Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:20
- Nahlásit

A s tou zahradou, bohužel jsem jí musela pustit….
Už loni v létě…já jsem začala mít ne něco alergiia nikdo neví na co.
Prostě z ničeho nic v dubnu jsem začala mít nějakou přecitlivělou kůži na něco.
Dodnes nikdo neví na co. Na konci června jsem objednaná na kožní do Č. Lípy,
Je tam prý nějaká dobrá lékařka, tak uvidím.
Ze začátku jsem s tím lítala po alergologii, dělali mi opět po několika letech základní testy,
Takže zjistili alergii na břízovité…já už několik let jím Aerius, takže vím, že na něco alergii mám, páč jsem byla pořád jak pod vodou, plnej rypoň, kterej nejde vysmrkat, zalehlý uši atd.
(alergici jistě znají, že )
Na alergu mi říkaly, že ta kůže je projev alergie (spojeno s astmatem).
Prostě jakýkoliv tlak na kůži mi vadí (já tomu už říkám alergie na práci) .
Místo kde se poškrábu, nebo nějakým způsobem na kůži zatlačím, tak mi po pár sekundách zrudne nateče a hlavně svědí . Vypadá to jako kdybych se spálila kopřivou.
Takže si ze mě známí dělají srandu, že se na mně třá dejí hrát piškvorky  že se po mně
Hezky kreslí a vydrží to.
Mám to už rok, takže jsem si docela zvykla. Nejvíc mě bolí, třeba když otevírám šroubovací sklenici (když jsem hrabala zahradu to byl očistec) ruce mi v místě kontaktu natekly a šíleně
Svědily.
Horší je ale to, že mi otékal hrtan zevnitř, když jsem jedla, takže jsem měla pocit dušení se.
Na to jsem brala nějaké prášky a proto i ten Aerius. To už je bohudík v pohodě, ale kůži mám citlivou pořád. V noci se třeba (aniž bych si to uvědomila) poškrábu se a pak se jdu třeba napít a koukám, že jsem jak když mě někdo zmlátil bičem…
Na alergu mi nakonec po půlročním léčení (v prosinci) mudra řekla, že se budu muset objednat na kožní, jestli by si s tím poradili, že ona už neví co s tím…a za 14 dní se
oběsila.
Takže uvidím co dál (omlouvám se za slohovku, ale chtěla jsem jen vysvětlit to, proč jsem pustila zahradu)

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:22
- Nahlásit

http://lkader.rajce.idnes.cz/povoden_6_2013/#

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:23
- Nahlásit

10min sem na mobilu psala zpravu a ona zmizela! Palec me boli jak svin a nic z toho
mawenzi.cz/czpes/ntb/ mam tu 12let stary ntb (1ghz,768mb ram, 20gb hdd, ctecka dvd (nevypaluje nic), prohla klavesnica po styku se psem a zemi, ale da se pripojit externi (klidne i mys a monitor) a ma to lan a wifi. Chce to nekdo pro decka/pro starousky/pro znamy/ ? Anglicky xp tam sou. Je me ho lito vyhodit, koupila sem si ho 5let starej za 10t jako darek k mature a mela sem ho do skoly a tak, ale uz mu baterka nevydrzi (10min) a nevyuziju ho vubec (jen na zootycon) tak kdyby nekde moh jeste chvilu slouzit...

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:23
- Nahlásit

Maya
chudák pes nedopadá takhle
to si děláš prdel ty wogo.....
ikdyž ten můj f tem oblečku taky nemá ynteligentnější výraz

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:26
- Nahlásit

PetraK
město je pro nás za trest.
nigdy za mě nigdy prostě

měla na krku rolničku
tu bych dala spíš kravičce-paničce

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:27
- Nahlásit

cernej caj
10min sem na mobilu psala zpravu
by mi švihlo vrrrr

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:30
- Nahlásit

cernej caj
no, kdyby se nikdo nepřihlásil, že ho potřebuje, tak my ho určitě využijeme.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:30
- Nahlásit

na fotky se opet mrknu z pc. Mam uklidovou pauzu tak jedu do brna na obed a zahodit mega pytel hadru do sbernyho kontejneru... Musim se zbavit krecciho syndromu a nejlepe tak ze se zbavim vseho co nepotrebuju a mam doma z nostalgie nebo pocitu ze to je skoda, to jeste muze slouzit nebo to je hezky to mozna unosim

