| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 08:59
- Nahlásit
Maya
no pokud ho tam budes davat, musis vyuzit moznosti biosekacky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 08:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Bré deň děfčice, venku je zase hnusně a já doufám, že už ale nespadne ani kapička a že to nejhorší už je pryč.
Fčéra mě táta vyvez, heč!!! Vzal mě na nákupy. dostal v práci jakýsi šek, tak jsme vyrazili doplnit šatník. On si koupil tričko a já dorazila domů s dvojema kalhotama, dvěma sukničkama a dážďnikem. Vše v barvě oživující můj šatník - takže....... ano
Počet nakoupených věcí byl velmi v jeho neprospěch, ovšem ne proto, že bych byla takovej hamoun, ale proto, že on nakupovat věci na sebe prostě nebude tak jsem ho nepozitivně zmlátila a koupila mu aspoň tričko.
Mámě jsem s nákupem potravin zakoupila i kytičku a udělala jí tak děsnou radost. A pak jsme si šli s hošikusem před půlnocí pocourat sídlákem. Byl radostný, neb jsme potkali kříženku Peggynku, Vídají se hrozně málo a z nějakého důvodu se mají děsně rádi. Tak zvláštně, fakt jako kamarádi - to u něj jaksi neznám .Fena je u něj buď objekt sexuální touhy a nebo ho tak nějak po delší době nezajímá. S Pegčou ne, ochází s ní i na kafe , schválně jsem včera byla zticha a pozorovala, šli družně ,radostně po boku, ocházejí a až u konce chodníku se Zrzavohubec otočil, aby zjistil "A jéje, my nejdeme?Sem se chtěl stavit i Pegči na kávičku! Nepůjdem?" Oba byli citelně zklamáni, když jsem se nepřidala
UŽ NECHCI ABY PRŠELO!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 09:09
- Nahlásit
cernej caj
jehehéé bio sekačka
Maya
, kde byla voda, když tam není bahno a nic takového, ale normální zelená travička?
nemám vůbec tucha, ale asi bych počkala?? Zeptej se kachny, ta ví mnohem víc než já
denyk
a já pokud nechcete jít domů jen s vestičkou, tak si ho zavolejte
bomba
Fifi
JSI NEJŠIKOVNĚJŠÍ FIFI CO ZNÁM
kachna_
a se stránkou bohužel neporadím - ehm vůbec totiž nevím o čom je řeč
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 09:16
- Nahlásit
PetraK
existuji downloadery, ktery sou schopny ti stahnout celou web stranku, s obrazkama, textama, videama. cim si vzpomenes. Muzes u nich casto i nastavit jak moc do hloubky, jestli stahnout i odkazy, co vedou i na jiny stranky... fakticky vzato si do sveho pc muzes stahnout cely obsah internetu, kdybys jooo moc chtela (ja to treba pouzivam na internetovy zpevniky, kde stahovat 20pisnicek rucne je opruz, tak stahnes celej web a pak nekde u ohne uz nepotrebujes pripojeni k netu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 09:32
- Nahlásit
cernej caj
aha a ale počkej - k čemu mi to kachně bude, že si tu stránku stáhne? K vytištění, nebo k čemu, bude jí mít v počítači ale to by jí měla taky tak, když by si na ní na netu najela?
z nepotrebujes pripojeni k netu
a jo tak, to mě počítačovýho debila nenapadlo tahle varianta
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 09:39
- Nahlásit
PetraK
to víš, dneska už představa že nejsi nonstop na netu je docela divná, co
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 09:52
- Nahlásit
cernej caj
to je super bio sekačka
že bych ke králíkárně přidělala kolečka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 09:52
- Nahlásit
cernej caj
neska už představa že nejsi nonstop na netu je docela divná, co
hele to ani ne, ale jak já to právě vůbec moc nepoužívám tak mě to prostě nenapadlo,že bych někam tahala počítač obecně. Mám tu svou klasickou krabici doma a fertig. Jsem sto let za opičkama s technikou. Vona mě moc neba.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 09:59
- Nahlásit
brej rumštajn dámy.....
tak jsem si včera užila. Bahno se hnulo a navalilo se na plot, naštěstí ho držely ty desky co jsme tam přidrátovali....to už jsem volala jezeďáky, ať si s tím přijedou něco udělat. Paní u telefonu se zeptala - že prej co ? Pak se bahno hnulo po druhé a začlo ( naštěstí pomalu ) přetékat přes ty desky....to už jsem volala podruhé, seřvala jsem paní na telefonu, nechala si zavolat předsedu a řvala jsem jak tur. Vyhrožovala jsem "tabulkami" ministerstvem zemědělství, ministerstvem životního prostředí, policajtama kriminálkou, pojišťovnou a ombucmanem....furt kokot něco mekotal, že se to stává a takový krávoviny.... až když jsem se zmínila, že si to tady byl nafotit pán z pojišťovny a policie,že to mám nafocené i já a že fotky jsou nachystané v mejlu aby co nejdříve odešly na příslušné instituce, do tisku a do televize, najednou obrátil a že sem teda jedou.... přivezli buldozér s drapákem, dvacet chlapů s lopatama a makali jako barevní....dokonce privezli i sněhový zábrany které potáhli igelitem a postavili před plot.....kdyby ti blbouni věděli, že nemám doma foťák , nejspíš by se posrali.....ale co, líná huba holé neštěstí...majetky sou v suchu....no v suchu zrovna né, ale bahno zůstalo před branami.....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:00
- Nahlásit
rumštajn
cernej caj
tyjo, mně spíš přijde divná představa, že si u táborový ohně zpívám podle noťasu
ale já nejsem prototyp in čéka
biosekačka je suééér
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:02
- Nahlásit
vlk
kdyby ti blbouni věděli, že nemám doma foťák , nejspíš by se posrali....
geniální!
ale bahno zůstalo před branami...
uf! hurá! to je dobrá zpráva
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:11
- Nahlásit
vlk
kdyby ti blbouni věděli, že nemám doma foťák , nejspíš by se posrali.....ale co, líná huba holé neštěstí.
vlku, ty jsi neskutečná .
majetky sou v suchu....no v suchu zrovna né, ale bahno zůstalo před branami.
mooc dobře, moc.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:20
- Nahlásit
PetraK
vlku, ty jsi neskutečná
já jsem právě noční můra všech co se chovají jako sfině....a ještě když odjížděli, tak ten jindy namachrovanej přeceda řikal pokorným hláskem - a kdyby se to zase začlo sesouvat hned volejte....ale ten foťák mě štve že sem ho půjčila, to by byly velice hezké fotky na rajčátku...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:21
- Nahlásit
vlk
a kdyby se to zase začlo sesouvat hned volejte....ale ten foťák mě štve že sem ho půjčila, to by byly velice hezké fotky na rajčátku...
to věřím, věřím,
já jsem právě noční můra všech co se chovají jako sfině.
a to je velmi dobře, protože si jinak takový lidi zvyknou, že můžou úplně všechno a všichni si to nechají líbit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:23
- Nahlásit
vlk
pekne si to zaridila sikovna
Vero
no dobre, taky moc u ohne nepouzivam, ale treba v kempu v chatce... nemam tiskarnu a opisovat to taky nemam nervy a kdyz muz ten notebook ma... u vohne bych se s mou znalosti hrani asi bala vubec ukazat kytaru
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:24
- Nahlásit
cernej caj
musis vyuzit moznosti biosekacky
muheheeee ta je gút
PetraK
njn gdyž on ty psí kluky furt prostě nemusí no
a lepší už to asik nebude
vlk
.....kdyby ti blbouni věděli, že nemám doma foťák
voeee, ty jseš případ hlavně žes vyřešila
až budu něco potřebovat vyřídit, pošlu ti číslo na tydlifouna
Vero
že si u táborový ohně zpívám podle noťasu
mně příjde divná představa, zpívat u táborovýho ohně
i bez noťasu, páč bych tam po chvilce zůstala sama....
a možná i v širokém okolí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:25
- Nahlásit
vlk
sesouvat hned volejte
hlavně aby nesesunuli jeho se bál
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:26
- Nahlásit
cernej caj
mou znalosti hrani asi bala vubec ukazat kytaru
hlavně gdyž znáš "Letí šíp savanou" to je základ všeho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:28
- Nahlásit
PetraK
Mám tu svou klasickou krabici doma a fertig
mám to stejně, neboj, holt už jsme asi ta starší generace
vlk
ty jo jsi dobrá, to já nedokážu si takhle vyřvat věci, hlavně že to pomohlo a baráček máš v suchu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:32
- Nahlásit
Maya
mám to stejně, neboj, holt už jsme asi ta starší generace
no já hlavně nějak nechci, aby mě technika otravovala víc, než já chci a aby mi vlezla do život tak, že já chtít budu ,
denyk
njn gdyž on ty psí kluky furt prostě nemusí no
a lepší už to asik nebude
ale ta hláška nemá chybu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:33
- Nahlásit
denyk
až budu něco potřebovat vyřídit, pošlu ti číslo na tydlifouna
nevim esli by to zabralo, já se napřed musím osobně a zdravě nasrat....
Maya
ty jo jsi dobrá, to já nedokážu si takhle vyřvat věci,
jsem narozená ve váhách a každá nespravedlnost mě vytočí....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:37
- Nahlásit
denyk
mně příjde divná představa, zpívat u táborovýho ohně
i bez noťasu, páč bych tam po chvilce zůstala sama....
a možná i v širokém okolí
no já nemyslela já jako já, ale obecně jako nějakej čék.
Já sama to mám stejně, resp. mám velkej plán, až bé nejhůř, budu se živit zpěvem: budou mi platit, abych přestala pravda, asi to bé spíš v naturáliích á la vejce, ale pokud bé nejhůř, i to se hodí, že.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:40
- Nahlásit
denyk
z ty pisnicy znam jen to "leti sip savanou"
tak ja si taky nechavam zasahovat pc do zivota jen potud, pokud chci ja. nicmene jestli mam mit radsi na chatce notebook nebo si 60pisnicek opsat rukou idealne jeste u me doma kdyz nemam stul, tak to proste je ntb lepsi ale je fakt, ze co umim se snazim mit vypsane na papire... a pak taky o me dost lidi co me znaj rikaj, ze su ajtak (ackoli nejsu, ani skolu s tim spojenou nemam) tak ja to mam asi jinak trochu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 11:05
- Nahlásit
cernej caj
ještě budu mít nejspíš někde ty obr zpěvníky, co jsme si v mládí psali rukou, 60 písniček je prt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 11:11
- Nahlásit
Maya
dyz ja mam z mladi jen ze skautu a to nemam s akordama vetsinou a navic takovy typicky jeste skautsky a po tom netouzim si doma trenovat "nase zem je kulata, uta uta utatata. ziji na ni zvirata, uta uta utatata"
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 11:14
- Nahlásit
vlk
zdravě nasrat
to se m snad ešče nigdá nepovedlo ale občas to ven potřebuje....
Vero
spíš v naturáliích á la vejce
bacha na pukafce
když jsme byly se ségrou malý, tak jsme šlohly z lednice vajíčko
a daly ho do vaty a do kulicha na radiátor...bylo tam dlouho...no a jednou jsme se praly a čepičku shodily... málem jsme brečely, když se rozbilo, ale ten smrad nám to nedovolil
cernej caj
z ty pisnicy znam jen to "leti sip savanou
ahá vona to je fakt písnička ...já to znám tak že vemu do ruky kytáru a řeknu: "Letí šíp savanouuuu"....
Chytnu strunu natáhnu a nechá doznít....no a to je vono
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 11:19
- Nahlásit
denyk
Chytnu strunu natáhnu a nechá doznít....no a to je vono
moje řeč!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 11:20
- Nahlásit
cernej caj
skautský neznám, to za nás nebylo, já mám určitě a akordama, protože v mládí jsem se pokoušela hrát na kytaru, ještě jí mám někde doma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 11:32
- Nahlásit
vlk
kdyby ti blbouni věděli, že nemám doma foťák , nejspíš by se posrali.....
dobře tyyyy!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 11:43
- Nahlásit
denyk
á to znám tak že vemu do ruky kytáru a řeknu: "Letí šíp savanouuuu".... jo taaaak
birma
proste vlk je nejhustejsi beskydskej vlk, co znam
|