| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:36
- Nahlásit
Já myslela, že Zuzka má barák.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:37
- Nahlásit
Ketrin
já ti jsem ráda, že mám ty kluky! nějak si nedokážu představit, že bych tohle zvládla s chladnou hlavou....
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:40
- Nahlásit
Ketrin
Zuzka má starý dobrý pražský sídlištní panelákový 3+1 a bernáš je balkónovej odchov
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:40
- Nahlásit
Jumi
No, jsou to velký emoce, to je fakt. A spousta starostí a radosti.... Je to strašně dojemný, jak ta fena prostě ví, co má a musí dělat a dělá to...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:43
- Nahlásit
Ketrin
platíš mi pivo!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2006 18:22
- Nahlásit
Mám dotaz děvčata, takže příští rok pro retrívry se koná :
12.5. ta speciálka v Hluboké, to je od RK nebo KCHLS?
9.9. tahle klubovka v Brně - Žebětíně je RK nebo KCHLS?
15.-16.9. ta klubovka v Třeboni je od KCHLS, že?
Ještě něco?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:45
- Nahlásit
Teda holkýýý!
Styďte se! Dopustit aby se naše diskuze takhle propadla v zapomění!
Dneska jsme si udělali kotel punče a jsem nějaká..no ehm...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:55
- Nahlásit
Jumi
Diskuse uvadla,protože všechny blbneme u sporáků!
ko4ka
KCHLS pořádá: 12.5.07 speciálku v Hluboké a 15.-16.9.07 dvoudenní klubovku v Č.Budejovicích
RK má klubovku 9.9.07 asi na Konopišti nebo v Žebětíně
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:19
- Nahlásit
Zuzana T
pomooooc! to tvoje miminko definitivně zdivočelo! včera jsme mu zabavili torzo pelechu - snažil se ho rozcupovat, ačkoli dostal 2x důrazně vynadáno. Většina plyšáků byla nucena podstoupit plastickou operaci a na procházkách se pohybuje jen pomocí parakotoulů dneska jsem několikrát úplně ztuhla s pocitem, že teď už si tu nohu musel 100% zlomit
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:33
- Nahlásit
Jumi
Jsem zrovna včera slyšela o goldenovi, který prý honil kočku, ta vletěla do takový tý roury pod silnicí, on za ní a jak byl rozběhlej a nějak blbě tam vletěl, tak si prý zlomil páteř a byl na místě mrtvý. Vždycky když se Borgouš
s obrovskou kládou v tlamě řítil lesem z kopce tak jsem se něčeho podobnýho děsila. (že při tom tou kládou omlátil mě i čuby, je ještě to nejmenší). My fakt teď můžem chodit jedině s tou činkou, kterou on pořád nese a tím pádem lítá trošku míň rychle a netahá ty klády.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:37
- Nahlásit
Ketrin
no tos mě teda uklidnila!!!!
On má pořád v hubě míček ale očividně to nestačí, asi taky zavedu činko terapii
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:44
- Nahlásit
No nemá cenu strkat hlavu do písku, ne. Ale kdyby si člověk měl tohle všechno připouštět víc než je zdrávo-ty rizika, tak psa nespustíš vůbec z vodítka a zase z něj vychováš asociála. Míček je lehkej, s činkou má přece jen trochu práce.
A jak se mají Bailiátka-víš něco?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:56
- Nahlásit
Ketrin
žádné novinky! asi jsou přehlcení opečováváním
www.riverdance.wbs.cz
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:00
- Nahlásit
Jumi
Stránky znám, jsem lačná čerstvých fotek štěníků.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:13
- Nahlásit
Jumi
To je tedy pako,co s ním? Dát mu na záda a nohy nějaké závaží,aby zpomalil nebo ten odvar z makovic,aby byl ospalý,nevím.
Tak nám do Prahy přibylojedno Sveňátko.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:13
- Nahlásit
Zuzana T
takže klubovka KCHLS je v ČB a ne v Třeboni? Aha, takže jsem si to popletla s letoškem Dík za info
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:17
- Nahlásit
ko4ka
Změnili to na ČB,
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:21
- Nahlásit
Zuzana T
jj dík, já to dám i na stránky, tak abych tam nemystifikovala...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:25
- Nahlásit
ko4ka
přesně to najdeš na stránkách KCHLS - vrcholové akce,RK to tam má možná taky.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:33
- Nahlásit
jinak se musím pochlubit jak jsme dopadli na cvičáku. Byli jsme velmi pochválení za aport. Paní cvičitelce se aportující Chelsinka moc líbila ( mimochodem, činku už nosíme z 99% správně )
Akorát paní výcvikářce se moc nelíbila Chelsinčina chůze u nohy bez vodítka, jelikoš na mě nečučela jak na obrázek a bylo vidět, že jí to moc nebaví.... Měla tendence mě ukecávat, že by bylo dobrý zkusit dát Chelsu na stahovák a škubnout s ní, aby to dělala, že musí, což se mi vůbec nelíbilo..... Myslím,že u ní to spraví spíš jinej přístup z mé strany....
Taky pořád uvažuju o tom RTG kdy jít. Co myslíš ty Zuzana T a Ketrin? Bude výsledek stejnej v roce jako v 15ti nebo 18ti měsících, nebo se to od roku může ještě nějak změnit? Je lepší teda počkat do těch řekněme 18ti měsíců nebo už můžem vyrazit v roce?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:41
- Nahlásit
ko4ka
To je těžké ti radit.Já šla s Cathy ve 13ti měsících.Doktoři raději vidí,když se chodí až v 18ti měsících.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:52
- Nahlásit
Momentálně v tom sama nemám jasno kdy pojedu s Borgem, zrovna včera jsem psala majitelce jeho otce, aby mi napsala svůj názor. On se totiž fakt hrozně pomalu dodělává. Na druhou stranu moc nevěřím tomu co se říkává, že to po tom půl roce bude o tolik jiné. Myslím, že pokud tam ta dysplazie je, tak tam je už v roce a jestli vyjde 2 nebo 3 nebo 4, to už nehraje takovou roli.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:54
- Nahlásit
Ketrin
DPokud je tam dysplázka tak je to fakt jedno.Může se ale dodělávat jamka - prý.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:55
- Nahlásit
Zuzana T
Tak nám do Prahy přibylojedno Sveňátko.
jaký od koho - holka nebo kluk?
To je tedy pako,co s ním?
no chci ho teď učit nový povely - snad ho to unaví
a co zkusit stopu? kdy se s tím má začínat?
ko4ka
RK na stránkách výstavy na příští rok ještě nemá...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:56
- Nahlásit
Ketrin
takže ty bys dvojkovýho psa do chovu už nepustila?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:56
- Nahlásit
Zuzana T
Ketrin
mně právě bylo řečeno právě kvůli tý jamce jít nejdřív až v 15ti měsících... proto se ještě ptám jinde
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:57
- Nahlásit
Jumi
Jestli stopou myslíš vlečku,tak to už můžeš zkusit,ale nejde to moc dělat sámotné,chce to zkušenějšího parťáka.Můžes také cvičit stopu vůdce,ale na to je také třeba dvou!
Svěňátko je bratránek Bernáška a jmenuje se Glen.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:59
- Nahlásit
Jumi
... se nebavím o chovu, ale o rtg na DKK Dvojkovýho psa klidně uchovním, ale stejně za ním na 99% žádná fena nepojede, žejo. A třeba by zrovna dal nadprůměrné z hlediska DKK potomstvo. A nulovej dá čtyřky. Co Ti já laik mám povídat - Ty jsi biolog.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 22:03
- Nahlásit
ko4ka
Hele jestli nespěcháš s uchovňovánám a chceš mít klid na duši,tak jdi později.Pokud už chceš mít jasno,jdi v roce.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 22:13 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Ketrin
... se nebavím o chovu, ale o rtg na DKK
jestli vyjde 2 nebo 3 nebo 4
no právě kvůli téhle druhé větě se ptám...
Zuzka
Jestli stopou myslíš vlečku
ne já myslela stopu vůdce...ale to je asi jedno, protože ani jedno jsem nikdy nedělala ani neviděla a sama si na to 100% netroufnu..teda na vlečku určitě ne...
|