Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2304 . 2305 . 2306 . 2307 . 2308 . 2309 . 2310 . 2311 . 2312 . 2313 . 2314 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 16:31
- Nahlásit

rumštajn,
probíhám a držíme tlapy všem vodou ohroženým, hlavně to i se zvěří v pořádku přestůjte!

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 16:32
- Nahlásit

brut
No my to jenom odpočítali podle záběru zahrady a toho, co je vidět.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 16:33
- Nahlásit

kachna_

ak to vypadá, že možná zatím ani nemáme vodu v baráku

tak hurá!! to zní konečně pozitivně. takže držím co jde, ať už to tak zůstane.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 16:44
- Nahlásit

Chuchle :

http://www.youtube.com/watch?v=l6sfwK2AXrs&feature =youtu.be

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 16:47
- Nahlásit

kachna_
No my to jenom odpočítali podle záběru zahrady a toho, co je vidět.
tak doufám, že to tak zůstane a voda se udrží na stávající výšce... a hlavně že jste to odpočítali správně...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 19:02
- Nahlásit

rumštajn,
jsem OK, doufám, že všichni ostatní tady taky, hlavně kachny mamka, držím palce
u nás to přes noc kleslo, potok sice zůstal rozvodněnej, ale už za plotem, ráno začalo zase chcát, takže od oběda to zase stoupalo, naštěstí už ne tolik, voda zůstala za plotem, naštěstí máme vysoký podezdívky a přes to nešlo jako včera, teď to vypadá, že už to zase klesá, tak snad to bude dobrý
sem neměla přes den čas, jsme alespoň vyčerpali skleník a hlavně sbírali kuláče kolem plotu, kdyby něco, aby nám to nezbořilo plot, proti proudu je hodně chat a každej tam měl dříví, tak teď ho máme my
s čističkou zatím nic nemůžem, výpusť je pod vodou, takže čistička taky, garáž budem sušit až bude alespoň sluníčko
mobil sem sebou nenosila, jsem se bála že mi hupne na zem, všude po zahradě víceméně louže a všechno je podmáčený, tak se fakt omlouvám, že jsem nedala vědět a díky fifi za zavolání
když to vidím v tv, tak fakt u nás ještě pohoda, lituju ty lidi, včera jsme taky měli bobky když byla voda pod schodem do baráku, je to hrůza

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 19:19
- Nahlásit

tak čtu, že ešusovi si koncert užili, tak hlavně super, že dojeli tam i zpátky OK, když to vidím v tv co je v Německu

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 19:33
- Nahlásit

Ahoj vsem,
jen vsem drzim palce, at jste ok a o nic neprijdete. Huf, to je zas humus

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 19:58
- Nahlásit

Sever hlasi ze uz tri hodiny neprsiiiiii !!!! Fucime smerem k ostatnim a drzime palce i tlapky at jsou skody co nejmensi nebo jeste lepe zadne

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 20:33
- Nahlásit

Info od nás je že aktuálně taky asi tak 3 hodky neprší, čož je dobré...ale začalo fučet , což už tak dobré není protože to sklepe všechnu vodu ze stromů takže tu nic nezůstane...jinak mraky se valí pořád..

Maya
super že u vás dobrý !

hlavně sbírali kuláče kolem plotu, kdyby něco, aby nám to nezbořilo plot, proti proudu je hodně chat a každej tam měl dříví, tak teď ho máme my
taky bych takhle uklízela

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 21:30
- Nahlásit

Maya
jsem ráda, že jste v pořádku

Jinak sem dávám video kolik teče vody ze Slap a ze Štěchovic ( chata stojí, věřím tomu!! ) ... když vidím záběry tak bych brečela.... fakt že jo

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/desive-fotografie- z-letadla-podivejte-se-jak-jsou-zatopene-kralupy-n ad-vltavou.html

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 22:24
- Nahlásit

brut
hrozný video i fotky
Fajka
taky bych takhle uklízela
no jo, budu kupovat ty kamna, dříví se bude hodit, ještě židle nám připlavala
no jinak jsem se teď dozvěděla, že tu bylo tolik vody, protože nevydržela hráz jednoho rybníka proti proudu, naštěstí skoro toho nejvzdálenějšího, evakuvali všechny podél toku až do sousední vesnice, my prý už jsme nad limit evakuace, tak se nikdo ani neobtěžoval nám něco říct, ani starostka prej nic nevěděla, jsou to prej stovky lidí, co jsou ještě teď ve školách a maj zatopený domy, ale jsou to samý malý vesničky, tak to nikde v tv samo není

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 22:32
- Nahlásit

Maya
jinak jsem se teď dozvěděla, že tu bylo tolik vody, protože nevydržela hráz jednoho rybníka proti proudu, naštěstí skoro toho nejvzdálenějšího
no potěš

evakuvali všechny podél toku až do sousední vesnice, my prý už jsme nad limit evakuace, tak se nikdo ani neobtěžoval nám něco říct, ani starostka prej nic nevěděla, jsou to prej stovky lidí, co jsou ještě teď ve školách a maj zatopený domy, ale jsou to samý malý vesničky, tak to nikde v tv samo není
klasika, proč taky

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 23:34
- Nahlásit

Maya
No však my na tom býváme podobně, a to jsme Praha.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 00:18
- Nahlásit

Brr, vidim Orlik, jak musi upoustet, hraze vsude naplneny - radsi nemyslet, co to pak udela po proudu, ne jen v Praze, ale niz, soutok Labe a Vltava, masakero asi. Melnik, Usti atd. A vsichni zodpovedni jsou prekvapeni velice, ze voda zaplavila ulice?
Maya
my prý už jsme nad limit evakuace, tak se nikdo ani neobtěžoval nám něco říct, ani starostka prej nic nevěděla, jsou to prej stovky lidí, co jsou ještě teď ve školách a maj zatopený domy, ale jsou to samý malý vesničky, tak to nikde v tv samo není
Tomu rikam fakt integrovany system!
I Hipikova rikala, ze potucek se zmenil v ricku/reku, u nich nastesti jen sklep mokrej, ale ve vesnici vyplaveny domy atd atd, je toho vsude moc. Sere me ten pragocentrismus ve zpravodajstvich, sama praha, praha, a jak rikas, jinde maji lidi domy v cudu, nezbylo jim nic, tu a tam zminka tedy, aby se nereklo.

Nic no, ja pujdu zitra koupit aspon savo a kostata apod, dat je nekam na sberny misto.
Preju klidne, neprsave a nekulminujici noci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 05:45
- Nahlásit

tak me napadlo, mam tu sber hader (staryho obleceni) pro bezdomovce, moc toho neni ale nedalo by se to poslat nekam na ty postizeny povodnema?

Jinak video az z prace, ale je to desny co pisete a ze u mayi nejsou ani informovany, to je fakt smutna klasika...

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 06:29
- Nahlásit

A chčije znova
decka držte se a dávejte na sebe pozor....
myslela jsem, že už bude líp, ale

cernej caj
děkuju za podrobný rozbor spacákůf, dost mi to pomohlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 06:38 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

denyk
no neni zac, tak su rada
edit: a co teda budes porizovat?

dneska hlasili, ze by se meli deste presouvat na moravu, tak drzim palce, at se jedna opravdu o presun a aspon vam tam v cechach neprsi...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 08:13
- Nahlásit

cernej caj
dneska hlasili, ze by se meli deste presouvat na moravu
u nás už teda od včera odpoledne nepršelo, když jsem šla ráno do práce, tak stav vody byl to co včera ráno, takže super
v Praze jezdím přes Hostivařský náměstí kde teče Botič, v tv ukazovali jak to bylo zatopený, nejezdili tam busy včera a tak a teda nevím, na barákách nic, kdyby byly pod vodou, tak by to bylo na zdech vidět, tak myslím, že byla voda akorát na silnici
známá bydlí u Mělníka, jsou evakuovaný už od neděle, v 2002 měla barák zatopenej a teď stopro bude taky, já bych z toho byla na prášky, ty lidi jsou fakt chudáci

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 08:21
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek.....

cernej caj
dneska hlasili, ze by se meli deste presouvat na moravu,
to si všimli brzo, nám už tu leje od včerejška od rána.... zatím nepřestalo...počítám, že odpoledne zas bude voda v garáži a esli nepřestane tak i v chalupě....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 08:21
- Nahlásit

Maya
ja sem rano cihla na fotky, je to fakt hrozny... uz samotnej fakt, ze je to vytopi jednou za zivot je strasnej a co teprv, kdyz to maj jednou za 10let

a co jsem cetla o te obci, ktera mela dostat hraz a ani se nestihla dostavet a schytali to znova...

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 09:09
- Nahlásit

vedle týhle budovy máme uskladněný výstavní klece

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 09:16
- Nahlásit

kachna_
ty wogo .

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 09:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

DEEEEEEEEPEEEEEEEEEEEEEEEŠ
MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!

PANEBOŽE NIKDY JSEM NEVIDĚLA SLUNÍČKO TAK RÁDA JAKO DNESKA RÁNO!!! SNAD UŽ SE TY DEŠTĚ NEVRÁTÍ.

Maya

, evakuvali všechny podél toku až do sousední vesnice, my prý už jsme nad limit evakuace, tak se nikdo ani neobtěžoval nám něco říct, ani starostka prej nic nevěděla,

to je xindlovina, to snad ani není možný!!

jsou to prej stovky lidí, co jsou ještě teď ve školách a maj zatopený domy, ale jsou to samý malý vesničky, tak to nikde v tv samo není

hele a nemáš šanci tam objektivně zjistit někoho, kdo by nejvíc potřeboval pomoc?

to je síla teda

kachna_
máme uskladněný výstavní klece

spíš měli jste, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 09:39
- Nahlásit

kachna_
to je síla
píšou, že už to odchází na sever, tak snad alespoň to tady všude brzo opadne

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 09:53
- Nahlásit

Zdravim vespolek, jsem na nadrazi v Revnicich. Rano doslova chcilo,ted je chvile klid,ale mraky cerne jak bota.. Vlaky jezdi se zpozdenim,misty je Berounka skoro na kolejich. Baraky zatopene po strechu,strhane ploty,proste der a dilo zkazy. A to tentokrat nedosahla stejne vyskytjako ve 2002

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 09:58
- Nahlásit

Podle lidi u Berounky slo vsechno rychle nahoru,ale nechce se vode dolu,proud je hodne silny a strhava s sebou vsechno vcetne stromu. Ty jsou silene podmaceny. Ozvu se pak z domova,mrznou mi ruce,pac vichr je jak v lednu ledovej...

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 10:13
- Nahlásit

PetraK
spíš měli jste, ne?
ne, sklad stojí

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 10:23
- Nahlásit

brut

Rano doslova chcilo,ted je chvile klid,ale mraky cerne

čusky. tady ráno lehce pršelo, v půl osmý už ale dobrý. dokonce občas slunkuje. Černý mraky nejsou. Hm a to jsme od sebe kousek.

,pac vichr je jak v lednu ledovej..

tak šup honem dom a kýbl teplýho čaje.

kachna_

ne, sklad stojí

tak alespoň že tak. Já vím, že to jsou "jen" klece a sklad a proti tomu, co se stalo jinejm lidem je to nic, ale ... aspoň to něco.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 10:28
- Nahlásit

kachna_
tak aspon tak, ja sem uz cekala ze ste o ne prisli...
ale je fakt, ze v vele te hruze aspon takova mala radost

nevim, jestli ted bude mit nekdo naladu na odpocinkove tema, ale jakou podlahu do loznice - dog friendly? nechci dlazbu, premyslim zda celokoberec na beton, drevo/bambus nebo nejaky marmoleum ci ruzny umelotiny co doporucovala treba vlcackova... idealne zkusenosti po x letech s psama?

<< 1 ... 2304 . 2305 . 2306 . 2307 . 2308 . 2309 . 2310 . 2311 . 2312 . 2313 . 2314 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání