Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2169 . 2170 . 2171 . 2172 . 2173 . 2174 . 2175 . 2176 . 2177 . 2178 . 2179 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 19:26
- Nahlásit

Fajka
CO se stalo zase??

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 19:35
- Nahlásit

Fifi
CO se stalo zase
no strašný...sem v prdeli z toho totálně

Do mých rodičů na parkovišti vrazil chlap (byla to čistě jeho vina bo otec s autem stál a čekal až se vrátí mamina z nákupu) a naboural jim auto - nacouval do nich...no dobrý to se může stát dejme tomu .... byli to jen plechy) ale co se dělo potom ten chlap (tak kolem třicítky) ještě mýho otce napadl takovým způsobem že otec skončil v nemocnici se zlomenou nohou v krčku

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 19:37 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
No ty kraso!! Chudak tatka! Takze operace? A mamina je v poradku?
Brrr, fakt clovek netusi, na jaky pako dneska narazi.
A hajzla agresivniho maj policajti, doufam, uz v lochu zavrenyho??!

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 19:44
- Nahlásit

Fifi
Chudak tatka! Takze operace?
to se bude řešit zejtra , ale asi se prej todle řeší u takhle starejch lidí tím že mu daj prostě umělej kloub... tak uvidím, co zejtra doktoři vymyslej ..

A mamina je v poradku
no ta je hotová pro ní to byl strašnej šok..si představ že odejde od ztravýho mužskýho a ledva nakoupí a vrací se a vidí jak u jejich auta stojí policajti a otce naloženýho na nosítkách odváží rychla

hajzla agresivniho maj policajti, doufam, uz v lochu zavrenyho
no tak nebud najivní.... pokutičku dostal pět stovek za tu bouračku a to napadení se teprv bude vyšetřovat ...
ještě že tam byl pán svědek co to celý viděl a i zavolal sanitu a policajty.... su v řiti ....už zas ach jo

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 19:51
- Nahlásit

Fajka
pokutičku dostal pět stovek za tu bouračku a to napadení se teprv bude vyšetřovat ...
A udelali mu aspon naky testy? Drogy, chlast? - dyk to do pice neni prece normalni todleto, kde to zijeme??? Rovnou i naky zaznamy sehnat, esli tam byly kamery? - s tim by mozna poradila Eninka, co presne delat, aby se na to cajti jen tak nevybodli a tomu kokotovi to neproslo.
pro ní to byl strašnej šok.
To verim, hruza!
su v řiti ....už zas ach jo
Lity, nejvetsi lity a silu posilam tatkovi teda, at to zvladne v nemocnici.. A tomu smejdovi - napada me 100+1 veci, co mu provest, hovado nechutny, starsi napadajici.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 19:51
- Nahlásit

Fajka
no ty woe, hajzl jeden, doufám, že ho zavřou až zčerná
držím palce ať je tatínek v pořádku, ono když jsem se s tímhle setkala, tak možná varianta umělý kloub je fakt lepší než operace krčku, tak to snad doktoři vymyslej dobře

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 20:07
- Nahlásit

Fajka
to je strašný , fakt strašný

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 20:08
- Nahlásit

Fifi
co presne delat, aby se na to cajti jen tak nevybodli a tomu kokotovi to neproslo
no už sem se vo tom bavila se známím co je policajt, a tím že to dopravka rovnou předala normálním policajtům a je tam zápis a je výjezd rychlý a rovnou nástup do špitálu tak to vyšumnět nemůže. Je to jasný napadení a ublížením na zdraví a to jako dost velkým takže todel mu projít nemůže...no jo ale i tak co z toho když ted otec ztráví několik tejdnů ve špitále a jestli se uzdraví a jak ví bůch
taky mohl vytáhnout kudlu a píchnout ho

A tomu smejdovi - napada me 100+1 veci, co mu provest, hovado nechutny, starsi napadajici.
víš co to je to co mě na tom nejvíc ničí..von něco posere...zničí starýmu člověku něco co on si oharuje bo velkých peněz jako důchodce nemaje a ta svině místo aby sklonil hlavi a řek já se vám omlouvám já třeba nemám svůj den...ho ještě napadne a ještě k tomu sedumdesátiletýcho šedivýho dědu kterej udělá sotva tři rychlý kroky????

ztratila sem vo lidech naprosto veškeré iluze

Maya
držím palce ať je tatínek v pořádku, ono když jsem se s tímhle setkala, tak možná varianta umělý kloub je fakt lepší než operace krčku, tak to snad doktoři vymyslej dobře
díky...taky doufám že to pujde tímhle směrem..je to pak daleko rychlejší rekonvalescence prej bo ten kloub nebolí...
ach jo... mám takovej bolehlav že se mě asi rozkočí hlava

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 20:09
- Nahlásit

Fajka

hajzl hnusnej, to je strašný, to je mi líto držím palce taťkovi a samozřejmě i tobě a mamce na duši... držte se.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 20:11
- Nahlásit

kachna_
to je strašný , fakt strašný

je no lidi fakt na sebe dávejet pozor nikdy netušíte co za magora potkáte

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 20:15
- Nahlásit

Fajka
taky mohl vytáhnout kudlu a píchnout ho
Nebo bouchacku.. to me presne napadlo, jen sem to nechtela psat.
no jo ale i tak co z toho když ted otec ztráví několik tejdnů ve špitále a jestli se uzdraví a jak ví bůch
Uzdravi, vymeni mu klouba a bude to dobry. Jen ty sramy na dusi zustanou...
ho ještě napadne a ještě k tomu sedumdesátiletýcho šedivýho dědu kterej udělá sotva tři rychlý kroky????
No vsak, to je ta nejhroznejsi prasarna, dovolovat si na staryho cloveka, neco jak ty prizdisraci, co mlatej zensky - na sobe rovny si netroufnou. Pevne verim, ze za to teda pujde ten zmrd sedet, natvrdo, zadna podminka!! A ideal by byla skupinka zakuklencu, co by ho proklepla taky dukladne, kloub po kloubu. Oko za oko, krcek za krcek.
a rovnou nástup do špitálu tak to vyšumnět nemůže. Je to jasný napadení a ublížením na zdraví a to jako dost velkým takže todel mu projít nemůže..
Doufam, ale vis jak to je, svedek najednou couvne a aby nakonec tatka jen "neupadnul" na parkovisti a ty dvere si nakonec neposkodil taky sam, uz tady nicemu moc neverim..
Bolehlave, aby ne, tohle jsou stresy ukrutny, zobni piluli nakou, posilam hodne sil.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 20:22
- Nahlásit

Fifi
Nebo bouchacku.. to me presne napadlo, jen sem to nechtela psat
no taky mě to hned napadlo ...

Uzdravi, vymeni mu klouba a bude to dobry
pane bože dej !

ta nejhroznejsi prasarna, dovolovat si na staryho cloveka, neco jak ty prizdisraci, co mlatej zensky - na sobe rovny si netroufnou.
jo sem z toho všoku prostě ještě ted

ze za to teda pujde ten zmrd sedet, natvrdo, zadna podminka!!
podle mě nepůjde tyvole kdyby si aspon takovejdle člověk pak uvědomil co udělal a změnil se... ale tomu taky neměřim

to je, svedek najednou couvne a aby nakonec tatka jen "neupadnul" na parkovisti a ty dvere si nakonec neposkodil taky sam, uz tady nicemu moc neverim
já vim já sem taky už skeptická z mnoha zkušeností..hlavně aby se dal tata dokupy a zas chodil ...

Bolehlave, aby ne, tohle jsou stresy ukrutny, zobni piluli nakou, posilam hodne sil.
dík... nejdřív se musím najíst před pilulí..sem jen posnídala a pak už nic..

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 20:43
- Nahlásit

tak jsem si říkala, že si po víkendu tady přečtu něco veselýho, a ono prd

Fajka
snad budete mít zítra nějaké lepší zprávy - v rámci možností! - a snad bude taťka brzy po operaci a bude se dobře zotavovat ikdyž krček není žádná prdel ve vyšším věku
držte se!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 20:52
- Nahlásit

Vero
Janiii
hajzl hnusnej, to je strašný, to je mi líto držím palce taťkovi a samozřejmě i tobě a mamce na duši... držte se.....

holky díky!

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 21:03
- Nahlásit

Fajka
nejdřív se musím najíst před pilulí..sem jen posnídala a pak už nic..
Snad do sebe neco nasoukas. Echjo. Jak rikaly holky, drzte se, vsici.
tyvole kdyby si aspon takovejdle člověk pak uvědomil co udělal a změnil se... ale tomu taky neměřim
Je to pekna vize, ale... taky tomu neverim. Snad budou organy vyjimecne cinne a daj mu to vyzrat poradne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 21:35
- Nahlásit

Fajka
nikdy netušíte co za magora potkáte
je to neuvěřitelný, nechápu to, nechápu proč se to děje.
Budeme na vás myslet, ať to všechno jde rychle k lepšímu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 07:25
- Nahlásit

Rumštajn,

kachna_
myslet, ať to všechno jde rychle k lepšímu.

díky!
Angličtináři co přesně znamená toto?

The item is being held by customs
Položka byla zadržena celnicí

???
rozumím tomu dobře?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 07:36
- Nahlásit

Fajka
no ty vole

tak drzim palce, at se z toho v ramci moznosti tatka dostane jak to pujde...

ale fakt takovy lidi zabit. Jeden takovej zpusobil mame malem invalidni duchod kvuli poskozeny pateri a nedostal ani flast za rychlou jizdu, ze to do ni napral zezadu kdyz mati jela na dalnici 130 a on ji sesrotoval pulku auta...

The item is being held by customs
Položka byla zadržena celnicí

ja myslim, ze jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 07:51
- Nahlásit

Vero
kus sem precetla, tak rozhodne jako nazor je to zajimavy, doctu jak budu mit pak cas

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 08:11
- Nahlásit

cernej caj
O tom cholesterolu už to proběhlo i normálním tiskem, sice ne až tak radikálně jako v tom článku od vero, ale v podstatě že stejným závěrem, že cholesterol za ucpávání tepen nemůže.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 08:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Fčéra jsme si dali procourku v pěti do Šárky, psi se zaprasili jako sviň, my si dali v hospůdce Svijánky, pak jsme hodili Starýho a Ajšadlo domů, aby se odprasili, jeli odprasit sebe a Ešusa a pak se sešli v picošce na nefiltrovaný pivište a skvělou pizzu. Háský závěr víkenda bych tak řekla. Já si pak ještě studovala ve své knize o éterácích a dozvěděla se, že jsem opravdový nefalšovaný debil, páč to co jsem s tou haxnou provozovala bylo naprosto proti tomu, co jsem provozovat měla . Tak ale prostě ta procházka s Fajfkatejma za to stála

kachna_

to mě celkem pobavilo

co se mi směješ jémene? Já člověče toho Waldu nějak nepoznávám? Sem si řikala, že to snad asi za něj píše někdo jinej? Nebo sem se zbláznila?

skoro odrýmovatělá

jste si zase holky něco pořídily??

ještě jsem chtěla něco, ale to jsem zapomněla. Chjo.

strejda z germnáska se zastavil ??

Vero

hoooodně moc krtinců pro Buldozéra.

to jo, těch je šíleně moc.si užije Hošikus.

ale ježiš to jsem neměla psát - teď bé průser

pozdě
Fajka

Některý lidi jsou fakt neskutečný kurvy

was is denn los?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 08:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

ten chlap (tak kolem třicítky) ještě mýho otce napadl takovým způsobem že otec skončil v nemocnici se zlomenou nohou v krčku

ježíšikriste!!!!!!!!!! Fajfko!!! to je hrozný!!!!!!!!!!!!!! má někdo SPZ toho šmejda?

edit
. pokutičku dostal pět stovek za tu bouračku a to napadení se teprv bude vyšetřovat ...

aha, tak aspoň že tak, že to nemusíte zjišovat, že se mu nepodařilo sviňákovi utéct, no ono se na něm bude dát dobře vysoudit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 09:03
- Nahlásit

Fifi
Fajka

ho ještě napadne a ještě k tomu sedumdesátiletýcho šedivýho dědu kterej udělá sotva tři rychlý kroky????
No vsak, to je ta nejhroznejsi prasarna, dovolovat si na staryho cloveka

přesně tak já bych ho hajzla sešrotovala za živa, xindl jeden mizernej hnusnej. Já moc a moc doufám, že se podaří to dotáhnout do konce a ten zm*d půjde sedět!!!!!!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 10:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
to ja ani nepostrehla prave... no bych se snad fakt mela zacit stravovat hlavne jak PetraK a proste ozelet ty moje sladkosti...

PetraK
přesně tak já bych ho hajzla sešrotovala za živa, xindl jeden mizernej hnusnej. Já moc a moc doufám, že se podaří to dotáhnout do konce a ten zm*d půjde sedět!!!!!!!!! a s tim fakt souhlasim, jeste kdyz mydlej sami sebe spratci, ale stary lidi?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 10:39
- Nahlásit

cernej caj
ozelet ty moje sladkosti..

hele ono i za chvíli už budeš mít třeba tu kůchňu a sladkosti si budeš moct vyrábět sama (pohanka, med, hnědej cukr)
taky můžeš sladkosti nahradit ovocem - sušený švestky, meruňky, nebo čerstvým - banán, jablko, pomeranč - když si z toho uděláš v míse salát - je to dobrý.

mydlej sami sebe spratci, ale stary lidi?
já bych v tomhle byla nemilosrdná, fakt bych ho zmasakrovala, takovejhle šmejd nemá ve společnosti co dělat.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 10:41
- Nahlásit

cernej caj
O sladkostech mi vyprávěj a nevěř PetraK že se to dá něčím nahradit, nedá i kdybys měla kuchyń zlatou!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 10:50
- Nahlásit

Maya
a nevěř PetraK že se to dá něčím nahradit, n

, ale houby. jde. jen k tomu nemůžeš přistupovat negativisticky s tím, že to nejde. ale tak, že ty to chceš - i kvůli tomu zdraví - a pojmeš to badatelsky. Tsst jak já byla hrdobec na svoje první müsli /který tetkon shodou okolností pro kachnu_ hledám a nemůžu najít /, jak se mi povedly a jak byly dobrý. Cukr v pohodě nahradíš medem.

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 11:04
- Nahlásit

Maya
cernej caj

já bych k tomu přistupovala se zdravou rezervou,... jako když si vezmeme, jak se v posledních třeba jen 40 letech změnily názory na to, co je zdravý a správně, v něčem úplně naopak. Ne nutně je pravda každý poslední zjištění. Ať už oficiální, nebo alternativní zjištění.
A taky mi z toho článku logicky plyne, že cholesterůl, pokud to tak je, tak s těmi nemocemi fakt souvisí- akorát že spíš je to jeden z důsledků než příčina samotná- ale indikátor to nejspíš je.
Rozumný mi přijde to, že cestou není prostě co nejmíň tuků, ale spíš hledět na tu stravu jinak- a s tím bych i souhlasila. Doktor tuhle mužíkovi zakázal Acitivii - prej je moc tučná - a že si má kupovat ty odtučněný jogurty...s tím prostě nesouhlasíme a ne z důvodu chuťových.

Jo a ty sladkosti holky, podle mě by to nahradit šlo - co do touhy mozku. Ale je potřeba nahrazovat nejen ty cukry - zdravější podobou cukru - ale i ty jiný látky, jako třeba lecitin. Kdyby si to čék nastudoval a investoval energii..... Zatím ale sama to nedělám teda nikterak důsledně.

Fajka

jojo, zboží zadrželi na celnici....

Jak vám je dneska??

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 11:05
- Nahlásit

PetraK
taky můžeš sladkosti nahradit ovocem - sušený švestky, meruňky, nebo čerstvým - banán, jablko, pomeranč - když si z toho uděláš v míse salát - je to dobrý
no pro masožrouta asi jo, já si taky umim odpustit nebo nahradit maso a nepřijde mi, že v tom je rozdíl, chuťové buňky si nestěžujou.
Maya
evěř PetraK že se to dá něčím nahradit, nedá
nedá, prostě nedá

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 11:17
- Nahlásit

PetraK
tomu nemůžeš přistupovat negativisticky s tím, že to nejde
já nepřistupuju negativisticky, já to vím, že sladkosti nenahradíš ničím adekvátním, náhražka vždycky bude jen slabej vodvar, mozek ošálíš, ale chuťový buňky ne, a to ani medem, a je to jen o síle vůle jak člověk dokáže odolat jako s každou jinou závislostí

<< 1 ... 2169 . 2170 . 2171 . 2172 . 2173 . 2174 . 2175 . 2176 . 2177 . 2178 . 2179 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání