| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:30
- Nahlásit
PetraK
nebo nějakou pracovní
to je spíš provazochodecká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:32
- Nahlásit
Maya
to je pěkný ta sérka, ale nejlepší je ta první fotka, jak koukáá
no on tam ječel, že nikdo nehááázíííííí, tak se pak naštval a tenisák zadup do sněhu a pak se rozhodl že ho zahrabe úplně, ještě víc a nejvíc.
O den později o kousek dál to dopadlo tak, že ho zahrabával tak, že nakonec v tý díře stál na hlavě a koukaly mu jen haxny jak dělal stojku, nakonec z toho přepadnul na záda . Bože směju se ještě teď, když si na to vzpomenu. A to jsem pochopitelně ten foťák neměla v ruce . ale ono by to stejně bylo roztřepaný, jak jsem se tlemila. Mooc a hrozně moc. jsem si poplákla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:33
- Nahlásit
ze svejch nepsich mam rada tuhle... foceno birmy fotakem (doufam mila birmicko, ze se nebojis radioaktivniho prachu
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Maya
provazochodecká
to je fakt , byli spolu s Brtnikem na dřevě na záhonový plůtky a tak páč je vemeno pracovní, musel pracovat taky a dotáhnul to až do zahrady
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
jooo, to je dobrý makro!!
makro mi nejde, vždycky se mi rozmázne jako.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:34
- Nahlásit
PetraK
tak ta pracovni je luxus i snehovy koule... ja mam furt jen psi prdel vsude vyfocenou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:36
- Nahlásit
cernej caj
to je super fotky
jinak z jiného soudku
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/304090-pre dsvatebni-rady-nevestam-a-zenichum.html+
ja mam furt jen psi prdel vsude vyfocenou
já takyyyy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:39
- Nahlásit
ad to focení - víte co mě rozčiluje??
že se nedá vyfotit hodně často atmosféra lesa -vždycky mi z toho vyjdou vysypaný sirky, hele
tady šumák před třemi lety
a tady lužky loni
a přitom já vím, že tam ta atmosféra byla, voko jí vidí, ale foťák ne!! přece to musí nějak jít???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:41
- Nahlásit
cernej caj
doufam, ze uz se tesis ;)
ani nevíš jak
PetraK
nebo nějakou pracovní?
jemeni!!
případně něco z gastronomie?
rekonstruujem, z kuchyně máme akorát rychlovarku a mikrovlnku - cokoliv neinstantního je provokace
já fotim strašně ráda, akorát mi to nejde
náladovka z Alp
víla v Lysý
a Lysá
a mlha v Chotěmicích
a Chotěmice <3
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:41
- Nahlásit
cernej caj
a mam furt jen psi prdel vsude vyfocenou
vyfocenejch psích zadkůch mám mraky hele
ale třeba vyblejsknout, jak Brtnik krmí kachnu na Prášilským jezeře se mi nepodařilo. bud je to brzo:
anebo zase pozdě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:43
- Nahlásit
cernej caj
(doufam mila birmicko, ze se nebojis radioaktivniho prachu
kliiiid, otec tam léta pracuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
e a v prosinci tě sníh a zima třese, ale svatba daruje ti lásku navěky!“
tak je to jasný, kdy se budou brát. Až bude mínus dvacet což ale letos bude možná už v tom září
birma
- cokoliv neinstantního je provokace .
dobře, tohle je taky můj výtvor - Brtníkem nazvaný zuhelnatělá přistávací dráha pro ufo (měl to bejt mazanec fikaně vložený do kaserólu, aby držel tvar, ale netušila jsem, že to pak moc vyběhne a tudíž ho to ošlehne pěkně shora )
tjo a drobý fotky!! nenípravda že neumíš, líbi. Škoda, že tam víla má doprovod, bez něj by to nemělo vůbec, vůbec chybu. Vymazat!! a pak hodit ještě do černobíla - a je to dokonalý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 16:02
- Nahlásit
petrak
Tak hlavne fotak ma moc malej dynamickej rozsah, cip nema kvalitu lidskyho oka...
Birma
Vitej v mem svete. Akorat ja su odpurce mikrovln ale prej muzes za pomoci sitka a rychlovarky varit v pare
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 16:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
Tak hlavne fotak ma moc malej dynamickej rozsah, cip nema kvalitu lidskyho oka...
hm, jsem si tak laicky něco podobnýho myslela, takže myslíš, že to nejde? Já si teda myslim, že to nejde, ale to pochopitelně neznamená, že to nejde doopravdy, že to zachytit nepůjde nikdy a nikomu. Jsem si říkala, že to třeba jen mě vycházej pořád ty rozházený sirky. Je to škoda, ale, protože to by byly hezký obrázky, některý.
tady se mi to trochu povedlo tu atmosféru chytit, ale to jen proto, že je to rozbitý tím paloučkem a pařezem.
škoda, no
odpurce mikrovln
jsem člověče byla překvapená , co se ale v případě nouze, jako když jsme přestavovali kuchyň všecho dá - i obyč mikrovlně - uvařit , pekla jsem tak sekanou, vařila čočku, polívky...... čuměla jsem co se dá udělat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 16:13
- Nahlásit
cernej caj
Akorat ja su odpurce mikrovln
taky nemám ráda mikrovlny, ale těch pár týdnů je ustojím
co se atmosféry fotek týče, tak miluju styl jakým fotí [url=http://www.helenag.cz/]Helena Görnerová
[/url]
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 16:17
- Nahlásit
birma
ta fotka zimní dřevorubecká s tím koněm: to je NÁDHERA!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 16:28
- Nahlásit
PetraK
ta fotka zimní dřevorubecká s tím koněm: to je NÁDHERA!!
ona fotí hlavně pracovní koně v lese, takže popis "dřevorubecká
s koněm" je fááákt přesnej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 16:54
- Nahlásit
birma
tak vila a mlha sou dost luxusni
tak ty fotky sou nadherny teda
a vodu ja mam taky rada
ale u me to je spis o nahode, ze zrovna necekane ta ktera fotka vyjde
PetraK
ale tak urcite se to zachytit da - ale podle me to neni moc realny jen tak, ze nekde cvaknes... si myslim, ze ty lidi pak fakt hodne meri, pouzivaji hodne i nejake filtry a ja nevim co a dost casto treba i skladaji z vice fotek nebo si hraji v temne komore a tak... si myslim, ze opravdu dobrej fotograf je schopnej neco takoveho zachytit, ale nemyslim si, ze to udela tak, ze nekde neco "cvakne" ale je za tim dost dalsi prace... ale nevim. ja nejsu fotograf
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 18:47
- Nahlásit
háááskýýýý fotky máte fšici.....atmosféru v lese taky miluju, na té fotce to myslím nejni vono hlavně proto, že tam chybí ta reálná lesní vůně....jinak já jsem loni zkoušela fotit hlavně hmyz, připadá mi docela zajímavej...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 18:51
- Nahlásit
vlk
vlku, a cim fotis, kdyz nemas fotak?
a nemas taky fotky hmyzu nekde? i kdyz pavouky bych nemusela
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 18:59
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak snad mám všechna vyšetření, potvrzení a jiná -ení na zítra připravená. Ráno mám zajištěn doprovod a dovoz přímo k ortopedii a pak i zpět .. pojedu v doprovodu dvou statných průvodců - Viléma a kamaráda, který bude dělat řidiče. Tak se nemusím bát vlka nic
kachna
já si myslela, že budete mí vodu v baráku ... teď by to chtělo teplo, bez deště a rychlý odtok, aby jste mohli uklízet a zbytečně se voda nevsakovala do zdí....
vlk
jsi pašááááááák, takhle pěkně zvládnout jézeďáky... jen by to chtělo, aby u nich zafungoval rozum a sami začali něco s polem dělat a dodržovat osení, podle sklonu svahu..
Jo a myslím, že by jste mohli na základě této zkušenosti zažádat o opravu a zpevnění plotu, kdy by jste pak mohli udělat zděnou zídku a na ní dát prkna, bay vám líp chránila pozemek a barák. Pokud by jsi si stavěla na svém pozemku a ne na jzd, tak by ti to mohlo projít
Holky, o focení mi ani nemluvte... já těch zadků mám taky požehnaně a noh bez těla úplně stejný množství
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 19:00
- Nahlásit
cernej caj
já mám foťák, akorát jsem ho teďko půjčila céři, která jela na dovolenou.....
ten ostatní hmyz mám někde uloženej na CD zkusím ho pohledat...jako pavouky taky moc nemusím ale sou fotogenický a většinou se moc nehejbou.....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 19:27
- Nahlásit
růmštajn dívčice!
máte fšichni krásný fotky- náhodou, a ty Petřiny "sirky" podle mě atmosféru maj a zadek je taky slušivej .
bych vám taky něco přišoupla, ale dyž nemám teďla vůbec čas to hledat a soukat na internát... asi až po zkouškách
a dnes byla po nekončně dlouhé době prochajda na sluníčku! akorát že asi ne na dlouho.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 19:28
- Nahlásit
Rrumstajn.
Nedocitam vse, jen sem to prolitnula. Se svyma fotkama se chlubit nemuzu, neumim to. Este, ze mathea umi tak krasne fotit.
brut
Jejej, tak drzim palce zitra, to ti budou kuchat tu ruku? a hned te pustej?
vlk
Ty ses sikovnej vlk, takhle se na jezedaky musi! A huuf, ze teda desky protibahenni zabraly!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 19:30
- Nahlásit
brut
držím palčáky!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 19:34
- Nahlásit
Vero
Do kdy se moris se zkouskama? At ti klapnou, studentko, to samy kachne_.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 19:44
- Nahlásit
Fifi
Do kdy se moris se zkouskama
až do konce června.
At ti klapnou
díky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 19:55
- Nahlásit
tak teď švagrová před chvílí odjela s malým synovcem na pohotovost, kousla ho výmaračka, já bych fakt vraždila ty lidi, co vědí, že jejih pes jde po lidech a stejně ho nechají pobíhat po vsi, prej jim utekla, no to už asi po stopadesátý, že jim přeskakuje plot vědí, ale že by si udělali kotec a zavřeli jí alespoň kdyžz jdou pryč to ne, fakt mě štve, že na tyhle lidi není žádná páka
a teď se du uklidnit prohlížením fotek a taky sem nějaký šoupnu, jinak myslím, že konkrétně u toho lese taky hodně záleží na světle, třeba ta fotka s pařezem má vzadu to slunce a i tím je o hodně lepší a mlhový fotky jsou nááádhera, to můžu, stejně jako vodní, taky mám nějaký, s rybníkama všude okolo se ani nic jiného fotit nedá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
fakt mě štve, že na tyhle lidi není žádná páka
Ale je, kor kdyz bylo pokousany dite. Nahlasit na cajty, obecni urad, ty se tim musi zabyvat! Synovec hodne kousnutej?
At jde to pocasi uz do prdele. http://www.novinky.cz/domaci/304147-medard-prinese -dalsi-dest.html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:08 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Se snažím připosrat fotografijé
|