| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 21:34
- Nahlásit
Fifi
jak malej zacek o prestavce prichycenej pri cinu, protoze smolil ukol tesne pred..
hehe, úplně ho vidim. měl vyšpulenej jazyk? a měl na něm škvrnu vod ingousta?
Nene, nech si ho TY! Ja si vystacim klidne i s fyzikou
beru!! fyziku bych nedala vůbec
cernej caj
nebo po tom fakt vnitrne touzis maturovat z matiky
twe ani náhodou!! ty časy, kdy mi matyka šla a vysvětlovala jsem jí svojí o pět let starší sestře někam zmizli se střední školou
ale teda me by ruky upadly
musíš postupně a na to co máš, jsou cviky, kdy zvedáme dvacetikilofku a jsou cviky, kdy díky rozbitýmu rameni mám velmi dětskou zátěž
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 21:57
- Nahlásit
PetraK
úplně ho vidim. měl vyšpulenej jazyk? a měl na něm škvrnu vod ingousta?
To ne, ale mel starou dobrou cinu! Jakoze propisku cinu, vis, kterou myslim, co byla nedostatkova?
beru!! fyziku bych nedala vůbec
Pro me to je stres jako stres, mura jako mura, prast jak uhod.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 21:57
- Nahlásit
ty časy, kdy mi matyka šla
Vy naděláte, mě matyka nikdy nešla a maturu z ní mám, protože alternativa k matyce byla ještě horší, jo nouze naučí všechno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 22:07
- Nahlásit
Fifi
propisku cinu, vis, kterou myslim,
jááá sichr!
jako mura, prast jak uhod.
hele v matice se dá aspoň trošku čarovat, ve fyzice vim jen vo archimédově holi zlomený ve vodě, dešto v matice znám třebas pytágorovu ženu bětu /za tu mě vyrazli z hodiny /
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 22:08
- Nahlásit
Maya
maturu z ní mám,
seš bourec! bourec morušovej.
Je možný, že bych na střední prolezla se supr vodřenejma ušiskama-ale jistý to není, ale dneska? nespočtu si ani nákup
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 22:17
- Nahlásit
Maya
mě matyka nikdy nešla a maturu z ní mám, protože alternativa k matyce byla ještě horší, jo nouze naučí všechno
Ja byla happy, ze sme ji nemely povinnou! A proc ty mury doted, to fakt netusim, vlastne jo, matikar rikal na rodicakach "ja bych jim ty lepsi znamky rad dal, tak rad, ale oni sou proste blbi!!"
nespočtu si ani nákup
To ses ale uz fakt momentalne zavostala, ne? To i ja si spocitat dovedu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 22:23
- Nahlásit
Fifi
To ses ale uz fakt momentalne zavostala, ne
sem. du jen pro chleba, mám stofku,dvě. krom chleba tam naházim ešče tohle, tudleto a támdleto a pak stojim nad košikem a složitě počitám na prstech počitání mi prostě uteklo někam do kšá
slyšelas inglišský hošíky? sooou very gůůt.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 22:34
- Nahlásit
PetraK
sooou very gůůt.
Ne muj salek caje. Me spis sere, ze sme prosvihli Nohavicu v HK a Pardubkach.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 22:42
- Nahlásit
Fifi
Me spis sere, ze sme prosvihli Nohavicu v HK a Pardubkach,
ááha, tak to tě ani ingliština asi teda nepotěšila. Ale hudba je fakt gůůůt, je to bezva zaranžovaný, gůt melódyje, hudba má vývoj, není to furt umtataumtatafurttostejný!! Slova jsem ještě nestačila nachytat úplně.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 23:02
- Nahlásit
PetraK
ááha, tak to tě ani ingliština asi teda nepotěšila.
Ale ne, mas velky KLIK za ne praseci pisen. Ja to ani neposlouchala, pravdu rict... sem pustila zacatek a prestalo me to bavit pak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 07:16
- Nahlásit
Maya
mě matyka nikdy nešla a maturu z ní mám, protože alternativa k matyce byla ještě horší, jo nouze naučí všechno
skoro moje rec ja z maturitnich otazek mela v merku 3 na prosla a zbylejch 22 na neprosla nastesti sem si vytahla tu z kategorie "prosla", dostala sem za 3 a byla sem spokojena On nas pan ucitel, ditko vojenskyho oficira mel doma evidentne totiz vojensky dril a tak to taky aplikoval na nas
Fifi
ta vec pro cuka a geka vypada dobre, takze rikas, ze to mas ozkouseny a je to dobry? (holt jak se rika, z rotvajlera nikdy nebude ratlik, ale zas netreba vypadat jak bernardyn
tak snad bude hrat nohavica u vas brzo, ne? hraje docela casto, horsi je to s tema, co vytahnou hrat jednou za 5 let
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 09:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
tak jsme test psali:
MÁM JEDNIČKŮŮŮŮŮŮŮ, JEDNIČKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ z testu, 27 bodůch ze třiceti. Jsem Blažej. Chyby naščestí ne vážného charakteru, řikal pan účící. Sem hrdobec. I sem dnes vyprávěla, jak se mi dostalo pochvaly z Nata ohledně mého obutí, jak mě bolej záda a jak se mi ty dva hovádi celou cestu smáli, že chodim jak Čejka co dělá slepici a veze zahradní kolečko baví mě, co všechno už člověk umí říct občas s chybou, ale umí, to je dokonalý ten proces učení.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 09:59
- Nahlásit
Sodoma komora, ledofka všude, silničáři nikde, takže hodinka čekání v busu na kopečku jak vyšitá, po ránu jako nic moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:01
- Nahlásit
PetraK
NO nevím, u mě ten proces učení nějak nefunguje, ale velká gratulace k 1
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:02
- Nahlásit
Fifi
Ale ne, mas velky KLIK za ne praseci pisen
a kde je šunka?? sem byla hladová po germánštině jak sviň , kdyby byla šunka, nemusela sem si jít důlem pro míchaný vejce s képutěm,
em pustila zacatek a prestalo me to bavit pak.
škoda, páč to je fakt pěkná pjéseňka, Nástup mají dlouhej, ale pak se to fakt dobře vyvine. Slůfka ešče nemám. Kucí byli naživo u Lettermana - celej 50 minutek. No a je to živák, takže tam jsou některý zvuky potlačený, i tím zkopčením z tydlevíze, počkej až to bude na cédu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:04
- Nahlásit
Maya
tak gratulace. po me v praci chcou, at si udelam certifikat... no coz o to, ale sakra proc se mame ucit neco, co je pro nas nove a neni to zadna prdel v cizim jazyce (aj), ktery se mi sice vyrazne zlepsil, ale i tak to neni na uceni a chapani. Uz cyril a metodej vedeli, ze kdyz chtej hlasat krestanstvi, ze musijo v jazyce naroda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:05
- Nahlásit
Maya
takže hodinka čekání v busu na kopečku jak vyšitá
to by tetkon ty moje záda asi rozbilo definitivně. U nás člověče dobrý, trambaje jezdily jak maj. Z kama ty seš?
NO nevím, u mě ten proces učení nějak nefunguje,
no když mě to ba, děsně mě to ba a jsem překvapená, jak málo se učim (fakt na to teď kašlu hodně) a co tam v tý makovici uvízne věcí učím se líp než na střední škole-myslím jakože snadněji - což mě překvapuje. ale je to daný tou motivací to stopro.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:14
- Nahlásit
PetraKučím se líp než na střední škole-myslím jakože snadněji - což mě překvapuje. ale je to daný tou motivací to stopro.
to je asi fakt, ja se na stredni ucila dobre, protoze me to hodne bavilo. kdyz se ted mam ucit neco v cizim jazyce, abych mela vetsi sanci, ze me nevyrazi, to proste motivace neni a ja bych se treba i ucila, ale fakt se nechci ucit novy tezky veci v cizim jazyku jen z musu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:24
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !
Z kama ty seš?
já su ze sibiře
kujvááááá my čekali jaro a zatím přišel mráááááz
PetraK
gratulíren k jednotce, nicméně ani jednička tě neomlouvá z toho aby si zatopila!
ALSO SOFORT FEUER MACHEN!!!!!!
Sonst friere ich um !!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:37
- Nahlásit
PetraK
Z kama ty seš?
Taky skoro ze sibiře jako Fajka vod Benešova
když mě to ba, děsně mě to ba
mě to taky ba, teda anglina, akorát prostě bez tréninku mluvení a poslouchání je to fakt prekérka a trénovat nemám kde a navíc chodím s mlaďochama na kterých je fakt znát, že to mluvení a poslouchání rodilejch mluvčí mají od děstství, takže já z toho, že to tak nedávám, mám akorát depku, měla bych si najít kurz, kde se bude jenom číst, to mi problémy nedělá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:39
- Nahlásit
cernej caj
Uz cyril a metodej vedeli, ze kdyz chtej hlasat krestanstvi, ze musijo v jazyce naroda
tys jemen
ale fakt se nechci ucit novy tezky veci v cizim jazyku jen z musu
no takhle jsem to právě s germánštinou na tý střední měla, nesnášela jsem jí, nebavila mě a nebyla motivace - kam asi tak člověk mohl vyjet. s anglinou to bylo mnohem lepší.
Fajka
já su ze sibiře
Vááňooo??
kujvááááá my čekali jaro a zatím přišel mráááááz
to máš z toho že immer wartest du auf etwas. Já nečekám na nic a pak sem ýýýýbrrašt!! třá tetkon. jak máme pěkně sněhu kolem. Záda sou sice nasratý kapek, páč to klóže a je jim zima i když jim voblikám motorkářskej pás a přes to ešče černou teplou šálu, aby byly f teple, ale já su celkem spokojené
ALSO SOFORT FEUER MACHEN!!!!!!
gůt??
besser?
am besten?
abych takříkajíc zůstala u tématu své písemky?
Sonst friere ich um !!!!
dann wirst du die Schneewittchen!! und das ist gůůt.Weil!! Rammstein haben eine Schneewittchen - schau mal!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:42
- Nahlásit
Maya
vod Benešova
jo? si sousedka mý ségry.
bez tréninku mluvení a poslouchání je to fakt prekérka
to jo, no my si s Brtnikem píšem sms v germánštině třebas, nebo občas právě ze srandy hovoříme. Není marný si občas sama pro sebe komentovat co vidíš, děláš, co jsi dělala, spřádat si příběhy....... aby to v tom mozku běželo.
mám akorát depku,
a na to se z vysoka!!!!!!!! Neučíš se pro ty co tam choděj, ale proto , aby ses domluvila. A věř tomu, že každej cizinec je rád, že se s ním domluvíš, i když třebas s chybama. To je fuck. navíc i v rodný řeči děláš chyby. Takže na depku zabudni.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:50
- Nahlásit
PetraK
no me taky bavi si neco tak delat jen pro radost, to sem chtela tu rustinu treba, i kdyz neni ted moc vhodny prostor, ale je to hroznej rozdil, dobrovolne a z donuceni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:59
- Nahlásit
cernej caj
ale je to hroznej rozdil, dobrovolne a z donuceni
tak to bezpochyby právě. Já se fakt na každou germánskou hodinu tu v prasí těšim. Doma to teď trochu žulíme, páč jsme byli nemocný, nebo rozbitý a už nás to štve, tak zas musíme najet tvrdej režim.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 11:04
- Nahlásit
PetraK
vod Benešova
jo? si sousedka mý ségry.
nejni tech Benešovů vícero?
z toho že immer wartest du auf etwas. Já nečekám na nic a pak sem ýýýýbrrašt
ich warte ich ich wünsche, ich verlange, ICH WILLLLLLLL!!!!!!!
Es reicht schon Schnee und Winter einfach!!! Grrrrr
am besten?
WENIG!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 11:07 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
. A věř tomu, že každej cizinec je rád, že se s ním domluvíš,
si mě připoměla jak jsme u Plzně na dálnici v noci vrazili do toho čuníka a s náma ještě pár aut tak z jednoho vylezla banda takovej mlaďochů a začali něco lámanou angličtinou, načeš sem jim odpověděla německy že můžou v rodný řeči mluvit a kucí jak byli v šoku a rádi že rozumím a mluvím řečí jejich kmene mě skorem padli kolem krku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 11:14
- Nahlásit
Fajka
vim jak rikala kamoska, ze nekde v ameru sli kluci a rikali o obezni pani "ty vole, to je ale tlusta zenska" a zenska se na ne votocila a rika "kdo je u tebe tlustej?" tak ono je to obcas dvousecny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 11:16
- Nahlásit
PetraK
si občas sama pro sebe komentovat co vidíš, děláš
to jako si samomluvit? no nevím...
Takže na depku zabudni
ty řiká ten pravej co nosí z písemek samý 11111111
cernej caj
me taky bavi si neco tak delat jen pro radost
to já chtěla před lety španělštinu, jsem i zakoupila samouky a dostala se asi k 20. lekci než jsem se na to vybodla, doma se prostě člověk nedonutí a někam chodit, na to už nemám čas, tak třeba jednou v důchodu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 11:22
- Nahlásit
rumštajn až na věky.... konečně zase onlajn.....ten vesnickej intronét mě jednou zabije tím, jak furt nejde.....
se musím pochlubit, přišla mi odpověď na mou stížnost od těch městskejch policajtů.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 11:24
- Nahlásit
Fajka
nejni tech Benešovů vícero?
je. Ale vedl mne logický úsudek, když hovořila tuhle o emhádé a taky majslim o Prahé- tak musí být odtama, jinej blízkej u Prahé nejni.
ICH WILLLLLLLL!!!!!!!
Jáááá umíš to pěkně, celej Tilda
http://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34
WENIG!!!
gut. wie wünschst du. Paul tvrdil, že jim tehdá bylo zatraceně vjědro- vohníčky zezadu, zepředu, fšade - to by tě mohlo zahřát
http://www.youtube.com/watch?v=_ARCuTlg-Y8
|