Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2169 . 2170 . 2171 . 2172 . 2173 . 2174 . 2175 . 2176 . 2177 . 2178 . 2179 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 14:20
- Nahlásit

cernej caj

pac sme antivirova firma,

to máte tetkon taky hukot?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 14:25
- Nahlásit

cernej caj
to já nevěděla, že jste antivir firma
Ty spamy jsou tady prej nastavený nějak centrálně, když chci něco přidat na white/black list, musím psát do IT oddělení, takže já s tím nemůžu nic
anitivir ti klidně řeknu, máme Kaspersky, ale tuším e-maily se třídí někde na serveru a s antivirem nemají nic společného

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 14:30
- Nahlásit

PetraK
nojo, skatule, skatule hejbejte se

Maya
jj, to byva casto centralni antivir /antispam na serveru. Nojo, tak to mate konkurenci, to se s tebou nebavim

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 14:32
- Nahlásit

cernej caj
Nojo, tak to mate konkurenci, to se s tebou nebavim
ale doma mám AVG, taky nic??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 14:35
- Nahlásit

Maya
a 2012? 2013? a jak ses s tim spokojena?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 14:41
- Nahlásit

cernej caj
a mám tě, teď už vím, komu házet na hlavu stížnosti
jak jsem s ním spokojená? ani nevím, asi jo, počítač mi furt jede a jestli jsou v něm nějaký viry netuším
ale jako všechno má něco, takže to jak mi zpomaluje pc a že každý rok musím nakoupit prodloužení licence, tak to je fakt vopruz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 14:43
- Nahlásit

Maya

tak si kup dvouletou licenci a mas to
s tim spomalovanim je to blby, ale rychly kompy si toho nevsimnou a u tech pomalejsich to mas prast jako uhod s rychlosti. Tak hlavne, ze pc ti furt jede

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 14:47
- Nahlásit

cernej caj
rychlej komp ani nevím co je

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 14:49
- Nahlásit

cernej caj
s tim spomalovanim je to blby,

a co to způsobuje to zpomalování? Já měla rychlou mašinu a teď je to celkem pomalý.sme defragmentovali, dokonce jsme i luxovali, ale původní rychlost už to nemá a to v tom nemáme žádný hry, nic. Jen fotky, pár ale fakt jen pár videí a dokumenty.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 14:55
- Nahlásit

Maya
rychlej = novej ja bych si treba chtela koupit novej a rychejsi, ale kvuli tem hram co tam hraju to nema skoro smysl, pac hraju jen vykopavky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 15:01
- Nahlásit

PetraK
vetsinou bezici sluzby na pozadi (pres msconfig - startup se daji vypnout nektere sluzby, ktery sou k nicemu, treba spojeny s officema, readerem, automaticky spousteni treba skypu (pak si ho musis pustit rucne, kdyz ho zrovna chces pouzit) atd, ale nektery musi bezet, treba od antiviru, firewallu, systemu a tak).

zkusila bych pouzit program ccleaner, ten ti procisti i registry, navic treba i starej disk to muze zpusobovat, ze uz je proste starej a opotrebovanej, promazat tempy ve windows a tak... proto se treba rika, ze widle je potreba jednou za 2 roky reinstalovat, jen proto, ze pak proste svihaj rychlejc (dobry je taky nainstalovat na cisty komp OS + nejpouzivanejsi software, udelat zalohu cele partition treba pres clonezillu, coz se jen ulozi jakoze kopie disku se systemem na jiny disk a pak, kdyz to zlobi, tak jen obnovis tu zalohu, za 15 minut mas vlastne "nove" nainstalovanej system uz se vsim softem, co pouzivas a nemusis nic resit. V pripade havarie systemovyho disku se to taky hodi, pac koupis novej disk, za 15min natahnes zalohu a neresis...)

tak ja mizim

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 15:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

ty vado - myslim, že ti vůbec nerozumim ale zkusim tvý rady - moc za ně díky, dát přečíst Brtnikoj, ten by alespoň část pochopit mohl

tak ja mizim

taky mizim krásnej víkend užij si výlet a nezapomeň s sebou vzít gejšu, ať ti tam nejni smutno

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 15:14
- Nahlásit

cernej caj
PetraK
Vy si klidně mizíte a já ještě půl hoďky
ccleaner mám už dlouho, ale ještě jsem nenašla odvahu to spustit, se bojim, že mi to smaže něco co nechci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 16:57
- Nahlásit

Maya
Neboj to maze temp-docasny soubory z disku treba od browseru, to smazat muzes, pak ty registry muzes i zalohovat, je to bezpecny

PetraK
Taky pekny vikend a uzivejte s esatorem snad poslednich zachvevu mrazu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 16:59
- Nahlásit

Maya
Ps:existujou softy co dokazi obnovit smazana data omylem - kdyby se zadarilo

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 16:59
- Nahlásit

Vy ste proste magorky. Drasavy. At vam ty prsticky upadnou!
A taky preju krasavej vikend.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 18:28
- Nahlásit

cernej caj
No tos mě fakt uklidnila

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 18:31
- Nahlásit

Fifi
Tak jsem slyšela, že dojeli pro pejska a odjeli s fenkou
tak doufám, že pak hodíš na špice nějaký fotečky

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 18:37 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
twe tak to vis vic, nez ja. Nechci ted prudit, asi jeste ridi... Ale diky za zpravu.
Aaaa, uz jsou v poradku doma. Huuf, jeste jednou diky za rady a tak, ted uz je to na nich.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 16:12
- Nahlásit

Tam je kraaaaaasne, na nule, bahno primrznuty, puchejr sviti, vitr nefici - parada! V polich uz vyrvavali skrivani. Cuzy utapany, ja tez, tak hura do prace.
Jo a cubky se domluvily a zacly harati - Kremyl a Skritek, to zase budou sonaty od psich zenichu.
Maya
Chtela jsem prihodit prvni foto, ale nefunga galerie zdejsi, nejde mi pridat obrazek, tak snad casem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 16:14
- Nahlásit

Fifi
posli je pak na spiclouny, novy stenatko se tam bude hodit;)

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 17:04
- Nahlásit

cernej caj
Provedu.

A jsem se nasrala tedka, lidi od toho cernyho psa jsou fakt ale totalni hovada. Cokl opet v polich na volno, davaj za stadem srn, skorem je dobehnul! Hnal je pak pres dve pole podel vypadovky, jen sem cekala, esli odboci a bude havarka... az za obzor... pres obocku, auta zpomalovaly... Eech, priste si na ne fakt pociham, tohle nejde.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 19:08
- Nahlásit

Fifi
Kdyby teda nefungala galerie furt a nemáš možnost je dát jinam, tak mi fotky pošli, hodim je na fb a pak sem
teda taky bych si chtěla muchlovat nějaký chlupatý štěňátkoooo
jsem se nasrala tedka
se ti nedivim, u nás máme pár taky takovejch magorů majitelů a s nima by nehlo ani sto volů

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 19:20
- Nahlásit

Maya
Muzu to dat jinam, ale nechce se mi. Uz jsem psala Vitovi, uvidime...
u nás máme pár taky takovejch magorů majitelů a s nima by nehlo ani sto volů
No ja s nima hnu teda, tohle je uz hazard s zivotama ridicu, kdyz odmyslim ty srny ubohy. Na vypadovce jede jedno auto za druhym, kamiony... Ani nevim, esli ho odlovili, zmizeli z obzoru podel cesty - treba je cokl uz srazenej a nebude co resit. Esli se tu nekdy zase objevi, vystartuju za nima. Prijde mi, ze oni toho cokla fakt pousti schvalne, at se probehne po poli, dycky na stejnym miste jim vezme roha - a zadna snaha predem o privolani, dat na snuru, voditko. Hovada, fakt. Tohle videt myslivecka straz, nedivila bych se, kdyz by tu flintu vytahli.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 19:35
- Nahlásit

Fifi
No přeju hodně štěstí, u nás už to dospělo až na úřady a stejně nic, pokud ti majitelé sami nechtějí to změnit, nikdo s nima nehne. Tak snad ti u vás budou rozumnější.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 10:55
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Kůůk:

. Prijde mi, ze oni toho cokla fakt pousti schvalne, at se probehne po poli,

hm, to Ti nepřijde, t oje bohužel, bohužel smutnej fakt. Taky jsem tady párkrát měla pohovor s páníčkama (shodou okolností 2x retriever) , kteří cíleně nechávali svého pejsáčka proběhout za zajícema, protože to se proběhne nejvíc. to je na ránu devítkou mezi voči. Toho dementního člověka ovšem.

JE KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSNĚ krásně, krásně, mrzne bláto zatvrdlo. juché. Byli jsme nasypat ptícám a zkontrolovat chalupu. Tak prozatím dobrý, ptáčci dostali obří pytel slunečnice do zásobníku a habakůk lojokoulí po zahradě. Užžžž lezou první květinky. Pod sněhem jsou nakvetlý úpolíni, krokusy a sněženky. Tulipány huž maj venku listí . Čemeřice květy. Jaro je již opravdu za dveřima. A já zas měla s sebou dva psy. Ajšadlo je žárlifka, seřvala nás pokaždý, když mě Brtnik obejmul, tak jsem ju svini zrzatou zloblili mohla se steknou, aji pěnu u huby měla

Na pět minut jsme navštívili nebohou brůtku - Aluřice lemuřice opravdu nevypadá jako zodpovědný zoperovaný pacient. Je to krafka skákavá. Což pochopitelně nesmí. Tak jí Brůtice zmlátila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 12:07
- Nahlásit

fifi
Tak to je fakt sila

Petrak
Tak to byl uspesny vikend tedy. Ja zapomela mlsky dneska, tak sme koupili v lidlu a jako kvalitu sem necekala, ale smrdi tak, ze je z nich soufl.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 12:17
- Nahlásit

Rumštáááájn
hele nechci zaplácávat akresivní diskusi (je docela zajímavá), ale
PetraK
třeba si na to najde čas později.

to mě celkem pobavilo
Jinak jsem skoro odrýmovatělá (narozdíl od LUcinky nebohé) a na školení posuzovatelů jsem se docela úspěšně odpočala. Jupíííí.
ještě jsem chtěla něco, ale to jsem zapomněla. Chjo.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 18:59 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

růůůmštááááájn

souhlas s Ešuskou, jaro se blíží. sice jsem neviděla v moravským krasu žádný nachystaný sněženky, ale jak krásně se valí vody cestou necestou! sněhy tají. a krásně bylo, místy sníh, ledovej vítr, slunce, zmrzlý bláto, led, a hoooodně moc krtinců pro Buldozéra.

mladej kazisvět Houdýny zvyšuje level, v nestřeženej moment se vyšplhal po palmě na skříň, co je do stropu. moje palma ubohá, já ji prostě neuhájím vylezla jsem na židli a sundala jsem ho dolů a než jsem se otočila, byl tam zas... kdyby nebyl tak krásňoučkej a miloučkej, byl by na zabití to Popelář mi nikdy ani na kuchlinku nelozil (dokud mu to návštěva jednou neukázala). ten jen vysazuje sítě a polyká anakondy
ještě že Buldozérek je hodnej - ale ježiš to jsem neměla psát - teď bé průser

cernej caj

nemůžu teda nic potvrzovat ani vyvracet, páč se v tom nevyznám, kámoška mi poslala odkaz na tyhle stránky a tohle píšou o cholesterůlu.

http://www.uspesna-lecba.cz/cholesterolova-lez/

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 19:10
- Nahlásit

Rumštajn...
já ani nemůžu psaát...abych vám nekazila víkend
Některý lidi jsou fakt neskutečný kurvy

<< 1 ... 2169 . 2170 . 2171 . 2172 . 2173 . 2174 . 2175 . 2176 . 2177 . 2178 . 2179 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání