| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 09:37
- Nahlásit
kachna_
no maya se nehlásí
a jo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 09:42
- Nahlásit
Fajka
Jeee pani tak až vobjednám lístky do Berlína tak budete 9. prosince taky připravení jako přátelé na telefonu? Bude to pro vás lepší směr než München!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:04
- Nahlásit
Fajka
hele není nad to když čék takhle někam vyráží a měl by nedej bože problém tak aby věděl že je někdo kdo může eventuelně přispěchat na pomoc a není ztracenej
jste moc, moc hodný, díky za tu pojistku v zádech.
já se na to juknu až v práci, doma mě to nejde
tady je toho jen kousek, já pak zkusím najít celej ten klip
vidíš jak se ty kliky vobčas hoděj
too jako bez debaty
kachna_
no maya se nehlásí
snad to nebude úplná katastrofa?? ségra je taky od tama právě a ... takovej nic potůček z návesáku, kolikrát tam ani voda není a jsou pod vodou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:07
- Nahlásit
Janiii
Jeee pani tak až vobjednám lístky do Berlína tak budete 9. prosince taky připravení jako přátelé na telefonu? Bude to pro vás lepší směr než München
předpokládám že to zas bé vánice jako kráva
ooookááááá
PetraK
jste moc, moc hodný, díky za tu pojistku v zádech
fšak není za co nic jsme neudělali !
to nebude úplná katastrofa
taky doufám !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:08
- Nahlásit
nepsala Maya, ze se nedostane do prace a tak kdyz je doma, tak moc neinterneti? no doufam, ze je to neodplavilo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:19
- Nahlásit
PetraK
když jsem viděla cestou, jak se to valí z polí Jak jste na tom?
zatím se tu bahno nevalí, ale jestli bude ještě pár dní lejt, tak se nejspíš povalí.... navíc nám nad chalupu zasadili kukuřici, takže esli se to bahno spustí, to bude lahůdka...
jinak Jaro prej dostane oskara za nejlepší herecké ztvárnění podzimu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:19
- Nahlásit
Fajka
fšak není za co nic jsme neudělal
to je, bylo to moc milý
.cernej caj
, ze se nedostane do prace
tak doufám, že to je jen tohle a taky neodplavali.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:21
- Nahlásit
vlk
navíc nám nad chalupu zasadili kukuřici,
kterej kretén??? vždyť jsou na to i tabulky nějaký, co se mí a co ne od určitýho sklonu terénu
ale jestli bude ještě pár dní lejt
a jo, ono se to k vám vlastně až tak nedostalo - podle toho co říkala kamarádka, pro dnešek jde ale pás - od Pšonků - je to souvislej pás, přes celou naši malou republiku. Ten by měl přejít snad dnes v noci a od zítra už by mělo být líp. SNAD!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:25
- Nahlásit
PetraK
vždyť jsou na to i tabulky nějaký,
tady si tabulkama zjevně nikdo hlavu neláme....
a jo, ono se to k vám vlastně až tak nedostalo
zatím nee, třá včera bylo dokonce slunečno, lejt začlo až na večír....ovšem dneska chčíje už od časného rána...a docela fest...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:26
- Nahlásit
PetraK
jeslti třeba nezjistit útulek kterej to vzalo nebo tak něco.
jukej sem pani
+ jestli máš fejsbůůůůk
a reportáž vypadá gůůůt!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:29
- Nahlásit
vlk
vždyť jsou na to i tabulky nějaký,
tady si tabulkama zjevně nikdo hlavu neláme....
to bohužel nikde, jinak by to nebylo tak strašný
třá včera bylo dokonce slunečno, lejt začlo až na večír....
závist, tady chčije denně 23 hodin, přestává maximálně na hodinu odpoledne (a to fakt nepřehánim)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:33
- Nahlásit
zde kynologické depešácko vižlí vídejo :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedd ed&v=AHVWR8wyvek#t=184s
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedd ed&v=AHVWR8wyvek#t=140s
a zde celý kousek, aneb najdi si svého pejska , je jich tam mnoho!!
aji berňák tam je
http://video.search.yahoo.com/video/play;_ylt=A2KL qIC6U6xRDncAJTP7w8QF;_ylu=X3oDMTBrc3VyamVwBHNlYwNz cgRzbGsDdmlkBHZ0aWQD?p=depeche+mode+munich+2013&vi d=c477c18723b1aefd9e680397ae454d25&l=4%3A29&turl=h ttp%3A%2F%2Fts2.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DVA.3472460 39233%26pid%3D15.1&rurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.c om%2Fwatch%3Fv%3DAHVWR8wyvek&tit=Depeche+Mode+Olym piastadion+M%C3%BCnchen+Munich+1.6.2013+-+Precious &c=9&sigr=11a0b7mvr&age=0&&tt=b
Uďáli mi radost převelikou hošíčci inglišský
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:34
- Nahlásit
birma
to bohužel nikde, jinak by to nebylo tak strašný
pravda prvdoucí, každej na všechno sere dokud se nic neděje, zavíraj se oči... které se následně otevřou až se něco stane..... pak se to přežene...a voči se opět zavírají ...až do příštího průseru....
závist,
popřej nám trochu, dyk sme tu měli do konce dubna sníh....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:36
- Nahlásit
vlk
popřej nám trochu, dyk sme tu měli do konce dubna sníh....
však to ne, že bych vám to nepřála, jen bych "jenom" půldenní deště prála i sobě a dalším lidům
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:36
- Nahlásit
Mě napadá, že třeba je Maya bez proudu ???? tak ani nemůže internetit !
Kdyby na ní měl někdo číslo na mobil, tak by jí mohl písnout SMSku ???
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:39
- Nahlásit
birma
jen bych "jenom" půldenní deště prála i sobě a dalším lidům
no tak to já taky, a nejlíp by bylo, kdyby přestalo scát úplně....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:39
- Nahlásit
birma
díky za seznam!! Tak fyzicky teď bohužel nepomůžu koukala jsem že potřebuje tady paní v Mokrpsech, ale já se dneska z práce neutrhnu, tak případně aspoň tedy můžem monitorovat, kam nasměrovat materiálno.
gezichtbůk nemám.
reportáž vypadá gůůůt!
jo bylo to skvělý, ono to vždycky ten zážitek přebije i když je k tomu něco negativního, protože je člověk tak nadupanej, že mu energie stříká ušima , pro tohle přestojím i ten dav kolem sebe. I když je pravda, že když se člověk vysápal z toho amfitéátru nahoru a tam se to seklo a davy lidí a k tomu sílící vítr, kovový nebe, který bylo fakt hnusný i když byla tma, ale jak to nasvětlovaly ty světla, tak to vidět bylo, tooo nebylo úplně příjemný. pak jsme se ale dokohátali k autu a počasí nepočasí, udělali jsme si piknika stejně jsme museli hodinu a půl čekat, než se uvolnil výjezd z pakplatzu. gůůt to bylo. I tím, že jsme měli fakt dobrý auto a při jízdě měl člověk pocit bezpečí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 10:48
- Nahlásit
vlk
pravda prvdoucí, každej na všechno sere dokud se nic neděje, zavíraj se oči... které se následně otevřou až se něco stane..... pak se to přežene...a voči se opět zavírají ...až do příštího průseru...
přesně tak!! já třeba vůbec nechápu, proč se povolilo zase stavět u vody, po prvních povodních se vykřikovalo, jaký budou stavební uzávěry a........ prvně kde se začlo stavět u vody byly jižní čechy. . A vůbec nechápu, že do toho někdo dobrovolně jde, že se nastěhuje .
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 11:23
- Nahlásit
Fajka
Si piš že to bude váááánice když pojedu jáá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 11:24
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Berounka se pořád zvedá a dá se už projít jen po hlavním mostě přes ní. Jestli to takhle půjde dál, tak se nedostaneme bez auta na druhou stranu řeky. Cyklostezky podemleté, vše zaplavené, náměstí se připravuje na zaplavení a pořád chčije a chčije!!
Jinak Štěchovice jsou evakuovaný ( vypadá to podobně jako v roce 2002 ), na chatu je vyhlášen vstup jen na vlastní nebezpečí, protože se voda valí ze svahů a je to tam totálně podemletý a podmáčený.. Chata ještě včera stála, stále věřím, že děda vybral skvělé místo a postavil jí bytelně, ale bojím se, moc se o ní bojím..
Mám několik kamarádů, kteří bydlí u řek ( Vltava, Labe, Otava..)a potoků, jsou v šílených průserech. Naštěstí všichni mají psy v bezpečí, ale drobné zvířectvo je v ohrožení, ač je stěhovali třeba na půdu nebo na vyšší místa. Voda se totiž zvedá rychle a daleko výš, než se předpokládalo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 11:32
- Nahlásit
PetraK
díky za seznam!!
nz. Tady máš ještě jeden (o kolik by bylo všechno snazší, kdyby to běželo centrálně a ne xy iniciativ vedle sebe)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 11:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
Si piš že to bude váááánice když pojedu jáá
na jednu stranu si pořád říkám že lepší sníh než voda sníh se do baráku nedostane voda jo
viz Brut
brut
Voda se totiž zvedá rychle a daleko výš, než se předpokládalo
hrozný já sem si to myslela ted říkaj jak to bude u Mělníka strašný až se to tam všechno sejde a Ústí to stejný
a prší a prší a prší
Chata ještě včera stála, stále věřím, že děda vybral skvělé místo a postavil jí bytelně
držíme palce aby to vydržela a svah pod ní vydržel !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 11:58
- Nahlásit
Fajka
u Mělníka strašný až se to tam všechno sejde a Ústí to stejný
tohle bude úplně v hajzlu! Voda už se nemá kam vsáknout, takže nějaký rozlejvání po okolí nepomůže. krucinál.
brut
Voda se totiž zvedá rychle a daleko výš, než se předpokládalo
tohle je průser, kdyby aspoň už byla naděje, že to přestane, ale ten pás z Polka je širokej a přejde až v noci
Chata ještě včera stála, stále věřím, že děda vybral skvělé místo a postavil jí bytelně
určitě jo!! Moc držím palce.
Vy jste myslím, dostatečně - myslím barák - nad vodou,, že jo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 11:59
- Nahlásit
brut
tak drzim palce, drzte se...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 12:08
- Nahlásit
PetraK
Voda už se nemá kam vsáknout
přesně, jak píšeš...nemá kam vsáknout, byla jsem v lese,
valí se na nás proudy vody....
Všechno se to valí do němec....v Sasku čekají víc vody než v roce 2002.
Pracujeme pro firmu ze sousedního německého města. Jestli je to vyplaví,
nebude nějakou dobu práce
u nás neustále prší.....
Držím palce ať to všechny zvládnete
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 12:16
- Nahlásit
denyk
valí se na nás proudy vody....
já jsem už vpátek valila bulvy, když jsem u nás šla do polí a z pole kde je rovina se řítila voda na cyklostezku. Už v pátek to nebralo. Natož v po dalších dvou dnech deště. Je to hrozný, fakt. Jak jsme projížděli tím německem a viděla jsem všude ty jezera, řeky už místy na březích
u nás neustále prší....
bohužel to pro dnešek ani nemá přestat, byl to prostě tmavěmodrej pás přes celou republíku, od západu na východ. Ale snad tedy vyjde to, že za tím už to bude lepší.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 12:23
- Nahlásit
Ted byla reportáž z Německa a říkal,i že třeba Passov, tam už ted je překročená vejška vody z roku 2002 a z nějakýho 1846 nebo jak a voda tam má kulminovat až zítra kolem poledne a to ještě možná protože i tam neustále hustě prší !
strašný!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 12:26
- Nahlásit
Přes noc nejvíc pršelo na horách, kde je Denyk a Fajka, pak na Plzeňsku a u nás... všude jinde to bylo o něco míň Za chvíli se "ucpe" soutok Berounky z Litavkou a budeme více méně odříznutí od města, protože se Litavka vyleje úplně ze břehu...
Za chvíli se vrátí Jitka z obchůzky a Martin z rehabky... tak budu mít víc informací.
Jinak my jsme sice dost daleko od vody, ale začíná nám lézt mokro do baráku hlavně po zdech, protože jak půda už nic nebere, tak si voda hledá cestičky.. V koupelně máme mokrou zeď a vypadá to, že bude pokračovat dál...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 12:34
- Nahlásit
o pasove se bavime v praci. ma tam jet ve ctvrtek na tyden kolega...
brut
tyjo tak at vam to neznici bydleni
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 12:35
- Nahlásit
Je to děs. Sem obvolávala rodinu v čechách.... sestřenice v Ratajích u Bechyně už je pod vodou...naštěstí zvířata ty cennější věci stihli odnést do patra....teta v Doudlebech nad Orlicí nebere mobila, tak nevím....
|