| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 16:28
- Nahlásit
Mar3
jo to on mi taky řekne, že mám kapat 5x denně, já kapu dycky ráno, dyž se vzbudí, pak než du do práce, pak než dem ven a pak když přijdem a pak před spaním....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 07:25
- Nahlásit
jo ahá,tak to já ráno,pak dyž dojdu domů,pak jak dojdem z venku (a pak už spí..... ) takže nám to nevychází ale když ráno nakapu 2x - to bych mohla zkusit
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 07:41
- Nahlásit
wensday
co ta Deniska prosimtě? byla jsi s ní ráno nebo pak už byla dobrá a pofrčíte odpoledne?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:18
- Nahlásit
Mar3
aaale, volala jsem vetovi, potřebuje ji na lačno ráno. Udělá kontrolní odběry. Ale s cukrovkou to nesouvisí, cukr měla v moči ráno normal. Jedeme až zejtra ráno. Chjo.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:26
- Nahlásit
jéžiš, to bych nevydržela.....a byla už pak aspoň doma a po cestě domů v pohodě ? ?
me přjde iže možná tobylo trochu lepší jak sme stály za barákem,že už se tak nemotala,ale to zas tak moc nechodila,takže se to nedá poznat,že jóóó......ale jak ste teda šly k nám....chudák Deniska
ale třeba to bude odpo dobrý....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:50
- Nahlásit
pak jsem ji ještě nesla. žere normálně a dyž nemusí chodit je v poho.neboj, diskutovala jsem s vetem, zda je to akutní, jestli máme přijet hned. on potřebuje aby byla na lačno a to je nejlíp ráno, víš. no, už je stará, co nadělám.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:03
- Nahlásit
no tak jestli když nechodí bude jev pohodě,tka aspoň tak no...
..chuděrka.....ale vypadala jako by měla otřes mozku...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:07
- Nahlásit
no, vet říkal , když jsme se bavili o cukrovce, že může mít nádor na mozku a ten produkuje nějakej hormon, kerej ve finále způsobuje to množství cukru v těle. Tak mě napadlo, esi ten nádor fakt má, esi jí netlačí na motorický centrum a to by pak mohlo vypadat přesně takhle.... no, uvidíme.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:46
- Nahlásit
mnooo to by teda mohlo bejt.....jéžiš,tak snad ale nee...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:44
- Nahlásit
wensday
zijes??? nereagujes vubec na tema o srazu a pritom jste hlaseni. jedes nebo nejedes?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:21
- Nahlásit
Jirikovo
jj, už sem tam napsala......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:48
- Nahlásit
wensday
ahoooj tak co deniska?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:55
- Nahlásit
ahooooooj Marťulo. No, jsem o litr lehčí, ve 3 odpoledne budou výsledky rozboru krve a byli jsme v Mokré Hoře u Gryma na ekg a to má v pořádku. Tak uvidím, no.
Já ti ráno šla nějak divně, ani sem nepotkala paní s Andym / ten dalamtin / a potkala sem lidi, co nikdy nepotkávám ... já byla napřed s bábou kolem domu a pak už jen s holkama do výběhu, ale šli jsme svižně, tak nevim.......
Chudák berouš včera jak spad do tý díry )))))))))
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:59
- Nahlásit
no tak asi šlas pozdějš
no to jo, letí za Daisou hlava nehlava a kdyby pak aspoň třeba štěknul,že bysme věděli,kde je,ale von blbec tam stojí,skáče nahoru,a je ticho a nic.... ještě že ho Aleš vydělal.....
a denisa šla už dobře?? (estli o nakonec fakt nebylo z vína? )
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:42
- Nahlásit
dneska byla taková přešlá mrazem, ani nevylezla, když jsem harašila s granulema.... tak nevim, že by fakt z vína ????
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:56
- Nahlásit
tak to asi z vínane-tak dlouhou "kocku" by neměla
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:18
- Nahlásit
no jo. To je ale otrava v práci při pátku, co ????? Chjoooo, už chci domů !!!!!!!!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:24
- Nahlásit
no to teeeda je! šak taky skoro nic nedělám,čekám na 15:30 musím prej mu kópit vodpoledne ňákou smectu bo co (fakt nevím,estli si už ty love mám tisknout???)
jo a jinak dem k vetovi až v pondělí a dá nám zrovna granule....(ty po kterejch tak sere....)tak nevim....
dneska je vůbec divnej den, je pátek a já ani nemám roupy nikam večer jít...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:58
- Nahlásit
jo ty jsi mu volala, že má průjem ? Smectu taky používáme, je fajn, takovej prášek radím rozmíchat v troše vody a namočit do toho piškoty, naše holky to jinak nechcou. jsou různý balení, 10 sáčků v krabičce stojí asi 60 Kč esi se nepletu.
Já tam pudu v pondělí taky pro granule ty dietní pro Denču.....on pak má v pátek dovolenou.
Já večer padnu jako zabitá a snad se konečně trochu vyspím
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:01
- Nahlásit
já tam du v pondělí na kontrolu a taky pr otu eukanubu,ale nevím,když má z toho průjem?? prej mu to mám dávat s rejžou (takže ještě musím koupit rejžu... ) ach booože..no snad mu to aspoň udělá dobře....
...jo a já mám taky v pátek dovolenou!
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:24
- Nahlásit
a to má eukanubu - dietu ?????? zkoušelas mu už vařit, jak to tady všichni propagujou ? vím že je to otrava,ale třeba by to pomohlo. a on to ví, že z toho má průjem ? Kdy tam v pondělí pudeš ?
to máš fajn, dyž tak si budem psát a volat, můžem někam třeba vyrazit......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:32
- Nahlásit
ví že z toho má průjem ,ale prej to mám zkoušet s tou rýží )ta zas staví-prej) Eukanuba není dieta ale normální granule - prej že diety jsou pro štěňata blbý,že by mněl žrát normální,aby se normálně vyvinula kostra a tak pes vůbec.......
....vařit? to by vyšlo ještě snad 1000x dráž než ty granule...
a taky 45 minut skorodenně u plotny (
ty už máš dovolenou ode dneška?
když někam půjdete a nevadila byh,tak se ozvi - my s váma půjde murčo rádi (aspoˇnnemusí mimi chodit nikde sám jako jedinec,ale prolítá se se psama )
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:55
- Nahlásit
aha, tak mi pak řekni kolik jsi platila ty trubko, určitě Ti můžu dát lepší cenu a dovezu ti to až dom !!!!!! Ježišku. Já právě veterinární diety nemůžu brát z velkoskladu, to můžou jen veti / proto to bábě beru od veta / , ale všechno ostatní krmivo ano !!!
jasně, ozvu, dneska bysme měli bejt doma dřív než včera. možná les na Klajdě by šel......
no, my máme nařízenou dovču příští tejden, ale mě se to nehodí, Ájin musí celej tejden do práce i ve svátek, já chtěla do PHY za kamarádama a za synem,ale není na benzín, no. Tak nejspíš budu doma, ještě ta bába do toho..... tak esi budeš chtít, tak třeba ta středa , čtvrtek můžem někam aj popojet autem , kolem Brna jako......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:12
- Nahlásit
no mně to už napadlo,ale vy to vozíte až od 700,- nahoru, a to by stálo určitě míň a jinak os.odběr nemáte uvedenej, a s dobírkou to vyjde dráž tak jsem to zamítla
jo a ještě taDenisa už si nebude dělat tu vinohradskou dealerku dyž se tak motá,tak ani nevim,kdy bysme to jako dostali??
a kolem Brna jako, nebo doopravdy?
jasný že bysme šli rádi...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:19
- Nahlásit
dyk panebože bydlíme pár metrů od sebe......osobní odběr tam určitě je napsanej.....tak mi pak řekneš kolik to stálo, ju ? jak velký balení bereš ? a jakou eukanubu ?
jako doopravdy..... srandisto.......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:22
- Nahlásit
dobře....beru puppy lamb and rice a beru jenom 1 kg, protože kdyby z toho furt sral,tak nemíním mít doma další načatej 3kg nebo 5 kg pytel,ve kterým chybí kilo a zbytek asi brzo vyhodím... dyžtak další kilo vemu vod tebe nooo.....šak sem si dělala srandu - já sem mu volala a von že dyž mu to tak chutná tak že to má mzkoušet a když tobude blbý tak přestat,no....neboooooj,žádnej velkej kšeft
(von teďka zas už nechce ty veterinární,totiž,kyž vochutnal tyhle . . .takže vlastně posl.2 dny ještě taky moc nežere,protože mu to míchám jak debil a von to pak jak popelka zas vybírá zpátky
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:27
- Nahlásit
OK.,
Tak ta Denisa má testy OK, tak nevíme, čím to může bejt. Chjo. mám ji vzít jak tam pojedu v pondělí. Tak uvidíme, no.
|