Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 13:35
- Nahlásit

denyk
co zažiješ není nic příjemnýho, spíš naopak.
no to sem si právě myslela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 13:40
- Nahlásit

denyk
Na ten tvuj odkaz mrknu doma taky.

Me na zapal plic prisli az po nekolikamesicich nasledkem cehoz se u me objevila chopn a astma. To ze sem diky tomu prisla o rok ve skole z cehoz nakonec byli 2 kvuli zmene stredni to bylo to nejmensi, za tuhle zmenu su tomu zapalu plic vdecna

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 13:41
- Nahlásit

Maya
PRO PŘEDSTAVU okopčím, páč ona si to zapisuje a já to chtěla poslat....
...je to trochu zmatený ...ale pro představu
/cd/-to se mě ptala, co vidím dál....:

má bílou košili 2. 1864 3.4. nevím, jsem přivázaná, nahá, 5.6. místnsot 7. bije mi bičem přes záda /cd/ křičím bolestí /cd/ chci pryč. /cd/ pořád tam jsem asi jsem omdlela /co pak/ nejsem sama, je nás víc, náměstí, venku, stydím se, že sem nahatá /pd/ choděj kolem lidi, měli by mi odvázat /cd/ šoupnou do místnosti, seno, ležím, /cd/ mříže /cd/ nevím /cd/ se mi ulevilo. /cd/ nevím /juk/ asi umřu

8.asi sjem něco provedla

AB.visím na náměstí za ruce /t/ koukám na sebe /do t/ zima, urousaný vlasy dlouhý, mokrá, bosa, něco píchá do nohou, otáčím se tam na laně, choděj kolem lidi, dívaj se. /jak dlouho tam/ 3 dny. /čpu/ běžím po poli, v hábitu, někdo za mnou, hodně lidí za mnou běží, strhnou mi k zemi /t/ ne /do t/ ležím na zádech, křičej, že jsem něco udělala. Já vím že n. Nevím, jestli něco ukradla. Všichni se zbláznili, že mi začali bít. Psychoza davová, histerický. Vlečou mi, pověsej. /co bolí/ záda, jak visím /od čeho/ jak mi bil bičem. /před to a do t/ nemůžu dýchat, asi zlámali žebra, jak mi kopali, špatně se mi dejchá, furt křičím, že to jsem nebyla já, snažím se obhajovat, bezmoc. (mlčí) /co se děje/ nechali mě a zase chytli a vlečou tam. /dých/ nechci umřt. /dých/ jako kámen na prsou. /záda/ bolej a žebra zlámaný/ zima/ nohy ve vodě. Chtěla bych se skovat před těma lidma. /jak dlouho zima/ 6 hodin. /co ty žebra/ na celým t modřiny, nateklý, otevřený rány, sedaj mouchy. /únava/ hrozně. Ale pořád kdyby mi odvázali, dokázala bych utýct. Jsou hajzlové. Visím tam, pořád přemýšlím, brečím, jak se to mohlo stát, takovej omyl. Člověk nic neudělá a ….na lidi fobii šílenou. Vzzzz /cd/ jsem tam, /co teď/ blbě se mi dejchá, zima od nohou, je to neprávem, furt to nedokážu pochopit, proč se mi todle muselo stát. Pořád pocit, že jsem nic špatnýho neudělala. Jsem o tom přesvědčená. Žiju strašně ráda, nechci tam bejt, nechci. Cejtím, že umírám /příčina/ nevím /co/ zima hrozná, asi žebra píchly do plic, nemohla jsem dýchat. /kds/ 3 h/ pd/ zlámaný žebra, v břišní dutině rozlezlý, krvavý, na kousky. Vidím se úplně zevnitř, páteř taky pohmožděnou, hrozný je, že potrhaný plíce. Vím, že už mi nikdo nepomůže. Vzz bojím se tam jít, nevím co mi čeká. /cd/ přemýšlím, jestl iby se to dalo vrátit, už ne. Na levý straně bolí, pořád jsem vevnitř v tom břiše. Najendou to zešedivělo. Už asi konec. Ještě tam jsem. /cd/ dívám se na ty lidi, očumujou mi, stejně se jim to jednou vrátí. Pak chci odejít, bude mi dobře, vidím se jak z těla duše odešla, tělo jen visí, je mi jedno. /cc/ svobodná. /země/ Afrika. /cd/ opouštím t, nechám ho tam, nezáleží mi na něm. /cd/ světýlko, paráda, konečně jsme pryč, nemusím to řešit, nic mi nebolí, jsem rozzářená. Svobodný pocit. Škodolibě si řikám, že lidi co tam zůstali, se nemaj dobře, mě je líp. Moje duše ví, že nic neudělala. Všem jim odpustím, to tak je na tom světě. Vesele si lítám nad nima. Je mi jich i líto, že tam sou zbídačený, špinavý. /kdy pryč. / snažím se odlítnout od nich. Pořád mi to tam zajímá, jak budou žít,, jestli přijdou na to, jestli se spletli. /m,r,/ týden /co pak/ jdu tam, kam všichni. /a/ modrý. Fajn

C.nejhorší pocit tý strašný křivdy, když mi kopali, mlátili. Moc jsem necítila bolest, ale úzksot z nich, bezmoc.

DE.jsem na poli. /t/ nechce se mi. /rychlejc se vám pak uleví/ jasně, (smích) něco dělám motykou, jdu se napít, pořád tam vidím chlapa co mi sleduje, jde za mnou /cd/ pronásleduje mi, hcce mi ublížit. /cd/ otočím se, chce mi asi znásilnit, no a pořád nemůžu dál. /co nepříjemný/svalil mi na zem, znásilnil, to nechci procházet, pak lidem řek, že jsem ho vyprovokovala. Měl děti, byl něčí manžel. Pak se na mě celá vesnice vrhla, nejradši by mě ukamenovali. Zase mi honěj, řvou, nic jsem neukradla. Bylo to kvůli němu. Vím kdo to je /k ž s ním/ 5x /k vám ublížil/ 3 /vy jemu/ 2x. /cd/ zas prožívam to samý no. /co/ kopou, hrudník, žebra, špinavá, hlavně na levý straně žebra zlámaný, zase se vidím zevnitř. Chtěla bych se vyléčit, ale nejde to. Zas tam visím. Zase zima od nohou. Chtěla bych ty žebra dát, kam maj bejt. To je konec, to dál nepude. To nebude mít dlouhýho trvání. Visím tam, blbě se mi dejchá, pořád. Jak když svěrací kazajku od břicha. /cd/ visím tam no, nohy ve vodě, …....

F.bylo to lehčí odejít, netvalo to tak dlouho

DE.se mi snaží znásilnit, křičím, nakonec jsem utelka. Proto lidem nakecal nesmysly strašný. .../v k ž vás znásilnil. / ve 3 /pd/ …..kopou mě, p str se dá dejchat, zase visím. /co l strana/ jo, levá to je, pravá je v pohodě. / cd. / jsem pryč /zima/ ne, nechci se dívat do břicha, mi to nezajímá, můžu se nadechnout, už nahoře, nad tím tělem mrtvým. /cd/ kus hadru, pryč....jsem nahoře.

F.to se vůbec nedá porovnat s tím začátkem. Ustoupilo to, před tím stísněnost, sevřená. Jde dejchat normálně

DE:stojíme pod stromem, křičím, utekla jsem. Kopou, věsej, /cc/ ne. /cd/ pořád se vidím /do t/ visím tam, jakoby mi nic nebylo. Nic mi nebolí. Vypadá to t hrozně, ale nemám už co opravovat vevnitř. no. Nechám ho tam jsem pryč.

F.úplně neřešila jsem nic, at si tam zůstane ten kus kůže ošklivý zkopaný. Nic nebolelo

DE.vzzz …../t/ (smích) mam tendenci furt z t /do t a cd/ ….ty žebra, ale nemám tendeni, že by něco bylo....trošku tlak na nohy, chci se jim i smát, jak visím, nic mi není jako. Co si myslej, že tím dokázali jako. Bude mi hezky nahoře, chce se mi brečet štěstím. Perfektní. (směje se) vzz super. (pláče) dobrý no, euforie. Vzzz /kde jste/ nahoře v nebi modrým.

F.mam tendenci se smát. Ž stejně stál na prd.

DE.F.už jasně, rychlý. Neřeším to

DE.už tam nechci jít, nevím, přijde mi to k smíchu, nic se nestalo. /cd/ …...jak gumová, se to odráží, směju se tomu, nechápu to, jak se to může stát, mě se nic neděje, když někdo kope, to nechápu, pak pověsej, odletím

F.jasně. Nic se nestalo.

G.nevybavuju si nic G.mym na mylsi toho koně jak mi kopl do hrudníku /projděte to/ běžel, kop mi, nakonec ne tak zlý. /cc/ ne, jen otisk nohy, vůbec, dejchá se mi krásně

G.mě je ted dobře. G.ne G./upálili/ ne /uhořela/ ne G. Plynová maska, 2. ve Vietnamu, v Hirošimě. 3.4. chvíli 5.6 kryt 7. utíkáme /je to váš ž/ ne duše. /pd/ jsme v krytu, /jste tam taky/ jo, ale tady v pohdoě, venku se nedalo dýchat. /Cd/ se vracím k plynový masce, hoří ohen, vše zničený, popel, proč mám pocit, že to nejsem já, řeším někoho jinýho. V mace zakopne, posune se, plyn jí otráví. Nechápu proč to mám řešit za ní

8.spadla ta maska, otrávil jí ten plyn, se udusila

AB.hrozný no, sevřel v krku, spálilo zevnitř. V krku to pálí, jak ohen. Drží se, ale plyn účinkuje, z celýho t škvarek, jen kostra zbyde. Leží tam, /cd/ leží tam, pořád. /jak k vám/ nevím /jak/ neví, je tam pořád, chtěla bych jí pomoct do světla. At jde pryč, je to jen tělo.. .proč je u mě, proč to mám řešit....

DE.vzz.......... /cc/ míň/ cd/ nevím jako, přijde mi, že neumřela. Je celá, nespálila se jako před tím. Sípá pořád. /cd/ stejně pomalu umírá /m/ vzz že proč na světě todle vše musí bejt, nespravedlivý, to si nepřála. Začnou hořet věci, uhel, šedivý, černý. Oheň /m/ pořád se snažím jí přesvědčit …./m/ je sama, chtěla by to někomu říct, /co/ že nechce uřít, se bojí, co bude, snaží se plazit. V krku skoro oheň, je neštastná, hrozně /cd/ zvedne hlavu, snaží se mluvit, furt mi nechápe./cd/ jí to pořád vysvětluju.... …./já to řídím, ne vy/ (smích) /ž x m/ žena /rodinu/ má děti, je opustí. /k dětí/ 2 /cd/ …......jsme zpátky, běží, spadne maska, nechce no. Pořád nechce. Umřít no, kvůli dětem, krk tolik nepálí /cd/ leží, sípe /kds/ 3 h /cd/ přemýšlí, co dělala v ž špatně, co dobře, hmm, /cd/ ...jdu s ním nahoru, já jí vysvětluju, sem se snažila, /v k ž pomáháte/ 6ti ….to je skvělý říká. Si konečně rozumíme. /koukněte se, odkud se znáte/ tendle. Kamarádka. /mž/ holky malý......to je dojemný, v tomdle ž mi pomohla.(pláče) ….. tam já jí, najednou je tu světlo, z toho černa.

F.bylo to jednodušší určitě

DE.F.trošku

DE.jak když jí štípne vosa do krku. Leží, jde za mnou, ví, že tam jsem někde. Mrkneme na t, jdeme pryč. Nezajímá jí to

F.hmm, jednoduchý /emoce/ odezněly.

DE.umře no, ani nevím proč už. Nevím proč. Nedusí se, nebolí nic, a je u mě no. Pak nám je dobře spolu.

F.vzzzzz prostě smrt není nic hroznýho. vzzz

DE.až směšný, zakopne, lehne, není tam, je pryč

F.rychlejší

DE.je to v pořádku (smích) neví, proč by měla todle řešit vůbec.

F.úplně se nedá srovnávat (usmívá se)

DE.F.vzz stejný, nemá co řešit.

G.antarktida 2. 1600 3.4. 2 roky 5.6. bílo, tuleně, kry, zima 7. mam fialový rty, lovím ryby, spadnu do vody, pak se někdo stará, ležím, cvakám zubama, není mi nijak hrozně, asi zápal plic, to přejde, žádnej stísněnej pocit, spíš ostatní starost, nic mi nebude. /cd / staraj se o mě, /ž x m/ žena /cd/ furt bych chtěla něco dělat, není mi nic no, vyjdu ven, jdu na ryby. Je mi fajn. /co po 2 letech/ nevím /co/ nevím /co/ pořád u ryb. Lovím. /ksd/ 64 vzzz /jak umíráte/ stářím. V pořádku

8.žili jsme zdravě, v pohodě. Měla jse mzápal plic, ale neřešila to

AB.měla jsem zápal plic, starali se, zveličovali to. Nevím proč si to mysleli

DE./jak padáte do vody/ zima mi je, měla jsem fialovou pusu /do t/ jsem tam po krk, led, špatně se mi dejchá, mrzne t, tam jsem před tím nechtěla jít tak daleko. Tak mi vytáhli, měla jsem mokrou kožešinu /do t/ jojo, je to blbý no, sundaj to, daj teplý věci, ležím u ohně, kašel dusivej. No, dusím se tam hodně, vzzzz zaříkávač, měl by pomoct. Na ten kašel umřu no. Jak tubera no. Kašlu tak až se 1x udusím /v k/ 64. nebo 34, 3 a 6 se mi tam motá. /projdte tu smrt/ kašlu, nikdo tam není, se udusím, chytnu krk, dusím se, svíravej pocit na hrudníku, i kdyby někdo byl, udusím se. Nedá se nic dělat. ….jíme sušený ryby, žijeme zdravě, proč já musím umřít na ten kašel, dusím se pořád. /jak/ držím se za krk, se vidím zvenku (smích) /zkuste to do t/ radši bych se udusila, aby to netrvalo dlouho. Nakonec na sebe koukám, sem pryč.

F.vzzz vzzz no ted už to řeším, přijde mi to divný naopak.

DE.jsem v tý vodě, vytáhnou mi,

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 13:43
- Nahlásit

cernej caj
objevila chopn a astma
a to je právě ono ty následky.

snad ta moje výpověď tady nikomu vadit nebu a kdyby,
máznu to

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 13:56
- Nahlásit

denyk

hm tak jsme na tom stejně

někudy to ven musí, no

někdy ráno v půl 6 nezmlátila jednu holku

agore agresivní

těma botama s ocelovou špičkou
bych do zadele někoho nakopat mohla

k čemu jinýmu by byly, botky samokopky?

a já mu řenu, že jsem mu přišla vokázat, na co jsem si pořídila ty botý

copak že mu řekneš, ale až mu to předvedeš!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 13:57
- Nahlásit

denyk
Asi to uplne nechapu, zda se mi to trochu zmateny, ale to asi proto ze sem necetla ten odkaz. A je to pocitove hrozny, to nevim, jestli bych zvladla neco takovyho absolvovat. Si dobra, zes to zvladla a ze ti to pomohlo, ale teda nevim, jestli bych na to mela

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 13:59
- Nahlásit

denyk

výpověď tady nikomu vadit nebu a kdyby,

ne, nebude.
je to síla si to projít, věřím. vydejchává se to dlouho což?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:06
- Nahlásit

denyk
ty woe, to je masakr, toho bych se asi nejvíc bála, že pak musíš žít s tím, že už víš

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:08
- Nahlásit

Maya.
cernej caj

ty woe, to je masakr, toho bych se asi nejvíc bála, že pak musíš žít s tím, že už víš

hele ale holky, zase - já si myslím, že je to tak, že ona vás tím provede, ale nevyjdete z toho úplně zmasakrovaný - neměli byste, výsledek by měl být ten, že právě dojde k úlevě, z toho že víš, z čeho tvoje problémy vycházej - nebo jak to říct?? - což odstraní ve výsledku ty problémy.

Jest tak enyky denyky??

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:09
- Nahlásit

Nevydejchává se to dlouho, naopak já má vždycky pocit,
že jsem hodně omládla, že jsem ze sebe tu tíhu shodila,
oddechla jsem si a vždycky mi je líp....
Moc mě překvapilo, že jsem tam poznala a zachraňovala
i tu mojí velkou kamarádku z Karviné...četla to a brečela u toho,
v nynějším "životě" zachraňovala ona mě jsou to dva roky, když mi bylo nejhůř a letos zase já jí...rozvedla se po 30ti letech
Je to kamarádství na život a na smrt mi příjde.
Tak já vím, že vám asi budu připadat trochu ujetá v tomhle
Ale k tomu "hezčímu" přístupu životu si musí každý tak trochu
dospět sám...lidi řeší neustále hovadiny typu: šlápla jsem do louže, dnes se na mě někdo blbě podíval a zkazil mi den třeba...
a tohle já nějak nepobírám....
Jsem zvyklá vidět vše z tý hezčí stránky

Mně stačí asi málo....možná to není dobře, že jsem nenáročná,
že beru téměř vše tak jak to příjde a s odstupem času jsem zjistila že i ten rozchod po x let byl k něčemu...
Zakrněla bych ve vztahu s materialistou...teď se pomalu ale jistě nacházím

Číííííf
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:10
- Nahlásit

For All Pecule People

Čau Lidiové (mno - spíš Bábrdle - nikdo jinej sem stejně nechodí).

Někdo se ptal po fotkách z Pecky sem slyšel (2013).
A kde jsou?

No, vzhledem k tomu, že Číííííf (nebo co to je za Zvíře)
je PÍÍÍP PÍÍÍP PÍÍÍP (a teď jako nemyslím kuře, nebo Morseovku),
tak fotky nejsou ještě ani z 2012 a možná i z 2011.

Nejhezčí fotky jsou totiž ty, které nikdo neviděl...

Půjdu truchu do sebe a zkusím s tím něco udělat,
ale ruku do ohně za to nedám, žádná by mi nezbyla...

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:11
- Nahlásit

Vlastně si tím projdete a téměř všechno pochopíte....
Ona vás vede k tomu, abyste to pomalu přestávali
řešit, to co vás "v těch minulých životech trápilo"
já jsem tam hodně poznala to, že řeším tu mojí nahotu, páč
já jsem fakt hroznej stydlín, až je to někdy divný

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:14
- Nahlásit

Číííííf
Čau Lidiové (mno - spíš Bábrdle
furt stejně vodrzlej

PetraK
agore agresivní
no právě....já

(ale jako kdo zná tu holku, tak ví, že je na pěst )

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:18
- Nahlásit

denyk
Nevydejchává se to dlouho, naopak já má vždycky pocit,
že jsem hodně omládla, že jsem ze sebe tu tíhu shodila,

To je super, já myslela, že to chvíli trvá. než ta úleva přijde

Tak já vím, že vám asi budu připadat trochu ujetá v tom

NE

a tohle já nějak nepobírám....

tohle se mi nějak podařilo částečně vybudovat si taky. Kolikrát mi třeba stačí nějaká fakt hovadinka, aby byl den lepší - třeba tuhle takový boží dítě v tramvaji. Nebo dneska řidič, kterej fakt zastavil už skorem rozjetej ze stanice, nechal nás tam nařítit tu bandu co utíkala přes přechod a pak chlapeček říká mámě:"V těch tramvajích sou ale hodný pánove, že jo mami? " dobrý to bylo

..teď se pomalu ale jistě nacházím

GŮŮT, GŮŮT ZUPR GŮT!! šikkovnej denyky.

Číííííf

Bábrdle

jako dost drzej, dost drzej si HOŠÍČKU!! nespoléhej na to, že jsme daleko, máme kousek od tebe kooousíček od tebe prodlouženou ručku

A kde jsou
šly pro kliky asi bych řekla

Nejhezčí fotky jsou totiž ty, které nikdo neviděl.

ČÍFE - OKAMŽITĚ MI ŘEKNI , KDO JE TVŮJ DEALER, vypadá to, že má kvalitku

ruku do ohně za to nedám

srabe, koukej tady tilda, jak mu to jde

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:20
- Nahlásit

denyk

já jsem fakt hroznej stydlín, až je to někdy divný

no a proto tady třeba černej čaj se vodvázal a chtěl po tobě ty fotky

já si myslím, že to musí být ve výsledku úžasnej pocit.

že je na pěst

tak možná tvoje nějaký druhý égo se tam zhmotnilo a ... konalo

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:23 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

denyk
no já jsem fest pesimista a pořád si představuju jen katastrofický scénáře a právě mi přijde dobrý, že si člověk může říct, že jako musel bejt v minulým životě pěkný hovado když ho pánbu teď tak tresce, no a po tý terapii by byl šmytec s touhle obezličkou že jo
já teda už o tom četla něco dřív, ale ne takhle podrobně a věřím že to funguje a je úplně fuk jeslti jde fakt o minulý žívoty a nebo o nějaký mozkový fantazie a je to fakt dost drsný a když se zamyslím, co by mohlo bejt za tou mojí fobií z vejšek, tak si moc nejsem jistá jestli bych to chtěla vědět

edit: teda taky tím chci říct, že obdivuju každýho kdo sebere odvahu a jde na to

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:34 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

a černej humor už začíná
Potká se Vltava s Labem a hovoří: - Ty vole, červen a taková kosa. Nezatopíme?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:36
- Nahlásit

je to supr. Ja to taky beru trochu jinak, snazim se, kvuli tomu cim sem si prosla a srovnala sem se s tim taky ale nevim zda mam silu na vic jobovej. Me ted hrozne potesil muz, rikal, ze driv nechapal, proc strasne veci davam pod cenou kdyz jsou dobre nebo zadarmo, kdyz sou furt dobre ale treba starsi a ze proc se na tom nesnazim utrzit aspon neco do plusu ale ze ted uz to chape ze to neni o blbosti ale o udelani radosti lidem, kteri si za ty penize tu vec maximalne uziji ale za vic by na ni nemeli. Tak sem byla hrozne spokojena, za to jak me muz pochvalil a mel z toho radost a ze to pochopil ackoli driv me rikal (prodej to za tvou cenu me a ja to prodam za 2x tolik

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:49
- Nahlásit

Maya

by mohlo bejt za tou mojí fobií z vejšek, tak si moc nejsem jistá jestli bych to chtěla vědět

to říká Brtník taky, já pořád s něčím takovým koketuju, ale - ono se to prý nemá, když nemáš důvod, tak lozit si v minulosti. Já bych to dělala z čirý vědecký zvědavosti a to myslím není dobře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:50
- Nahlásit

cernej caj

Tak sem byla hrozne spokojena, za to jak me muz pochvalil a mel z toho radost a ze to pochopi

a to věřím, věřím, že v hrudníku zatopí.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:52
- Nahlásit

tohle je dobrý, kdybyste měl někdo nějaký nápad a potřeboval prachy do začátku

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 14:55
- Nahlásit

PetraK
ono se to prý nemá, když nemáš důvod
tak důvod by se u mě našel, ale fakt by mě zajímalo jestli se může is stát, že to někdo psychicky nepobere a skončí to katastrofou atd. (jo to jsou ty moje katastrofický scénáře)

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 15:00
- Nahlásit

Maya
akt by mě zajímalo jestli se může is stát,

tak jasně, když člověk blbě vybere toho, kdo ho tím provede, tak stopro. ale jinak věřím tomu, že když to někdo umí a udělá to s tebou dobře a až do konce, tak si myslím, že ne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 15:07
- Nahlásit

otazka zni jak dopredu vedet, jaky to bude clovek...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 15:08
- Nahlásit

cernej caj
otazka zni jak dopredu vedet, jaky to bude clovek..

člověk musí hledat a pak na doporučení.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 15:12
- Nahlásit

cernej caj
taky myslím, že jedině doporučení jako tady od denyk, někomu úplně cizímu bych asi nešla, protože v tomhle oboru těch šarlatánů jsou mraky

jestli někoho z nás otravuje parkovací debil
http://machoparking.cz/submit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 15:17
- Nahlásit

petrak
I to doporuceni je casto blby, viz muj jidelnicek za 1600od amatersky vokradacky ktera ho naklikala na internetu a vubec nedodrzela ani spravny pomery ani nasi dohodu. A to je jidelnicek neco, co nemusis dodrzet, tohle je horsi pac z toho moc necouvnes

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 15:20
- Nahlásit

to si snad dělaj srandu!! http://www.novinky.cz/domaci/304218-protipovodnova -opatreni-se-rusit-nebudou-zase-ma-hodne-prset.htm l

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 15:21
- Nahlásit

cernej caj
a tu přes diety ti taky doporučil někdo známej že s ní byl spokojenej? i když pravda spokojený zákazníky mít musí když funguje delší dobu

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 15:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

gůůůd báj leniny, prchám kosit, kosit a kosit. háskej víkend všem.

<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání