| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 13:40
- Nahlásit
vlk
že jsem utekla z Ostravy sem do polí na samotku....
já furt nemám odvahu udělat ten řez. Bojím se, že mi bude vadít dojíždění - a dojíždět do Prahé budu muset a taky se bojím, abychom to zvládli finančně.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 13:41
- Nahlásit
PetraK
ségru nebo nemocnici
ježíšmarjá nemocnici přece
Proč se s tím nemá lézt do psotele?
tak to netuším, píšou to tam, že se na tom nemá ležet, takže asi pokud si to dáš na záda a seš schopná ležet celou noc na břiše, tak to asi pak můžeš s tim i do postele
každopádně hřeje to asi na 40, takže to ani necejtíš, ale tím jak to tam člověk má hodiny, tak to pomáhá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 13:44
- Nahlásit
PetraK
Bojím se, že mi bude vadít dojíždění
Musíš vyzkoušet a zjistit co ti vadí víc, jo, dojíždění je humus, ale já bydlela v Praze 10 let a tak už vím, že bydlení v Praze je humus ještě větší.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 13:46
- Nahlásit
Maya
ježíšmarjá nemocnici přece
já vim, já jen žertovala Ivánku
já tetkon nemocnici a dochtory taky vidět dlouho nechci
hele a ten rozbor borelky- ten dělají naráz s ostatním (jakože z jednoho odběru krve) nebo jdeš na spešl odběr? Páč mi říkala Fajfka, že pokud se chce opravdu zjistit, zda borelka v těle je, tak to chce spešl odběry, z toho hromadnýho se to zjistit nemusí /i může - mně jí nezjistili, mámě jo./
že se na tom nemá ležet,
ááha. no tak to já sice na bříše hodně spím, ale celou noc se melu, otáčím a cestuju postelí, takže to by nešlo, to ne
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 13:47
- Nahlásit
PetraK
já furt nemám odvahu udělat ten řez
jako že byste se odstěhovali na Apaluchu nebo si někde koupili baráček ?????
Bojím se, že mi bude vadít dojíždění
dojíždění je hustý pokud se čék musí spoléhat na hromadnou dopravu..... když jsem zde objevila lidi co dojíždějí autem a přibrali mě mezi sebe tak pohoda.... ale já nemám řidičák, mít ho tak tohle neřeším... dojíždím cca 30 kiláků, tam a 30 zpátky...
taky se bojím, abychom to zvládli finančně.
no to je asi to nej....co musí člověk zvládat... já to teda zvládám tak tak, ale za ten klid mi to stojí....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 13:47
- Nahlásit
Maya
tak už vím, že bydlení v Praze je humus ještě větší.
souhlasím moc. No ono nejde o to dojíždění,ale o mou nejdražší veličinu. ČAS!! že nebudu mít toliko času býti s čoklem venku. no. to se bojím, že mi bude vadit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:00
- Nahlásit
PetraK
rozbor borelky- ten dělají naráz s ostatním
mám to na jednom papíře, tak předpokládám, že naráz
vlk
dojíždění je hustý pokud se čék musí spoléhat na hromadnou dopravu
já jezdím hromadnou ,jako sežere to víc času, ale zase je to o polovic levnější než autem
PetraK
Čas to sežere, to zasejc jo, ale ty si zvykneš a čoklovi pořídíš nejen zahradu, ale třeba i kámoše a on si po tobě ani nevzdechne
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:03
- Nahlásit
Maya
já jezdím hromadnou ,jako sežere to víc času, ale zase je to o polovic levnější než autem
mě to kolektivní dojíždění právě stojí míň jak autobus.... navíc časově se to ani nedá srovnat... navíc bych musela na autobus šmatlat 4 kiláky a autíčkem mě vyzvednou téměř u chalupy....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:05
- Nahlásit
Maya
mám to na jednom papíře, tak předpokládám, že naráz
hm no, otázka. uvidíš, třebas budou nabírat jinou ampuli? a posílá se to taky nějak zvlášť jestli jsem Fajfku pochopila dobře. Vysáli jí tehdá asi tak 30 hl krve do několika ampulí a taky to prej má právě jiný zacházení.
ale ty si zvykneš
já právě, se bojim, že ne. Takhle jsem za 15-20 min. doma, hodim na sebe hadre a můžu letět ven (když nejsem chcípák, jako teď). A psa na zahradu přes den právě nedám. Já vím, že to zni dementně, ale nechci, aby mi ho někdo čórnul, nebo otrávil. Nenechávám ho samotnýho ani na chalupě.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:11
- Nahlásit
vlk
á to teda zvládám tak tak, ale za ten klid mi to stojí....
tak nějak
Maya
sežere to víc času, ale zase je to o polovic levnější než autem
tak to u nás je to hromadnou dopravou navíc skoro stejně drahý (zejména teda, jestli rozhejbem tu svini plynivou zelenou)
Spíš nad čím přemejšlim je, co až budou staří rodiče, obojo pražáci?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:11
- Nahlásit
vlk
ebo si někde koupili baráček
bé. Apaluchu prodáme. To bylo jasný dávno. A teď po tom vykradení už mě to ani nebude bolet si myslim.
dojíždění je hustý pokud se čék musí spoléhat na hromadnou dopravu..... když jsem zde objevila lidi co dojíždějí autem a přibrali mě mezi sebe tak pohoda.... ale já nemám řidičák, mít ho tak tohle neřeším... dojíždím cca 30 kiláků, tam a 30 zpátky..
no práávě. Buď se budu muset naučit znovu řídit a nebo celej den fpr
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:17
- Nahlásit
kachna_
Ono když jezdíš dál, tak i ten plyn je dražší.
vlk
kolektivní dojíždění
to se máš, to u nás není, sice pár lidí jezdí, ale v jiný časy než já potřebuju a v podstatě i jinam, ono když tě pak vyhodí v Praze na druhý straně, což už se mi taky stalo, tak pak ve finále přejížděním Prahy strávíš víc času než cestou do Prahy tady se mnou pracuje kolega, co jezdí z druhý strany Prahy a vo moc kratší než já to nemá
PetraK
třebas budou nabírat jinou ampuli
tak to fakt nevím, mě to nikdy nedělali, takže ani nevím jak to má bejt a jak to bude, až se tam dokopu, tak řeknu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:18
- Nahlásit
PetraK
hele
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:22
- Nahlásit
kachna_
píš nad čím přemejšlim je, co až budou staří rodiče, obojo pražáci?
no já právě v baráčku počítám s místem i pro mámu rovnou, že půjde prostě s náma.
Maya
hele
.
jo to jsou deviantovy stránky
tady se mnou pracuje kolega, co jezdí z druhý strany Prahy a vo moc kratší než já to nemá
no my právě budem hledat domek na týstraně co máme oba práci.
tak to fakt nevím, mě to nikdy nedělali
já to taky nevědíla, až Fajfka mě poučila. že pokud je to ten hromadnej náběr je to de-facto o ničem. A vlastně kecalajsem, mámě taky dělali samostatnej náběr-čistě jen na borelku. Mně to dělali se vším možným.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:24
- Nahlásit
PetraK
my právě budem hledat domek na týstraně co máme oba práci
já si hledala práci na tý strraně co mám domek, jako chvíli to bylo, ne že ne a pak člověk změní práci....
ale jako jo, furt jsem v tom lepším kvadrantu a přes celou Prahu nejezdím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:25
- Nahlásit
Maya
hele
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:26
- Nahlásit
PetraK
Apaluchu prodáme.
tak prodáte Apaluch a nakonec vlastně i byt, tak byste se nějak echt zadlužit nemuseli....i když jak se pohybuje cena nemovitostí u vás nevím.... tady se dá slušnej barák pořídit i za dvě mega....
no práávě. Buď se budu muset naučit znovu řídit a nebo celej den fpr
tak myslím, že to zas nebé tak velkej problém , nebo jo ???? A tím směrem co pracuješ se nedá v rozumný blízkosti pořídit baráček ??? nebo změnit práci....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:27
- Nahlásit
PetraK
pokud je to ten hromadnej náběr je to de-facto o ničem.
a tak jsem myslela že mi konečně vykoumají jestli tu borelku mám nebo ne a ono zase jakože NIC???
no to je fuk, jako extra tam nejdu, navíc podruhý by mi to stejně asi zadara nenapsala, když už se cukala teď
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:27
- Nahlásit
PetraK
Simpson ramštajn, to je dobrýý
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:29
- Nahlásit
Maya
to se máš, to u nás není, sice pár lidí jezdí, ale v jiný časy než já potřebuju a v podstatě i jinam, ono když tě pak vyhodí v Praze na druhý straně, což už se mi taky stalo, tak pak ve finále přejížděním Prahy strávíš víc času než cestou do Prahy tady se mnou pracuje kolega, co jezdí z druhý strany Prahy a vo moc kratší než já to nemá
jo v Praze musí bejt to popojíždění děs.... my vyjedem na dálnici a po ní fičíme nach Ostrava půl hoďky to trvá nejdýl.... takhle mi to trvalo MHD když jsem ještě bydlela přímo v Ostravě....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:34
- Nahlásit
vlk
tady u Prahy ani ta dálnice nepomáhá, na můj vkus dost často stojí, to mi nejvíc vadí ty zácpy, v Praze to má dobrý akorát ten, kdo se dostane metrem a možná ještě tramvají, když musíš autobusem jako já, tak to je fakt napikaču
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:36
- Nahlásit
Maya
Michal jezdí denně 65km/cesta
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:38
- Nahlásit
vlk
Ale každodápně hlavně v létě nelituju, když přijdu domů, skočím do bazénu, pustím psy na louku a pak si venku u stolu vypiju kafe, tak mi Praha může bejt někde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:40
- Nahlásit
kachna_
Tak to máte nějaký drahý autobusy ne? Jezdím asi taky tak a co jsem to počítala, tak ani s plynem by se to nevyplatilo, i když by to bylo jen o trochu víc. Benzínem je to jednou tolik.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:40
- Nahlásit
Maya
tady u Prahy ani ta dálnice nepomáhá,
tak tady u nás je dálnice požehnání.... hodně lidí šetří, nemá známku a jezdí po okreskách.... takže pohodička....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:41
- Nahlásit
Maya
hledala práci na tý strraně co mám domek, jako chvíli to bylo, ne že ne a pak člověk změní práci....
tak jasný, že nic netrvá věčně. No a až budu hledat novou práci, začnu stejně jako předtím - nejdůležitějš v první fázi í bude okruh práce a úzkej okruh bydliště, kterej posléze budu muset pochopitelně rozšiřovat, rozšiřovat..... a pak ustoupím i od své kvalifikace a nakonec......... skončim coby hajzlbába na Chodově, což je druhej konec Prahé
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:43
- Nahlásit
Maya
Ale každodápně hlavně v létě nelituju, když přijdu domů, skočím do bazénu, pustím psy na louku a pak si venku u stolu vypiju kafe, tak mi Praha může bejt někde
... zlatý slova, tohle je úplnej balzám na duši a na nervy.... od jara do podzimku celý dny venku v polích nebo na zahradě a hlavně žádný blbouni okolo .... jen klid a pohodička....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:49
- Nahlásit
PetraKno já právě v baráčku počítám s místem i pro mámu rovnou, že půjde prostě s náma.
jenže ty nemáš děti a když jí zabiješ, můžeš si jít sednout do vězení, klidně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:51
- Nahlásit
Maya
Tak to máte nějaký drahý autobusy ne?
to jo, nevim proč, ale máme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:55
- Nahlásit
vlk
, tak byste se nějak echt zadlužit nemuseli.
no, taky s tim tak nějak počítáme
tady se dá slušnej barák pořídit i za dvě mega..
no dvě mega jsou pro nás limit, ale požadafky nevím, nevím, chceme starej barák ne novotu, ale aby se tam dalo bydlet, ne úplná ruina, velkou zahradu, nejlépe na konci obce, ale ne už úplná samota. Taky třeba lokalitu směr Slaný nechceme, tak se to zužuje. Nejradši bych u Berouna.
ak velkej problém , nebo jo ????
snad ne, ale já se fakt bojím, jsem moc zodpovědná, to mě svazuje, myslím, že nejsem dobrej řidič.
A tím směrem co pracuješ se nedá v rozumný blízkosti pořídit baráček ??? nebo změnit práci....
v rozumný blízkosti jo, ale jaksi cena je pak jinde
Maya
a ono zase jakože NIC???
hale já nevím, no. ale myslím, že je zapotřebí ten samostatnej, což ale nevíš, jestli ti ho samostatně neseberou?? se zeptej, zavolej do laborky.
Simpson ramštajn, to je dobrýý
viiiĎ?
Ale každodápně hlavně v létě nelituju, když přijdu domů, skočím do bazénu, pustím psy na louku a pak si venku u stolu vypiju kafe,
jo, to jest mi velmi silnou motivací
kachna_
Michal jezdí denně 65km/cesta
na ja, enemže chlap přeci jen nemá po příchodu dom tolik povinností, když přijde baba, tak krom psůch teda, když pominu kynolóžky, se motá v kůchni, děti....... kde je čas na to aby se nadechla? tak asi na 60. km?
|