| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 14:26
- Nahlásit
PetraK
Fotečky s kufrjoškou by nebyly?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 14:40
- Nahlásit
PetraK
byla jsem už na cestě ku prasátkům
jojo, ty fotky s kufrjoskou by mohli byt zajimave
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 14:58
- Nahlásit
cernej caj
Fotečky s kufrjoškou by nebyly?
jojo, ty fotky s kufrjoskou by mohli byt zajimave
zkusím pohledati. Brtnik,když to viděl pravil, že už od dětství sem byla děsnej spratek. Já tvrdim, že sem jen hrdej jedinec Na rozdíl od něj sem já ve věku tří let nesvazovala otčínovi ve spánku nohy igelitovou taškou k sobě a nemaskovala to za to, že prej mu smrděly nohy, tak to chtěl utemovat ten smrad. že se pak následně otčím při zazvonění zvonku málem zabil, za to prej nemoch
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:00
- Nahlásit
PetraK
asi su jedina divna, ze tak do svych cca 4 let si nepamatuju zhola nic, az na dve historky, co mam od rodicu? a i ten pozdejsi vek tak do tech 6ti je hlava - mapa a pak to nejak rozumenjsi zacina byt tak od 12ti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:03
- Nahlásit
cernej caj
Jj, já taky si pamatuju tak od 12, do tý doby jen pár událostí, i když chápu, že tyhle dvě popisované události PetryK a Brtníka byly asi nezapomenutelné, hlavně asi ty následky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:05
- Nahlásit
Teďkon sem přišla na to, že si celej den píšu do sešitu datum 10/3, ještě že alespoň ten kompjůtr je tak chytrej, že na vytištěný věci píše správný datum, tak nemusím nic předělávat kromě sešitu, kde normálka přepíšu 0 na 1.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:10
- Nahlásit
cernej caj
asi su jedina divna,
nejsi divná. ono to tam je, ale ne vždycky to mozek pustí. Já si taky nepamatuju úplně moc. Jen pár věcí, samý hovadiny - jako že jsem třebas furt lepila žvejkačku do setrvačníku od sanitky, aby to fotr musel furt opravovat. Byla to totiž moje obíbená sanitka, když se s ní jezdilo, tak pěkně blikala. Nebo, že když jsem s ním musela jezdit na chatu /takový ty rodičofský víkendíky/, tak že jsem si schválně rozšlápla brejle, nebo tu klapku na ně, nechtěla jsem tam s ním bejt
Maya
já taky si pamatuju tak od 12
já třebas mám díru tak kolem tý první třídy. To si pamatuju pár zážitků ze školy, většinou průser nějakej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:11
- Nahlásit
Maya
u 0 na 1
a to jde zrovna tak snadno.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:30
- Nahlásit
PetraK
a to jde zrovna tak snadno
Máte pravdu pani, vypadá to debilně a je toho skoro celá stránka a budu na to čumět ještě tak 3 dny než nafurt obrátím list, jo za blbost se platí, já takový akurátní čék to fakt blbě nesu takovýhle věci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:34
- Nahlásit
Maya
já takový akurátní čék to fakt blbě nesu takovýhle věci
Brtnik! Takovýhle problémy má přesně Brtnik, pintlichjáda. To já, starý prase - mně je to fučik. Tuhle mi dokonce Brtnik "nadával", když viděl můj sešitek na germánštinu . Prej:"Ty vole, vona si to tady přečárá, nápíše to nad to přečáraný, pak jí dojde, že to nepude přečíst, tak to škrtne a napíše to dolu znova a zase prasácky.........., já bych tě přes ty ruce mlátil!" a jak řikám, mně je to jedno, hlavně, že to přečtu (a někdy taky ne, když píšu rychle )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:45
- Nahlásit
PetraK
Že zdravím Brtníka já než bych si přečárala sešitek se slovíčkama, tak ho radši přepíšu celý znova
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:45 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
a nechte už všichni práce a hrejte si
http://flashface.ctapt.de/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:51
- Nahlásit
Maya
Že zdravím Brtníka
vyřidim, bude rád, že ne každej je magor, jako já
já než bych si přečárala sešitek se slovíčkama, tak ho radši přepíšu celý znova
vy máte ale těžkej život
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 15:59
- Nahlásit
PetraK
ale máme všechno hezký a nepřečáraný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 16:03
- Nahlásit
Maya
ale máme všechno hezký a nepřečáran
ale - stojí vás to děsný úsilí a když se něco nepovede, tak ste z teho hyn. To my, prvoci bordeláři, tohle neznáme. ščastnej život tupýho člověka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 16:08
- Nahlásit
PetraK
No jo no, ale co naděláme, už se asi nepředěláme, že to má člověk od narození to vidím na synovcovi, ten už se ve 2 letech rozčiloval, když mu někdo položil hračku na poličku o 2 cm vedle než měla bejt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 16:16
- Nahlásit
Maya
už se asi nepředěláme
moc ne i když dlouholetým soužitím s někým jako jsem já, se to trochu obrousí . Ale jen trochu, pravda.
ten už se ve 2 letech rozčiloval, když mu někdo položil hračku na poličku o 2 cm vedle než měla bejt
trochu rozdíl ode mne, kterou zastihli, tak nějak v tom tříletým věku, kterak opatrně nožičkou upěchovává hračky do přivřených dveří skíňky na hračky tak, aby se na ní ta hromada, co se neuspořádaně uvnitř tlačila ven, nevysypala a nepohřbila jí pod sebou. Pro mámu psychopatapedanta /jak ty dva si s Brtnikem rozumějí / něco nepředstavitělně strašlivýho
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 16:33
- Nahlásit
PetraK
rochu rozdíl ode mne, kterou zastihli, tak nějak v tom tříletým věku, kterak opatrně nožičkou upěchovává hračky do přivřených dveří skíňky na hračky tak, aby se na ní ta hromada, co se neuspořádaně uvnitř tlačila ven, nevysypala a nepohřbila jí pod sebou
jé, bezva, nejsem v tom sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 19:09
- Nahlásit
Vero
bezva, nejsem v tom sama
člověku je hned lépe na světě, když ví, že nejni osamocen
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 19:32
- Nahlásit
Dámy - vzala jsem si Arnicu 15 v půl sedmý a..... záda výrazně lepčejší tak tetkon jen vychytat dáfkování, abych to nepokonila jako minule. A ještě jsem zvědavá co na to haxna, kvůli který to hlavně beru. Tam je zatím stav asi stejný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 21:58
- Nahlásit
Zjistila jsem jednu věc. Máme doma ne novopackou kolii, ale čistokrevnýho bígla, páč má skvrnu na jazyku!!! Psali to kdesi na diskuzi, že u bígla se pozná čistokrevnost ne podle PP, ale podle téhle skvrnky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 22:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Psali to kdesi na diskuzi, že u bígla se pozná čistokrevnost ne podle PP, ale podle téhle skvrnky
mám skvrnku na jazyku - tedy sem taky bígl? S PP? a neva že ta skvrnka je vod propisky?
jinak ta směs na záda co jsem si míchala je 10 kapek jalovce, 10 kapek bazalky a 10 kapek levandule. Smíchat navzájem a smíchat s 30 ml rostlinného oleje.
Jdu hnípat, zítra jdu asi nechat vědu probádat mi haxnu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 07:42
- Nahlásit
PetraKVero
hlasim se do klubu
aby se na ní ta hromada, co se neuspořádaně uvnitř tlačila ven, nevysypala a nepohřbila jí pod sebou
tak to mam dneska akorat teda s oblecenim, pac hracky uz nemam, ale musim si nekdy hlidat otevirani skrine hlavne z nejhorejsi policky, kam moc nedosahnu, tak tam ani nepredstiram skladani
co zada?
kachna_
ale čistokrevnýho bígla tak to si ho dobre hlidej, aby ti ho neukradli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:20
- Nahlásit
Brý tro ve spolek...
chytla nás chorůpka nějaká střevní, je to prekérka vám povim....dneska pracuju vom home... rači.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:23
- Nahlásit
Fajka
tak se hlavne nevzdaluj moc od tajuplne komurky aspon budes mit cas kafrat, ovsem jesi sou dneska vsici u doktora, tak tu nebude ani noha
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:28
- Nahlásit
cernej caj
tak se hlavne nevzdaluj moc od tajuplne komurky
jo jo maximálně o jedno patro
aspon budes mit cas kafrat, ovsem jesi sou dneska vsici u doktora, tak tu nebude ani noha
všici jsou u dochtora jo? to já to mám dobrý já k němu nemusim dyž ho mám doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:31
- Nahlásit
Fajka
já k němu nemusim dyž ho mám doma to je obcas vyhoda, to je fakt
ja se dneska v praci nudim, pac nemam do ceho rypnout, takze budu mit vynahrazeno koncem tydne, kdy prijde vsechna ta pozdrzena prace a bude se ode me ocekavat, ze to vsecko stihnu v polovicnim case udelat...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:37
- Nahlásit
růmštajn na úterek
cernej caj
kam moc nedosahnu, tak tam ani nepredstiram skladani
tak, tak! jak pojmenujem náš klub?
esi sou dneska vsici u doktora, tak tu nebude ani noha
hehe. já bych byla uzavřela sázku, že si ešůska namíchala na noc éter, zjistila, že noha je míň fialová a rozhodla se, že teda k dochtorské vědě nemusí
Fajka
chorůpka nějaká střevní
aj, jaj, fůj, lity lity, poserónko. ale tak aspoň nemusíš cestovat do arbajtu
kachna_
Máme doma ne novopackou kolii, ale čistokrevnýho bígla, páč má skvrnu na jazyku!!! Psali to kdesi na diskuzi,
no, na diskusi se čék často dozví věcí... já zrovna fčéra na noc klikla na tu na cz na téma border kolie, když bylo pěkně nahoře, co se nedovím o borderách, přečtla jsem několikero příspěvků od konce a spadla mi už zas jednou čelist. ách jo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:39
- Nahlásit
cernej caj
to je obcas vyhoda, to je fakt
sice nemá školu ale psýýýcholog je vobčas dobrej i dyž vobčasi i na zabití
ja se dneska v praci nudim, pac nemam do ceho rypnout,
tohle už ani neznám..no možná v mojí první práci to tak chvíli bylo ale od tý doby už nikdy..už se jen vezu co všechno musím a co sem ještě neudělala a co mě čeká
pozdrzena prace a bude se ode me ocekavat, ze to vsecko stihnu v polovicnim case udelat...
no a todle je taky občas na tečku mezi voči, kor dyž nad tebou dřepí šéf a myslí si že ty stihneš mávnutím protku všecko hned na ráz a bez chyb
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:46
- Nahlásit
Vero
jak pojmenujem náš klub? no ale tesi me, ze v tom nejsu taky sama
na téma border kolie, když bylo pěkně nahoře, co se nedovím o borderách,
ses dozvedela, ze akorat blbe cumi, ne? (no ale je fakt, ze obcas hruza)
Fajkamojí první práci to tak chvíli bylo ale od tý doby už nikdy
ja su zavisla na praci, kterou nekdo udela predemnou, a pokud ta prace prede mnou udelana neni, tak ja v ni nemuzu pokracovat... ale ted su v situaci, kdy ta prace uz udelana je, je ji udelane hodne, ale ceka se, az se preklopi do formy, kterou muzem zpracovat i my... a pak to bude muset valit a byt to hotovy... su blbej clanek v retezci v tomhle ohledu, ale to sou spis vyjimky tyhle situace nastesti
|