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:31
- Nahlásit

kachna_
ach jo, tohle si vůbec neumím představit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:33
- Nahlásit

kachna
Tak je asi tvuj. Uz ted mam diky tobe zajem vetsi, nez jsem cekala na mawenzi.cz/czpes/ mas kachnoslozku s tim webem, at to nemusis hledat a docitat.

Predat by slo za mesic, jak pojedem k vam, staci tak nebo chces postu

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

pak ten chudák pes nedopadá takhle

to nehrozííí hele:

copak by se ziimomřivej péf válel a požíral sníh?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:34
- Nahlásit

cernej caj
tak ntb bych taky využila, pro synovce třeba, pokud teda funguje tak že se na něm dá alespoň hrát farmerama na netu ale není jak si to předat, takže asi bude lepší když se ti přihlásí někdo od Brna

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:37
- Nahlásit

kachna_
ty fotky jsou fakt děs, co to obleční třeba, dá se to alespoň vyprat, usušit a normálka používat?

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:38
- Nahlásit

PetraK
hlavně tu tkaničku zas

tak to my když je fakt pod -10 st. tak vylezeme tak na půl hoďky, stejně jako když hodně prší....tak ale mně to neva, že

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:39
- Nahlásit

denyk

já jsem začala mít ne něco alergiia nikdo neví na co.
no ty bláho!! co to je???
v tom případku se , prosím tě, na celou áronii ale vykašli, ano? to ju nechcu za takovou cenu.

nigdy za mě nigdy prost

viď? fakt jediný co nás drží tu je, ta práce, nejde se přestěhovat do někam a nemít práci.jak jinak to provést zatím neutuším. nejsme úplně dobrodruzí, abychom to tu odstřelili a šli do nejistoty a pak přišli o všechno.

kravičce-paničce
snažilajsem se vysvětlit - marně

kachna_
no......... ty vado co na to říct??
je mi tak trochu trapně, že jsme v suchu

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:39
- Nahlásit

PetraK
to není písek na pláži???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:40
- Nahlásit

maya
Promin, ale kachna_ te predbehla, vi kdy se tu ma zjevit ale mam jeste jedem podobne konfigurace mozna - tak 10let starej, baterka uplne tuha, ale kamoska to ma jen jak psaci stroj a ted dostala od segry starej, tak ja u ni zjistim. Akorat farmeramu neznam jak je narocna ani netusim. Ja na tom mym hrala zoo tycon, na tom sem byla zavisla

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:41
- Nahlásit

denyk

hlavně tu tkaničku zas

no a?
tak žere kaničky , no!

pod -10 st. tak vylezeme tak na půl hoďky, stejně jako když hodně prší....tak ale mně to neva, že
hm, tak já jsem letos poprvní zažila, že byl pes z počasí otrávenej. Jak furt pršelo. ale vydrželo mu to jeden den V pátek už zas rotoval prostorem . On to počasí neřeší.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:42
- Nahlásit

Maya

to není písek na pláži???

pro něj jako by byl. Hele byli jsme na Jizerce v nejmrazivější den - bylo mínus pětadvacet. A nic. Musí se hýbat, to jo, kdyby se zastavil a seděl před krámem, tak to by mu v tý pětadvacce zima byla, ale jinak ne. Má pořád krásně teplej košíšek.

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:43
- Nahlásit

PetraK
na celou áronii ale vykašli
hele tu očíhám nůžtičkama, to je v poho, ten kbelíček je cobydup.
Kámošky z ní dělaly pečený čaj a byl gut...tyhle směsky
jsou dobrý i za studena do bílýho džogurtu a hlavně čék ví, co si tam dal...

šli do nejistoty a pak přišli o všechno.
tak jasně...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:47
- Nahlásit

cernej caj
jj, už jsem to dočetla, že kachna, to je jedno, stejně bysme si to neměli jak předat
farmerama.cz nevím jak je náročná na pc, ale co jsem měla pučenej bráchův starej, tak na tom neběžela, hrajou to oba synovci a já musim taky, protože se předháním o levly
zoo tycoon mám tuším na dvd, ale ani jsem to moc nehrála, myslím, že mi chcíplo nebo uteklo hned to první zvíře

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:51
- Nahlásit

cernej caj
díky moc, staženo, jsem zvědavá, jestli si mamča nakonec bude stěžovat, nebo na to nbude mít sílu
Tak je asi tvuj
Lucka bude mít radost , já teda taky, páč mi přestane vyhazovat od mýho. Díky, za měsíc to stačí bohatě.
denyk
tohle si vůbec neumím představit
otrava, ale zase dobrý lék na křeččí syndrom - jednak si musíš uvědomit, že vše, co chceš zachránit, musíš jednou za deset let (dejme tomu, před tím to bylo 50, ale jsem realista) vynosit na půdu a druhak tváří v tvář přišedšímu živlu spoustu nároků přehodnotíš.
- Jsme pojištění, slepice nám umřely jenom dvě, obě stařenky co měly před sebou max rok života (no a jeden králík, co ho ale chramstnul v dočasném domově u nás Cir). Jo a na ulici mamča chytila dvě ryby. Máme je teď v okrasném bazénku.
Fakt je to spíš otrava než co jinýho. Blbý jsou ty dřevěný podlahy, ty se chovají jinak, než jsme čekaly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:53
- Nahlásit

tak jestli je to onlinovka, to je ve flashi a to je hrozne narocny na cpu, tak ty stary pc s tim moc kamaradi nejsou... (jako fakt tech 10let a vic). Ja mela obr mega zoo, ale nikdy sem nedokazala vydelavat tak abych si pokryla naklady, tak sem hrala jen ty single mapy kde si nastavis penize sama.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:53
- Nahlásit

Maya
jo, některé oblečení je dokonce suchý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:57
- Nahlásit

bkachna_
Su rada, ze poslouzi ale fakt je dost starej, tak at nemas vetsi ocekavani, nez dokaze splnit.

No je fakt, ze u vas je to hrozny. Kdybys neco potrebovala, tak rekni, treba se u nas najde vic veci co by se ti hodilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 12:03
- Nahlásit

denyk
hele tu očíhám nůžtičkama,

ne hele fakt, ne. Pokud to máš tak, že ti vadí jakýkoliv otlatk nebo tak, tak na to opravdu, opravdu kašli.

tak jasně..
ale oběma nám to hrozně vadí. A jak jsme byli loni u vás, tak zas o něco víc.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 12:03
- Nahlásit

Ešusce jsem to už vyprávěla, mamča má strašně oblíbenej grafickej list od Oberthora. Je, mimochodem, naprosto hroznej. Při povodni 2002 se utopil, protože se na něj zapomnělo. Aaaale přežil, mamča ho sušila, sušila a když už skoro dosušila, přejel jí ho bagr. Po několika letech ho sehnala znovu.
A když ho teď odnesla na půdu, pro jistotu, podělaly jí ho slepice

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 12:04
- Nahlásit

kachna_

jo, některé oblečení je dokonce suchý

fakt? zrovna jsem si říkala, že pak pračka asi jede a jede .
A ty podlahy jsou hodně blbý teda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 12:06
- Nahlásit

kachna_

, podělaly jí ho slepice

kachno! Ty céro cynická

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2013 12:07
- Nahlásit

to teda mamca asi nemela radost, ackoli jak si to popsala je ta situace humorna...

Ty podlahy se zkroutili ci co? Ja na ty fotky nemuzu ted kouknout

<< 1 ... 2322 . 2323 . 2324 . 2325 . 2326 . 2327 . 2328 . 2329 . 2330 . 2331 . 2332 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání