| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:02
- Nahlásit
PetraK
. ty prachy to je fakt průser
je, ale mám fakt hodně dobrou doktorku, říkala, že to zkusí uhrát jako nemoc z povolání... jen bych musela bejt doma půl roku na marodce.... no s těma tabletkama teď to nejspíš budu... a pak mi pan Mittal hezky ušlou mzdu doplatí.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:36
- Nahlásit
Maya
no slusny, to je tak pulrocni plat, ne?
PetraK
ja nemam vetsinou dole ani deko ani po tydenni hruze, ono pokud vaha ukaze o nejakych 200g min nez obvykle, tak je to proto, ze mam prazdny strevo.
ja mam mail pod clenem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:39
- Nahlásit
vlk
tak poradej navstevni vikendy, at ses aspon trochu mezi lidma
ale s prachama je to na nic ani dane nejaky vracet nebudou? ta nemoc z povolani by byla dobra
vero
http://www.baron.cz/pes/barf-pro-psy/susena-zeleni na/o-0
mrkni dolu pod tu nabidku zbozi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:53
- Nahlásit
vlk
no s těma tabletkama teď to nejspíš budu...
ty jo, no ono to chce fakt to mít v klidu .
cernej caj
200g min nez obvykle, tak je to proto, ze mam prazdny strevo.
to máš ale velmi krátký střevo potom
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:56
- Nahlásit
cernej caj
ja mam mail pod clenem
úúúž to šlo. tak třeba ti to k něčemu bude, uvidíš. Bude to jako můj homeopat, celostní homeopatička, takže bude řešit komplexně nejen tělo ale i makovici.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:56
- Nahlásit
PetraK
ja fakt ani po tydnu nemam prakticky ani gram dole. pred prvnim jidlem mozna to par gramu je, ale po najezeni uz je to stejny. A ze bych treba po 10ti denni strevni chripce zhubla 2 kila? o tom si muzu nechat jen zdat... (i po jednom tabore, kde sme meli malo jidla, spoustu fyzicke prace venku byli vsichni pohubly a ja tam PRIBRALA!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:58
- Nahlásit
cernej caj
a ja tam PRIBRALA!
pomoct! a nejsi ty Otesánek, že když bylo málo jídla, tak ....... co? .......
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:01
- Nahlásit
PetraK
tak sezeru ostatni deti, to je jasny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:10
- Nahlásit
cernej caj
tak sezeru ostatni deti, to je jasn
jistě, však vo co de! dětí je hodně! Ondynoj sem viděla reklamu a tam psali, že Děti za korunu
kdo by si to koupil, prosim vás?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:13
- Nahlásit
cernej caj
tak poradej navstevni vikendy, at ses aspon trochu mezi lidma
dobrej nápad... a ještě když každej donese něco k jídlu.... ani dane nejaky vracet nebudou? ta nemoc z povolani by byla dobra
daně se vracej myslím až příští měsíc.... byla, to bych pak už marodila furt až by mi dali rentičku....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:15
- Nahlásit
PetraK
že jo, já bych rači pejska......
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:37
- Nahlásit
PetraK
vlk
ještě když každej donese něco k jídlu.... tak piti mas dost od jozefcikova majitele, ze, tak to netreba
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:40
- Nahlásit
cernej caj
tak piti mas dost od jozefcikova majitele, ze, tak to netreba
mám jen ajne flache..... a Beneček nejde a nejde.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:43
- Nahlásit
vlk
mám jen ajne flache..... a Beneček nejde a nejde... ste mu blbe vysvetlili, ze u vas neni spatne
ja du zas na skoleni... achjo, me z nich jednou klepne. nicmene slepici vyvar se zatim ven podivat nesel
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:19
- Nahlásit
cernej caj
slepici vyvar se zatim ven podivat nesel
čeká na to školení?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:42
- Nahlásit
vlk
že jo, já bych rači pejska..
jééén blbni a za tejden je jeden za dveřima
mám jen ajne flache..... a Beneček nejde a nejde...
fšeho dočasu
cernej caj
nicmene slepici vyvar se zatim ven podivat nesel
je to držák evidentně
kachna_
čeká na to školení?
ty JELITO!!!!!!!!!!!!!!! udělala sem si po sto letech tady kafe!!!!! a kde ho mám???????????? Ptám se kde ho mám? kůli tobě? Kde ? JO přesně tam! V klávesnici
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:46
- Nahlásit
PetraK
jééén blbni a za tejden je jeden za dveřima
sem to řekla blbě....rači bych valhunda.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:48
- Nahlásit
vlk
rači bych valhunda..
no jak myslíš.............. až tam přijde něco co jako valhnund vypadá, nestěžuj si. CD se prostě jen spletla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:57
- Nahlásit
eeeeeeejch, jedu si tu mejdan. Kucí inglišský jedou a........ von pan ředitel. Kde se vzal? Tu se vzal
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:59
- Nahlásit
PetraK
no hlavně když nepřijde něco jako usranej kot nebo maxipes.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 14:01
- Nahlásit
vlk
no hlavně když nepřijde něco jako usranej kot nebo maxipes
hele víš.......... no nespolíhala bych na to. Tak voni si tam nahoře zapsali ten první požadavek, ešivá se tam dostala aktualizace, to nikdo říct nemůže při dnešním bordelu......... no však uvidíš. tetkon těžko vodhadovat
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 14:06
- Nahlásit
PetraK
Tak voni si tam nahoře zapsali ten první požadavek, ešivá se tam dostala aktualizace, to nikdo říct nemůže při dnešním bordelu.
no a nevíš náhodou kde trčí můj požadavek na první ve sportce ???? že bych to jako reklamovala.....
kámoška mi dala recepis na kuřecí salát..... výbornej.....ovšem zapoměla zmínit, že množství surovin co mi nadiktovala je pro závodní jídelnu.... mám kýbl kuřecího salátu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 14:10
- Nahlásit
vlk
můj požadavek na první ve sportce
cestou se ztratil. Musíš podat novou žádost, podle zcela nový směrnice č. 200032x8,527pí.
. mám kýbl kuřecího salátu..
tak pozvi ty lidi! pro poprvní nemusej nosit nic a od příště už je pohoštění na nic.
Jak zni recepis?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 14:15
- Nahlásit
vlk
a jakpak to dopadlo s tím usraným kotem?
cernej caj
ahááá, už to vidím. su slepejš, blbejš, no.
ale 1/3 porce, to bude hned všecko pryč.
a jakpak se slepičímu vývaru líbilo školení?
PetraK
Zatím jsem tu homeopaní skoukla na internátu. Až teď mi došlo, že oni vlastně vesměs nejsou, nemusí být mudři.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 14:20
- Nahlásit
vlk
rači bych valhunda
a já chci buhunda
hezký napsaný toto http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/323419/Pre ce-bys-nezrala-chybne-oznaceny-potraviny-sprosta-c hudino.html
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 14:21
- Nahlásit
PetraK
Musíš podat novou žádost, podle zcela nový směrnice č. 200032x8,527pí.
se furt mění směrnice...a pak v tom nemajó mít bordel.....
tak pozvi ty lidi!
prdim na lidi.... sežeru ho sama je moooc dobrej.....
Jak zni recepis?
čtyři kuřeci prsa nakrájíš na nudličky, ochutíš podle toho co ti nejvíc chutná (kromě sójovky) a orestuješ na pánvi tak aby se vydusila skoro všecka šťáva, uvaříš pytlík kolínek, klidně i pohankových, a zatím co prsa chladnou a těstoviny se vaří nakrájíš do kýble jeden celý pórek, čtyři rajčata, čtyří papriky, dvě salátový okurky a jeden ledový salát na kostičky, vkydneš tam pisklu kukuřice, osolíš, opepříš šoupneštam scezený chladný těstoviny, vychladlý kuřecí prsa a na celou tu hromadu dáš čtyři plný polévkový lžíce majolky zamícháš dáš do lednice vychladit a papáš.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 14:21
- Nahlásit
Vero
Až teď mi došlo, že oni vlastně vesměs nejsou, nemusí být mudři.
nemusej , ten můj homeopat taky není, ale třeba moje obvoďačka je. Já jsem původně byla objednaná k ní, pak se to z jejich strany posunulo, já narazila na jeho stránky a celý mi to přišlo lepší. Ona k diagnostice používá nějakej ten přístroj, kterej ale........je to přístroj, těžko vyhodnotí to co člověk se zkušenostmi, takže jsem se přesunula k němu. Když jsem pak s ní o tom mluvila - jak probíhá léčba , jaký jsou výsledky a jak to funguje u mně i na jiný věcí, tak ho pochválila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 14:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
dáš do lednice vychladit a papáš..
hmmmmhmm, to zní dobře. Podobnej dělám já, jen teda bez těstovin a bez majolky. Opeču zprudka, zprůůůůdka kozenky jen osolený, opepřený a hlavně obylinkovaný rozmarýnou na oliváči, nechám chladnout, nakrájím, něco listovýho /salát, pek. zéli...), okurku, papriku, rajče, jdou přidat i ředkvičky, promíchám naleju nepřepálenej!! už vychladlej olej z těch kozenek, páč má v sobě ten sooos vč. bylinek. přidám nakrájený vajíčko natvrdo, lze dát černý olifky. trochu hořčice, podle potřeby doleju olej, osolit promíchám zlehka a chladíím, podávám s křupavýma tmavýma bagetkama. Mňáááááááááám.
se furt mění směrnice...a pak v tom nemajó mít bordel..
tak víš jak, musí se vykázat činnost, ne?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 14:30
- Nahlásit
Vero
a jakpak to dopadlo s tím usraným kotem?
drží se chalupy, kde lehne tam sere a smrdí jak sfiň....no každej dobrej skutek musí být po zásluze potrestán.....
Maya
a já chci buhunda
ten se u nás semizdá zatím sehnat nedá....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 14:34
- Nahlásit
PetraK
Podobnej dělám já, jen teda bez těstovin a bez majolky
tak k němu zas už nemusíš bagetu, ta majolka to jen tak jemně pospojuje, nejni to nijak rozblemcaný, kémoška říkala že pokud někdo majolku nemusí dá se to spojit i třema kalíškama sýra cottage ve smetaně..... jogurtem prej ne, je to hnusný....ten druhej taky dělávám, ale zase kapku inak.... no těch recepisůje móře....
|