Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2160 . 2161 . 2162 . 2163 . 2164 . 2165 . 2166 . 2167 . 2168 . 2169 . 2170 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 13:44
- Nahlásit

Fajka

no né že nemusí ale ani nemůůůůžu

sim tě máš málo potrénovaný svěrače, či co?

Maya

Takže ešůska má výmluvu

nemá, Ešůska fordila trambají, autobusem a zase trambají. Šichta. A pak čekala a čekala a sledovala, jak vezou pána co upad na ledu a vyhodil si rameno, pani starou, co upadla a přivezli jí na vozítku, starýho pána, co přivezli na ležítku........... slušnej nářach. A pak za strejdou rentgénem a k panu sonografistovi........... SEM CELÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! juCHÉ!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 13:49
- Nahlásit

Fajka

nebo ve středu?

bé je správně vy meluzíny. Šla jsem tam i přes to, že se mi ulevilo , dyš něco řeknu, že udělám a rozhodnu se, tak to prostě udělám i kdyby nevím co. Což je pravda někdy kontraproduktivní, páč když už člověk dělá něco fyzicky náročnýho a nemůže ale rozhodne se že musí, moch by taky zdechnout

nebo možná Ešusku trefil šlak z toho že sněží

copa mě, já sem radostná, ale vostatní z toho v mým okolí švihlo, že je březen a sněží , což mi nepřijde tak překvapivý

cernej caj
myslim, ze esuska by mela radsi mlcet o tom, co s ni nachodila pac jestli je fakt modrofialova, tak by ji ti doktori zabili

Vero

esi dochtorům řekla, co vše s tou haxnou dělala, tak teď sedí v čekárně u psychiatra

docela jste to trefili. Kupříkladu pan sonografista mi řekl, že jsem magor

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 13:57
- Nahlásit

PetraK
onografista mi řekl, že jsem magor

hele hurááááááááá, že seš celá a nohu ti do ničeho nestrčili! paráda akorát se bojim, že teď příště už teprv nikam nepudeš

páč ste mě poděsily, důry

hele jako teď můžeš mít klid na duši a neriskuješ, že ti bude příštích 20 let vypadávat kotník, jakmile hodíš čoklovi kládu. je lepší, žes šla.

a tady nesněží teda!

tuhle s Fajfkou řikali, jak je fajn, jak se to všechno vodstěhovalo na fakbůk a je pokoj. Čék takový věci řikat nemá.

aháááá, no jo, tak za to můžete vy, to je jasný.

cernej caj
tak to ses hodne husta s tim prijmenim, to budes mit asi v korenech narozdil od nas, zaprdlych "cechoslovaku" i nejake cizorode predky

náhodou ne-e. táta si nechal kdysi dělat rodokmen a až do 30leté války zpátky samí češi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 13:59
- Nahlásit

Maya
že to je tak za tejden po obběru??

za tři dny?? myslim.

Fajka
tak jí máte na svědomí!!

hale to mě maj stejně, páč to bylo skoro na umření, tolik dochtorů, tolik lidí, tolik čekání............ fuj. Že sem tam lezla. Panáček na recepci mi naznačí že sem cvok, sonografista mi řekne, otevřeně že sem magor - to už vim vodsud, tak proč sem tam lezla?

líp du stříhat jedli na věnec

si dlouho žáden nedělala viď?? a vánoce tak daleko......... tak uděláme Ešusce

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 14:03
- Nahlásit

Vero

akorát se bojim, že teď příště už teprv nikam nepudeš

a bojíš se dobře! Minule jsem taky nešla a prošlo to, tetkon sem se nechala vyjančit a trochu mě polekalo to, že se mi po 14 dnech udělal ten druhej výron, ale milej sonografista řekl, že se mi klidně ešče něco vyrojit může. že to bylo slušný masakéro

je lepší, žes šla.

jo, i kvůli tomu trombónu, páč sem měla takovej divnej tlak v tý noze, tak vim, že trombón tam nemám

aháááá, no jo, tak za to můžete vy
jistě, to máš jako s tím, když řekneš, že tvůj pes je hodnej. natuty do 24 hodin ho hodláš zabít spratka nevyychovanýho

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 14:06
- Nahlásit

Maya

bavte se

Tož současný příjmení neni žáden trhák, ale ........ moje rodný příjmení, to je bomba. Jsem to jen já a ešče jeden člověk. Neboli moje sestra

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 14:15
- Nahlásit

PetraK
tak hlavne, ze je to ok

Vero
akorát se bojim, že teď příště už teprv nikam nepudeš
a bojíš se dobře!
neboj, my te zas vydesime

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 14:21
- Nahlásit

cernej caj
neboj, my te zas vydesim

tooo už vám ale neuvěřim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 14:24
- Nahlásit

PetraK
me taky bylo dobre 14 let se zdravym kolenem s malo chrupavky... a fakt si nejsu jista, ze sem o tu diagnozu stala, kdybych tam byla nelezla, mohla sem mit "zdravy" koleno az do konce zivota

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 14:37
- Nahlásit

cernej caj

kdybych tam byla nelezla, mohla sem mit "zdravy" koleno az do konce zivota

přeéééééééééééééésně. přéééééééééésně. jak řiká kolega Rejpal z Morafské sekce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 14:41
- Nahlásit

dneska zrham o 30 minut driv. domluvila sem se, kdyz nemam do ceho rejpnout a pak tu budu dyl na poradu, su zvedava, jestli muz dneska stihne ockovani... ale do ty posilky se mi po tech 3 tydnech skoro ani nechce, mezi ty navoneny hubeny zensky co dycky divne cumej

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 15:03
- Nahlásit

cernej caj

ale do ty posilky se mi po tech 3 tydnech skoro ani nechce, mezi ty navoneny hubeny zensky co dycky divne cumej

jooooooooooooooooooooo!! dej si do těla i za mou klidovou maličkost, jo?? prosím. A na navoněný ženský se vyprdni. To jsou bárbíny a čuměj divně, páč jediný co uměj je, se vystajlovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 15:25
- Nahlásit

PetraK
páč jediný co uměj je, se vystajlovat
kecáááš!
ještě taky uměj blbě čumět !!!!

sem tu psala dloohej přispěvek a vono mě tu sbuchlo
nemám sil to psát znova
tož v krátkosti..su rát žes byl u dochtorů a žes okáááá !
až na tu chlavišku samo

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 16:05
- Nahlásit

Fajka
ještě taky uměj blbě čumět !!!!

jo to je vlastně pravda

tož v krátkosti..su rát žes byl u dochtorů a žes okáááá

díkuju, já jsu taky rádo, páč jsem se tam jednu chvilku bálo, když pan sonografista dělal významné hmm, mmmm. Tak jsem mu řekla, ešivá jako by byl tak hodnej a přestal mě děsit a řek co vidí. Prej nevidí nic , vůůbec nic, nikdá prej nic nevidí, krz špinavý brejle, chtěla sem ho bacit papírovou utěrkou vod toho jejich grému

až na tu chlavišku samo
tu sme nezkoumali - naštěstí

a jak Ti je ? Ešče seš boserón? nebo už lepčí?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 16:11
- Nahlásit

PetraK
vůůbec nic, nikdá prej nic nevidí, krz špinavý brejle
šprýýmař

tu sme nezkoumali - naštěstí
zby-teč-ný!!

Ti je ? Ešče seš boserón? nebo už lepčí
zatím ešče né ale to bé dobrý, asik mám teplůtku ale co nás nezabije to nás posílí žáááno...záftra bé líp si myslim...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 16:18
- Nahlásit

Fajka

šprýýmař

Děsnej. vč. okřídlené věty o sportem ku zdraví.... atd.

zby-teč-ný!!

že jo? už takhle mě ty ženský tady, co mě vynervily přišly na celejch třicet káčé!!!

ešče né ale to bé dobrý, asik mám teplůtku ale co nás nezabije to nás posílí žáááno.

no hlavně ešivá nebluješ, to je podle mě snad horší, než bejt boserón.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 16:38
- Nahlásit

PetraK
ženský tady, co mě vynervily přišly na celejch třicet káčé!!!
by se na to měly složit

hlavně ešivá nebluješ, to je podle mě snad horší, než bejt boserón
ne to ne..ale jen díky tomu že už sem včera tušíla nějakou zradu a celej den držela hladofku takže todle sem vošafovala asi včas..ale bylo jasný že kdybych se najedla je to tam...teda není..teda bylo by a pak už nééé

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 16:57
- Nahlásit

PetraK
Fajka

ženský tady, co mě vynervily přišly na celejch třicet káčé!!!
by se na to měly složit

no ty volééééééééé
za dobrotu na žebrotu, žejo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 18:30
- Nahlásit

PetraK
i za mou klidovou maličkost, jo
tak sem na tom nudnym chodicim pasu teda vydrzela chodit celejch 30 minut, i za tebe

Fajka
by se na to měly složit
nenavadej laskave

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 19:17
- Nahlásit

Boha vy ste drasalice, pajdavy, trombonacky!
Hezky venku prituhlo, jaro nikde, este sem pipinam dokoupila 5 kg slunecnice - cpou se jak divy.
PetraK
no hlavně ešivá nebluješ, to je podle mě snad horší, než bejt boserón.
Ideal si dat bedlicku, to ti je pak vsecko jedno....

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 19:19
- Nahlásit

sděluju pro informaci ostatním, aby se podobnému počínání vyhnuly: luxování, prachování a vytírání není vhodná činnost, pokud máte záda tam kde já, neboli fpr. Neni, i když se zdá že ano

Fajka
by se na to měly složit

viď? dříf než složim já je

díky tomu že už sem včera tušíla nějakou zradu a celej den držela hladofku

si moudrá žena!! jak se Ti to stalo?

...teda není..teda bylo by a pak už nééé

tak jak?

Vero
za dobrotu na žebrotu, žejo

jistě, jak je to s těma dobrejma skutkama a potrestáním?

cernej caj

chodit celejch 30 minut, i za tebe
takže ty sama si jako chodila jen patnáct minut, jo? To ses nepředřela teda

nenavadej
vona nenavádí, jen jí to tak napadlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 19:20
- Nahlásit

Fifi
Ideal si dat bedlicku, to ti je pak vsecko jedno....

v tomdle stavu by myslim stačilo i knedlo vepřo zélo navrch, kde tetkon vzít bedlu, že jo?

NEMÁM ÚKOL Z GERMÁNŠTINY!! je to na dvě stránky. zítra píšem písemku, propadám panice. Vypila sem zbytek vína

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 19:24
- Nahlásit

PetraK
je to na dvě stránky. zítra píšem písemku,
Fujky! Vas takhle pancel tejra? Mne se nedavno zdalo o maturite, vzbudila sem se cela vopocena, bo jsem mela maturitovat z MATIKY!!! Taky sem propadala panice.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 19:25
- Nahlásit

PetraK
Písemku?? Teď když není pololetí?? Nějaký divný
Úkoly už jsme našeho lektora odnaučili, ten on se to odnaučil sám, když je nikdo nenosil akorát občas ho to popadne, naposledy nám dal napsat text písně, teda jako ne vymyslet, že jo, ale přepsat ze zpěvu, myslím, že jsem při tom spotřebovala veškerou svou vůli na to, abych jí neopsala z netu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 20:04
- Nahlásit

PetraK
takže ty sama si jako chodila jen patnáct minut, jo? To ses nepředřela teda
ale zas si prohlidni ruce poradne, nezdaj se ti ted nejaky malinko svalnatejsi? (teda kdyz tam prisla ta pani, postavou jak ja a ja se lopotila s 5kg cinkou a vona vzala jednim prstem 8kg tam sem se malem slozila, svalstvo nikde zadny viditelny a valila jak srobek ale ono je to zas tim, ze vim, ze 1x tydne to moc vliv nema, ale zas to beru jako relax a kdyz uz nic, tak mi svaltstvo neochabuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 20:30
- Nahlásit

Fifi
Vas takhle pancel tejra?

enem malinko. Po každý lekci - máme takový velkolekce -píšem krátkotestik a každou hodinu dostanem úkoly. A je hrdobec, že je všichni vždycky máme. Tak je děláme - tomu se řiká vzájemná pozitivní motivace
vzbudila sem se cela vopocena, bo jsem mela maturitovat z MATIKY!!!

TO JE MŮŮJ SEN!! ale klidně si ho nechej.

Maya
Písemku??
no jo, po každý lekci - my máme takový obsáhlejší, několikero gramatickejch věcí a spousta slovíček.
Úkoly už jsme našeho lektora odnaučili,
my ne, nás to ba. Jsme dětinové

teda jako ne vymyslet, že jo, ale přepsat ze zpěvu, m

mu navrhnu. Pokud to budou štajni, mám úkol hned.

cernej caj

ale zas si prohlidni ruce poradne, nezdaj se ti ted nejaky malinko svalnatejsi?

hmmmmm, no možná.... uvidíme zejtra, až to vopadne to svalový napětí

sem se malem slozila,

chápu. Ale nesrovnávej se . ona může dělat manuálně, nebo cvičí dýl.

jako relax a kdyz uz nic, tak mi svaltstvo neochabuje

tak!! přesně tak

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 20:52
- Nahlásit

PetraK
tomu se řiká vzájemná pozitivní motivace
Njn, holt indivindi bejva jinsi, ja se dycky ptam, esli to budou stihat a esli chtej... A tuhle sem dorazila o neco driv a jeden ing se tvaril jak malej zacek o prestavce prichycenej pri cinu, protoze smolil ukol tesne pred..
TO JE MŮŮJ SEN!! ale klidně si ho nechej.
Nene, nech si ho TY! Ja si vystacim klidne i s fyzikou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 20:54
- Nahlásit

PetraK
TO JE MŮŮJ SEN!!
ted by me zajimalo, zda ti fifi krade tvoje nocni mury, nebo po tom fakt vnitrne touzis maturovat z matiky

tak me to jako nevadilo, ze slecna je rambo baba, ale teda me by ruky upadly a musim nejak vymyslet jak zhubnout stehna, pac jak mam problemy s kolenama hodne ted, tak vubec nechodim a nejak se mi tam usazuje bucek a to se nelibi mejm kalhotum staci, ze loni sem obmenovala garderobu, kazdej rok to delat nechci

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 21:16
- Nahlásit

cernej caj
ted by me zajimalo, zda ti fifi krade tvoje nocni mury,
Spis mame stejny nocni mury.
a musim nejak vymyslet jak zhubnout stehna
Vis, co nejvic plati na Cuka a Geka? (rikam tak tem vnitrnim spickum stehennim) - jednoducha pomucka za par sprdlu, a kdyz k tomu pridas jeste par sikovnych cviku, zabira to fajne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 21:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

a joooooooooooooo JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Fifi se dočkala není tu jen prasečí řeč.

starý dobrý hošikusové bomba bontonůůůůůůůůůůů

http://www.youtube.com/watch?v=uo__y-GkIIw

ŠUD BÝ HÁÁÁJRRRR!!
to bude mít na koncíku koule

<< 1 ... 2160 . 2161 . 2162 . 2163 . 2164 . 2165 . 2166 . 2167 . 2168 . 2169 . 2170 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání