Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2160 . 2161 . 2162 . 2163 . 2164 . 2165 . 2166 . 2167 . 2168 . 2169 . 2170 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 14:26
- Nahlásit

PetraK
Fotečky s kufrjoškou by nebyly?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 14:40
- Nahlásit

PetraK
byla jsem už na cestě ku prasátkům

jojo, ty fotky s kufrjoskou by mohli byt zajimave

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 14:58
- Nahlásit

cernej caj

Fotečky s kufrjoškou by nebyly?
jojo, ty fotky s kufrjoskou by mohli byt zajimave

zkusím pohledati. Brtnik,když to viděl pravil, že už od dětství sem byla děsnej spratek. Já tvrdim, že sem jen hrdej jedinec Na rozdíl od něj sem já ve věku tří let nesvazovala otčínovi ve spánku nohy igelitovou taškou k sobě a nemaskovala to za to, že prej mu smrděly nohy, tak to chtěl utemovat ten smrad. že se pak následně otčím při zazvonění zvonku málem zabil, za to prej nemoch

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:00
- Nahlásit

PetraK

asi su jedina divna, ze tak do svych cca 4 let si nepamatuju zhola nic, az na dve historky, co mam od rodicu? a i ten pozdejsi vek tak do tech 6ti je hlava - mapa a pak to nejak rozumenjsi zacina byt tak od 12ti

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:03
- Nahlásit

cernej caj
Jj, já taky si pamatuju tak od 12, do tý doby jen pár událostí, i když chápu, že tyhle dvě popisované události PetryK a Brtníka byly asi nezapomenutelné, hlavně asi ty následky.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:05
- Nahlásit

Teďkon sem přišla na to, že si celej den píšu do sešitu datum 10/3, ještě že alespoň ten kompjůtr je tak chytrej, že na vytištěný věci píše správný datum, tak nemusím nic předělávat kromě sešitu, kde normálka přepíšu 0 na 1.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:10
- Nahlásit

cernej caj
asi su jedina divna,

nejsi divná. ono to tam je, ale ne vždycky to mozek pustí. Já si taky nepamatuju úplně moc. Jen pár věcí, samý hovadiny - jako že jsem třebas furt lepila žvejkačku do setrvačníku od sanitky, aby to fotr musel furt opravovat. Byla to totiž moje obíbená sanitka, když se s ní jezdilo, tak pěkně blikala. Nebo, že když jsem s ním musela jezdit na chatu /takový ty rodičofský víkendíky/, tak že jsem si schválně rozšlápla brejle, nebo tu klapku na ně, nechtěla jsem tam s ním bejt

Maya
já taky si pamatuju tak od 12

já třebas mám díru tak kolem tý první třídy. To si pamatuju pár zážitků ze školy, většinou průser nějakej

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:11
- Nahlásit

Maya
u 0 na 1

a to jde zrovna tak snadno.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:30
- Nahlásit

PetraK
a to jde zrovna tak snadno
Máte pravdu pani, vypadá to debilně a je toho skoro celá stránka a budu na to čumět ještě tak 3 dny než nafurt obrátím list, jo za blbost se platí, já takový akurátní čék to fakt blbě nesu takovýhle věci

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:34
- Nahlásit

Maya

já takový akurátní čék to fakt blbě nesu takovýhle věci

Brtnik! Takovýhle problémy má přesně Brtnik, pintlichjáda. To já, starý prase - mně je to fučik. Tuhle mi dokonce Brtnik "nadával", když viděl můj sešitek na germánštinu . Prej:"Ty vole, vona si to tady přečárá, nápíše to nad to přečáraný, pak jí dojde, že to nepude přečíst, tak to škrtne a napíše to dolu znova a zase prasácky.........., já bych tě přes ty ruce mlátil!" a jak řikám, mně je to jedno, hlavně, že to přečtu (a někdy taky ne, když píšu rychle )

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:45
- Nahlásit

PetraK
Že zdravím Brtníka já než bych si přečárala sešitek se slovíčkama, tak ho radši přepíšu celý znova

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:45 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

a nechte už všichni práce a hrejte si
http://flashface.ctapt.de/

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:51
- Nahlásit

Maya

Že zdravím Brtníka

vyřidim, bude rád, že ne každej je magor, jako já

já než bych si přečárala sešitek se slovíčkama, tak ho radši přepíšu celý znova

vy máte ale těžkej život

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:59
- Nahlásit

PetraK
ale máme všechno hezký a nepřečáraný

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 16:03
- Nahlásit

Maya
ale máme všechno hezký a nepřečáran

ale - stojí vás to děsný úsilí a když se něco nepovede, tak ste z teho hyn. To my, prvoci bordeláři, tohle neznáme. ščastnej život tupýho člověka

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 16:08
- Nahlásit

PetraK
No jo no, ale co naděláme, už se asi nepředěláme, že to má člověk od narození to vidím na synovcovi, ten už se ve 2 letech rozčiloval, když mu někdo položil hračku na poličku o 2 cm vedle než měla bejt

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 16:16
- Nahlásit

Maya
už se asi nepředěláme

moc ne i když dlouholetým soužitím s někým jako jsem já, se to trochu obrousí . Ale jen trochu, pravda.

ten už se ve 2 letech rozčiloval, když mu někdo položil hračku na poličku o 2 cm vedle než měla bejt

trochu rozdíl ode mne, kterou zastihli, tak nějak v tom tříletým věku, kterak opatrně nožičkou upěchovává hračky do přivřených dveří skíňky na hračky tak, aby se na ní ta hromada, co se neuspořádaně uvnitř tlačila ven, nevysypala a nepohřbila jí pod sebou. Pro mámu psychopatapedanta /jak ty dva si s Brtnikem rozumějí / něco nepředstavitělně strašlivýho

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 16:33
- Nahlásit

PetraK
rochu rozdíl ode mne, kterou zastihli, tak nějak v tom tříletým věku, kterak opatrně nožičkou upěchovává hračky do přivřených dveří skíňky na hračky tak, aby se na ní ta hromada, co se neuspořádaně uvnitř tlačila ven, nevysypala a nepohřbila jí pod sebou

jé, bezva, nejsem v tom sama

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 19:09
- Nahlásit

Vero
bezva, nejsem v tom sama

člověku je hned lépe na světě, když ví, že nejni osamocen

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 19:32
- Nahlásit

Dámy - vzala jsem si Arnicu 15 v půl sedmý a..... záda výrazně lepčejší tak tetkon jen vychytat dáfkování, abych to nepokonila jako minule. A ještě jsem zvědavá co na to haxna, kvůli který to hlavně beru. Tam je zatím stav asi stejný.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 21:58
- Nahlásit

Zjistila jsem jednu věc. Máme doma ne novopackou kolii, ale čistokrevnýho bígla, páč má skvrnu na jazyku!!! Psali to kdesi na diskuzi, že u bígla se pozná čistokrevnost ne podle PP, ale podle téhle skvrnky

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 22:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
Psali to kdesi na diskuzi, že u bígla se pozná čistokrevnost ne podle PP, ale podle téhle skvrnky

mám skvrnku na jazyku - tedy sem taky bígl? S PP? a neva že ta skvrnka je vod propisky?

jinak ta směs na záda co jsem si míchala je 10 kapek jalovce, 10 kapek bazalky a 10 kapek levandule. Smíchat navzájem a smíchat s 30 ml rostlinného oleje.

Jdu hnípat, zítra jdu asi nechat vědu probádat mi haxnu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 07:42
- Nahlásit

PetraKVero
hlasim se do klubu

aby se na ní ta hromada, co se neuspořádaně uvnitř tlačila ven, nevysypala a nepohřbila jí pod sebou
tak to mam dneska akorat teda s oblecenim, pac hracky uz nemam, ale musim si nekdy hlidat otevirani skrine hlavne z nejhorejsi policky, kam moc nedosahnu, tak tam ani nepredstiram skladani

co zada?

kachna_
ale čistokrevnýho bígla tak to si ho dobre hlidej, aby ti ho neukradli

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:20
- Nahlásit

Brý tro ve spolek...
chytla nás chorůpka nějaká střevní, je to prekérka vám povim....dneska pracuju vom home... rači.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:23
- Nahlásit

Fajka
tak se hlavne nevzdaluj moc od tajuplne komurky aspon budes mit cas kafrat, ovsem jesi sou dneska vsici u doktora, tak tu nebude ani noha

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:28
- Nahlásit

cernej caj
tak se hlavne nevzdaluj moc od tajuplne komurky

jo jo maximálně o jedno patro

aspon budes mit cas kafrat, ovsem jesi sou dneska vsici u doktora, tak tu nebude ani noha

všici jsou u dochtora jo? to já to mám dobrý já k němu nemusim dyž ho mám doma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:31
- Nahlásit

Fajka
já k němu nemusim dyž ho mám doma to je obcas vyhoda, to je fakt

ja se dneska v praci nudim, pac nemam do ceho rypnout, takze budu mit vynahrazeno koncem tydne, kdy prijde vsechna ta pozdrzena prace a bude se ode me ocekavat, ze to vsecko stihnu v polovicnim case udelat...

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:37
- Nahlásit

růmštajn na úterek

cernej caj

kam moc nedosahnu, tak tam ani nepredstiram skladani

tak, tak! jak pojmenujem náš klub?

esi sou dneska vsici u doktora, tak tu nebude ani noha

hehe. já bych byla uzavřela sázku, že si ešůska namíchala na noc éter, zjistila, že noha je míň fialová a rozhodla se, že teda k dochtorské vědě nemusí

Fajka

chorůpka nějaká střevní
aj, jaj, fůj, lity lity, poserónko. ale tak aspoň nemusíš cestovat do arbajtu

kachna_
Máme doma ne novopackou kolii, ale čistokrevnýho bígla, páč má skvrnu na jazyku!!! Psali to kdesi na diskuzi,
no, na diskusi se čék často dozví věcí... já zrovna fčéra na noc klikla na tu na cz na téma border kolie, když bylo pěkně nahoře, co se nedovím o borderách, přečtla jsem několikero příspěvků od konce a spadla mi už zas jednou čelist. ách jo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:39
- Nahlásit

cernej caj
to je obcas vyhoda, to je fakt
sice nemá školu ale psýýýcholog je vobčas dobrej i dyž vobčasi i na zabití

ja se dneska v praci nudim, pac nemam do ceho rypnout,
tohle už ani neznám..no možná v mojí první práci to tak chvíli bylo ale od tý doby už nikdy..už se jen vezu co všechno musím a co sem ještě neudělala a co mě čeká

pozdrzena prace a bude se ode me ocekavat, ze to vsecko stihnu v polovicnim case udelat...

no a todle je taky občas na tečku mezi voči, kor dyž nad tebou dřepí šéf a myslí si že ty stihneš mávnutím protku všecko hned na ráz a bez chyb

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:46
- Nahlásit

Vero
jak pojmenujem náš klub? no ale tesi me, ze v tom nejsu taky sama

na téma border kolie, když bylo pěkně nahoře, co se nedovím o borderách,
ses dozvedela, ze akorat blbe cumi, ne? (no ale je fakt, ze obcas hruza)

Fajkamojí první práci to tak chvíli bylo ale od tý doby už nikdy
ja su zavisla na praci, kterou nekdo udela predemnou, a pokud ta prace prede mnou udelana neni, tak ja v ni nemuzu pokracovat... ale ted su v situaci, kdy ta prace uz udelana je, je ji udelane hodne, ale ceka se, az se preklopi do formy, kterou muzem zpracovat i my... a pak to bude muset valit a byt to hotovy... su blbej clanek v retezci v tomhle ohledu, ale to sou spis vyjimky tyhle situace nastesti

<< 1 ... 2160 . 2161 . 2162 . 2163 . 2164 . 2165 . 2166 . 2167 . 2168 . 2169 . 2170 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání