Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2169 . 2170 . 2171 . 2172 . 2173 . 2174 . 2175 . 2176 . 2177 . 2178 . 2179 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:20
- Nahlásit

Janiii
pořídíme

Voe co sem elefant??

jsme tu teda pěkná sbírka. Fifina je článek vod tasemnice, já sem elefant....... hm..........

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:24
- Nahlásit

PetraK
romana holyho asi neznam, zkusila sem si na groovesharku pustit par pisnicek z otho cd a bylo to tak hrozny ze me z toho rozbolela hlava

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:26
- Nahlásit

PetraK
že třeba, když začli šlechtit, tak že počáteční snahy byly čisté a nezištné
tak to asi jo, ale zase je jich hodně málo, takže dost příbuzný, no každý plemeno má něco
dost tvrdý
no jo no, ostrov, to máš jako Angláni se vzteklinou, prostě každá epidemie se prožene celým ostrovem, tak se jich bojej jak čert kříže

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:26
- Nahlásit

PetraK
jsme tu teda pěkná sbírka
a z Rrrrejpala je momentálně vrták
páč vrtá dvě plata vajec

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:27
- Nahlásit

cernej caj
takže nemusim litovat, že tu nemám zvuk?
já spíš právě přemejšlim jestli si k vobídku dám smažený květák a nebo buchtičky se šodo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:34
- Nahlásit

Janiii

páč vrtá dvě plata vajec

nepřej si vědět, co sem četla

cernej caj

ze me z toho rozbolela hlava

pardon

Maya
ale zase je jich hodně málo, takže dost příbuzný
hmm, pravda.

vobídku dám smažený květák a nebo buchtičky se šodo
tak udělej filutu. Dej si jako hlavní jídlo květák a jako zákusek bochte se šodóo .

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:39
- Nahlásit

PetraK
Dej si jako hlavní jídlo květák a jako zákusek bochte se šodóo
to nendeee, čehož teda lituju vždycky, když jsou jako jedno hlavní jídlo buchty s tvarohem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:43
- Nahlásit

Maya
ja bych si dala asi buchticky. i kdyz ja mam dneska uz vybrano, sekacku s rajskou a testovinama (uz chci na obideeeek dneska, mam hlad

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:51
- Nahlásit

cernej caj

mam dneska uz vybrano, sekacku s rajskou a testovinama

jehehééé jehehéé a tak to se už nemusim ptát, jak jsem chtěla, jestli už je ti dobře. Evidentně je!

Maya

to nendeee,

blbý. Si nemůžete koupit dva obědy? U nás to jde- ten druhý je za dražší cenu, logicky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:55
- Nahlásit

PetraK
Evidentně je! jo to uz bylo rano, pac me nehorazne, ale nehorazne nastval muz a tak sem musela snist celou geishu co sem si schovavala na vylet

ja si u nas muzu koupit kolik obedu chcu a drahy sou vsechny a nektery sou i k jidlu mame takovou jako zavodni jidelnu, varnice s jidlem, u toho zenska s naberackou kmita mezi varnicema, salato bar a po ceste k pokladne vitrinu s hrisne dobryma zakuskama taky pizzu a testovinovej koutek a gril... akorat jidlo bez polivky 80+ a polivka 20, takze obcas fakt des

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:59
- Nahlásit

cernej caj
rajskou nejím, tak tím mi naštěstí chutě neuděláš
PetraK
dva obědy prej ne, je máme na kartu a na tu ti dají jeden, ale možná kdyby tam někdo napochodoval s prachama, že by mu ho za nějaký těžký prachy prodali

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 10:03
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, to máte fakt dost drahý, vitrinku se zákuskama máme taky, ale tady ty zákusky moc vábně nevypadaj, tak jsem je nikdy neměla
my máme 1 výběrový jídlo za cca 50, 4 normální za asi 35, polívka, salát za 6 asi, to ani nevím neb to nejím, jedno studedný jídlo asi za dvacku a čaj, housky a chleba zdarma

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 10:04
- Nahlásit

cernej caj
teda ale takhle nám špicí forum umře, když budeme furt tady koukej tam alespoń občas něco napsat

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 10:05
- Nahlásit

cernej caj

ale nehorazne nastval muz a tak sem musela snist celou geishu co sem si schovavala na vylet

my sme klustý jen a jen kůli nim!!!!!!!!!!!!!!!

tak hlavně, že je ti dobře.
kam razíš na výlet? (nezapomeň si koupit novou gejšu, ať mám cílovou odměnu )

kladne vitrinu s hrisne dobryma zakuskama taky pizzu a testovinovej koutek a gril.

jak to tak poctivě vyjmenovává, jak kdyby to chtěla sežrat ty nedožero!!! seš jak Ešus, ešče že Ti nekapou slinty jako jemu

Maya
prachama, že by mu ho za nějaký těžký prachy prodali

to prubni, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 10:17
- Nahlásit

PetraK
tsss, co pak s dvěma objedama? to si radši za ty prachy koupím gejšu jako cernej caj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 10:21
- Nahlásit

Maya
u nas stoji i jeden kus peciva (pul krajice chleba) 4kc... tady je to tvrda rejzarna, pac jiny moznosti tu skoro nejsou, co si koupis, to mas. dotovany to nijak neni, tak zas mame nastesti stravenky.

koukej tam alespoń občas něco napsat
neboj, dam tam pak fotky z nedelniho vyletu

PetraK
my sme klustý jen a jen kůli nim!!!!!!!!!!!!!! .

jak to tak poctivě vyjmenovává, jak kdyby to chtěla sežrat no zakusek si obcas dam, ale jinak ty jidla... jako losos na grilu s kuskusem je vzdycky slint slint, ale dat 140kc za obed se mi nechce. A ono je to vetsinou hafo mastny vsecko, jakoze extremne, ze se mi nekdy dela soufl uz kdyz to jidlo ochutnam

vylet tu
http://www.mapy.cz/s/6vui
od nas dost daleko, ale jedou dobry duse autama

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 11:28
- Nahlásit

Maya

za ty prachy koupím gejšu

ty prasáku!
za vosumdesát korun gejšu? to nebude nic moc kvalita

cernej caj

ale dat 140kc za obed se mi nechce

tak to je hustý! Počkej, až budeš mít tu kůchňu, tak si kolikrát navaříš sama.
vylet tu

jé Podyjí! tam je prej moc hezky, my tam chtěli jet na letní dofču - odradili nás komářiska

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 11:38
- Nahlásit

PetraK
kdyz me u tech obedu vyhovuje, ze pokecam s klukama z prace a nemusim jist v izolaci v hnusny smradlavy kuchyni hnusny jidlo ohraty v mikrovlnce... takze se snazim vybirat tak nejak rozumne, aby mi to financne vychazelo +/- na ty stravenky

jj, tam komari asi hruza, ale zase na jare prodlouzeny vikend by mohl byt fajn... a my byli u vranova nad dyji na tydenni akci se skolou v cervnu a zas tak zly to taky nebylo

tak sem po obede, citim se jak sutr

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 11:54
- Nahlásit

PetraK
ty prasáku!
ty píp píp píp, tahle fora mě úplně zkazí, kdo má furt přemejšlet nad nějakejma dvojsmyslama

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 11:55
- Nahlásit

právě jsem zmydlila kolegu pravítkem přes ruce jak to pěkně plesklo!!! pak mě ale uškrtil. skoro. Pan řídící se asi musí podivovat co se to za dveřima děje

cernej caj

ze pokecam s klukama z prace
já autista asociál jdu dolů jednou za uherák, když mě znásilněj .Teda jako že násilím jsem donucena , ne že jako za to,že mě někdo znásilní du na voběd

le zase na jare prodlouzeny vikend by mohl byt fajn..
to určo, to je myslím dost dobrej termit na návštěvu tam.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 11:56
- Nahlásit

cernej caj
jak sutr

Maya
ty píp píp píp, tahle fora mě úplně zkazí, kdo má furt přemejšlet nad nějakejma dvojsmyslama

no co gejša práávě je velmi jednoznačná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 11:58
- Nahlásit

Maya
tahle fora mě úplně zkazí, kdo má furt přemejšlet nad nějakejma dvojsmyslama

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 12:15
- Nahlásit

Gdo dělá tu Gejšu za vosumdesát????
Bych jí ďála manažeeeeeerku !!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 12:21
- Nahlásit

Fajka

Gdo dělá tu Gejšu za vosumdesát????

di za Májou ta ví víc než já!

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 12:26
- Nahlásit

PetraK

di za Májou ta ví víc než já!
ta chodí (přilítá) sama ne?

https://www.youtube.com/watch?v=aFyazIQsg7c

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 12:29
- Nahlásit

Fajka

ta chodí (přilítá) sama ne?

sem četla že :
ta chodí (připítá) sama ne?

pak sem se koukla líp.
ale co já vim, možná i přilítá připitá...... pak asi nevim esli sama, dyž je vylitá jak váza, esli může lítat sama, nebo jí podpíraj.............? co?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 12:30
- Nahlásit

PetraK
možná i přilítá připitá......

upřesněmě si to...
Mája přílítá připitá jako gejša každé ráno ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 12:32
- Nahlásit

Fajka

Mája přílítá připitá jako gejša každé ráno ????

JO!
no pak v tom případku je jasný, že je ta cena tak nízká, páč jako gejša sežraná na mol, co přilítne...... to pak čék nemůže čekat závratnou cenu.

Hele- myslíš, že nás zabije?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 12:34
- Nahlásit

PetraK
no pak v tom případku je jasný, že je ta cena tak nízká, páč jako gejša sežraná na mol, co přilítne...... to pak čék nemůže čekat závratnou cenu.

no ale všude tvrděj že čehůni jdou hlavně po slevách a po ceně...
mám pocit že bude na roztrhání !!

myslíš, že nás zabije
buď a nebo se vrátí ke špicům.... a rááááááda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 12:41
- Nahlásit

ja premejslela o Maje (kachno psu), nez mi zas doslo, ze to je uplne jina Maja

tak holky a pristi tyden nova smlouva na moji novou pozici... ja to, ze ta stara neexistuje obrecim, pac tu praci jsem vazne milovala a mozna k tomu dostanu zase zkusebku, coz s uverem na bydleni je sen kazeho zamestnance tak snad se zkusebka nedava v ramci dirmy, uvidime

<< 1 ... 2169 . 2170 . 2171 . 2172 . 2173 . 2174 . 2175 . 2176 . 2177 . 2178 . 2179 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání