| Autor |
Zpráva |
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 12:01
- Nahlásit
Jirikovo
ale ta moje veta smerovala nekam jinam. pises, ze jsi po psychicke strance absolutne OK. a zaroven neprimo v jinem prispevku pises, ze sis chtela vzit zivot .... nerozumim tomu, jak muzou byt tyhle dve veci soucasne .... minimalne jedno z toho je lez. a protoze te vubec neznam, nedovolim si soudit, co je lez a co pravda.
Asi jsem to špatně vyjádřila. Je pravda, že mi v jednu vteřinu něco takového mihlo hlavou. Měla jsem spíše černo před očima - byla jsem vzteky bez sebe. Že by jako šlo o nějaký pokus o sebevraždu - tak to NE. Já jen když se na to dívám z postupem času a s tím, že trotelchen vyjádřil první domněnku, že šlo o výhrůžky o sebevraždě, tak jsem se na to zkusila podívat "z druhého břehu". Ono to opravdu tak vyznělo - jako kdybych o tom nějak silně uvažovala - no a v takovém případě bych reagovala jinak než ostatní - určitě bych se snažila tu osobu zkontaktovat. Prostě já bych reagovala jinak než ostatní. Ale malé procento, že bych nereagovala tam stále je - to musím přiznat.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 12:32
- Nahlásit
Dagmar Fisero va
...ani jeden mi neposlal mail abych si neublizovala, ani jeden nedal avízo policii, ze se neco deje a mohu si ublízit. Nikdo nezareagoval jak by mel....
Asi jsem to spatne vyjádrila. Je pravda, ze mi v jednu vterinu neco takového mihlo hlavou. Mela jsem spíse cerno pred ocima - byla jsem vzteky bez sebe. Ze by jako slo o nejaky pokus o sebevrazdu - tak to NE.
Takze, sice jste zadnou sebevrazdu pachat nehodlala, ale mohla jste...
Prominte, nezname se, ale pouzivat ve sporu takove paky jako je vyhrozovani sebevrazdou a nasledne vycitat, ze se nekdo nezachoval podle vasich predstav... , to je mi hodne nesympaticke.... o tom, ze clovek, ktery to udela, je na tom psychicky zle nepochybuji...
Nechci do vas sit, ale zkuste si toto srovnat, preji vam, aby se vam darilo lepe... (toto neni mineno ironicky...)
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 12:38
- Nahlásit
Ne, opravdu nejde jen o obhroublý slovník, Snad ti to nemusím vysvětlovat, protože jsi u toho byla od začátku. Jen poukazuju na to, že v kauze Desenský - Berger nebyl Berger v pozici toho, kdo se brání, protože sám začal, což je v rozporu s tím, jak ty píšeš, že není pravda, že začínal.
aren
Jo takhle to bereš.V tom případě není možné mluvit o "navážení" ale spíše o kritice.Nevidím důvod, proč by měl Desenský v začátcích jejich "sporu" kritizovat Trotelchena,jehož práce je ve svém důsledku oproti té jeho absolutně bezvýznamná.Snad chápeš ten rozdíl?
(Tvůj termín "navážení se" jsem brala ve smyslu diskuzním...v reakcích jednotlivých diskutujících.)
Zpět k RD x Trotelchen - pokud chce člověk něco změnit a je přesvědčen o své pravdě,musí svůj názor nějakým způsobem vyjádřit.Nenazývala bych toto navážením se.
To se zeptej Lájoše, ten termín vymyslel on.
Aha, tak to se omlouvám.Jsem zmatkař,mám málo času,čtu ob řádku...
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 12:55
- Nahlásit
maixnerova
dost těžko se vysvětluje, co člověk cítí, když někdo očerní jeho rodinu a ještě se to dále rozmazává - v člověku je obrovský vztek a lítost. Lze to těžko vysvětlit. Nebylo to žádné citové vydírání, prostě jsem to tak nějak v tu chvíli cítila. Později mne trotelchen navedl k tomu, že to znělo jako výhrůžka o pokus o sebevraždu, ano vyznělo to tak. A jestli to trotelchenovi tak vyznělo a některým dalším, tak já bych na jejich místě reagovala pravděpodobně jinak. Prostě jsem se nedávno nad tím zamyslela. Já to ani nepovažuji za to, že do mne šijete. Já to beru. Právě proto, že jsem si to začala v hlavě srovnávat, tak mne tohle napadlo (reakce na můj úlet). Úlet to byl. To nepopírám. Také jsem si ho velmi brzy uvědomila.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 12:57
- Nahlásit
maixnerova
Možná bys to viděla laskavějším okem, kdybys četla ty hrůzy, co tady Trotelchen o paní Fišerové tehdy zveřejnil. To bylo fakt hodně silné kafe a podle mně nelze odsuzovat extrémní reakci.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 13:06
- Nahlásit
Dagmar Fisero , aren
samozrejme neznam cely kontext, jako asi spousta lidi tady... skoda ze si nemuzete se svymi oponenty vyrikat vse osobne...
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 13:07
- Nahlásit
nějak jsem se snažila prodrat těmi příspěvky o Kociánce - a nějak z toho nejsem moudrá.
Biluška
Mohla by jste upřesnit co jste tam v té době co jste tam vypomáhala viděla? Jak je to dlouho? Dělali se proti Kociánce nějaké kroky? Nebo se to rozebíralo jen na diskuzích a jen s LOZ? Nestačilo by dát dohromady výpovědi více svědků, že tam není něco v pořádku? Budete v tom něco dělat? Byla jste tam, viděla to. Myslím si, že jste ohledně Kociánky v obraze.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 13:11
- Nahlásit
maixnerova
to je právě ta nevýhoda internetu - někdy je to i výhoda - jak pro koho a záleží také na situaci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 15:03
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Mohla by jste upřesnit co jste tam v té době co jste tam vypomáhala viděla? Jak je to dlouho? Dělali se proti Kociánce nějaké kroky? Nebo se to rozebíralo jen na diskuzích a jen s LOZ? Nestačilo by dát dohromady výpovědi více svědků, že tam není něco v pořádku? Budete v tom něco dělat? Byla jste tam, viděla to. Myslím si, že jste ohledně Kociánky v obraze.
Moc se omlovám, jsem to tady loni nečetla a až teď vidím, že ses na něco ptala Mám odpovídat, je to ještě aktuální?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 16:55
- Nahlásit
Biluška
ne - neaktuální
|
Minnie
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 18:09
- Nahlásit
vie niekto ako to dnes chodi v tom utulku? zmenilo sa nieco?
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:58
- Nahlásit
Nevim jen jsem se minuly rok v srpnu zajimala o jednoho pejska.
Info ze stranek:
Roztomliloučký starý miniaturní pejsek Lišáček.
Má mírný šedý zákal, ale vidí jako ostříž a běhá jako laňka
Info na mail:
Lišáček je povahy snášenlivé. S ostatními pejsky v útulku nemá problémy. Není však vhodný do bytu, protože nesnese obojek a nemohl by chodit na vodítku. Je to pejsek vhodný do RD se zahrádkou. Je to starší pejsek vhodný na dožití.
Tak jsem tam nejela - jsem bytovkova.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 10:24
- Nahlásit
ted mi volala pani od soudu, ktera shani svedky, kteri na kociance delali, nebo byli...
Nema nekdo zajem svedcit?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 10:28
- Nahlásit
viky
Oč jde? Lze napsat něco bližšího, co se u toho soudu řeší?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 10:57
- Nahlásit
Vlčáčková
no sama moc nevim, ale z rozhovoru sem pochopila ze Hermanka chce po statu nejaky sileny prachy za ustajeni a osetreni zvirat a ti ji to samo nechco dat. A tak asi zacali patrat do vic jak deseti letech jak to tam vladtne vede a zjistili to, co my vsichni uz vime davno.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 11:15
- Nahlásit
viky
Aha. Takže teprve, když jde o prachy, začnou řešit týrání zvířat. Prima stát máme, že? Já jsem na něj vysloveně hrdá.
Jeden útulek vyhrál spor se státem ohledně příspěvků o opuštěné psy, takže tohle bude asi podobný případ.
Tehdy jsem psala jednomu útulku, jestli by to nechtěl zkusit taky - nevím, jak to dopadlo. Takže se toho možná chytla Kociánka. Článek o tom zde: http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/tomas-sokol. php?itemid=6935
|
viky
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 12:43
- Nahlásit
Vlčáčková
no blby to je, ale zas na druhou stranu aspon ze neco se snad pohne...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 12:59
- Nahlásit
viky
Blbý je, že tedy nevím, na jakou stranu se přidat. Určitě mi dáš za pravdu, že stát by se měl starat. Takže to bychom měli fandit útulku, aby vysoudil peníze. Ale zase by se mělo potírat týrání, takže by měl člověk fandit státu, aby jim to prokázal a zatrhnul.
Čili tenhle spor nemůže dopadnout pro zvířata dobře. Ať vyhraje kdokoliv, vždycky to bude pro ně špatně.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 13:07
- Nahlásit
Vlčáčková
vono je utulek a utulek, na kociance se ke psum chovaji nejen ze hnusne, ale chybi mi tam veterinarni pece, psi se mnozej mezi sebou, a co je dulezity, nikomu je nevydavaji. A to ani ty, kteri se jen zabehli a majitel si pro ne prisel. Tze status utulek, pro me takoveto zarizeni proste nema... Je to jen pracka penez a ja nevim, asi uchylka.
http://ohz.cz/ohzold/old_web/Aktivity/kocianka.htm l
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 13:32
- Nahlásit
viky
Máš pravdu. Ale budou vystupovat jako útulek a jako takový povedou spor, ne?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 13:34
- Nahlásit
Vlčáčková
to asi jo, proto asi shaneji svedky proti nim a mozna jsem naivni, ale doufam ze nezustane jen u toho nic jim nedame, ale ze jim zatnou tipec se vsim co se tam deje
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 13:35
- Nahlásit
viky
Ale to taky dobře nebude. Vytvoří se precedens, že stát na psy může kašlat i nadále.
|
Matinka27
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 17:21
- Nahlásit
Nevíte někdo, jestli se něco posunulo v "kauze" Kociánka? Jak to tam teď funguje, jestli byl nějaký soudní proces nebo jestli si paní hraběnka s dcerou dál mastí kapsy?
|