Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / KOCIÁNKA - WWW.INTERPESPENZION.ESTRANKY.CZ
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:31
- Nahlásit

moll
Já bych tam možná i zašla, ale zase kdyby už byli ochotní mi hafa dat, bylo by blbý si to na poslední chvíli rozmyslet... A u nás bohužel místo pro druhýho hafana není

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:34
- Nahlásit

Psala jsem to tenkrat i do Novy, puvodne meli podobny napad, vyslat tam nekoho jako... Jenze muj xicht si kazdej pamatuje a nikdo z mych znamych tam jit nechtel, no a tak se na to mila NOva z vysoka vys..., rekli mi, ze jeste kdybych mela nejaky dukazy, jako fotky, video, tak by reportaz natocili. Ale sami se asi snazit moc nechteli.

moll
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:51
- Nahlásit

Eimy
jo - mám stejný problém, ale možná by šlo tam zajít, poptat se a pak říct, že si to potřebuju promyslet - ale to je taky blbý. možná je to jeden z důvodů proč je tak málo informací z prostoru "za zdí"

moll
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:52
- Nahlásit

Biluška
30 psů určitě předali novým majitelům, jen si ve spěchu nestačili napsat komu - podobně jako neměli čas udržovat www-stránku

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:57
- Nahlásit

moll
Jo, to mě taky napadlo, ale prostě... Asi bych tady na to moc neměla, prostě když už by se odhodlali a řekli, že mi toho psa dají, bylo by mi blbý ho ta mjen tak nechat... Možná až (je to blbý takhle mluvit, já vim) babičce umře nynější pesan, dalo by se to udělat tak, že by si ho nakonec vzala babička k sobě, ale doufám, že takhle to ještě dlouho udělat nepůjde.
Navíc babička už novýho pejsana po tomhle nechce, protože má strach, že by je hafík přežil...

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:01
- Nahlásit

MOzna by bylo lepsi se tam nechat jako zamestnat, nez si tam jit pro pejska.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:09
- Nahlásit

moll
30 psů určitě předali novým majitelům, jen si ve spěchu nestačili napsat komu - podobně jako neměli čas udržovat www-stránku

Taky se toho bojím. S tou stránkou to bylo trochu jinak. Podali na mě žalobu, že jsem je jako strašně poškodila svými pomluvami. A asi abych nemohla udělat to samé ( na jejich stránkách byl přece jenom moc krásný článeček o mě i s vydařenou fotkou) tak ty stránky stáhli. Naštěstí to předvídal můj nejmilovanější Nadbůch a ty stránky stáhnul a zálohoval . Takže v současné době policie řeší kdo koho vlastně pomlouvá .... No, řeší, ono toho zase tak moc k řešení není. Vzhledem k tomu co všechno mám v ruce a k tomu nic, co mají Šíblovi. Ale je to docela zábavné, při troše štěstí to vyjde na trestný čin " zvlášť zavrženíhodným způsobem utýrané zvíře" - nebo tak nějak se to jmenuje, nevím jak to přesně zní právnicky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:13
- Nahlásit

viky
Vůbec není jednoduché nechat se tam zaměstnat. Celou Kociánku ovládá Herman-mafie a málokoho mezi sebe pustí. Mimochodem, k bití psů, týrání hladem, nebo tak něco tam nedocházelo (alespoň za mého působení), ale opravdu ty psy nevydává. Je to svým způsobem nemocná ženská, je přesvědčená, že nikde jinde by se ti psi neměli tak dobře jako u ní. Což je mimochodem i případ Šíblové z Efasu a spousty dalších. Svůj vliv na to samozřejmě mají i peníze, kterých se z důvěřivých pejskařek (hlavně ve věku -náct) dá vytáhnout docela dost. Třeba i cestou adopce přes internet.

moll
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:17
- Nahlásit

Biluška
utýrané zvíře

to teda není vůbec nic aspoň trochu potěšitelného....držím palce do dalšího boje

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:23
- Nahlásit

moll
Na tom, že ty psy utýrala fakt nic potěšujícího není. Ale na tom, že se jí to třeba podaří dokázat a že by v tomto případě padaly minimálně podmíněné tresty už ano. Navíc se po té půlroční dřině fakt začínám dobře bavit. Policajti už mi do telefonu přejou dobrou noc a kdykoliv si Šíblová vzpomene s nějakým nesmyslným a nepodloženým obviněním tak se mi policie omlouvá, že už mě zase otravuje . S vet. správou v Prostějově už si tykám a na obecním úřadě ve Vrbátkách už se nemusím představovat

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:24
- Nahlásit

Biluška
kdyz jsem tam byla ja, tak jsem to videla. Mlada Stolpa je kopala hlava nehlava a ukrajinsti pracovnivi, chodili do kotcu s klackama a rezali je. V boudach meli nasr.. a k zradlu dostavali rozmocenej chleba s trosickou mlety konzervy. O veterinarni peci ani nemluvym, videla jsem tam psy se svrabem, zacerveny.....
To ze psy nevydava - meli tam cubinku bigla, mela modrej obojek a jedna z holek co tam pracovala znala majitelku, ale psa ji pry nevrati i kdyz si tam kocena pro nej udajne nekolikrat byla. Nechapala jsem to, hadala sem se s nima, ale bezvysledne. Jedna osetrovatelka chtela jednoho z tech labiku, co jsou ted v nabidce na netu, ale pry ji ho asi nedaji, protoze pry pro nej nema dostatecne vhodny podminky.....
Cely sem to tenkrat orvala a snazila se s tim neco udelat, ale ja nevim, jako by na ne nikdo nemohl.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:37
- Nahlásit

viky
Když jsem tam byla já tak "Kačenka" byla ještě malá holka a ukrajinci taky ještě nebyli. Býval tam takový starý děda a ten měl ty psy docela rád a udržoval to v chodu. Mrzí mě, že to nemohlo zůstat alespoň na takové úrovni .-( .
Co se týče nabídky, tak tenkrát to bylo stejné. Za téměř rok, co jsem tam byla se podařilo dostat ven 1 fenku jezevčíka (vzali si ji nějací mladí manželé, kteří bůhvíjak dokázali Hermanovou okouzlit) 1 kříženec bígla (toho jsem si vzala já, dala mi ho kupodivu bezproblémů ) a 1 fenka křížence dobrman x NO. To si přišel takový mladý kluk s maminkou, že by chtěli psa na zahradu a na hlídání. Nejlépe NO (těch tam bylo v pysk). Hermanka se ohlídla na jednu ošetřovatelku a prohlásila "přiveď Tamaru". Tu si pak buď mohli vzít, nebo ne. Vzali si ji a Hermanová toho několik následujících dnů litovala, že jim ji neměla dávat, že se o ni nebudou starat a podobně...

Zhruba o rok později (to už jsem tam nedělala) si chtěli psa pořídit moji známí. Mínili am.kokra. Přesvědčila jsem je, aby si vzali psa z útulku. Hermanová měla tenkrát akorát štěňata, asi dvouměsíční. Údajně zabavené pro nedostatečnou péči. Jeli jsme pro tu fenečku přes celou Moravu. Hermanová nás nechala stát asi hodinu před bránou. Přesto, že jsme byli předem nahlášení, přesto, že mě znala... Pak se ukázalo, že si známá zapoměla doma občanku. Přesto, že jsem tam byla já, přesto,že jsem se za ni "zaručila" dělala Hermanka děsné cavyky. Upozorňuju, že moje známá je advokátka, podle toho i vypadala a chovala se. (Žádná socka, která by vypadala na to, že štěně bude v neděli k obědu). Po dlouhém boji jsem dosáhla toho, že štěně vydala Hermanová mě, na moji občanku. S tím, že Iveta hned v pondělí nechá notářsky ověřit svoji občanku a pošle ji. Fakt komedie...

Anu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:42
- Nahlásit

viky
no zjistit,že tam mají mého psa v kotci,tak ikdybych tam měla vjet bagrem a za zády Policii tak ho vezmu nazpět..Nezlob se na mě,ale když přeci půjdu na policii, a řeknu že někdo má prokazatelně mého psa tak mi ho musí vydat. Ty jo to je teda nářez. Už vidím doma jak řikám přiteli že v útulku mají našeho psa ale nechtějí mi ho vydat.By na ně vyrazila celá banda lidí s vidlema.Ještě že o tom nic nevím,neb už teď mi je zle

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:05
- Nahlásit

Anu
nevim jak to tenkrat dopadlo s tou konkretni biglici, ale vim, ze par majitelu tam s tema cajtama bylo, nekteri bohuzel prisli pozde a svyho pesana tam uz nenasli....

Biluška
ukrajinci byli udajne videni jak par psu ukradli napr. pred obchodem a tak, ale to uz vim jenom z doslechu...
Pesani z nich ale meli silenej strach, ani se nedivim.

Me jenom porad neni jasny, proc kdyz v televizi vidim jak tam odeberou majiteli psa za tyrani, tam kone a jde to, jak to ze to nejde na KOciance ?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:07
- Nahlásit

viky
Asi jsou na paní majitelku, která jim zabouchne před nosem, krátcí...nebo že by obálečka?

Anu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:12
- Nahlásit

viky
no je to strašný.To jsem vůbec netušila,že se kradou psi do útulku a že se na tom může vidělat. Ježiši,chtělo by to pořádně rozmáznout.

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:21
- Nahlásit

viky
Bohužel já myslim, že je pořád ta jedna jediná otázka "Kam s tolika zvířatama?". Pokud tam je teď těch psů 150. V tom bude ten hlavní problém... Jednoho psa nebo koně umístíš, ale tolik psů?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:30
- Nahlásit

Eimy
Bohužel já myslim, že je pořád ta jedna jediná otázka "Kam s tolika zvířatama?".
Ale dcerko.....je tedy lepší co?

1-aby se uspalo 150 nebo spíše mně psů?

2-aby těchto 150 psů do konce života ponejspíš živořilo a poté na stejném místě živořily stovky a stovky dalších psů?

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:33
- Nahlásit

Eimy
ja nevim, ale myslim si, ze jich je tam mnohem vic nez 150. Kdyz sem tam byla tak mluvili o 500, ale nevimjak to tam vypada ted, takze jestli je jich jenom 150 tak to je uspech.

abby
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:38
- Nahlásit

Anu

Bohužel to tam chodí tak,že když zjistíš,že tam máš svýho psa,tak než přivedeš policajty,tak tam pes už není

Anu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:41
- Nahlásit

abby
no já myslím,že kdybych zjistila,že tam je můj pes tak mě odtamtat nedostanou. Za druhé bych teda vyžadovala kam psa dali-spoléhala bych na čip a tetování a já nevím co ještě všechno.Popravdě já si to neumím představit,ale rozhodně si neumím představit že zazvoním a oni mi řeknou,je nám líto pes je už pryč a já řeknu,aha a jdu domů...

Petra
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:06
- Nahlásit

Ach jo to se dozvídám věci, docela jsem ráda že je Brno tak daleko. A že se mo tak daleko psi nezabjehnou, tedy normálně to nedělají ale co kdyby

Anu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:16
- Nahlásit

Petra
taky jsem ráda.Jen mě furt nedochází,že o tom všichni ví a nic se neděje.....

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:21
- Nahlásit

Anu
no to je to, vsichni o tom vedi a porad nic, ale mozna jak psala Mucholabka je v tom obalecka ?

moll
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:25
- Nahlásit

Anu
zazvoním a oni mi řeknou,je nám líto pes je už pryč a já řeknu,aha a jdu domů..

jo tak tuhle zkušenost má už dost lidí, co tam měli psa - ani nemuseli říkat to "AHA" - i s policajtama se tam nedostali - podle mě je to soukromý útulek a tak nikdo - ani policie- nemá právo překročit hranici, pouze v případě spáchání trestného činu. a ten musí být prokayatelný a tady důkazy nejsou - přes zeď se nic nenafotí a dovnitř se nedostaneš. jo- smutná realita. ale co mi fakt nejde na rozum,je že proč někdo vozí psy na kociánku, když je v brně ten super policejní útulek - doopravdy dobrej

moll
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:26
- Nahlásit

viky
po brně se říká, že je v tom daleko vejš, než obálečka....

Anu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:28
- Nahlásit

moll
někdo vozí psy na kociánku
mě spíš nejde do palice jak to že nějaká Kociánka existuje.

ale já bych podala podezření z trestnéhu činu krádeže psa a hotovo. Neřikej že ani pak nemají právo tam stoupit. a když to je soukromé tak z čeho je živí? Kdyť dostává příspěvky ne? Tak to zas tak soukromé být nemůže.Ježiši to mi teda hýbe žlučí fakt.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:40
- Nahlásit

Anu
Bohužel, je soukromý, je na soukromém pozemku a nedostaneš se tam . Je tam hodně vysoký a bytelný plot, můžeš akorát stát za branou a křičet a oni budou předstírat, že o tobě neví. I když se po x hodinách, nebo spíš dnech dostaneš s policií dovnitř tak řeknou "tady žádný takový pes není a nebyl. Paní ho tady viděla? Je mi líto, asi si ho paní s nějakým spletla. Opravdu žádný basenži tady není" a přitom ho klidně budou mít třeba schovaného ve sklepě. Nevěř tomu, že by tam policie kvůli psovi dělala domovní prohlídku a prolízala kůlny..

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:43
- Nahlásit

moll
jo taky jsem neco zaslechla....

Anu
to hybe zluci hodne lidem a uz hodne dlouho, tolik tretnich oznameni bylo podanych a nic.

abby
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:48
- Nahlásit

Anu

Všichni o tom ví a snažili se i něco dělat,ale oni to mají dobře zmáknutý.Je to smutný,ale je to tak.
Pokud někdo není pejskař,tak o nekalých praktikách nemusí mít ani páru,najde psa a je to.Říká se,že psy i kradou.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání