| Autor |
Zpráva |
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:57
- Nahlásit
HanuleGR
to je v pohodě, ale tak to víš, chci s ní být v kontatku, má naší ségru přece Ne, chtěla bych jí požádat o fotku, abych viděla jak vypadá naše sestra, jestli je Chelsinka větší nebo menší a tak. Prostě, abych měla porovnání Zatím se neozvala, kdo ví jestli se ozve vůbec....
Výstavní vodítko je moc hezké, jsi šikulááááá
Díky, dalo práci, teď jen, aby se na něm Chelsinka i hezky předváděla Už jsem jí udělala ještě nový vodítko na ven a budu dělat ještě jednu sadu na střídání
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:23
- Nahlásit
Zuzana T
A teď?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:24
- Nahlásit
Karol
Karol opravdu bílý obdélník a křížek
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:32
- Nahlásit
ko4ka
vodítko vypadá opravdu super! a koukám, že tě to nějak chytlo
Karol
Já taky nic nevidím
A jak jste se nakonec dostali dom?
Bernášek vydržel mít košík až na háje, bylo úúúplně nacpaný metro, tak mi bylo blbé mu ho sundat.
Jo a lustr ani moc vtipnej nebyl jenom tam tak žalostně visel na kusu nějakýho plechu a neměl dráty zakryté tím kloboučkem...opravdu to je na jiném principu a museli bychom vrtat do stropu, což se bez vrtačky docela blbě dělá, takže jsme to tam nakonec tak nějak namontovali, ale úplně ideální to není!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:32
- Nahlásit
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:33
- Nahlásit
Jo a bernášek byl tak grogy, že usnul už ve výtahu
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:34
- Nahlásit
supéér už to vidím
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:34
- Nahlásit
Já se z těch fotek zbláznim!
Nakonec jsme dojeli radši metrem....po prozkoumání mapy jsem zjistila, že je to nedosažitelný....A Bondík byl tak hotovej, že usínal už u tý mapy na Roztylech a nechtěl vstávat A pak jsem ho skoro nemohla probudit v metru, abysme vystoupili
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:36
- Nahlásit
Jumi
To je vydařená fotka, co?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:36
- Nahlásit
Karol
Tak si založ fotogalerii i tady na cz-psovi, je to jednoduchý a hlavně já tám dávám fotky, který nemám na stránkách ale chci je vám tu ukázat...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:38 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Karol
To teda je - kluci jsou opravdu torpéda! Vypadá jak z akčního filmu!
Volala mi máma jestli jsem už doma a neztratila se a čokoládové polevy mám, že bychom nemuseli jíst nic jiného
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:42
- Nahlásit
Jumi
no chytlo, právě jsem v půlce červenýho obojku My to totiž budeme s tátou dělat na kšeftík - nedá se na tom vydělat, protože kdyby si měl člověk napočítat plnou výrobní cenu
( matroš + práce ), tak je to neprodejný Ale jen tak, aby si člověk vydělal na matroš pro ty naše medvědy
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:46
- Nahlásit
Jumi
Karol
Já pořád nic nevidííííím.Jak je to možný?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:46
- Nahlásit
ko4ka
Hmm takže jste to rozjeli ve velkém! Tak to teda koukám a přeju hodně štěstí!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:49
- Nahlásit
Pro ty co vidí, že nic nevidí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:52
- Nahlásit
Jumi
Jooo už to vidím.Nějaké nachlazení jim je fuk,že?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 19:06
- Nahlásit
Jumi
Díky Tak hlasím, že obojek nám bude malý, čili půjde k prodeji Teda, ne že bych byla naštvaná, že je prodejný, ale chtěla jsem mít Chelsinku In Red.... no jo, to je ta matika a špatně spočítaný materiál
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 19:09
- Nahlásit
Zuzana T
Nějaké nachlazení jim je fuk,
no mně Eva Černá v pondělí říkala, že má tu zkušenost, že pokud se pán o psa pořád bojí, že nachladne, tak 100% nachladne a když to neřeší...tak jsme si s Karol řekli, že vzhledem k tomu, že se celou procházku budeme pohybovat po břehu potoka a že kluci se váleli v té vlhké hlíně (podle toho taky vypadali), tak než na ně furt řvát - tak to raději tu teorii ozkoušíme!
Jo a pamatuješ jak Bártík s Bernáškem tenkrát u vás podlezli tu branku a pak nemohli zpátky! tak takhle se bernášek dneska pokusil si prohlédnout areál Krčské nemocnice blíž
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 19:14
- Nahlásit
Zuzana T
Jo a rozhodli jsme se že ty nohy už opravdu přestaneme řešit! Dneska jsme ušli řekla bych necelých 15km a to kluci tu 15ku určitě dali, protože lítali do stran a tam a zpátky a to víš, že bernášek to rozhodně nebral po cestičkách, ale pěkně terénem a přeskakoval co se dalo, takže nohy dostali asi pěkně zabrat...teď tu už pěknou dobu spal a o nějakém kulhnutí, nebo zkracování kroku nemůže být řeč...- takže diagnóza - panička magor paranoickej!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 19:35
- Nahlásit
Jumi
No zrovna jsem se chtěla zeptat,co dělají nožky.Také jsem toho názoru,že při jeho lítacích schopnostech už by se loket dávno ozval,kdyby byl pochroumaný.To je rozumné rozhodnutí.
Co oko - ještě je červené,mám pořídit brýle?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 19:37
- Nahlásit
Jumi
Eva černá má rozumné názory.Pokud psiska lítají a mokří neleží v trávě,tak se v pohodě zahřejí.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 19:59
- Nahlásit
Zuzana T
Oko je pořád opuchlé, ale ospalky se mu nedělají a nezavírá ho, tak snad to bude dobrý...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Bernášek zřejmě razí heslo: pořádnej chhlap má bejt zjizvenej
Co ta Karol,poslední dobou je skoupá na slovo!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:12
- Nahlásit
Zuzana T
plánovala svařák, tak bůhví co se u nich děje
Bernášek zřejmě razí heslo: pořádnej chhlap má bejt zjizvenej
Mně osobně by ani trochu nevadilo, kdyby si vybral nějaký jiný heslo! Ale on Bondík má asi dost podobný názory a ten si teda furt něco rozřezává a běhá někde krvavej, takže taky dobrý!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:50
- Nahlásit
Uff....tak mám připravené těsto na perníčky! teď už jen umýt tu horu nádobí a mám pro dnešek padla!
Musela jsem ovšem chotě zklamat, protože se mě děsně nadšeně ptal, jestli to budu péct dneska a když jsem se ptala proč, tak že už by si dal, takže jsem mu musela opatrně sdělit, že perníčky se nechávají několik týdnů rozležet!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 21:20
- Nahlásit
Jumi
chudinka a ty mu ani neupečeš!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 22:00 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Zuzana T
A to si vybral dárek a já zlá zlá jedna mu ho schovala a dám až pod stromeček! Ale když bude hodnej tak se možná slituju a daruji mu ho už v neděli k narozkám! Jsem zvědavá, co dostanu k narozkám já, protože Petr se tváří, že vymyslet dva dárky je nad jeho síly, takže buď nebudu mít nic k narozkám nebo k vánocům ale třeba ho nakonec něco napadne...dneska jsem mu strkala složenku na předplatné Světa psů a nějak protáčel panenky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 22:22
- Nahlásit
Jumi
Já nesmím dárky kupovat moc dopředu,protože to většinou nevydržím a dám je předčasně.
Tak přeji dobrou noc.Pa
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:45
- Nahlásit
Ahoj holky, mně včera nějak chcípnul počítač! Odešla jsem jen udělat večeři a když jsem se vrátila, byla černá obrazovka a nápis, že mám vložit system disc ´, což nevim, co je a asi to nemáme doma, protože jsme zkoušeli vkládat ledacos a nic nezabralo
Ráno mi zas hlásil, že nemá připojenou klávesnici...
Tak nevim, jestli ho vůbec dneska nějak oživim....to bude absťák
Teď jsem ve škole a běžim trochu omrknout dárky...snad se počítač nějak samostatně vyléčí. Jinak budu asi aplikovat echinaceový sirup , to se bude divit
Tak kdybych neoživila...uvidíme se zítra...teda jen některé.
Tak pa, těšim se.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:16
- Nahlásit
Ahoj holky!
Tak jsem přitáhla dom nákup plný rozinek, oříšků a čokolády! tak snad už co se týče těhle věcí to máme všecko
S Bernáškem už od rána šijou všichni čerti! tváří se, jakoby včera nikde nebyl Ráno jsme poprvé zkoušely ty směry a výsledek je takový, že to prozatím asi odložíme k ledu...na bernáška je to zatím nějaké dost složité a je z toho zmatený a moc to nechápe...Tak raději budeme pilovat ten normální "jednoduchý" marking...a sámo dohledávku, protože ta ho baví ze všeho nejvíc!
Jo a Jindřina rada na pilování správného úchopu je pro nás nepoužitelná, protože bernášek se akorát tak vzteká a místo toho aby sbíral aport, tak vztekle kouše do vodítka něco takovýho bych vám přála vidět
|