| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 10:33
- Nahlásit
PetraK
nemáš šanci tam objektivně zjistit někoho, kdo by nejvíc potřeboval pomoc?
to nemám, ani nevím jak něco zjistit, nikoho tam neznám a v podstatě ani neznám všechny ty vesnice
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 10:36
- Nahlásit
cernej caj
Marmoleum jsem slyšela že psi poškrábou, je to nějakej přírodní materiál, v kuchyni mám normálka klasika lino, to je snad pvc nebo co, psi tam chodí a dobrý, plovoučku co vím nutno mít tu vysokozátěžovou, to má brácha a bordera to taky nepoškrábe, já mám jinak všude koberce, i teď do tý nový místnosti budu kupovat koberec, i když pravda když jsem viděla ty ceny za koberce a že je to cena ne za běžný metr jako dřív, ale za m2, tak mě fakt vomejvali.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 10:36
- Nahlásit
cernej caj
celokoberec
no, to bych kvůli línání (písek na tlapkách atd.) nechtěla
Marmoleum/PVC super
Dřevo - ne smrk, smykující mladý špic na něm nadělal slušné drážky, ale u lina mám jak já, tak mamča po pár letech odřený části. Ale já mám lino za fakt pár korun, hřeje a není na něm vidět špína (z tohohle hlediska ideál vzor korek) a kdyby se tam špic neškrábal, tak ho nevorval. Marmoleum je snad pevnější, ale musí se lepit.
Korek nemám žádnou psí zkušenost, ale známí, co ho mají, jsou kromě ceny nadšení vším.
plovací podlaha - cvakaj drápky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 10:38
- Nahlásit
cernej caj
ak aspon tak, ja sem uz cekala ze ste o ne prisli...
no, to by mi fakt přišlo líto, letos jsme po třech letech postavili nový sklad.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 10:40
- Nahlásit
cernej caj
. idealne zkusenosti po x letech s psama?
určo ne plovoučku - na tý psi hrozně klapou, straašný.
na koberci neťapou, ale zase ho zaprasej , asi nejlíp lino?? Tlustý nějaký a na to poházet koberečky. (na kterých pak budou nejspíš stejně chrápat psi )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 10:42
- Nahlásit
Maya
to nemám,
to je škoda, chtěla bych spustit sbírání a stejně jako tehdy hledám někoho nezaujatýho, kdo by dal hlášku, v tý a v tý vesnici je ta a ta rodina, stalo se jim to a to. když totiž zavolám do tý obce, může se stát, že to bude ve stylu já na bráchu, brácha na mě a nedohrabu se k tomu opravdu potřebnýmu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 10:46
- Nahlásit
PetraK
plovouci podlaha je technologie polozeni podlahy. To ze lidi rikaj "plovouci podlaha" tem pvc deskam nebo co to je,to uz je jina. To ja nechci navic ani takovou tu klasickou "plovouci podlahu" - zkusenost s tim mam a byla hrozna i bez domacich zvirat... navic to dost klouze aj, takze uz vidim psa co se rozbeh a nebrzdi
kachna_
to lino tak nejak zvazuju s tema kobercama... blby, ze me lino prijde jako podlaha do loznice takova "studena" a pak je taky fakt, ze to luxovani furt a neustale... ale je fakt, ze vzhledem k cene nezavrhuju
Maya
jj, marmoleum je prirodni, to se mi prave libi jako prirodni nahrada klasickyho lina, ale jestli to psi snadno poskrabou, tak na to je to taky dost drahy
v sobotu, kdyz to klapne, budem delat podlahu v pokoju kde bydlime, takze pokud se stihne i betonovat, tak to budem resit dost brzo tu krytinu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 11:26
- Nahlásit
Čtu čtu jen nestíhám moc reagovat páč makám na výlatách...ale napadly mě ešče takové ty sololitové (tak nějak se to jmenuje) desky, které se ale musí hodně nalakovat a pak se i docela dobře udržují
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 11:38
- Nahlásit
PetraK
tehdy hledám někoho nezaujatýho
to by podle mě musel bejt někdo přímo z konkrétní vesnice, kdo zná situaci a zná ty lidi, jinak souhlasím, že je pravděpodobnější ,že to někdo ztopí na obecním úřadě
cernej caj
zkus si najít nějaký diskuze, já to pročítala tak před půl rokem, kdy jsem taky hledala co na podlahu, nakonec zůstanu u koberce, i se psama mi stačí dobrý vysavač + jeden aku po ruce, ale pravda já tam ty psy nemám asi až tak tolik jako ty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 11:40
- Nahlásit
Maya
no minule se mi to povedlo náhodou přes faru zcela odjinud, která tam vysílala lidi na pomoc, takže jsem ty info dostala od nich. Jsem si právě říkal,, že bys třeba věděla. Tož nic.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 11:47
- Nahlásit
Maya
no prave, ja potrebuju 100% psi kompatibilitu... jeste koukam na ten korek, jak psala kachna_, co koukam na ceny, tak je to vyrazne levnejsi, nez masivni dubova podlaha (ne, 30 000 za to dat fakt nemuzu ale jako hm... libila by se mi)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 12:06
- Nahlásit
cernej caj
my dávali s bejvalym smrk, fakt je, že je poškrábanej, ale nám se to třeba na dřevě líbí, vypadá to jako příjemná patina
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 12:13
- Nahlásit
birma
ale nám se to třeba na dřevě líbí, vypadá to jako příjemná patina
mně se to na dřevě taky líbí.
lidi, já si usnu, usnu. Včera jsme vytáhli ségru k narozkám do oblíbené picošky a nějak se to, to, vymklo kontrole
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 12:23
- Nahlásit
téda to bylo rychlý... slejvák a chalupa vyplavená...naštěstí zatím jen voda.... esli se ale spustí to bahno co ještě včera byla kukuříce, tak JZD Nošovice zažijou fukot jak cyp....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 12:31
- Nahlásit
Kuk... jsem domáááá
cernej caj
po zkušenostech ... koberec nebrat, blbě se čistí; dřevo měkké hrozí poškrábání, tvrdé dobré; OSB desky výborné a po přelakování na nich není nic vidět; lino je sice taky dobré, ale musí být kvalitní, jinak se trhá a je na něm vidět kde jaký škrábanec a blbě se pak udržuje; marmoleum je drahé ale dá se; dlažba vynikající; korek skvělý, ale po nalepení ( je to nezbytné) se blbě sloupává; plovoučku nebrat.. je studená, klape a dost se poškrábe... Já osobně bych volila mezi korkem, osb deskama nebo dost kvalitním linem, když nechceš dlažbu.
My máme v obýváku koberec a těším se, až tu budou buď buková prkna nebo dlažba.... nejlíp se to udržuje
PetraK
já budu mít jednu rodinu, která bude potřebovat pomoc ... jen se s nima musím spojit, abych věděla rozsah škod ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 12:33
- Nahlásit
vlk
téda to bylo rychlý... slejvák a chalupa vyplavená...naštěstí zatím jen voda.... esli se ale spustí to bahno co ještě včera byla kukuříce, tak JZD Nošovice zažijou fukot jak cyp....
vlčkůůůů, hlásí u vás ooobr déšť, tak s tím polním vyplavením raději počítej Jinak je mi vás líto, protože vždycky chytnete vodu a bahno v baráku, stačí větší déšť
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 12:35
- Nahlásit
cernej caj
já teda mám všude dlažbu a naprostá spokojenost, výborně se udržuje, neničí se a přežila už i mnoho záplav....a furt je jako nová....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 12:37
- Nahlásit
brut
hlásí u vás ooobr déšť,
ten je u nás od včerejšího rána... zatím ještě chcát nepřestalo, jen chvílema to přechází do mrholení, to se asi tam nahoře nadechujou a pak se zas spustí špagáty a leje a leje a leje....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 12:49
- Nahlásit
birma
kdyz ja bych se bala pak toho ze v tech ryhach se bude drzet bordel a blbe se to bude udrzovat... a taky v tom mit zniceny kolecka treba od zidle k pc a tak... smrk asi zavrhuju, ale je fakt, ze jen do mistnosti kde se fakt spi jen asi dobry...
PetraK
dej si kafco (ale nesmis ho zapominat vypit, jako ja
brut
diky za super vycet á osobně bych volila mezi korkem, osb deskama nebo dost kvalitním linem, když nechceš dlažbu.
My máme v obýváku koberec a těším se, až tu budou buď buková prkna nebo dlažba.... nejlíp se to udržuje
tak nejak ted uz taky uvazuju na zaklade toho co ste mi psali. Nasla jsem si na netu prave drevena prkna, ale jen matros by vysel ke 30 000 a to proste neni realna vec ty osb desky si musim pozjistovat na netu, v souvislosti s podlahou o tom nevim vubec nic.
jako dlazba supr, mam ji uz v celem dome, ale do ty loznice ji moc nechci, prijde mi "studena"...
vlk
to su rada, ze u vas teda dobry, no s tim polem su zvedava, doufam, ze to tak zly nebude...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 12:52
- Nahlásit
cernej caj
ja bych se bala pak toho ze v tech ryhach se bude drzet bordel a blbe se to bude udrzovat...
my tam teda neměli vyloženě rýhy, jen místama "vlnky". Fakt je, že jsme to hoooodně důkladně lakovali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 13:42
- Nahlásit
http://www.rozbaleno.cz/potreby-pro-psy/granule-pr o-psy-k-9-hi-performance-20-kg-1by se za tu cenu mohlo koupit mozna nejakemu utulku postizenemu treba? ale to max treba nejake spolecne usili asi jedine
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 13:46
- Nahlásit
vlk
téda to bylo rychlý... slejvák a chalupa vyplaven
a do hajzlu!! /no tam určitě taky, co? / a po kolikátý už??
cernej caj
dej si kafco (ale nesmis ho zapominat vypit, jako j
budu muset, došly zásoby sil, nejede už ani záložní program
brut
já budu mít jednu rodinu, která bude potřebovat pomoc ... jen se s nima musím spojit, abych věděla rozsah škod
já huž se mezitím napojila na Zvířetník, mluvily jsme s Dede i s nejvrchnější pokladní.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 13:58
- Nahlásit
PetraK
a do hajzlu!! /no tam určitě taky, co? / a po kolikátý už??
no za těch pět roků co tu bydlíme už jsem to přestala počítat....ale jak říkám, voda vrchem nateče, dolem ji vymetem, vytřem a fertig... ale essi povolí ty tuny hlíny, tak su v řiti....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 14:14
- Nahlásit
vlk
a to mate jak daleko to pole? neda se to nejak zpevnit?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 14:20
- Nahlásit
cernej caj
a to mate jak daleko to pole? neda se to nejak zpevnit?
přímo svah nad chalupů.... a nedá, máme to tu blbě řešený po bejvalejch majitelích, plot na hranici pozemku, pole už patří družstvu....když si vzpomenu jak jsme to kupovali... chalupa v půlce kopce a daleko od vody.... že tam poteče shora by mě ani ve snu nenapadlo...no blbá baba z města....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 14:22
- Nahlásit
cernej caj
to nezpevníš, pokud to pole má velký sklon a idiot ti tam nasází kukuřici, která má mezi sebou velký mezery, tak při prvním velkým lijáku, to splaví to bahno dolů proto se právě podle určitých tabulek na určitá pole třeba kukuřice dávat nemá - nesmí.
vlk
. ale essi povolí ty tuny hlíny, tak su v řiti..
chápu ale co nechápu, že jakýsi JÉZEDÉ tohle prostě neví!!!!! nejsem si jistá, jestli ty tabulky jsou jen doporučení, nebo se to podle nich doopravdy nesmí,, zjistila bych si to a měli by smůlu, cálovali by jak zběsilý. šmejdi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 14:33
- Nahlásit
PetraK
le co nechápu, že jakýsi JÉZEDÉ tohle prostě neví!!!!!
myslim, ze je podcenujes... oni to asi vi. vzpomenme si na kauzu, kdy se zastavelo pole slunecnima panelama a nejakym pridruzenym technickym resenim a postavili to na dohled od existujicich pozemku pro stavbu, kde byla schvaleno stavebnim povolenim stavba rodinych domu a pak jim nemela projit kolaudace, protoze sou prej moc blizko te elektrarny a to podle nejakych predpisu tak blizko byt nesmi... tak se soudili soudili a pak se teda nakonec musela elektrarna odsunout, pac to byla chyba elektrarny, ale kdyby tam ty domy uz staly, tak to uz nikoho nezajima a nikdo ani neresi, ze porusujou nejaky zakony a lidem do obyvaku perou megawaty slunecni energie ci ja nevim co
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 14:36
- Nahlásit
PetraK
ale co nechápu, že jakýsi JÉZEDÉ tohle prostě neví!!!!!
ale ví, bejvalej majitel (říkala sousedka) taky párkrát z chalupy vyklízel bahno a dělal jezeďákům dusno.... to je spíš to zavírání očí...buď to projde nebo nee....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 14:40
- Nahlásit
vlk
.buď to projde nebo nee....
to je ale šílený!! jak si to v dnešní době může někdo lajsnout - myslím, vzít na svědomí, musí přece počítat s tím, že se to s velkou pravděpodobností může stát a nemusí kurnik jít ani o povodně, stačí fakt slejvák. obyč slejvák.
cernej caj
myslim, ze je podcenujes...
já vím no , šmejdi to jsou.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 14:46
- Nahlásit
PetraK
to je ale šílený!! jak si to v dnešní době může někdo lajsnout -
právě že v dnešní době si to lajsnou... vždyť vobyčejný člověk se tady spravedlnosti dovolá nejhůř.... a šmejdům, těm tady pšenka jen kvete....
|