| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 15:02
- Nahlásit
PetraK
kde je čas na to aby se nadechla
spim v autobuse a pak můžu jít doma dýl spát, výhoda busu oproti autu, kde musí řidič furt bdít
zavolej do laborky
to ne, zas až tak asertivní nejsem
S těma barákama ale teď je výhodná doba na nákup, občas sleduju baráky u nás a fakt prodej stangujou a ceny jdou dolů a to o dost, jedna pidi rada - velkou zahradu neeeee
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 15:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
to ne, zas až tak asertivní nejsem
proč ne? se jen zeptáš, nikdo tě nezabije.
spim v autobuse a pak můžu jít doma dýl spát
hm, tak to já neumim. v autě, či autobuse ne. Jen v lehátkovým vlaku a ten kůlivá mě asi vypravovat český dráhy nebudou, či jo?
, jedna pidi rada - velkou zahradu neeee
my jsme kapek botanici. A sem rozmazlená tím, že na chalupě mám 8000 m2 jen a jen pro sebe, můžu se psem cvičit agi, různý běhací věci, Udělali jsme tam z toho budoucí lesopark. Když vyjdu na zahradu - ta má tak těch 2000 m je to paráda.
S těma barákama ale teď je výhodná doba na nákup
já vím, ale ještě musíme doplatit byt nejdřívějc, ať nejsme zadlužený moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 15:20
- Nahlásit
PetraK
tak to já neumim. v autě, či autobuse ne
se neboj, pár brzkých ranních vstávání a nevyspalost a zalomíš to všude a pak už si vypěstuješ reflex jako já, v autě taky neusnu, ale bus jak nastartuje, tak usínám a budím se pár kiláků před domovem prostě léta praxe no
na chalupě mám 8000 m2
ty wago, to sekáte traktorem nebo jak???
a estli jo, co s tolika trávou děláte???
my sekáme dohromady asi 5 000 a je to na palici, mě by stačila malá zahrádka do tisíce m, tam by se mi všechno vešlo a jinak by to bylo bez práce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 15:31
- Nahlásit
Maya
budím se pár kiláků před domovem
mno, jak se znám v mý verzi by to bylo
budím se pár kiláků ZA domovem
ty wago, to sekáte traktorem nebo jak???
traktorem!! Když ho Číííf vod Fajfky přiveze vyvenčit z Jizerek k nám na chalupu, blázen jednou ho fakt dovalil!!! Já myslela, že se strhnu , Nesekáme celý - sekáme zahradu a část louky, zbytek si sekal soused a teď už bohužel ne, což mě mrzí, protože jsem z tý hrůzy co tam byla, udělala krásnou kytkovou louku a loni se to neposekalo ani jednou. Potřebuju někoho sehnat, aby si to posekal.
malá zahrádka do tisíce m
já jsem megaloman s ruskejma genama, takže vše potřebuju óčeň balšóje , vzhledem k tomu, co nám v rusku patřilo, než nás soudruh Uljanof vypudil , je to myslím i omluvitelné
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 15:49
- Nahlásit
Nojistěěěěěě jen sem najuknu a uuuuuž to vidím uuuž to vidííím...a já proč mě zvoní v ušííích
PetraK
traktorem!! Když ho Číííf vod Fajfky přiveze vyvenčit z Jizerek k nám na chalupu, blázen
no a co jako? co? kde kdo si venčí čokly tak číf venčí traktor!!nechápu co je na tom tak difnýho ! každej máme svýho koňa..adyž koně už moc nejsou tak číf má traktour! je prudce moderní
ste toho zase nadatlili , vás vubec nestíhám! Dneska zas lidi šílej a nedaj mě pokoja ... a už nésu boseroooon, huž je mě zasejc líp , ješče chvilu a skáču přes zamrzlé kalužiny..pokud si na nich teda nedobiju držku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 15:53
- Nahlásit
Fajka
kde kdo si venčí čokly tak číf venčí traktor!!
von nejni kynolók, to je dneska každej, von je lepčí,von je traktolók
nezní to ale trochu jako...... prvok?
zabije mě?
a už nésu boseroooon,
tak už nebudeš dělat vobrany?
edobiju držku
nesmíš to pojmout jako Číííf tehdá, jak s sebou fláknul, chudera
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 16:28
- Nahlásit
že nás v marketech ojebávají na spoutě věcech to vím, ale tohle mě fakt dostalo......URL
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 16:33
- Nahlásit
tak super je taky si cist/ucit slovicka/spat. Ale zalezi na delce dojizdeni. Ja bych taky chtela bydlet nekde v krasne prirode, mit obr pozemek... Jenze by me pak asi vadilo dojizdet treba 70km misto dosavadnich 30 a dobou dojezdu se komplet obrat o kamarady v brne... Treba ja bych chtela bydlet v jiznich cechach... Jenze muzu mit bud dobrej plat v brne a mit svuj domecek nebo nemit praci v j.cechach a prezivat o chlebu a pak tu krajinu stejne nevocenim. Mozna pak na duchod mozna, ale on by tam clovek nakonec zustal ve spolecensky izolaci bez tech kamaradu tak bych snad mezi pole se vratila jeste rada
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 20:41
- Nahlásit
růůůmštáájn, vy nepracující drápalice
PetraK
Maya
cernej caj
na domeček u lesa my napřed čekáme, až bude vyvinut a zprovozněn teleportér
Jako lákalo by nás to, to jo, ale vždycky musím za to dodat - způsob, jak si zároveň děsně zkomplikovat život a připravit se hromady času.
vlk
cernej caj
nemáš tip, kolik těch zeleninových "vloček" by mělo přijít do porce?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 20:45 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
A ještě jsem zahlídla něco o učení.
NEŠTVĚTE!!!!
Jako letos mám statistiku. Kdysi jsem se radovala, že jsem jí ušla... tak neušla, éh. Pokud se z toho nepověsím, tak už se nepověsím. Jen propadnu. A rovnou z celé škůly Zlatá matika i s fyzikou a chemií dohromady.
Jo a slovíčka jsem se učila ze slovníčku naposled jako děcko, to neumím. Všecky slova, co znám, jsem do sebe vsoukala skrze texty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 21:25
- Nahlásit
vlk
na spoutě věcech to vím, ale tohle mě fakt dostalo
to sou s*áči fakt že jo.
Vero
NEŠTVĚTE!!!!
klid, tady se nikdo neučí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 21:42
- Nahlásit
PetraK
to sou s*áči fakt že jo.
jo i to masénko člověku otráví....
Vero
NEŠTVĚTE!!!!
já zásadně pouze dělám chyby...a proč ??? páč chybami se člověk učí.... je to stará lidová moudrost, tak to muší bejt pravda....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 22:23
- Nahlásit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 22:29
- Nahlásit
Vero
šikovnej kot.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 22:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
jo i to masénko člověku otráví....
a to doslova, podle toho co tam našvihali
šmejdi
Vero
dobře ho sejmul smrada vzteklýho.
ešče bych mu nařezala, ne že bych držela kameru, hned bych po něm vlítla a dostal by, že by si na prdel tejden nesednul
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 22:33
- Nahlásit
Vero
eeej to si sem nemala dávat, já bych tomu děcku plácla druhou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 22:40
- Nahlásit
du spát poseróni.
Mám za sebou rrrramštajní koncert a jsem příjemně naladěna.
Dneska jsem se natruc komplikacím vydala na procházku s psíčkem svým hopíkatým a hnedle pod barákem sem uďála hooopla a cukla jsem si na ledu zádama skorem sem si poplakala. No ale, doma pak najednou - hele je to lepčí!! tak uvidím ráno, prej je moudřejší večíra.
brou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 22:46
- Nahlásit
PetraK
pak najednou - hele je to lepčí!!
ses napravila sama
brou !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 07:21
- Nahlásit
Vero
nemáš tip, kolik těch zeleninových "vloček" by mělo přijít do porce?
to bohuzel, na tom baronovi se o tom nejak nezmunuji?
jojo, teleport by byl super, i kdyz ja bych brala ten pro vic lidi naraz
Fajka
neni to, ze ti bylo vcera soufl prenosny? me vcera vecer bylo tak zle, ze sem se nemohla vzdalit od zachodu a kdyz sem se odhodlala vlezd do postele tak sem okamzite zas startovala... no, takze kdyz jsem se nekdy kolem pulnoci uz naprosto vyprazdnena vsemi moznymi otvory nasoukala pod perinu, tak uz sem i usla a dneska teda lepsi, i kdyz na pracovni proces... no nic.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 07:46
- Nahlásit
cernej caj
neni to, ze ti bylo vcera soufl prenosny?
je ! ale že by přes intronét????
me vcera vecer bylo tak zle, ze sem se nemohla vzdalit od zachodu a kdyz sem se odhodlala vlezd do postele tak sem okamzite zas startovala... no, takze kdyz jsem se nekdy kolem pulnoci uz naprosto vyprazdnena vsemi moznymi otvory
aaaaaaaaaaaa si chudáky lity lity paní!!! nemohla jste zůstat doma? béte děsně trpět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 07:53
- Nahlásit
Fajka
je ! ale že by přes intronét????
to bude tou pokrocilou moderni tecnologii
nemohla jste zůstat doma? béte děsně trpět
dneska zrovna nemohla dulezite veci v praci... ale odvolala jsem tancovani vecer, posnidala kus chleba a su zvedava, jak preziju skoleni
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 07:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
to bude tou pokrocilou moderni tecnologii
v*e až tak ? ale tak dyž je nakažlivá fajkytýda proč by nemohlo bejt aj todle
dneska zrovna nemohla
blbý
ale odvolala jsem tancovani vecer
dobřes udělala!
posnidala kus chleba
aj to nevim, já rači nejedla dva dny ničehož nic ...
jak preziju skoleni
opravdu výrazně doporučuju si sednout nejblíže k východu z místnosti !!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 07:58
- Nahlásit
jo a u nás azůro ale -10°C!!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 07:59
- Nahlásit
Fajka
opravdu výrazně doporučuju si sednout nejblíže k východu z místnosti !!!
no to je teda ale kosa solidni, takhle skoro na zacatku jara
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 08:01
- Nahlásit
cernej caj
To se přenáší přes monitor, to je známá věc, doufám, že já to nechytla taky.
U nás jen -5 a trochu padal sníh, ale lepší než ta ledofka včera.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 08:20
- Nahlásit
Rumštáááájn
Maya
cernej caj
Fajka
To se přenáší přes monitor, to je známá věc, doufám, že já to nechytla taky.
můžu přidat "báječnou" rýmičku i s kašlem a kdyby někdo jó chtěl, tak Michal má v zásobě ještě krkabol
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 08:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Milý poseróni, to je tam krásně, co?? a my jak blbci v arbajtu
a někteří nebozí na hajzlu.
My jsme fčéra potkali Růženu. Růžena je labradůra, roztomilá družná s Ešusem se milujou a na důkaz lásky se vždycky zabijou. Včera se nezabíjeli, páč..... Růžena vocas na stranu a v očích nápis: "Vítej každej vořechu, co deš kolem, dvéře votevřeny!" Hošikus byl situací velmi potěšen (jak neočekávané, že???) a já ale pak taky páč hásky poslušně řekl "Milá Růženo, ta kráva nám to nedovolí, musim jít!" a šel. A mocně zdojil všechno kolem čeho prošel, aby každej vědíl, že Růža, Růža, ta je jen jeho. I stofárdovi, kterej vo Růženě neměl ani páru, páč sme ho potkali asi vo půl kilometru dál, to řikal. S velmi vážnou tváří a pak zdojil všechno, kolem čeho ten stofárd prošel. Myslim, že si včera vyždímal ledviny
Fajka
ses napravila sama
no a to Brtnik řiká, že sem nenapravitelná a já to zvládla sama
jo a u nás azůro ale -10°C!!!!
ach, ideální počasí pro mě!! tu je ale taky krásně, zima celkem slušná, kolik nevim, teplotoměr jsem zrušila
cernej caj
Zdravím chuderu poseróna a poblíjóna, tak to dneska teda ve zdraví přežij.
A lidi si furt povedou svoji, že zvířata sou debilové.........
EDIT (a já sem taky debil, páč sem nevložila ten odkaz )
http://www.novinky.cz/koktejl/295883-papousci-kaka du-prokazali-uzasnou-schopnost-sebekazne.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 08:24
- Nahlásit
PetraK
a nemela vcera ruzena svatek? treba chtela darecek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 08:28
- Nahlásit
cernej caj
treba chtela darecek
no vona určitě i jo, ale myslim, že její páníček by pak z těch dárečků tak velkou radost neměl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 08:37
- Nahlásit
PetraK
ja uz chcu jit domu... chleba sem zatim asi udrzela, uz je to hodinku tak asi dobry, ale teda dobre mi neni, ledova su a pripadne mi, ze mam takovou nenapadnou tresavku
|