| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:59
- Nahlásit
na Orlí sou samý blbky blondýny. Dyž sem sháněla tu vet. dietu pro bábu, vet mi poradil, že to je jedinej zverák, kde něco takovýho v Brně vedou / to se správně ve zveráku nesmí prodávat, ani mě to z velkoskladu neprodaj, páč nejsem vet / a tak jsem s jednou mluvila po telefonu a na základě toho hovoru tam letím, jak sběsilá, aby mi pak ta koza řekla, že sme si asi nerozumněly, ale že mi to rádi objednají - to aji vet, že jo. Prej tam prodávaj i léky, bez toho, že by tomu rozumněly = víc škody, než užitku.....
No, nad tou školou, co máš za barákem je takovej červenej vysokej panelák / tam bydlím / a to je Bořetická a před domem máme takovou budku - zveráček a tam prodává kamarádka a je moc fajn a má fajn zboží tak esi tam nenakupuješ.
aha jooooo, no bejt tebou se nesměju, fakt to nebyla žádná psina a to najsem žádná křehule......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:02
- Nahlásit
no tak mrknout tam můžu,že jo - v rámci nějaké procházky až nebude asi 300 stupňů ve stínu......
sorry,ale musím se smát (neviděla jsem to,takže jsem si z toho ty hrůzy cos říkala odmyslela a zbyde mi,že na vás útočí takoví malí ptáčci co jinak jenom poskakujoua cvrlikají) n otak upřímně - stat se to někomu jinýmu,taky by ses smála,ne?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:15
- Nahlásit
hele, asi jo.... nikdy bych neřekla, že bych se mohla bát kosa, vážně....... no, když se potkáme častěji, ona Daisy zase nějaký děcko ve výběhu najsde a UVIDÍŠ !!!!!!!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:17
- Nahlásit
no tak my vemem s Berrym helmy a vesty a pudem mrknout na útočící ptáčky
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:22
- Nahlásit
tak já frčím - tak se potkáme v pondělí v 5:30 a něco zas jak dneska?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:30
- Nahlásit
ano, platí !!! hezkej víkend !
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:34
- Nahlásit
Ahoj, kde si bylaaaaaa ?????????????????
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:36
- Nahlásit
no kde kde? u baráku byla jsem tam od 5:30 do 5:55, ale nepřišli jste tam..... a my se tak těšili....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:52
- Nahlásit
wensday
no a kdy jste tam šli vy? ? ? (zrovna jsem měla na tebe aji dotaz co s klíštětem a nikdo nikde )
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:19
- Nahlásit
Mar3
Tak jste neviditelný !!!!!! kroužila jsem tam sice ne přesně o půl, ale po půl určitě !!!!!! To neva, tak příště....
řekla bych Ti, co ti píšou lidi, abyste šli k vetovi, nám se to taky kdysi stalo a vyřízl jí to jehlou a vydesinfikoval.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:29
- Nahlásit
no a můžu s tím k Fantovi??? nebo to je ten,c ořekne a´t to nechám vyhnisat,??
tak co zítra - vo půl??
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:46
- Nahlásit
¨jéžiši na Fantu se mě prosím tě neptej..... i když Andy po kastraci minulý týden je OK..........
no jo, něco po půl, budu se snažit....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:50
- Nahlásit
ok,no já se ptám,jestl izvládne vytáhnout klíště - ještě má Berry ma břichu takovou vyrážku (asi z toho,jak se furt plazí)ale s tou pudu určo jinam.......jak bude chvíla.....ale kvůli klíštěti se mi přes půl brnajet nechce...tak jenom informativně,jestl imě stím nepošle někam....
...a prosimtě proč seš proti němu tak exxtra zaujata.....
...jo zitra kdybysme tam třeba nebyli,tak 5 minut počkejte....ale zas kdybyste došli až kolem 6 tak to už nečekejte,to už budu určo doma, v 6:30 se pr omně totiž stavuje kámoš a musí do prááce....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:58
- Nahlásit
já nevim, já u něho s ničím takovým nebyla. Já bych jela jinam a nechala bych ošětřit aji to břicho. jestli to jsou takový rudý skvrnky, tak to je z trávy a zmizne to samo, esi spíš pupínky, viděla bych to na veta. Nekoupali jste se ?
Bo nám zabil psa, kretén.
JJ, my dyž tak budeme chodit takovej ten malej okruh tou první cestou ve výběhu, ju ? kdybysme se jako nemohly dočkat.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:02
- Nahlásit
jsou t oty rudý skvrnky )teda spíš jenom 2 jako když pod pažama takový cca 1x3 cm - podle mně z toho jak se furt plazí.........ale je to jak říkáš,takže to nechám,snad to zmizne samo.....jo a koupali jsme se v lomu - to je z toho????
von vám zabil psa???jakto?????
dobře,dkyž se jako nebudete moc dočkat,tak choďte ten malej okruh
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:29
- Nahlásit
no jo, tak to bude z trávy nebo z vody, zmizne to většinou do druhýho dne. ....
No, přečti si to na webu / podstránečky naší Wensday / dal mu blbý prášky na kulhání, fenečce bylo 4,5 měsíce a pak ji už nezachránili. Pojišťovna nám to zamítla, bo jsme neměli pitvu a podala jsem i stížnost na VLK, ale tam to zamítli ze stejnýho důvodu. Nešla bych tam prostě s NIČÍM, moooc bojim.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:33
- Nahlásit
jéééééžíš tak to s neměla ani říkat,já dneksa vůbec nemám čas,ale tím pádem asi sjedu stejně někam jinam - kamkoliv......chjóóoo tak to ej teda strašnýýý........a co von jako na to?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:17
- Nahlásit
wensday
Tak teď jsem si přečetla o Wensday a úplně mě to rozbrečelo....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:30
- Nahlásit
nooooo, je to hustý..........fakt už k němu v životě nepudu.....dneska zkusím tu kliniku Jaggy,protože to mám po cestě (jdu se trochu ostříhat)....tak uvidíme...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:32
- Nahlásit
wensday
Chtěla jsem se zeptat, ty jsi jednou psala, že pan doktor Chyba dělal nějakou stáž u našeho veta Beneše? Nevím, jestli jsi to byla Ty....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:14
- Nahlásit
Mar3
No je to tak, on tu chybu před námi uznal, byli jsme tam s přítelem a ještě jsme chtěli aby tam s námi byla ta paní, co tam prodává a dělá mu "sestru" , řekl že souhlasí s nahlášením na pojišťovnu. Na klinice, kde nám ji operovali jsem chtěla, aby do zprávy napsali příčinu úmrtí, ale doktor Beránek / Jaggy / to napřed slíbil, ale pak odmítl, že prý až na žádost pojišťovny. Esi si to pak pojišťovna žádala, to teda nevím, protože veti spadaj pod Kooperativu, tyto škody dělá jedna likvidátorka z Olomouce a s ní byla domluva jak s trotlem. Taky jsem se odvolala, ale odvolání zamítli. Všechno proto, že jsme neměli pitvu, ale když Ti umírá pes na operačním stole, jak máš vědět, že máš tu pitvu chtít ???????
Potom, když jsem byla psa odhlašovat na úřadě, paní říkala, že to není první případ...... když sem se pak bavila s pejskařama na Vinckách, každej si něco přidal a z nich k němu nechodí už nikdo.
Syska
Já taky dycky brečím, když jí tam píšu, je mi to moc líto..... My pak hledali toho NEJ veta v Brně, všech jsme se ptali a on prý Chyba byl po škole na stáži u Beneše a pak si otevřel vlastní ordinaci. Dnes bych fakt k nikomu jinýmu než k Chybovi nešla. Ale toho už jsem všude chválila dost, ne ?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:16
- Nahlásit
no a wensday,jak se k němu z vincek jede MHD?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:17
- Nahlásit
Mar3
k Chybovi ???? Pojedeš trolejbusem 26 třeba na zastávku Merhautova a tam přestoupíš na autobus 44 a ten zastavuje přímo před jeho ordinací na Slovaňáku. Když sme neměli auto, tak jsem tam taky jezdila busem, docela to jde.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:33
- Nahlásit
wensday
Jojo chválila. My jsme s Benešem taky spokojení, Zdendovu Bystru 5 let léčil na cukrovku a tak v něm máme důvěru. Ale právěže je tak z ruky a na Slovaňák to máme blíž, tak proto jsem se ptala na ty hodiny.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:46
- Nahlásit
Syska
Já se ho minule ptala, jestli už nemá těch pacientů moc, když ho takhle všude doporučuju, ale on mávl rukou a říkal, že rád pomůže.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:52
- Nahlásit
hmmm no tak uvidíme....dneska je teda zrovna hic že bych tam s ním nedojela...tak uvidime
já s ním u telefonovala - byl takovej milej
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:00
- Nahlásit
Mar3
jojo, to on je moc milej
Chjo, sem nějaká nachcípaná, snad to v práci do půl patý přežiju.....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:11
- Nahlásit
Mar3
Marti, o tom klíštěti? A co Ti na to řek...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:13
- Nahlásit
nee,volala jsem s ním už dřív když Berry furt blil a po těc hvet.granulíc hměl pak zas průjem - řekl a´t dojdu,že to se mnou probere,popř poradí.....jenže ten průjem asi za 3 dny zmizel,takže já tam vlastně nešla......
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:20
- Nahlásit
Mar3
a to je chyba .... jako chyba ne Chyba )))))))
Hele, Ty jsi Martina ?
Budeš chtít tu stopovačku, du dělat objednávku a ve středu jedu do velkoskladu....??????
|