Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 17:23 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Ahoj všem!

Hledá se brigáda pro velmi pilné a šikovné 7mi měsíční štěně GR. Kdybyste o něčem věděli kontaktujte prosím přímo Bernáška!

ZN: panička neocenila mou celoodpolední píli a na novej pelech si mám vydělat sám!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 17:32
- Nahlásit

[/b]Ketrin[b]
kouknu,moc díky.
Jumi
Dej mu starou deku a dokud rozum nepobere,tak se na něj s novým pelechem vybodni.
Já kupuju Cathy pelechy ve Zlatníkách v sekáči.Má za 50 kč dětskou podložku i s pravým beránkem a v předsíni jí povlíkám dětskou deku s dutého vlákna asi za 30 Kč ,povlak 15,- Kč.Na cestování ,do auta a na štěňata máme vedbedky.

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 17:40
- Nahlásit

Zuzana T
dokud rozum nepobere
no chápu, že jako chovatel mě musíš zahrnovat optimismem, ale zas buďme realistky žééé Bernáš a rozum

no jdu do lesa, snad se neztratíme a ten trenažer pro psy beru všema deseti!

A bernáš teď nějak hrozně roste nebo co ráno přijdu a večer je doma úplně jiný pes..hlavně ta hlava mu nějak mutuje a světe div se na hrudníčku se mu objevuje snad dokonce sádlo či co

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 17:46
- Nahlásit

Ajajajajajaj!!!!
právě přišel páník...a bernáš asi dopoledne nějak docela zlobil, protože je na něj nabroušenej - na pelech reagoval, že to už dneska teda přehnal, takže letíme do lesa a musím ho děsně moc utahat, aby na tu svoji slavnou pubertu neměl ani pomyšlení! Ještě 2 dny a mám dovču, tak to nějak musíme všichni tři přežít a pak si mládence (oba) vezmu do parády

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 19:39
- Nahlásit

Tak jsme zase zpátky doma v teplíčku! Venku je pěkný nečas, takže jsme trochu zmokli
Zvládli jsme i aportíky, ale za tmy je to opravdu na nic, protože nějak nevidím, jestli to ten holomek v tý papule teda má nebo nemá...a zkoušela jsem i ty dva a už nám to šlo. jen ten první jsem hodila opravdu asi jen krok od nás a ten druhý o něco dál...

karol
Jdete o víkendu na cvičák? já bych mohla jedině v neděli...

A co je ta besídka pro pejsky? já asi nebudu moct, tak jak moc se mám snažit přeorat program všech okolo, abychom mohli!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:11
- Nahlásit

Jumi
Já tam budu,jako pomocník a zajišťuji termos s čajem.Rum se prý také bude vyskytovat!

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:36
- Nahlásit

Zuzana T
když my máme už s mámou naplánované velké pečení...no zkusim se ji nenápadně pozeptat jestli to nechce posunout na jiný den...

Karol
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 22:06
- Nahlásit

Jumi
Ahoj, dens jen na skok, jdem si pouštět Shreka a včera jsem do noci pracovala dneska celý den pracovala...a vůbec.

Každopádně na psí vánoční besídku rozhoděn nejdem, protože mám už rok domluvený jiný program a o víkendu to na cvičák taky moc nevidim a jestli jo, tak v sobotu
Uvidíme

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 10:50
- Nahlásit

Karol
no je to s námi smutné! Takové mladé a tak vytížené...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:29
- Nahlásit

Karol
Jumi
To jen teď kvůli Vánocům,po nich bude okurková sezóna a to si pokecáme.

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:34
- Nahlásit

právě mi napsali ze studijního
bylo mi přiděleno prospěchové stipendium - jupííííí - to budou hned veselejší vánoce!

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:37
- Nahlásit

Zuzana T
tak jsme ti dnes ráno pozorovali s Petrem u snídaně tu bernášovu hlavu a dospěli jsme k závěru, že už to s tím "will to please" trochu přehání! Kvůli petrovi roste ve vlkodava, kvůli mě vrtí čenichem jako čivava a asi se doslech, že petrovi se jednou v Chcete mě líbil Srstkou nabízený pitbul Karel, tak teď mu roste pitbulí hlava

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:49
- Nahlásit

Jumi
Ježišku na křížku,tak si ty svá přání raději nechte pro sebe.Příště se vám zalíbí v ZOO žirafa a poroste mu krk!
K stípku ti moc gratuluji.Jak říkávala moje maminka :KKD - každá koruna dobrá.
Dneska jsem dávala majitelům Barta kontakt na Irču s Arwuší,jsou od sebe asi 40 km,tak mu snad Irča na cvičáku poradí a prý snad budou občas i vyrážet do terénu,uvidíme.
V okolí Teplic je mrtvo.

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:06
- Nahlásit

Zuzana T
Já vím, my jsme s Irčou pro Arwínu hledali, kde jsme mohli...Irča chodí s Arwíkem snad i k nějakému známému myslivci...můžou taky zkusit zajet do mladé boleslavi na RS je to sice hodně daleko ale když se tam ukážou jednou..nebo na pobytovou akci s horyslov a pak na tábor...

tak si ty svá přání raději nechte pro sebe
Ale my muj e přeci neříkáme! jenže on je taková pusinka vnímavá, že je vycítí sám

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:15
- Nahlásit

pobytovou akci s horyslov
Co to je za akci?

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 15:48
- Nahlásit

Zuzana T
http://www.horys-lov.wz.cz/

Jana33 s nima ve veltrusech byla se svýma labrošema a hodně si to chválila. Já osobně jsem si psala s tou paní od nich Libkou, má totiž stejné příjmení a je velmi milá. Mají 2 kokřičky a goldenku...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 17:44
- Nahlásit

Jumi
Díky za zajímavý odkaz.
Máš v poště další fotky brášky.

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 20:48
- Nahlásit

Krásný večer!

Málem jsem úúplně zapoměla vám říct, že Bailinka Péti Otevřelové dneska porodila!
Dostali jsme o tom zprávu těsně po té co přišlo na svět první štěňátko fenečka...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 20:58
- Nahlásit

Jumi
Jééé štěňátka! A už je konečný počet nebo ještě rodí?

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 21:02
- Nahlásit

Ahoj vsichni,
protoze Petra ted asi nebude mit moc casu, pisu to sam:

Bailinka pred cca pul hodinou privedla na svet prvni stenatko -cernou
holcicku. Ostatni doufam budou v pravidelnych intervalech a hlavne bez
potizi nasledovat.

Jakmile dostanu dalsi informace, samozrejme je predam dal...

Petr + Teddy

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 21:26
- Nahlásit

Nějak mi blbne PC - tohle nám Petr poslal v 9h ráno...od té doby žádné novinky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 21:27
- Nahlásit

Jumi
Tak držíme palce,snad se Petra alespoň část noci vyspí.Pak už se pořádně nevyspí 8 neděl.

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 21:35
- Nahlásit

Zuzana T
no ona se šíleně těšila a ani nevím jestli bude doma a nebo chodit do práce, ale Péťa je taky vědec a u nás to s tou docházkou není zas až tak žhavé...

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 22:57
- Nahlásit

Hurááá!
Tak máme doma lososku! Bernášovi jede! Ale tak malé granule to jsem fakt asi ještě neviděla (nebo si to už nepamatuji)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 08:18
- Nahlásit

Jumi
Jé štěňátka, tak doufám že už jsou na světě, jsou všichni i máma zdraví a že jich chudák nemá moc. a kdybyste náhodou nevěděli, jak štěňata první den vypadají, tak hele:

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:23
- Nahlásit

Jumi
nechválila - já bych to pro retrívry moc nedoporučila. Ale určitě tomu rozumí a mají zkušenosti

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:43
- Nahlásit

jana33
Hm,já jsem koukala,že je to spíš pro ohaře a pro lidi,kteří už trošku s lovec.kyn. mají co do činění.Můj pesan má pánečky začátečníky/ myslím tím,že mají 1. lovec.psa/ a nechci na ně moc tlačit.Zatím to směřujeme pouze k OVVR,pak se uvidí.Jinak už měli ovčouna s klasic.
výcvikem.Pesan hlavně potřebuje cvičit v kolektivu ostatních psů.
Jumi
Tak jaký je počet a poměr narozených labroušků - už něco víš?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:45
- Nahlásit

Jumi
nebo si to už nepamatuji
nepamatuješ - lososovou puppy dostal Bernáš od nás s sebou domů.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:53
- Nahlásit

Zuzana T
Jestli chceš,pošlu ti mailíka,napiš mi ho. Nechci to psát tady,aby to někdo nebral jako nějakou velkou kritiku,protože to tak není,ale myslím si,že pro retrívry to prostě není

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 10:01
- Nahlásit

jana33
Pošli mi to taky pls.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání