Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2169 . 2170 . 2171 . 2172 . 2173 . 2174 . 2175 . 2176 . 2177 . 2178 . 2179 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 19:15
- Nahlásit

PetraK
odkůda je tuto plemeno?a čímpa tě zaujalo
celý název je norský buhund, bu je norsky dvůr nebo statek nebo tak něco, takže takovej pes na dvorek, v emerice ho používají jako asistenčního psa k hluchým, zaujal mě samo vzhledem a pak povahou, i když to pravda načtenou neb u nás tohoto pséka nět
pak se mi ještě líbí finský lapphund

a islandský pes, což je de fakto kříženec špice, bordery a šeltie

a ty bych chtěla mít všechny 3 doma, tak možná někdy v příštím životě
a tím dovzdělávání končí, další špicoidy si nechám na jindy

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 19:16
- Nahlásit

vlk
valhundě vypadá taky pěkně, to je takový jezevčíkoidní co? mám dojem, že jsem někde četla článek, že už jsou tady u nás a líbíl se mi

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 19:32
- Nahlásit

Hásky bylo venku, hásky. Mrzlo až mě praštilo, Ešátor lítal jak pothlej, Slípka se nezastavila dnes. Páč Růžena nikde , tak se vybil takhle a já po příchodu domů taky. Už podruhý (hned zrána už jsem se do toho pustila :cry jsem dneska vytírala. Předělávají v baráku dlažbu..... vytloukají starej povrch...... BOOORDEL staršnej, ať děláme co děláme, furt to doma šustí ,

Janiii
zítra jsi v arbeitu??

sem. ale vo dovolený se nepracuje, to nevíš? takže nic. já se z toho nepoprdim. tak to nepění, no. Aspoň se jednou pořádně umyla

pohrozit tomu žabičkou třeba

Fifi
Twe pracujou ty Rrrrrrumstajni vubec?

pracujou, ale uměj tkát na víc stavech, dneska jsem tam byla sama, a vyřídila fšécko svoje (když opominu věci staré, které odsouvám, páč počkaj ) a aji to cizí.

Tak zdravim vsecky kolektivni prasaky.

jako naznačuješ tim, že se vyčleňuješ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 19:35
- Nahlásit

Maya
celý název je norský buhund, bu je norsky dvůr nebo statek nebo tak něco

aha, takže takový všestranný domácí péf.

finský lapphund

tak ten se mi líbí nejvíc. Tak jako ze špiců se mi nejvíc líběj vlčáci.

kříženec špice, bordery a šeltie
novodobý plémě? nebo už starší datum výroby a jen se to tak sešlo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 19:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk
nejni velkej, je jako corgi akorát

já vím, nebo vim, odhaduju, ale takhle na tý fotce to vypadá, že to bude jednou přerostlej vlllllllk

corgi vypadá jak lízlej liškou a valhund vlkem.....
to musel bejt mejdan

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 19:42
- Nahlásit

PetraK
Tak zdravim vsecky kolektivni prasaky.

jako naznačuješ tim, že se vyčleňuješ?

CO ti na tom prijde za vycleneni, sem snad nakej clenovec?
pracujou, ale uměj tkát na víc stavech,
Nemam na to cas, ale uplne mi vyvstal rak z Krtecka, kterak tkal...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 20:00
- Nahlásit

Fifi
CO ti na tom prijde za vycleneni,

no nebyla jsem si z toho jistá, jestli ses taky zahrnula

clenovec?

co já vim? Můžeš bejt třá taky jen článek. Novinovej. Nebo..... tasemnicovej

ale uplne mi vyvstal rak z Krtecka, kterak tkal...

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 20:06
- Nahlásit

Fifi
V sobotu jsem v Hradci v Adalbertinu tam te s perdeli asi nepustej. A příští sobotu jsem v Pardubicích kdesi u zámku - tam je to venku tam perdele třeba můžou

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 20:08
- Nahlásit

PetraK
Sim te telefonát s tebou není žádná práce - ikdyz, vlastneeee ... Bejva to docela fuška

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 20:18
- Nahlásit

Janiii
Tak to zkusim, esli me nezchvati fajfkytida, se stavit. Neslibuju, vlk taky sliboval. Do Pernikova se nepotahnu, ale to vam uz urco klapne hezky pocasi, neprostydnete. Jen furt nevim, kde te teda najdu, kdyztak emil.
PetraK
Můžeš bejt třá taky jen článek. Novinovej. Nebo..... tasemnicovej
To bych byla článek!! Sem snad článek?

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 21:00
- Nahlásit

Maya
valhundě vypadá taky pěkně, to je takový jezevčíkoidní co? mám dojem, že jsem někde četla článek, že už jsou tady u nás a líbíl se mi
jo jsou tady, dokonce je chová paní co chová i šiby, takže jsem měla možnost se s nima pomazlikovat osobně..... povahově jsou super, neutíkají, neperou se, nejsou agresívní...dalšímu psovi doma se v pohodě podřídí.... páníka bezmezně milujou....brala bych štěně z fleku...

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 21:01
- Nahlásit

PetraK
to musel bejt mejdan
naštěstí samý šelmy psovitý.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 21:09
- Nahlásit

vlk
takže jsem měla možnost se s nima pomazlikovat osobně..... povahově jsou super, neutíkají, neperou se, nejsou agresívní...dalšímu psovi doma se v pohodě podřídí.... páníka bezmezně milujou....brala bych štěně z fleku...
Ty a bavil by te takovej peef? My to onehdy resily s matheou, jeji prciny zlaty.. proste bezproblemovy skvely zvirata - a mi by to vadilo. Ze sou tak moc no problem, ji by zase vadilo, ze my muzou bejt problem.
A ja si neumim zatim predstavit teda mit takhle hodny, poddajny zvire, naopak ocenuju svehlavost, takovou nejakou tu plemennou, dumat nad tim, jak psa precurat, aby mel radost ze spolecny cinnosti, i kdyz se mu to vlastne prici a taaak.

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 21:14
- Nahlásit

vlk
Ty a bavil by te takovej peef?
bavil...ale k šibám a Ašopsovi jako takovej mazlivej nekonfliktní bonus.... nebo na starý roky kdy sil už rapidně ubude ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 21:27
- Nahlásit

vlk
bavil...ale k šibám a Ašopsovi jako takovej mazlivej nekonfliktní bonus..

nebo na starý roky kdy sil už rapidně ubude ....
Jop, esli se starych let doziju, taky mam uz vybranou bonzaj obou vemen mych srdecnich.

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 21:37
- Nahlásit

Fifi
Jop, esli se starych let doziju, taky mam uz vybranou bonzaj obou vemen mych srdecnich.
a kterápak to bude esli to nejni tajný ????

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 21:55
- Nahlásit

vlk
Neni to tajny.

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 22:13
- Nahlásit

Fifi
tak teriéři nejsou můj šálek čaje, čímž rozhodně nemyslím, že jsou to špatní psi, ale ten brabantík je božíííííí

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 22:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
Bejva to docela fuška

budu zticha a jen poslouchat???

Fifi
Sem snad článek?
nevim. to záleží na tom - už si vyšla?

Fifi
Neni to tajny

hale a co bordel terijér, ten tě nenapad?? Známá má štěndo - vypadá jak velmi minijaturní rotvík se srstí přerostlou je úúplně stejně skorem zbarvenej a naprosto debilně sebevražednej a myslí si vo soboě že ten rotvík i je prej že dá do držky Ešusovi tak to máš rotvíka a teriéra v jednom

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 22:20
- Nahlásit

vlk
tak teriéři nejsou můj šálek čaje, čímž rozhodně nemyslím, že jsou to špatní psi, ale ten brabantík je božíííííí
Proste bonsaj pes na duchod.
PetraK
tak to máš rotvíka a teriéra v jednom
Ne, to nejde, dycky budu mit min. dva psy/feny. Nehledam dva v jednom, jen ty bonsaje casem...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 22:22
- Nahlásit

Fifi
Ne, to nejde, dycky budu mit min. dva psy/feny

no šak bys jich mohla mít i vícero, na počtu nezáleží, stejně se s nima zblázníš

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 22:27
- Nahlásit

PetraK
no šak bys jich mohla mít i vícero, na počtu nezáleží, stejně se s nima zblázníš
Pevne verim, ze malym smejdum na duchod nebudu delat dvernika, bo na kliku nedosahnou!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 22:39
- Nahlásit

Fifi
Pevne verim, ze malym smejdum na duchod nebudu delat dvernika, bo na kliku nedosahnou!!

copa vo to, věřít i můžeš....

hele musela bys ho vidět smrada jednoho komickýho. Neznám je úplně moc, ale někdy mi přijdou, že jsou předskokan jagouše

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 22:43
- Nahlásit

PetraK
Neznám je úplně moc, ale někdy mi přijdou, že jsou předskokan jagouše
No tak sama uznej, ze z relativne rozumnyho perdela bych nesla do nakyho magora. A borderu par znam, jsou to zihadla! Se bavime prece o duchodu, cili nakych 80 letech, kdy sem budem sourat vo hulce a tak!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 22:48
- Nahlásit

Fifi
Se bavime prece o duchodu, cili nakych 80 letech, kdy sem budem sourat vo hulce a tak!

si tě nedovedu představit

A borderu par znam, jsou to zihadla!

viď ? Já znám tři osobně a tři tak jako zlehka. Z toho dva jsou myslivecký a to jsou pakapakatý . Prostě teroš je teroš

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 23:12
- Nahlásit

PetraK
novodobý plémě? nebo už starší datum výroby a jen se to tak sešlo?
Starší datum výroby, co ovšem v 60. letech skoro vyhynul na nějakou nemoc od vovcí, takže dneska to je po rekonstrukci, myslím, že se rekonstrukce povedla
mimochodem od tý doby do dneška je na Islandu v Reykjavíku zakázáno mít psa.

Bonsaj na důchod plánuju taky, něco takovéhodle

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 23:13
- Nahlásit

PetraK
Fifi
Bordera jsem jednou našla a chtěl mi sežrat psy, majitel tvrdil, že je to u nich normální, tak nevim, ale žrací psy nemusím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 23:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Milé grafomanky, jste se pomátly ne???
kdo vás má dočítat???????? já vás nestíhááááám

VLK VLK VLK VLK VLK

hlavně sem sem přišla se zeptat vlka jessi nechce zdarma papírovýho šibákááááááááá?????????????????a nebo neví vo někom, kdo chtěl šibáka a kdo by ho levou zadní hodil do kupy
Jukni sem !!!
http://www.inuvnouzi.estranky.cz/clanky/daruji.htm l

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 23:22
- Nahlásit

PetraK
to jsou pakapakatý
Tak prave, ze terossky znalej clovek si na duchod (kdyz se ho dozije) naplanuje ne paka pakatelny, ale takovej odvarek z pak pakatelnych.
Maya
Bonsaj na důchod plánuju taky, něco takovéhodle
Koukam na foto a nakej pisisvor spici? To je vyhoda vemene, ze nabizi vicero razu. Sem zvedava, co ma esuska na duchod jako alternativu, vizlata male formy nemaje..

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 23:25
- Nahlásit

Fajka
se zeptat vlka jessi nechce zdarma papírovýho šibákááááááááá????????????
Mozna, kdyz prijde s flaskou zaklepat na vratka, otevrete kuzlatka, mam slivovicu/hruskovicu a prijde si nas panicek vyzvednout nebo mi ho ale cofort najdete?

<< 1 ... 2169 . 2170 . 2171 . 2172 . 2173 . 2174 . 2175 . 2176 . 2177 . 2178 . 2179 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání