| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 11:55
- Nahlásit
DEEEEEEEEPEEEEEEEEEEEEEEEŠ
MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!
YOOODLEYYÝÝÝ TÉ MÍNUS 2 HODINY!!!
Nezlobte tu a nevotvírejte úhylnejm strýcům !!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 12:03
- Nahlásit
PetraK
YOOODLEYYÝÝÝ TÉ MÍNUS 2 HODINY!!!
bav seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! !
co černý kafe? přežilo noc?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 12:03
- Nahlásit
Janiii
čekám na tu zprávu!
aaaajoooo du to poslat
Ešuska
Gute Reise!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 12:21
- Nahlásit
birma
Fajka
Díky bude to gůůůůt!! Karkulka zabalena - bábofka, pití, toustiky, mokrej ručník, suchej ručník, jen teda nevim, kde si tentokrát tu siestu na dálnici uděláme? stan proti dešti v mém košíčku není
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 13:02
- Nahlásit
PetraK
tak dooobro došli
http://www.youtube.com/watch?v=SASz0u7Yzfs
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 13:04
- Nahlásit
kachna_
znovu podotýkám žes jemen opakuju seš jemen
TÉÉÉÉÉÉÉÉÉ MÍNUS JEDNÁÁÁ HODINÁÁÁ
kafe nemám kafe!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 13:06
- Nahlásit
PetraK
kafe nemám kafe!!
no dyk je přeci na vandru!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 13:40
- Nahlásit
PetraK
kachna_
kafe nemám kafe!!
[i]no dyk je přeci na vandru
[/i]
ste kravěny vobě! já mám kafe f klávesnici!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 13:41
- Nahlásit
kachna_
no dyk je přeci na vandru!!!
musim teda rychle do butky
hůůůůž to bude. Ofšem v Muníchu leje jako kráááva.
Hošíček má tady ségru to zas bude bordel až přijedem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 13:41
- Nahlásit
kachna_
no dyk je přeci na vandru
to už by z ní mohlo bejt to Eiskaféééé
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 13:51
- Nahlásit
eiskafe ze me malem bylo, ale bez slehacky to neni vono a tu nemam tak nic nebylo
Zima byla v noci stejna jak na vandru v dubnu, ale celkem sem se vyspala. Vcera 18,5, dneska zbylejch 17. Stiham obed v cajovne a divokyho bila a nejlepsi je, ze az poslednich 30min pred nadrazim zacalo prset, takze 100procentne v suchu.
Doctu vas doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 13:54
- Nahlásit
cernej caj
Zima byla v noci stejna jak na vandru v dubnu, ale celkem sem se vyspala. Vcera 18,5, dneska zbylejch 17.
šíííaleněc, si fakt šíaleněc
Fajka
to už by z ní mohlo bejt to Eiskaféééé
a kdyby to nevyšlo u ní, tak u mě určitě, vyrážím v sukničce - nevím, zda je to dobrý nápad
gůdbáj milé Leniny, vyrážím do terénu. Myslete na mě v dobrém. Vaše černé razítko alias Koláče
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 14:00
- Nahlásit
PetraK
vyrážím v sukničce
vem si pod ní růůůůžový teplááááčky!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 14:01
- Nahlásit
cernej caj
nejlepsi je, ze az poslednich 30min pred nadrazim zacalo prset, takze 100procentne v suchu.
to si teda dítě štěstěny !
PetraK
gůdbáj milé Leniny, vyrážím do terénu. Myslete na mě v dobrém. Vaše černé razítko alias Koláče
tak hlavně opatrně na tom mokru !!! dálnice bude fujky fujky!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 14:21
- Nahlásit
petrak
Tak supr, to tam v suknicce budes drsna v tomhle pocasi
Fajka
Jj, vyslo to perfektne. Lidi me odrazovali ale bylo to supr
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 17:50
- Nahlásit
rumštajn nebo depeš mooood dneska
chčije a chčije celej den, tak se jen válím a žeru, děs běs
Fajka
jako pěkná storka, hele čuvače bez plotu si u nás pořídil jeden magor taky, plot postavil když byl psovi rok, samo už bylo pozdě, pes hlídá i přilehlou cestu, stačí když jde někdo kolem když třeba vchází brankou a je vymalováno, pokousal už několik lidí včetně mě, sem zvědavá, kdy se stane něco fakt hustýho a budou v tv, takže klidně to můžeš příbuznejm vyložit jako odstrašující storku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 19:40
- Nahlásit
Brý kačér,
no dobrý, u nás povodně .
cernej caj
přežilas, to je fajn ..páč to počásko je fakt
na pikaču.
Fajka
ty voe, ty lidi si nedaj pokoj ...
Mně s v týdnu ptalkámoš, jakýho psa si má pořídit
jako hlídače na zahrudu a nakonec z něj vylezlo, že do něj nehodlá investovat víc, jak litr ....dál jsem to nekomentovala.
Vařila jsem kulajdu....nechci se chválit, ale je v.y.n.i.k.a.j.i.c.i.
A z píva oslněného bylo nakonec pětipívo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 20:11
- Nahlásit
Davaji Snezenky a machry...jak trefne v tomhle pocasi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 21:13
- Nahlásit
denyk
Jee, cau enyky denyky, furt na tebe prsej knedliky?
Vařila jsem kulajdu
Rikej, recepis!
Maya
chčije a chčije celej den
Taky tak, taky tak, sem mela v umyslu vyrazit s cuzama - ale vony sou fakt damicky, trhly ramenem a louply belmem, valej se celej den spokojene. I na zahradu sem je musela nasilim pacit, at jdou tancit v desti a vycurat se aspon! Mam rada sve feny.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 22:02
- Nahlásit
Tady teď začal nějakej kretén dělat ohňostroj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 22:02
- Nahlásit
Fifi
ale vony sou fakt damicky, trhly ramenem a louply belmem, valej se celej den spokojene.
závidim! Adam je sice zlatej a chrní celej den taky, ale je vidět, že kdyby mohl, tak nechodíme vůbec domů. Dneska lítal jak tydýt s jednim rotvíkem okolo plotu psího hřiště (každej z jiný strany plotu) a rotvíka skoro uhonil jsem si na tebe vzpomněla
Akorát mně je furt jak psovi a z každý procházky i krátký se dlouho vzpamatovávám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 22:10
- Nahlásit
birma
Jako ja byla odhodlana, ze se jde do deste, ale to nebyl dest, to byl chcanec tezkej. Vezmu voditka, jindy se spusti hemzeni sileny, ted vykoukly ze dveri a votocily to na prahu. Tak nutit jim to nebudu, zeano.
Dneska lítal jak tydýt s jednim rotvíkem okolo plotu psího hřiště (každej z jiný strany plotu) a rotvíka skoro uhonil
Se jako bububu nebo z toho meli oba legraci?
Jinak Kremyl hnatu - mno, podivne furt odlehcuje, ale nekulha jiz. To spis ve staticky postoji stale ty zadni ulevuje, stve me s tim uz.
A koukej se dat do kupy, chorobo!
kachna_
Tady teď začal nějakej kretén dělat ohňostroj
Dyk detskej den, se divis?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 22:12
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak máme za sebou další den hlídání malé obludky .... v tomhle počasí naprosto šílený , páč její styl venčení je olizování silnice, chodníku, trávy, kořenů... prostě všeho, co cestou potká
Jinak u nás už se vylila Berounka ze břehů, Litavka je skoro na druhým stupni a voda se valí úplně všude. Asi si dovedete představit, jak jsem ráda, že bydlíme daleko od vody.... Radost z vody má akorát Brut a Al, když běhá tou vylitou Berounkou...
Doufám, že naše "Razítko" nenastydne, protože předpověď není vůbec dobrá...
Fajka
koukám, že to nemáš jednoduchý... ať si pořídí cokoli, jen ať to není čuvač... s tímhle přístupem bych řekla, že by to byl další potencionální průserář
Mimísko je super .... je torpédko, jak na klíček. Brut na ní "dutě vrčí", aby ho neotravovala ( kouše ho do ocasu, sviňucha mrňavá) , Al si lehne na záda a jen okolo sebe máchá packama, prcek lítá okolo ní a občas jí hupne na hlavu nebo břicho. Pak padne na místě a usne
Fifi
závidím ti holčičky, u nás se musí venčit a nejlépe na několik delších etap, jinak jsou oba těžce zpruzený
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 22:16
- Nahlásit
denyk
kulajdu já ráda, mňáááám
cernej caj
ty jsi taky dobrý ma-goooor , ale hlavně že jsi nepromokla a užila jsi si to
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 22:16
- Nahlásit
Fifi
Vezmu voditka, jindy se spusti hemzeni sileny, ted vykoukly ze dveri a votocily to na prahu. Tak nutit jim to nebudu, zeano.
fakt čirá závist. My přišli za slejváku a Adam šel zírat z okna, že jako chce ven.
Se jako bububu nebo z toho meli oba legraci?
Tak napůl, ve výsledku to vypadalo trochu jako "to je fajn, že je mezi náma plot a nemusíme se teda servat"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 22:33
- Nahlásit
brut
u nás už se vylila Berounka ze břehů
mamča říká, že furt dobrý, tak snad nekecá z nějakýho "zvládnutosama" důvodu
(Ale jestli to bude všechno na Berounce celkem v pohodě, tak už se těšim na úterý, až půjdeme u mamči koukat na vodu )
nás se musí venčit
taky jsem dneska musela, protože nepršelo, tak jsem naložila Kačítko a samozřejmě jsme vycházeli v lijáku a ještě jsme vypíchli srnu (srnu před rypákem fakt zvládnutou nemáme), jenom hodnej špic se vrátil do minuty, na zbytek jsem tam čekala skoro pět minut. Kdyby nebyl ten pitomej slejvák, tak se mi to nestalo, sakra vůbec mě nenapadlo, že bude srna bivakovat 50m od zahrad. Mrzí mě to, protože se na to teď zaměřuju, aby mi nezdrhli
A to mě ještě stihnul namíchnout Michal, páč mi slíbil čas na učení a zabavit obě děti a pak zmizel na celej den s Luckou ke známejm (teda na oběd se samo vrátil, že)
Fifi
Dyk detskej den, se divis?
ne, ale nejdřív jsem se strašně lekla, že sousedovi třeba bouchnul plyn.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 23:59
- Nahlásit
brut
Jee, sem ted koukla na fotky maly utulkacky a ta je prelibezna, krasava - sem zvedava, co z ni vyroste! A snad ji nebudes hlidat stale, kdyz si ji mlada poridila...
závidím ti holčičky, u nás se musí venčit a nejlépe na několik delších etap, jinak jsou oba těžce zpruzený
Tak Kremyl ma furt klidnejsi rezim a doma jim klikrem hlavu zabavim, nevypadaj zpruzely, spis dost psychicky znaveny, fyzicno vybehaj pri lepsim pocasi.
birma
My přišli za slejváku a Adam šel zírat z okna, že jako chce ven.
Nepoustej ho v oknu!
kachna_
ale nejdřív jsem se strašně lekla, že sousedovi třeba bouchnul plyn.
Brr, nestras!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2013 00:01
- Nahlásit
Fifi
Nepoustej ho v oknu!
před oknem je kus stolu, ten má z jedný strany velkou krabici a z druhý škrabadlo pro kočky - Adámka to nezastaví ani omylem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2013 00:56
- Nahlásit
Bourka jak krava, jak je to mozne, kdyz je 11 stupencu?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2013 10:49
- Nahlásit
Zase ubrečený den.....
Fifi
knedle nepršej, teď už jen déšť
A kulajdu dělám tutok http://dolcevita.blog.cz/0709/prava-jihoceska-kula jda
jen trochu jiný postup, nejdřív dělám jíšku a zaleju vývarem a bramobry vařim zvlášť, né upá do měkka a ve vodě od brambor pak vařím sušené houby....přidávám i trochen cukru
a dnes budou "šúlance s makom" mňám ...
brut
mrkla jsem ne fotečkí plesnifců i štěníska, jsem taky moc zvědavá co z Karamelky vyroste...
cernej caj
moc díkes za tip na spacoš, nad některými cenami jsem čučela s otevřenou hubou, třá 16litrů, v tej ceně je určo zájezd do Tyrol na 14dní zdarma
|