| Autor |
Zpráva |
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 14:52
- Nahlásit
PetraK
Pani, to věřim, že se Vám te výlet líbil, když ste se vedla za ruku se dvouma chlapama (a dyla posr... až za ušima ).
Miluju výlety ve stylu "Je to sice dál, ale zato horší cesta"
Ale jinak v poho (za tři tejdny mě přestaly bolet nohy - po těch cca. 10ti kilácích)
To víííš - "Nedosááhnu na ovladač - pomóóóc"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:00
- Nahlásit
Číííííf
když ste se vedla za ruku se dvouma chlapama (a dyla posr... až za ušima ).
jak tooo? jak sem mohla bejt possss až za užima, když jsem měla vedle sebe dva obří bodyguardy? He?
"Je to sice dál, ale zato horší cesta"
bylo to skvělý, fakt. děsně se mi to líbilo, jen teda bylo blbý, žě mě ten váš pruhatej zabiják žral ruku za živa
(za tři tejdny mě přestaly bolet nohy -
no hele ale to je úspěch, Přestaly tě bolet!!
"Nedosááhnu na ovladač
úúplně vidim Brtnika jak to komentuje
Hele už jste se oklepali z toho zážitku posledního?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:09
- Nahlásit
hlasim obecne z mobilu: jojo, mlada su, cekaj me teprv 3ti kulatiny pristi rok.
Ja mam perak warmpeace. Prodavaj stary modely za dost betelny ceny, mam viking 600za 3t. Ma to kilo a spala sem v tom v mikine v cca 6ti stupnich v noci, ale nohy holy. Nad ranem sem pridala vestu. Ma kilo a je malej (a to nemam kompres.obal) takze ho vlastne muzu tahat i v lete s tim, ze vaha a objem je stejna jak u letnaku od primy ale ten mi uz nestaci jak starnu ani v lete. Zato prima ma casto akce a pokud chces usetrit a nevadi ti vaha/objem tak prima je dobra volba tez
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:12
- Nahlásit
Rumštajn !
kdo nám to pyšelááááá??? číííf
PetraK
Hele už jste se oklepali z toho zážitku posledního?
Ani moc ne-e, teda já bo se úpá bojím co příjdě dál
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:16
- Nahlásit
Fajka
kdo nám to pyšelááááá???
náš nejvrchnější ČÍÍÍF!!
Ani moc ne-e
já vím, tož snad to bylo poslední.
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:18
- Nahlásit
cernej kasel
Ty nic takovýho nepotřebuješ, na Peculi si běhala v 10ti ptupních skoro nahááá...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:18
- Nahlásit
PetraK
náš nejvrchnější ČÍÍÍF!!
asi upad na hlavičku že přišel po 100 letech
já vím, tož snad to bylo poslední
ale no jo, co nás nezabije to nás posílí, hlavně že to dobře dopadlo uuuuf
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:20 - Změnil/a: Číííííf
- Nahlásit
Tak já dneska jdu - musim předstírat, že něco dělám, než si toho Číííífová všimne...
To je život...
(s ovladačem v ruce )
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 18:15
- Nahlásit
U nad sluniiii ty voeee, neni hezci pohled nez na plnej pullitr pres kterej sviti solonceeee
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 18:20
- Nahlásit
Číííííf
no kdopa k nám to trefiiiil?
prozradíte mi, kde jste toho Dokýše dohonili? docela mě to zajímá, kterým směrem se vydal ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 19:12
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Nestíhám, páč jsem maminka na plný úvazek... právě mi usnulo mimíííí a tak se honem hlásím .... Výsledky jsou excelentní, takže jsem na speciálu nenastydla !!
Jinak od včerejška tu mám mini psíka jménem Karamelka , ale já jí to zkrátila na Keri či Kari, protože než bych jí tím jménem zavolala, tak by byla v trapu ( je to šílený divous ) .... jsou jí zítra dva měsíce a řádí jak černá ruka, hlavně s Aluškou, ale i Sviniííí pěkně prohání. Dneska jsem za hlídací a zítra asi na chvíli taky. Rozhodla jsem se, že jí naučím přivolání a z deseti pokusů máme deset úspěchů Mladejm nebaštila, mě vymlaskne misku a ještě se rozhlíží po přídavku Půl dne tráví doma, zbytek venku ... jo a chůzi na vodítku bytostně nesnáší , ale trénujeme vždycky po pár minutkách s tím, že vypustím Bruta a ona se žene za ním, tím odvedu pozornost od vodítka a Karamelka si krásně vykračuje .... Jo a Brut nad ní zvrací, vrčí, jen se přiblíží na půl metru a zdrhá na židle, aby se ho ani nedotkla.. Nicméně venku jí šíleně hlídá, pořád za ní chodí, kontroluje kam šlape a co dělá, štěká na ní, když někam leze... prostě komik na čtvrtou
Koukám, že sem po dlouhé době zavítal Číííííf .... asi vyvěsíme nějaké fáborky na oslavu ... nebo když ho bolej nožičky, tak na protáhnutí po kopečkách
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 19:19
- Nahlásit
brut
Výsledky jsou excelentní, takže jsem na speciálu nenastydla !!
supééééééééééééééér
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 19:22
- Nahlásit
birma
supééééééééééééééér
taky mám radost, ale moc jí nestíhám projevit .. to torpédo spí jen chvílema
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 19:43
- Nahlásit
Rumstajn, zitra preju krasny pocasi pro depesaky!!!
brut
Co tam mas za psi mimi? docasny hlidani jen?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 19:53
- Nahlásit
Fifi
mladá si pořídila útulkáčka a protože nastoupila nově do práce a začali si hned lidi vybírat dovolené, tak jsem dneska za hlídací celý den a zítra odpoledne , pak už je to jen na nich .... maminka kříženec bígla a baseta, tatínek nějaký voříšek... Malá je nádherná, ale co z ní vyroste se neodvažuju odhadnout
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 19:54
- Nahlásit
stáhnu fotky a dám je na rajče, teda jestli z mobilu budou k něčemu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 22:50
- Nahlásit
Tak zde jsou fotky z mobilu, najdete tam letošní rok včetně malé Kari
http://brut.rajce.idnes.cz/Jaro_2013_-_Nory_Alusky %2C_kastrace%2C_venceni_s_Hyenou%2C_tulipany%2C_Ka ramelka_alias_Kari_s_Brutem_a_Alu/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 23:11
- Nahlásit
brut
včetně malé Kari
to je super pižďuch!
Wami si teď taky pořídila mimíse a já jsem z těch prcků nějak naměkko, přitom jsem ho nechtěla. Snad je to tim, že vidim, kolik toho Adamovi z tohodle věku chybí... (až z toho mám hříšné myšlenky, naštěstí mě společné bydlení s mámou a pěti kočkama drží ještě nohama na zemi )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 23:57
- Nahlásit
Tam je krááásně, navzdory předpovědím se to taky u nás vybralo a bylo azůůro, ted sem se vrátila s jelitem z noční pochůzky, a uplná pohádka! oproti tomu co ted bylo !
ani sem k tomu tedá nepotřála ten půlitr jak Deník
brut
juuuuuuuuuuuu to je miminooooooooo !
ještě že já už mám na dlouho vybráno, těch starostí než to vyroste do nějakýho moudrýho pfá...uf...
ale mimino je to pěkný, takovej můj fkus to je
Janiii
prozradíte mi, kde jste toho Dokýše dohonili? docela mě to zajímá, kterým směrem se vydal
jo to jo a já pak budu přijímat oznámení kde je kolik poškozených kočiček, potrhaných slepičéék a táááák nic leda po telefénu
jináč se honit nemusel von jako spořádaně ležel u dveří a čekal až se páníci dovalej a vyzvednou si ho
ale vzhledem k tomu jak byl vyplesklej tak nám to asi trvalo moc dlouho
Jo pani sim Vás nevíte o nějakejch štěňuších berňousů momentálně k vodběru?
volala sem Martině od El Cida jenže ta je ted na slovensku ale v pondělí se mě prej ozve. rozhazuju sítě po nějakým berňuchoj klukoj, s PP ale nic výstavního, takovej nějakej jako uplně nemusí být standardní ale po rodičích co maj zdravotní testy a jsou tak nějak zdravotně v poho...i když vím že je to těžký dneska ale tak aby tam ten byl alespoň předpoklad ...
Nevíte vo něčem? ideálně tak třá brácha od Terezky ?
Dneska mě vytočilo zas příbuzenstvo, že sem myslela že mě klepne
Fifi
pani sem na vás myslela jestli nemáte taky bolehlav ted posledních pár dní? já myslela že umřu a rána se nedočkám
a co pajdafka pani ta už je v poho?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 09:26
- Nahlásit
Fajka
jo to jo a já pak budu přijímat oznámení kde je kolik poškozených kočiček, potrhaných slepičéék a táááák nic leda po telefénu
hmmm, to je fakt tak mi to písni do zprávy
a hale ohledně štěnda - zkusim se poptat u kámošky, co se v tom taky pohybuje. sama nevím
Dneska mě vytočilo zas příbuzenstvo
co záás?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 09:48
- Nahlásit
Janiii
tak mi to písni do zprávy
oká
ohledně štěnda - zkusim se poptat u kámošky, co se v tom taky pohybuje. sama nevím
dík rozhazuju sítě na všecky strany než si zase příbuzenstvo nabije hubu..(i když kdo chce kam ...?)
Mě právě naštvali včera a zcela jasně mě došlo, že takový ty kravínový velkomnožiči prostě pokvetou furt...
Příbuzenstvo mělo berňáka bezpapíráka ani né v 5-ti letech jim pošel na nějakou ted už nevim jakou chorobu (ale podle veta dědičný)... okamžitě obratem i přes moje varování si od stejnýho množitele vzali další štěně...pak si stěžovali že se neuměl venčit jinak než pod sebe, že jim ho v prosinci kdy mrzlo koupali když si pro něj byli, že nic neuměl nic neznal atd... poslední měsíc začal nějak chátrat a veterina stála mraky peněz a začátkem týdne jim sám umřel v necelých !!! dvou letech dle veta genetický selhání ledvin...
no a co myslíš???
včera jeli to Budějc pro nějaký štěně z inzerátu opět bez PéPé ale nakonec ho nedovezli a byli překvapený že na fotce v inzerátu to byli takový ňuňu štěníci a oni tam měli jednoho totálně vychrtlýho nedomrlýho a druhej neměl vůbec barvy berňáka... ...no nezabila bys je???? já jo za to že tam vůbec jeli a že takhle už zas přemejšlej
Můžeš do nich hučet horem dolem a všecko jedno, já sem blbá prostě a já tomu nerozumím prostě...a pak prej že berňáci vůbec nejsou (další nesmysl..našla jsem x vrhů a nakrytých fen za poslední 2 měsíce ..no jenže voni nechtěj čekat že jo
tak sháním abych jim mohla předhodit co je k dispozici s PP ale žádnej výstavák ideálně nějakej na mazla s nějakou exteriérovou chybkou...
no a co mě dorazilo již na entou že švagrová vymýšlela, že by jim sama koupila štěně, ale již né berňáka ale čuvače a co mě dostalo nejvíc že od velkochovatela pana Šourka (který se momentálně chystá nakrýt) málem mě trefil šlak...pominu-li moje exempore s ním a vzpomenu-li si na její rodiče (pro který ten pes je) a jejich výchovu nevýchovu, plot žádnej a plán pořídit jim čuvače psa!!?? mě polejvá horko ještě teď a nevim essi se mám smát a nebo plakat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 09:57
- Nahlásit
Fajka
než si zase příbuzenstvo nabije hubu..
notyvole to je story
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 10:08
- Nahlásit
birma
notyvole to je story
viď? to ani ftelevizi nevymyslí jaký jsou u nás v rodině paka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 10:09
- Nahlásit
Fajka
tak to je děs.
bohužel na Slovensku jsou tenhle víkend asi všichni, protože včera byla výstava v Senci a dneska a zítra je mezinárodka v Nitře - takže dřív jak zítra asi nic nezjistim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 10:17
- Nahlásit
Janiii
tak to je děs
přesně!
bohužel na Slovensku jsou tenhle víkend asi všichni, protože včera byla výstava v Senci a dneska a zítra je mezinárodka v Nitře - takže dřív jak zítra asi nic nezjistim
no joo mě nedošlo že je Nitra neva v pohodě ... ani nevim jestli si nechaj poradit, ale si řikám když jim budu předhazovat různý nabídky papíráků tak se třeba chytnou..když to nechám plavat vrátí se potřetí do stejný řeky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 11:25
- Nahlásit
Fajka
jasný, stát se může cokoliv u každýho psa - papíry nepapíry. ale když už to dvakrát dopadlo takhle v tak nízkým věku, divim se, že sami nechtěj zkusit něco jinak .... buď zkusit papíráka, a nebo naopak nějakýho voříška, který bejvaj trvanlivý ....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 11:37
- Nahlásit
Janiii
stát se může cokoliv u každýho psa - papíry nepapíry
no jasný ale přece jen je vetší šance že nedopadnou takhle děsně blbě
buď zkusit papíráka
taky se divim a o to se právě snažim jim PP myšlenku vnuknout no...
a nebo naopak nějakýho voříška, který bejvaj trvanlivý ....
to právě nechtěj, bo když si vemou štěně tak nevědí jaká velikost a povaha z toho vyroste a staršího nechtěj kuli vnoučatům že by e nevědělo co má za sebou aby nebyl nějakej malér no...
já zas čuchám malér pokud to skončí u čuvače a nebo dalšího bezpapíráka ach jo...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 11:37
- Nahlásit
Janiii
PS: že pozdravuju RRRRejpala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 11:42
- Nahlásit
Fajka
a nebo naopak nějakýho voříška, který bejvaj trvanlivý ....
to právě nechtěj, bo když si vemou štěně tak nevědí jaká velikost a povaha z toho vyroste
vnukni jim myšlenku, že u bezpapíráka může bejt děda vlkodlak a praděda z druhý strany ten grázl, co sežral v lese Červenou Karkurlku
ale znám - před lety chtěl bratránek své asi 13ti leté dceři (která má i dneska 30 kilo i s postelí) koupit pejska. A protože třeba za šeltii by se on styděl, kdyby s ní měl někam jít, tak to měl být labrador. Pes na zahradu (pečlivě udržovanou) + procházky, do domu vůbec. A na výcvik, že ho dají k chovatelce. Naštěstí jsme jim to s mámou rozmluvili těsně před akcí...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 11:55
- Nahlásit
Fajka
vyřídím
a čekám na tu zprávu!
birma
vnukni jim myšlenku, že u bezpapíráka může bejt děda vlkodlak a praděda z druhý strany ten grázl, co sežral v lese Červenou Karkurlku
přeesněěěě!!!!
|