| Autor |
Zpráva |
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 18:43
- Nahlásit
Jirikovo
bohuzel jsem nikdy nebyl v zahranici tak dlouho, abych byl tohle schopen posoudit, zda je to i jinde. mam treba nejaky nazory od lidi, kteri byli v Nemecku jako au-pair a je fakt, ze hodne zalezelo na miste a te rodine. takze je to mozna opravdu vsude stejny.
je to o tom, jak je spolecnost zamerena. v soucasne dobe hodne na penize .... jenze ... co mi treba jineho zbyva, kdyz jsme nic nezrestituovali a ja potrebuju nekde bydlet? musim si vzit hypoteku a abych ji splacel, tak holt potrebuju nejaky urcity prijem a ten mi v mem oboru v Praze nedaji za nejakych osm hodin denne .... ale i penize se daji vydelavat s usmevem a ohledem na ostatni. coz bohuzel vetsina lidi dnes nechape a na kazdeho se spis diva tak, ze ho chce okrast ....
Asi patříš k těm slušnejm lidem...teda krom toh, žes mě chtěl bít )))
No já si myslím...promiň...snad to nevezmeš osobně.....že každej jsme nějak hovado.....učíme se od společnosti samý hnusy a jiný ani být nemůžeme.....samo, že jsou vyjímky.....
Já taky dlouho nebyl v zahraničí, ale známí byli a hlavně myslím, že se dá ledasco podchytit i ze střípků toho, co jsem sám zažil....češi jsou fakt zlatí dle mýho a schopní hlavně...proto jsem byl a jsem i nyní tak naštvanej, že tady většina uvěřila tomu, že bychom se bez EU ve světě ztatily...já jsem přesvědčenej, že právě naopak....a věř. že nebejt tam, myslím by ani ta naše politika nebyla tak komiksová...nemohli by si to dovolit....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 18:48
- Nahlásit
Trotelchen
T mi stejně psalo, že jste je již oba snědli...
Kecá půlku Akély máme ještě v mražáku.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 18:59
- Nahlásit
Trotelchen
No já si myslím...promiň...snad to nevezmeš osobně.....že každej jsme nějak hovado.....
hele ja nikdy netvrdil, ze jsem svatej, takze si to osobne beru, nicmene me to nijak neurazi ... kazdej svy mouchy ma a dulezity je, ze o tech svych vim ....
že bychom se bez EU ve světě ztatily
sice se v debate na toto tema hrde hlasim, ze jsem pri referendu odevzdal sve jasne NE, ale ciste z ekonomickeho hlediska si nemuzeme asi dovolit stat jako jedini mimo nejakou zonu volneho obchodu .... to si muze dovolit Svycarsko, protoze kvuli nemu si budou rvat ruce, aby s nima obchodovalo, ale ne my, protoze nas klidne nahradi polakama, madarama, slovakama a podobne ....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:58
- Nahlásit
Jirikovo
sice se v debate na toto tema hrde hlasim, ze jsem pri referendu odevzdal sve jasne NE, ale ciste z ekonomickeho hlediska si nemuzeme asi dovolit stat jako jedini mimo nejakou zonu volneho obchodu .... to si muze dovolit Svycarsko, protoze kvuli nemu si budou rvat ruce, aby s nima obchodovalo, ale ne my, protoze nas klidne nahradi polakama, madarama, slovakama a podobne ....
Tohle jsou právě dle mého ty jejich propagandistické bláboly...Švýcarsko přece nic moc neobchoduje a češi byli vždycky šikovní...ať už v čemkoliv...kdopak třeba zahltil Evropu takřka v té době nemnožitelným šarpejem? Kdopak to dokázal?
Ale je spousta jiných věcí a možností...sice nadáváme, al máýme spoustu šikovných lidí...jen jim dát prostor...takhle totiž tiuto lidé končí aspon tedy investicne v zahranici a Cesko z toho ma prd...no bohuzel...mame, cemu jsme uverili...tak to zas vidim ja....ono neni na svete jen EU a da se obchodovat i jinde a jinak jen chtit...dyt cechama je prolezlej celej svet...jen doma zustavaj ty nuly a blekoty ------kuknem do zrcadla a vidíme se )
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:02 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
1
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:05
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Myslíte si, že jedinec, který veřejně napíše něco, co vypadá jako hrubé nadávky kombinované s vyhrožováním sebevraždou by měl pracovat v Canisterapii a s dětmi?
----------------
Za pochybení jsem se omluvila a s vysvětlením, že jsem jen člověk. Jsem citlivý člověk, proto se věnuji canisterapii. Jestli něco o canisterapii a pomoci potřebným víte, tak to snad pochopíte.
To asi žertujete, ne? Nevím, jestli to víte, ale třeba mnozí masoví vrazi jsou také citliví lidé. Přesto naše společnost zastává názor, že duševně nemocní psychicky nestabilní jeinci by se rozhodně neměli věnovat napříkilad práci s dětmi a dělat s takovým postžením například Canisterapii, je naprostý výsměch tomuto odvětví. Jsem opravcdu zvědav, jak se na to dívá spolek CANTES, v rámci kterého, tuším také Canisterapii praktikujete.
Jak chcete někomu pomáhat, když jste na tom takto psychicky?
A že jste citlivý člověk? No to sotva, když o mne neustále šíříte řekněme drby a nepodložené skutečnosti, vlastní domněnky vydáváte za realitu a ještě na nich stavíte negativní výlevy vůči mé osobě.
Opravdu skvělý morálně volní model pro Canisterapii i práci s dětmi.
Vy jste zase jako s hroší kůží. Já bych se na Vašem místě ostudou propadla, protože to co děláte Vy, považuji za horší než to, že mi jednou ujely nervy a omluvila se za to. Každý máme jiné hodnoty.
Ano a copak dělám? Píši své názory? Nazývám Vás lhářkou, protože evidentně lžete? Ano, jste lhářka... obyčejná lhářka.
Nestydíte se veřejně při přisuzovat činnosti, s kterými nemám nic společného a když Vás za to označím jako lhářku, tak ještě vyhazujete nemalé peníze z kapes všech daňových poplatníkůtím, že to řešíte přes PČR.
Každý soudný člověk ví, že PČR musí řešit vše a tedy že podání Vašeho stylu se dají podávat každý den a PČR to musí každý den řešit.
Proč jste ve Vašem podání neřešila všechno to, co mi vyčítáte? Všechny ty závažné věci, jako že někoho pomlouvám, že špiním ČMKU a podobně? Pouze jste se soustředila na urážku své osoby. Odpověď je na snadě, protože to ostatní se nikdy nekonalo a Vy a Vám podobní to pouze používáte jako záminku, jak očernit člověka, který ukazuje realitu o lidech, kterým se nechce nic pořádného dělat a proto vydělávají na utrpení psů či na neznalosti lidí.
Řadíte se tak k lidem formátu pana Ulehly, který také podal trestní oznámení s podezřením na pomluvu, avšak již se vyšetřovateli ani nepokusil dodat jakékoliv důkazy. Prostě něco jako legální "něco jako zastrašování". Ano, to je pán z hnutí EFAS, které tak moooc pomáhá zvířatům...a paní AREN=Anna Seryová se jich tak moc zastává.......mmch když se nyní soudili o vydání psa a prohráli, psa nevydali, exekuci bojkotovali ....dle mého názoru .... a během soudního procesu dostali 3 pokuty za pohrdání soudem......anooo přesně toto jsou naši skvělí milovníci zvířat......ale na olomoucku stále dál somrují peníze. Paráda.
O tom jak to bylo s LOZ Třebíč víte také prdlačky. Hafan už odešel do nebe - což je pro něj asi vysvobození. Vyjádřila jsem svůj názor a vyměnila si s LOZ názor. Jestli ho přijali je jejich věc. Nejsem jediná, která tento názor měla. Měla jsem pochybnosti o některých věcech kolem toho psa, tak jsem své pochybnosti vyjádřila. Nic jiného mi na LOZ Třebíč nevadí.
Jistě, o tom vím opravdu prdlačky, již si to moc nepamatuji, ale to nemění nic na tom, jak na Vás v Třebíči vzhlížejí ... že to neprezentují veřejně...tu story s Vámi, je jejich věc a já to bez jejich svolení rozhodně ventilovat nebudu...myslím, že by to byl pro Vás zase důvod k nějakým dle mého nepřístojnostem....
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:36
- Nahlásit
Trotelchen
píšete absolutní nesmysly o tom, že jsem lhářka a o tom, že jsem psychicky nemocná. V životě jste mne osobně neviděl, tak nevím, jak jste mohl na takovou věc přijít. Těším se, až mi tohle řeknete do očí, teda jestli toho budete schopen a ještě před svědky pod svým pravým jménem. Za PC jste velmi statečný, ale jak to bude vypadat při osobním setkání jsem velmi zvědava. Klidně si kontaktujte Cantes, jsem zvědava, co Vám na to řeknou. Vůbec mne neznáte, nic o mne nevíte a zkoušíte soudit moji psychiku? To jste pane K.B. ale vedle. Já jsem totiž po psychické stránce absolutně OK.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:06 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Paní Fišerová, vůbec se s ním nezahazujte, pro Karla Bergera je lhář nebo hlupák každý, kdo má jiný názor.
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:18
- Nahlásit
aren
pro Karla Bergera je lhář nebo hlupák každý, kdo má jiný názor.
Stím nesouhlasím, Trotelchen je sice trochu hrubší, ale pouze na ty kdo se do něho naváží nebo lžou veřejně. Vem si takový masový vrach se taky omluví a není mu to nic platný. Tak proč by to mělo v tomto případě být jiný.
Dagmar Fišerová
Já jsem totiž po psychické stránce absolutně OK
tak proč se nevyjadřujete kultivovaně. A skoušíte to hrát na city. Je fakt že hodně lidí Vám odpustí, ale někdo holt ne. A jestli chcete aby Vás lidi kontoktovali na základě prohlášení o sebevraždě tak máte smůlu. Podle mýho názoru se klidně zabijte jemi to úplně jedno. A jak by jste soudila Vy někoho jiného? Nemusíte odpovídat. Jenom si to proberte sama se sebou.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:24
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Já jsem totiž po psychické stránce absolutně OK.
tak proc ostatni selhali, kdyz nevolali policii po tom vylevu?? u cloveka, ktery je po psychicke strance absolutne OK, snad neni potreba volat policii .....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:25 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Lájoš
Stím nesouhlasím, Trotelchen je sice trochu hrubší, ale pouze na ty kdo se do něho naváží nebo lžou veřejně.
Trvám na tom, že T je "hrubší" (dost slabé slovo tedy) na ty, co mají jiný názor. On to samozřejmě prezentuje jako lež. A s "navážením" začínal vždy on, a že býval mnohem, mnohem hrubší, než se tady zavedly povinné registrace a přestalo být tak lehké zůstávat v anonymitě.
Poslední dvě tvé věty nechápu. (tyhle: "Vem si takový masový vrah se taky omluví a není mu to nic platný. Tak proč by to mělo v tomto případě být jiný." netuším, s čím a s kým je to přirovnání.)
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:26
- Nahlásit
Jirikovo
snad neni potreba volat policii
policii ne, ale vypadá to že by to chtělo psychiatra
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:27
- Nahlásit
pro Karla Bergera je lhář nebo hlupák každý, kdo má jiný názor.aren
Ne,jen ten,kdo lhář a hlupák opravdu je.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:29
- Nahlásit
Smečka
Nic jiného od tebe ani nečekám
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:31
- Nahlásit
aren
Já ho znám osobně a není to tak jak to všichni píšete. On jenom zaujímá obraný postoj a ten už přetrvává. To je myšleno na Paní Fišerová, vůbec se s ním nezahazujte . To podle mě znamená že souhlasíte stím co Dagmar Fišerová dělá. Napsat že se zabiju a potom jít k dětem. Je to snadné když nejde o vaše děti. Skuste si to představit stím že tam jsou Vaše děti. To by jste potom neříkala ať se sním nezahazuje. Nebo jo?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:31
- Nahlásit
Lájoš
Já si uvědomuji, že jsem byla strašně vulgární, ale v tu chvíli jsem to tak cítila a tak jsem to napsala. Ještě jednou se omlouvám.
Kdyby se chtěl kdokoliv zabít, tak mně by to jedno nebylo. A jak bych soudila já někoho jiného? Kdyby se omluvil a vysvětlil to, tak bych ho neodsuzovala a odpustila. Lidé si mají odpouštět. Díky za názor. Jen je mi smutno z toho, že Vám by smrt někoho jiného nevadila. To je smutné. Možná, že to ale tak není. Ani tomu moc nevěřím, že by se Vás smrt i cizího člověka nedotkla.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:32
- Nahlásit
Nic jiného od tebe ani nečekám aren
I já čekala,že se postavíš na stranu D.Fišerové.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:35
- Nahlásit
tak proc ostatni selhali, kdyz nevolali policii po tom vylevu?? u cloveka, ktery je po psychicke strance absolutne OK, snad neni potreba volat policii .....
já bych to totiž udělala, posuzuji to totiž podle sebe. Jednou jsem něco takového udělala - zalarmovala jsem pro někoho pomoc, a udělala jsem dobře - bylo za pět minut dvanáct. Dnes žiju s pocitem, že jsem někomu zachránila život - je to opravdu příjemný pocit.
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:36
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Je to jenom můj názor, ale myslím si že je to tak. Nebo Vás by se dotklo, že se někdo zabil? To musíte ale brečet pořát. Těch lidí co se denně zabije je spousta. A jestli se Vás to dotýká jak tady píšete, tak nemůžete pomalu ani vyjít ven. A ztohoto traumatu se nemůžete ani najíst.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:38
- Nahlásit
Trvám na tom, že T je "hrubší" (dost slabé slovo tedy) na ty, co mají jiný názor.aren
Každý má své "zbraně" .Rozhodně je mi sympatičtější obhroublejší slovník,než hysterický výlev.
A s "navážením" začínal vždy on
Není pravda.Spíš bych řekla,každému co jeho jest.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:39
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
já bych to totiž udělala
neverim .... neverim tomu, ze kdyz nekdo nekde na internetovem foru posle ostatni do patricnych mist, protoze mu selzou nervy, ze kohokoliv jineho napadne, ze si ten dotycny chce vzit zivot .... to je fakt absurdni kravina a jestli nekdo pri vsech podobnych pripadech hned alarmuje policii, tak se divim, ze mu ty zbytecne vyjezdy nedavaji zaplatit.
ale ta moje veta smerovala nekam jinam. pises, ze jsi po psychicke strance absolutne OK. a zaroven neprimo v jinem prispevku pises, ze sis chtela vzit zivot .... nerozumim tomu, jak muzou byt tyhle dve veci soucasne .... minimalne jedno z toho je lez. a protoze te vubec neznam, nedovolim si soudit, co je lez a co pravda.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:43 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Lájoš
On jenom zaujímá obraný postoj
To se mi snad zdá. To byl obranný postoj, ty nekonečné útoky na pana Desenského, stokrát omílané a stokrát překopírovávané po různých fórech? To byl obranný postoj, to očerňování práce, co dělá pro psy Efas? To je obranný postoj, kopírovat tady už bůhvípokolikáté, jak paní F ujely nervy? Celé stránky "pejskařiny" byly vedeny pro obranu?
Co se týče dětí, taky myslím, že kdyby měly být svěřovány jen těm, kdo si za všech okolností vždy zachovali chladnou hlavu, musely by být jedině v péči robotů.
Paní Fišerové bych klidně děti svěřila. Ne tak Karlu Bergrovi.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:45
- Nahlásit
Paní Fišerové bych klidně děti svěřila. Ne tak Karlu Bergrovi.
aren
Tak to já ani jednomu .Trotelchen by mi je snědl.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:46
- Nahlásit
Smečka
"A s "navážením" začínal vždy on" - Není pravda.
Jaksi mi uniklo, že by pan Desenský začal z ničeho nic osočovat Trotelchna až jemu nezbylo, než se bránit.
Jaksi mi uniklo, že by paní Šiblová napsala na net jediné slovo proti němu, ne to ještě, že by začínala.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:48
- Nahlásit
Smečka
obhroublejší slovník
Nejde jen o slovník. Obhroublý slovník mi taky nevadí.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:50
- Nahlásit
Jaksi mi uniklo, že by pan Desenský začal z ničeho nic osočovat Trotelchnaaren
(No to by asi nebylo tak úplně reálné,vzhledem k tomu,že Trotelchen není až tak znám .)
Jaksi mi uniklo,že Trotelchen byl na pana Desenského někdy obhroublý,a o tom sned byla původně řeč?NE?
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:50
- Nahlásit
aren
Paní Fišerové bych klidně děti svěřila. Ne tak Karlu Bergrovi
tak to já zaujímám přesně opačný postoj.
A k Efasu.
Pokud někdo podle mého názoru veřejně lže, tedy lhat na svých stránkách tak by to měl vysvětlit. Tím končím s Efasem a nehodlám to dále rozebírat. A stím kopírováním, je to trochu více nápadné, ale myslím si že lepší jak to ztratit vzáplavě výměny názorů.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:51
- Nahlásit
Nejde jen o slovník. Obhroublý slovník mi taky nevadí.aren
Co si tedy představit pod pojmen - hrubší Trotelchen? Jako,že se ten den neoholil?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:57
- Nahlásit
Smečka
Ne, opravdu nejde jen o obhroublý slovník, Snad ti to nemusím vysvětlovat, protože jsi u toho byla od začátku. Jen poukazuju na to, že v kauze Desenský - Berger nebyl Berger v pozici toho, kdo se brání, protože sám začal, což je v rozporu s tím, jak ty píšeš, že není pravda, že začínal.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:59 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Smečka
Co si tedy představit pod pojmen - hrubší Trotelchen?
To se zeptej Lájoše, ten termín vymyslel on.
Já bych T necharakterizovala jako "hrubšího", protože se dovede vyjadřovat i kultivovaně až úlisně, když chce. Hrubší je u něj snad leda srdce.
|