granulí máš? ... ale radši je dej spíš do toho útulku... baron teda nic? nebo mám počkat ještě? klidně počkám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 22:05 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Vero
promin, jeste sem se k tomu nedostala, ted uz su u pc, tak se du mrknout. Granule mam tyhle ale nevim presne kterej z nich typ to byl... je tam na dne pytle, fakt trochu... mame tu mozna jeste jeden nenacatej nekde, tak jestli bys je chtela, sou tvoje a ten nenacatej dame do utulku
edit:
tak 1x tohle prosim, vyzkousim to.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 22:16
- Nahlásit
cernej caj
ok, objednávám. chceš to zkusit místo chemie, nebo jako doplněk? já to kupuju, ale dosud jsem si netroufla vysadit pipety, používám jako repelent navrch (a přijde mi, že to je tak lepší).
tak jestli bys je chtela, sou tvoje a ten nenacatej dame do utulku
tak jo, dík
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 22:26
- Nahlásit
Vero
chceš to zkusit místo chemie, nebo jako doplněk? nevim, nevim... zvazovala sem, ze bych to zkusila i misto pipet, a na psim tabore sem dokonce cuchala k psovi, kterej je natiranej tusim tou levanduli a jak suprove vonel na druhou stranu fifijova, kachna_ a tak tusim pouzivaj prirodni a sou s tim spokojeny, takze bych to mozna zkusila bez pipety (stejne ted uz je to cca 2 mesice, co dostali) a sledovala bych to - u pipet stejne pisou po mesici a kdyz se mi zda, ze na ne lezou klistata uz vic, tak jim dam dalsi... takze uvidim a pokud by lezli, tak jako doplnek a pokud by nelezli, tak nechat...
venku sme potkali jezka a ferinka byla super, nechala se od nej odvolat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 22:37
- Nahlásit
cernej caj
tak to je mi líto, že to žigul nedal ale alespoň se dlouho netrápil, pohřbít na vlastním pozemku si můžeš psa i kočku, to se veta ptát nemusíš, ale samo vet by ti ho měl pro kafilerku taky vzít
já být tebou bych zkusila tu kočku, držej se víc u baráku, tak je menší pravděpodobnost že se jim něco stane než toulavému kocourovi, necháš jí v půl roce vykastrovat, aby neměla koťata, akorát nejsou tak přítulný jako kocouři, ale to ti asi nevadí
a myslím, že lepší super pár let pro zachráněný kotě než dlouhej život co maj nějaký toulavý kočky
dneska jsem vytáhla z koček dvě klíšťata, sem myslela, že se mrchy utopili a vono ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 22:38
- Nahlásit
jo a bolí mě v krku a je mi blbě, bude zejtra super den v práci, taky čtu co se děje za potopy v Praze, doufám, že sem to teda neppřijde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 23:02
- Nahlásit
ty jo, to je věcička, to bych potřebovala doma, to by se to hublo
http://www.kickstarter.com/projects/1944625487/omn i-move-naturally-in-your-favorite-game
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 05:48
- Nahlásit
ja o tom vcera mluvila s muzem, tak by se nebranil.
Kocouri sou fakt mazlivejsi, jo? Je fakt, ze zigul mazleni miloval a jeste vcera bylo taky videt, jak ho to uklidnuje a v ramci moznosti si to uzival...
Muz vetovi zavola a zjisti. Vemem mu aspon timika na ty drapky jeste
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 07:52
- Nahlásit
Maya
tak to chci taky, s tim by unreal tournament dostal uplne jiny grady (uz se tesim, az si domu donesu aspon stary pc od nasich (no dobre, to ma uz dobrych 10 let) a budu pariiiit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 08:36
- Nahlásit
cernej caj
Kocouri sou fakt mazlivejsi, jo?
jo sou, kočky sou takový větší samorosti, obykle se nerady chovaj a pohladit se nechaj na chvíli když oni chtěj, alespoň teda mi to takle měli a co jsem slyšela i četla, tak to každej potvrzuje
stary pc od nasich (no dobre, to ma uz dobrych 10 let) a budu pariiiit
no já zjistila, že mě některý hry, co dřív šly, už na pc nejdou, zřejmě se mi při aktualizacích nainstalovaly novější ovladače a utrum, ale ono je to stejně jedno, já na to nemám moc čas, asi 3 roky mám rozehranou Tunguzku a myslím, že nejsem ani v půlce a stejně obvykle tyhle hry musím hrát s návodem, protože teda některý úkony jsou pro mě nepochopitelný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 08:38
- Nahlásit
jinak je mi furt blbě, v krku bolí jak ďas, nevím jak to dneska v práci přežiju a vážně uvažuju, že bych si zejtra vzala den dovolený, měla jsem poslední dva dny dovolený z loňskýho roku a jsem si říkala jak to bude dobrý, že si udělám někdy v létě prodloužený víkend a prt, jeden den padnul minulý pondělí na povodně a druhej asi teď, navíc si nesu do práce vincentku na cucání a když si tady chci zacucat, tak jsem zjistila, že tam někdo narval prázný plata a prášky tam byly poslední dva, tak už nemám na cucání nic, tak se asi budu prolejvat čajem a nebo půjdu ukecat vrátný, aby mě pustili ven do lékárny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 08:46
- Nahlásit
Maya
tak ja hraju spis takovy hry, u kterych to jde na 30 minut jednou za cas, takze strilecka klasicka UT nebo auta (flatout2), moc takovy ty komplexni hry nehraji. U flatouta si muzu furt dokola jezdit okruhy na mejch oblibenejch trati s moji cetnosti hrani a su spokojena... jediny co mam rozehrany takove vic s dejem sou tombraidery a torchlicht... ale tombrider je proste klasika
tak snad ti bude lip, ono zima, ted vedra, k tomu vitr a tak...
no uvidime s dalsi kockou teda, zigulik byl hrozne mazlivej, jak sem testovala spani ve spacaku tak mi chrapal na brise a budil me vrnenim a vydrzel to skoro celou noc a jak vrzli dvere do dvora, ze sme doma, tak uz byl nachystanej na mazleni mezi dverma... to se mi zas libilo, ze si prisel pomazlit se
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 09:20
- Nahlásit
cernej caj
no jo, já měla flatout1, pak mi to zabavili kluci, ale fakt je že teď už mají 2, tak tu 1 bych si mohla vzít zpátky
mám taky Need for speed, ale to jsem nějak vůbec nepochopila a nebo mi připadá, že se to blbě hraje s klávesnicí a chtělo by to volant, tak to vůbec nehraju
mě bavěj takový ty hry ze Seznamu, kde se plněj úkoly a hledaj předměty a když nevíš jak dál, tak je tam nápověda, jenže za to chtěj 100 Kč a jsou ty hry docela krátký, to za pár hodin odehraješ, tak jsem si koupila asi jen dvě, se mi to zdá fakt drahý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 09:26
- Nahlásit
to hraje nejak kamoska, hidden object games a vetsinou to ma nekde zdarma.
NFS sem hrala 2 a 3, to jeste slo, ale jinak me prijde, ze sou ty auta moc rychly auz se blbe ovladaji
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 09:30
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
a zase v arbajtu
a já jsem debil, debil, debil, co neumí kalendář. Myslela jsem že devátýho je dneska. že dneska teprf jede Brůtka do nemocnice a operace, že bude až zejtra. Tak jí hnedle z rána posílám sms, že na ní myslím, že aby jako měla morální podporu, když jede do nemocnice a........ vona už je určo touhle dobou na sále. Já sem fakt kopyto!!!!
A o víkendu bylo moc krásně, tráva kupodivu nenarostla do obřích rozměrů, a bylo i sucho, tak se dalo krásně sekat, skoro vše posekáno za páteční podvečer, takže jsem se mohla pak už jen tak flákat a pinožit po záhoncích, pít kafe a jíst koláč. A v neděli na odjezd přišla bouřka. hrozná bouřka, hroznej vichr a slejvák. A já se bouřky moc bojim, moc a nejvíc. a MUSELA JSEM V TÝ BOUŘCE JÍT sama polema s Ešusem (aspoň, že von se nebojí ) k nádraží, páč Brtnik musel do vesnice pro auto. A jít se muselo, páč od západu se valilo něco ještě hnusnějšího, takže bychom se od tama nikdá nedostali. Lidi já byla f takovým štrézu, že jsem pak celou cestu do Prahé f autě škytala . |A zjistila jsem katastrofickou věc - že mi můj milovanej a zdravej mangold asi nedělá dobře na ten gezicht bude asi zle, hrozně se rozčílím
Jo a moje letošní zahradničení v oblasti zeleniny asi jako nevyjde. Rajčata jsou nějak přešlý mrazem, fazole vylezly čtyři, řípa žádná a nevím jestli v řádce pro mrkev je mrkev nebo tráva
TAK BRŮŮŮTCE DRŽIM PALCE, AŤ TO MÁ BRZO ZA SEBOU!!!!
cernej caj
Je mi moc líto, co se stalo s kocourkem Myslím, že má pravdu Vero - nechat tomu volnej průběh, třeba bude zase nějaká kočka v nouzi a bude potřebovat nový doma.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 09:39
- Nahlásit
PetraK
tak to ses sikovna zahranice a sekacka teda takze vikend povedenej, az na ty zmrzly rajcata to vypada
a bource ste utekli? nezastihla vas venku?
nechat tomu volnej průběh
otazka zni, zda bysme chteli zajistit novy doma... ale asi bysme chteli udelat novy doma, sme se na tom s muzem shodli. ja kocky "moc nemusim" ale zigula sem mela rada, protoze byl proste nas a ackoli sme si ho brali s tim, ze sme mu zachranili zivot tenkrat ale jako venkovni kocka muze kdykoli o tu druhou sanci prijit, tak me to teda sebralo hrozne. na druhou stranu s kockou doma je to uplne jiny nez bez kocky doma...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 09:44
- Nahlásit
cernej caj
a bource ste utekli? nezastihla vas venku?
no neutekli právě, museli jsme v ní jít, páč to nepřestávalo a ze západu to hrozilo ještě mnohem větším bordelem, takže pro mě něco fakt chuťovýho. Nějakou dobu jsme čekali a vyrazili, až když to nebylo tak šílený, ale pro mě to teda šílený bylo , já se fakt v bouřce dost bojím /páč jsem si jednu takovou pěknou přímo nad náma zažila v momentě, kdy jsme byli pod vysokým vedením , Murphy se tehdy tak vyděsil z těch šlupek co nám třískaly nad hlavou, že se mi vyrval z vodítka a schoval se pod keř, pod jedním z těch velkých kovových sloupů vedení. Musela jsem ho tam lovit. fuj hnus to byl, od tý doby bouřku ne, i když mi to předtím vůbec nevadilo, naopak jsme s kámoškou v bouřce jezdily na kole. /
tak me to teda sebralo hrozne.
to si umím představit.I když se s tím člověk snaží tak nějak počítat, tak ale realita je pak jiná. Uvidíš, jak se situace vyvine. Vy ale bydlíte u silnice, jsi psala viď?
|