Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2160 . 2161 . 2162 . 2163 . 2164 . 2165 . 2166 . 2167 . 2168 . 2169 . 2170 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 08:45
- Nahlásit

cernej caj

neni, ledova su a pripadne mi, ze mam takovou nenapadnou tresavku

opravdu nemůžeš jít domů?? Vím že je blbý přesouvat školení - pokud by to šlo, ale lepší, než když je tam všechny pobliješ . béš mít vostudu. ne ale určitě tu postel potřebuejš, tělo je unavený - moc, nevyspalý, potřebuje klid a odpčinek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 08:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
no myslim si, ze zvracet dneska uz nebudu, spis uz je to prave takova nejaka celkove slabost.

ja prave zjistovala uz vcera, jestli by to neslo presunout, pac dneska mam jeste hodne dulezitou poradu, ale neslo, je to posledni mozsnot skoleni a ten clovek pak uz to delat nebude no a veledulezita porada se teda prizpusobila casu meho skoleni a muzu byt dneska v praci za odmenu o hodinu dyl

co tvoje zada?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 08:54
- Nahlásit

cernej caj

muzu byt dneska v praci za odmenu o hodinu dyl
a do řiti
je mi tě hodně líto teda. Doma pak zalez obratem do peří a nevylejzej. Můžeš si vzít zítra třeba aspoň pozdější příchod? Že by sis odpočinula dýl, mi pomáhá, když mi je blbě, že se nemusím katapultovat hned v šest a tradá do povinností a procesu, ale že mám pomalejší nástup. Pak to tělo zvládá líp.

co tvoje zada?

hele relativně gůt!! už si bez velkýho omezení ve stoje voblíknu bombarďáky a fusky to je výhra a ráno jsem si umyla makovici v pohodě přes vanu.

A SEM TU DNESKA SAMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! RŮŽOFKA JE FŮŮŮČ, zvostala doma se svým malým synem, malinkatým synem ze sedmé třídy, který má rýmičku , klouček jeden její. taky bomba bontonu. Tjo to nevim, co by jako dělala naše máma, která s náma byla sama? že by nám utírala zadel ještě v patnácti?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 08:56
- Nahlásit

VEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

a případně i

černý kafe???

mám ten kontakt na homeopatku do Brna.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 09:01
- Nahlásit

PetraK Můžeš si vzít zítra třeba aspoň pozdější příchod? Že by sis odpočinula dýl,
jojo, muzu, pripadne muzu jit domu o neco driv zitra aspon

už si bez velkýho omezení ve stoje voblíknu bombarďáky a fusky

hele treba za odmenu bude ten syn s ruzofkou bydlet jeste ve 40

tak super, muzes nam ho dat nezarucuju teda, ze tam pudu, ale jednim mozkovym zavitem nad tim zvazuju a zbylejma to primo nezavrhuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 09:13
- Nahlásit

cernej caj
jojo, muzu, pripadne muzu jit domu o neco driv zitra aspon
z vlastní zkušenosti doporučuju ten pozdější nástup. Aspoň moje tělo to fakt ocení, když můžu vstát později, nevystřelit hned, rozjet se postupně. Pak vydržím.

bude ten syn s ruzofkou bydlet jeste ve 40
tak to stopro, páč to co jim předvádí..... hraje s nima dobrou hru, kdy zabírá bolení hlavy, není mu dobře, je mu na zvracení.... a už je doma. Myslím, že tam je víc, než ve škole. Je to zdatnej manipulátor.

tak super, muzes nam ho da
hodím to sem později, ať to v tom bordelu VERO najde?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 09:16
- Nahlásit

PetraK
ať to v tom bordelu VERO najde?
ok

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 09:24
- Nahlásit

PetraK
Myslím, že tam je víc, než ve škole. Je to zdatnej manipulátor.
chůdě, s dnešním důrazem na vzdělání. co na ní poslat sociálku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 09:29
- Nahlásit

kachna_
no ono zase pokud spratek chybi moc casto a ma vic nez cca 20% zameskanejch, tak automaticky neklasifikovanej na pololeti z predmetu, kde ma takovou absenci a prezkouseni za celeho pul roku pak nasleduje (vim, o cem mluvim) takze ono se mu to stejne spratkovi vymsti ze se takhle lstvi vyhyba skole

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 09:34
- Nahlásit

cernej caj
Jeslti máš endiaron tak si jeden vem, do pár hodin by ti mělo být mnohem líp.
Taky mi je nějak divně, doufám, že to je jenom nevyspalost neb jsem nějak nemohla spát a za noc se xkrát vzbudila.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 09:40
- Nahlásit

cernej caj
takze ono se mu to stejne spratkovi vymsti ze se takhle lstvi vyhyba skole
ale ne, mně spíš přišlo strašný, jak strašně moc rodiče ovlivní to, co si neseš do života, že z něj vlastně udělá máma jen tak pro svojí růžovou potěchu takovýhohle spratka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 09:41
- Nahlásit

kachna_

chůdě, s dnešním důrazem na vzdělání. co na ní poslat sociálku?

spíš léčitele magorů. ono to je tak, že tu jde do školy později, protože mu ráno bylo špatně, tu jde ze školy dřív, protože ho bolí hlavička.......... ble.

cernej caj

takze ono se mu to stejne spratkovi vymsti ze se takhle lstvi vyhyba skole

hele to von to zase má vychytaný, von tam nechodí zásadně, když o něco jde. občas předvede hystericko scénku..... a maminka nevidí ničehož, protože je to přeci její ducánek -blebleble.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 09:43
- Nahlásit

kachna_
na druhou stranu otazka, o co horsi to ma takovehle dite poznamenane teda tou rodinou a o co horsi by to melo, kdyby ho matce odebrali a on sel do zivota s tim, ze ho nikdo nema rad, neciti ani zadnou lasku nebo starost a kdyz ho v 18 pusti z decaku, tak nakonec na tom lip urcite nebude, pac mu bude chybet ta socialni vazba s rodinou... i kdyz teda nevim, socialka muze jen zadat napravu nejakyho stavu a treba nemusi hned odebirat, kdyz je to teda spatny...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 09:43
- Nahlásit

kachna_

ale ne, mně spíš přišlo strašný, jak strašně moc rodiče ovlivní to, co si neseš do života, že z něj vlastně udělá máma jen tak pro svojí růžovou potěchu takovýhohle spratka.

to jo, to je víc než hrozný na tom klukovi je už teď vidět, jak nedává žádný povinnosti. A jí nedocvakne, že ještě včera o prázdninách lítal jako magor, přišel domů pozdě a ráno, chudera malej, malinkatej, jak se má jít do školy, je mu chudáčkovy malýmu na blinkání a bolí ho hlavička, To má chlapec opravdu dobrou průpravu do života. Jako jednou, dvakrát se stát může, ale pokaždý??? ale von je tak šikovnej ten klouček její, von bude herec,zapsal se do dííívadelního kroužku, von je tak komickej, vždycky se mu všichni doma smějeme hahahaha - kurnik asi se pobliju jako černý kafe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:21
- Nahlásit

PetraK
asi se pobliju jako černý kafe
ma to jednu vyhodu, nemam moc ani chut k jidlu, k obedu do sebe zkusim vpravit holou rejzu, protoze uz mi kruci v bachoru

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:29
- Nahlásit

Kdo mi zaplatí? Nehlaste se všichni http://www.eximtours.cz/zajezdy/gronsko/gronsko-be z-kompromisu/

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:29
- Nahlásit

Fajka
hele smradovi už netřeba dávat další facku, je poučen důkladně, bych řekla
já si je řikám, co rodiče, kteří to točí? napřed nezasáhnou, dyž smrad kočce ubalí, a následně až smrad padá pod postel, tak to v klidu točí- zajímaví flegmouši

cernej caj
právě že dávkování nikde nevidím, ale prohlížím teď jen v letu, jak nemám čas, možná jsem se přehlídla...

PetraK
jé díkuju moooooc, tak hodíš kontakt sem? nebo chceš radši na mail? asi se zas posunuju o kousek dál, že bych to prubla.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:30
- Nahlásit

cernej caj
No s tou výhodou nevím, vloni v lednu jsem měla nějaký žaludekbol 3 tejdny jsem jedla jen jednu housku denně a pár piškotů a co myslíš? ani kilo dole!!

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:35
- Nahlásit

PetraK
To má chlapec opravdu dobrou průpravu do života.

A jakej je teďka? je to fikanej smrad, co zneužívá matinky a pěstuje si lenost, nebo nedává, poslat matinku s její péčí, z které je mu samotnýmu dávno zle, do pr*?
Jako moje máti dělala všecko pro to, abych nikdy nebyla samostatná, a vyloženě mi nechtěla dovolit nic udělat, s tím že jsem nemožná, že to musí všecko ona - byl to pro mě už jako dítě hnus a zároveň pozděj boj, páč když jsem se jí postavila, začla mi péči nutit se vší agresí, jak byla přesvědčená, že to je pro dobro její holčičky. Prostě si myslela, že takto je nejlepší matka a je to tak správně
No a chci říct, že si s tím čék může poradit. Když chce. Horší verze asi je verze mamánek, kterýmu to začne vyhovovat. To pak je průšvih.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:36
- Nahlásit

cernej caj

ma to jednu vyhodu, nemam moc ani chut k jidlu, k obedu do sebe zkusim vpravit holou rejzu, protoze uz mi kruci v bachoru

jo, člověk pěkně zhubne , je dobře, že už se žaludek ozývá. Dej si to počástech.

Maya

Kdo mi zaplatí?

zkus vedle Gerdu, co vim, tak už před sto lety somrovala půl megáč, třebas se jí už něco povedlo

Vero

co rodiče, kteří to točí?

přesně! ty jí měli koupit první.

tak hodíš kontakt sem?

eeh, chtěla jsem sem, ale koukám, že mi poslal jejího emila, tak radši asi do vašich mejlů. Hodíte mi na sebe kontakt?

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:36
- Nahlásit

Maya
Kdo mi zaplatí? Nehlaste se všichni
Kdyby se ti nahlásli nadbytek lidí, tak víme, kam je přeposlat

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:37 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:38
- Nahlásit

Maya

ani kilo dole!!

fákt?

Vero

A jakej je teďka? je to fikanej smrad, co zneužívá matinky a pěstuje si lenost, nebo nedává, poslat matinku s její péčí, z které je mu samotnýmu dávno zle, do pr*?

hele, těžko říct, já ho zas tak neznám.
.
Horší verze asi je verze mamánek, kterýmu to začne vyhovovat. To pak je průšvih.

tak si myslím, že to asi bude, že je fakt vychcánek. ale třeba se pletu, co já vím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

mám, můžeš MAZAT.

úúúž ti šel emil.

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:45
- Nahlásit

růmštajn až na věky....
právě se vracím z hradu..ehm teda vod ortopéda.... zánět šlach se rozlezl i na zánět šlachových pouzder.... napsal mi nějaké spešl prášky pro nejtěžší případy berou se 40 dní a teprá po dobrání za dalších deset dní kontrola ...a naprostej klid....takže další měsíc a půl marodky... mě jebne....

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:49
- Nahlásit

vlk
aj, jaj, ... snad se dá vzít pozitivně, že si odpočneš...? ale ach jo. snad se toho zbavíš zdárně.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:51
- Nahlásit

vlk
Nezávidím, prachy fuč a tak, máš alespoň vycházky?

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:52
- Nahlásit

Vero
. snad se dá vzít pozitivně, že si odpočneš..
odpočívám huš vo konce října nějak toho začínám mít dost.....navíc jsem poměrně dost ztratná na penězích....

ale ach jo. snad se toho zbavíš zdárně.
to doufám, neb jinak jsem v pr..... ruce mě živí.....

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:53
- Nahlásit

Maya
máš alespoň vycházky?
mám, ale bydlím v takový řiti světa, že ani té kontrole se sem nějak nechce.... zatím tu ještě nikdo nebyl....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:55
- Nahlásit

vlk

.takže další měsíc a půl marodky... mě jebne....

no tak to je síla, chudero . ty prachy to je fakt průser

<< 1 ... 2160 . 2161 . 2162 . 2163 . 2164 . 2165 . 2166 . 2167 . 2168 . 2169 . 2170 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání