Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / KOCIÁNKA - WWW.INTERPESPENZION.ESTRANKY.CZ
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
Trotelchen
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 13:54 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

http://www.interpespenzion.estranky.cz/clanky/adop ce-pred-internet/adopce-pres-internet

a komu by ty případně poslané finance připadly?

paní šlechtičně z Kociánky? no to snad ne!!!

nebo ano???

PRÝ SE JEDNÁ O AKTIVITU PANÍ Bětky Humlíčkové
DĚKUJI JI TEDY TÍMTO ZA VEŘEJNÉ VYSVĚTLENÍ.....VĚŘÍM, ŽE POKUD NĚKDO VYBÍRÁ NEBO SE SNAŽÍ VYBRAT PENÍZE NA ZAŘÍZENÍ TYPU BRNĚNSKÉ KOCIÁNKY, RÁD VYSVĚTLÍ VŠEM PEJSKAŘŮM, JAK TO VLASTNĚ JE.

abby
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 14:09
- Nahlásit

Trotelchen

Jako brněnského pejskaře by mě to taky zajímalo.O Kociánce ví tady asi každej svoje

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 14:10
- Nahlásit

A co by se stalo v případě že by pejska kterýho někdo takhle přes internet adoptuje si chtěl vzít někdo jiný domů, to by jako nešlo a on by zustal do konce života v útulku?

Petra
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 14:34
- Nahlásit

Vcelka
úplně to samé mně napadlo,nebo třeba bys mohla posílat na něj peníze a on už by tam dávno nabyl, ale věřme že je to jinak a mají to nějak zajištěno

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 14:48
- Nahlásit

Petra
no nevím...výzvy k veřejné odpovědi jsou na více forech a zatím nic...no uvidime, kdyz tak mame prima tema na clanecky...

Petra
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:06
- Nahlásit

Trotelchen
jo jo musíme počkat ale fakt by mě(nás) to zajímalo tak až se něco dozvíš tak napiš. Jinak stránky to jsou pěkné, já Kociánku neznám jen od vás z vyprávění a nebylo to vyprávění moc pěkné

abby
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:46
- Nahlásit

Petra

Naštěstí jsem s Kociánkou nikdy "do styku" nepřišla a doufám,že nepříjdu.Ale to,co člověk slyšel,bohatě stačí,abych jim tu jejich nezištnost nevěřila.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:01
- Nahlásit

Vidíš, o těch stránkách jsem nevěděla, inzerát té Bětky jsem někde ale našla-se starým odkazem. Na původních stránkách dost úděsné fotky. Vždycky mě tenhle "útulek" přitahoval a chtěla jsem se pokusit vzít odtamtud nějakého psa, jak by se ke mně chovali. Akorát to mám z ruky.

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 19:44
- Nahlásit

Ten útulek vůbec neznám (jsem z druhého konce republiky), občas kouknu na jejich stránky a fotky teda nic moc,no...a ten nápad s adopcí přes net mě taky udivil, chtěla jsem se zeptat na to jestli pak bude pes mít šanci jít do rodiny nebo bude navždy zůstávat v útulku, prostě mě napadlo to samé co vás, akorát jste s mailem byli rychlejší... Jinak můžu se zeptat co se v tom útulku děje, že o něm všichni píšete tak jak píšete?

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 06:45
- Nahlásit

Sakra, kdyz jsem psala stiznost na Statni vet. spravu, tak mi odepsalai, ze tam byli na kontrole a ze psi uz se na Kocianku nevozi. To bylo tusim v loni, tak kde je porad berou ? To tam porad makaji ti ukrajinci, kteri ty psy kradou ? Tenkrat to tak bylo.
Jinak nemyslim si, ze by se nejaka velka cast pejsku z Kocianky dostala do rodin. Kazdyho kdo si tam pro pejska prisel, tak bud rovnou vyhodili nebo se k nemu chovali tak hnusne, ze odesel sam. Dovnitr nikoho nepousti. Adopce pres net, je zase jenom hnusnej kseft , aby Hermanova mela pohodlicko a korunky.

Garfield
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 07:53
- Nahlásit

Děcka, prosím vás přečtěte si ty komentáře k těm samotným psům. Opravdu jsem málem padla do vývrtky. To snad není ani možný!!!! Vyberu pár ukázek. Moment.

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:01
- Nahlásit

viky
No problém právě je, že at koukám, jak koukám, o Hermanové tam nevidim ani slovo.. Aspoň teda na těch stránkách... Je to celý náký divny...

Garfield
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:07 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

...narozena v útulku..., má ukousnuté pravé ouško,ale to jí děla ještě roztomilejsí...

...na pána by se velmi fixoval, při úklidu kotce obejme ošetřovatelku v pase a nechce ji nechat odejít... (asi jsem blbá, ale nedělají to psi naopak při snaze "krýt" člověka resp. při projevu dominance?)

V sekci pejsci, kteří našli domov je jaxi mrtvo.

A k adopci tam moc psů není.

A návštěvní kniha jistě stojí za přečtení.

Trotelchen
Věř, že i mě zajímá, kdo je ta paní a proč se aktivizuje. To s těmi variacemi adopcí je docela zajímavé téma.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:08
- Nahlásit

Garfield
Prý už můžou lidi dovnitř, mezi kotce.

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:10
- Nahlásit

Eimy
Katka Stolpa, ktera ma radeji zvirata nez lidi, je dcera pani Hermanove. A zrovna ji jsem na vlastni bulvy videla jak ma rada zvirata. Vlezla ke psum do kotce a dokopala je, aby pry neskakali ...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:12
- Nahlásit

viky
Fakt by mě moc moc zajímalo, jak to tam vypadá a chodí-třeba dělají místo pro nové "mazly".

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:12
- Nahlásit

viky
Aha, tak až tak dalece do těch jejich vztahů nevidim, jen mi tam fakt chybělo to jedno jméno, tak teď už vím, díky za vysvětlení

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:15
- Nahlásit

http://www.ohz.cz/Aktivity/kocianka.html

sice jsou to uz stary clanky, ale tak presne to tam vypada - bohuzel. Teda je fakt, ze jsem tam byla pred dvema roky, ted nevim, ale neverim, ze by to bylo lepsi.

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:16
- Nahlásit

Jinak nemyslim si, ze by se nejaka velka cast pejsku z Kocianky dostala do rodin. Kazdyho kdo si tam pro pejska prisel, tak bud rovnou vyhodili nebo se k nemu chovali tak hnusne, ze odesel sam.

Lidi mají možnost vybrat si psa podle fotky a oni ho přivedou ukázat, mají možnost si je prohlídnout v čem žijí....

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:19
- Nahlásit

Lucie a Gar
Lidi mají možnost vybrat si psa podle fotky a oni ho přivedou ukázat, mají možnost si je prohlídnout v čem žijí....

znamej si tam vybral cubinku podle fotky, jak pises. Ovsem ve finale mu privedli uplne jinou a dovnitr je nepustili, nepousti tam nikoho. Maly pejskove, jsou ubytovani v ''kralikarnach'' po dvou, nekdy i po trech, ven je pousti pouze pri cisteni coz cca 1 hod. takze 23 hodin jsou takto zavreni.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:37
- Nahlásit

Lucie a Gar
Kdysi jsem na Kociánce pracovala. Je to asi deset let zpátky, ale nevěřím, že se tam něco změnilo. Nevěř tomu, žádného psa si tam vybrat nemůžeš. Do adopce se dostal tak jeden pes měsíčně a to ještě s problémama.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:38
- Nahlásit

Garfield
Věř, že i mě zajímá, kdo je ta paní a proč se aktivizuje. To s těmi variacemi adopcí je docela zajímavé téma.

Jsem rád, že zde jsou normální lidi.....asi v tom něco bude...když jsem o tom začal na ifauně...všechna fora, kam něco napíšu, dopadají takto
http://www.ifauna.cz/diskuse/vypis.php?o=7&thema=4 15275#415284
no prostě mongolové řádí...

pokud se tomuto tématu bude někdo věnovat, buzdu rád, nechce to nechávat hovada, která se snaží bezostyšně vydělávat na utrpení zvířat v klidu....ale sám nestihám...mám dost práce...začíná mi chodit dosti článku o panu Desenském...tedy spíše příběhů...nějaký čas mi zabere můj milovaný pan Oulehla z Efasu a jeho kočanda a tak podobně....takže je to složitý....ale myslím, že by nebylo na škodu, kdyby o kociánce a některých lidech okolí ní bylo na netu pár pravdivých článků....zatím jsem při vyhledávání výrazu kociánka na seznam.cz až na třetím místě...chce to změnit, ať lidé znají pravdu.......a obzvlášť tahle aktivita mi přijde trochu drzá....

Garfield
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:53 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Trotelchen
Tam ses teda zase převedl... Taky bych dál už asi nečetla.

Nerozumím tomu, proč dáváš odkaz na ifaunu sem do tématu o Kociánce? Já bych se na Tvým místě tím odkazem moc nechlubila. Není o co stát.

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 09:46
- Nahlásit

Biluška
Ještě před třemi lety to tam vypadalo, jak říkáš....

viky
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 09:49
- Nahlásit

Lucie a Gar
jeste pred dvema a ti labradori kluci, co jsou na fotce v nabidce, ti uz tam jsou taky hodne dlouho, pres to, ze o ne byl zajem primo z rad osetrovatelu.

abby
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 09:54
- Nahlásit

Asi před půlrokem jsem taky slyšela,že Kociánka už nefunguje.Tak nevím.

moll
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:13
- Nahlásit

není nad osobní a čerstvou zkušenost - co tam dojít a poptat se po psovi k osvojení?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:40
- Nahlásit

Garfield
Nerozumím tomu, proč dáváš odkaz na ifaunu sem do tématu o Kociánce? Já bych se na Tvým místě tím odkazem moc nechlubila. Není o co stát.
Milý kocoure, musíš tedy pořádně číst, je to ukázka toho, jak se někdo vzteká, když se zmíní jeho aktivity okolo Kociánky....no.....a tohle je typická ukázkaj jak kopou.....a pokud si myslíš, že bych se měl k těm hovadům chovat slušně, tak se dosti pleteš...s nima to nelze...dokud to nepochopíš, ničeho nedosáhneš...což holt možná Ty ani nepotřebuješ.....pokud ano, nechápu, že nechápeš princip toho, že je třeba s hovady jednat hovadsky a se slušnými slušně...jinak to nejde...že to jde jsou jen kecy, které se v praxi neukazují jako reálné...jsou to stejné kecy jako jiné lidské pohádky typu humanita, láska, etika a spol...nic takového reálně neexistuje...aspoň ne u lidí...

moll
není nad osobní a čerstvou zkušenost - co tam dojít a poptat se po psovi k osvojení?
jj a pak napsat...nojo asi tam není něco v pořádku a konec...a hovada mají dál čas škodit...stejně jako Efas....tenkrát jste je nechali v klidu a oni škodí stále a nebýt pár lidí, škodili by ještě dlouho, naštěstí už tuším nebudou......

moll
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:46
- Nahlásit

Trotelchen
naštěstí už tuším nebudou......

pokud se tento případ podaří vyřešit s pozitivním výsledkem, tak by to mohl být dobrý odraz pro další podobné aktivity. ta kociánka by mě fakt zajímala...

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:12
- Nahlásit

moll
Případ Efas se blíží ke zdárnému konci Trvalo to dlouho, ale dočkali jsme se. Bohužel Šíblová a spol. stačili někam zašantročit asi 30 psů, které nemůžeme najít ((

Lucie a Gar
Promiň, na zázraky nevěří. Člověk je takový jaký je a mění se jenom hodně zřídka a většinou po nějakém hodně velkém impulsu. Že by Hermannová z ničeho nic začala vydávat psy do adopce, to bych se opravdu hodně divila.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání