| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 09:44
- Nahlásit
abby
taky se hodne lidi koupe i se psama v lomu u Zetoru, 2 malinkaty rybnicky jsou v Zamilcu (tam ale clovek nevleze, zato muzu nabidnout plavaciho pejska).
Jinak kdyz je trosku vic casu, tak je to super u Blanska (hned u zeleznicni trati) a - ted mi vypadl nazev vesnice - ale za Brnem je kaolinak (zatopeny kaolinovy dul), tam jsme v lete se psama nejcasteji, koupou se tam aji lidi aji psi a je to asi nejlepsi koupak v Brne a okoli, pac tam neni tak narvano jak v Marianskym...
čau,prosímtě nevíš,kde to tam je? (myslím tím u Zetoru) prý tam s psama chodíš.......
dík moc
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:04
- Nahlásit
Mar3
Je to dole pod cvičákem. Když přicházíš ke cvičáku, tak je tam podél kovové zábradlí, někde v tom zábradlí je díra a za ní pěšinka, která Tě dovede až přímo k těm jezírkům.
Ale je to nudistický ráj.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:07
- Nahlásit
garfield
znám díru!! byla jsem jednou už tak blízko!!! nudistického ráje .. . no nic tak teď tam snad nikdo nahatej nebude,a až jo,tak vemu noviny udělám z nich sukénku a hodím přes sebe ručník jakože abychse nespálila
P.S. myslíš tu díru,jakoby naproti cvičáku zetoru jdeš podél cesty,pak zalezeš na takovou jakoby cestičku kolmo vzhůru (téměř kolmo) a podél ní je ten plot?? (já jen abychm měly na mysli stejný otvor )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:18
- Nahlásit
teda ze vam do toho mluvim, ja jen zkopiruju pod sebe dva uryvky z vasich prispevku a at si kazdy udela nazor sam ...
Ale je to nudistický ráj
znám díru
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:21
- Nahlásit
ještě ti chybí:
byla jsem jednou už tak blízko
|
bord
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:21
- Nahlásit
Lom u Blanska je fakt nádhernej,ale pro plavce zrádnej,proto je tam koupání zakázáno.Měl by tam být u skal velký vodní vír co není vidět na hladině,tak když tě to vcucne,zaplaveš si v Punkvě taky se tam nějaký potapěč bavil tím,že lovil na harpunu,byl kolem toho tenkrát velkej humbuk,snad to tam i hlídali cajti.
P.S.ale je to úžasná romantika kvečeru,taky jsem párkrát smočila palec..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:24
- Nahlásit
hmmm....takže asi t o"za Brnem" z první zprávy bylo myšleno "u Blanska" jestli to dobře chápu.........tak to je zase na mně teda dooost daleko....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:25
- Nahlásit
bord
Já furt nevím, kde to tam je. Na leteckém snímku jsem viděla jakousi vodní plochu hned vedle trati.
A už se tam někdo utopil? Jakože jak poznám, kde je ten vír, když tam neplavou žádný mrtvoly? Ale Punkva a k ní přilehlé jeskyně jsou krásné, tam bych si to klidně prubla.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:29
- Nahlásit
ty se ptáš,jak poznáš vít?? dyť tady píšou že je vobrovskej!! tos neviděla Twister?? Tak toto je podobný,akorát ve vodě a né na polích nebo kde to tam v tom filmu jim lítalo . . .
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:30
- Nahlásit
oprava : vír a ne vít samozřejmě.......
|
moll
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:35
- Nahlásit
Garfield
ty vcucnuté mrtvoly najdou archeologové typu absolona za pár století někde v krasových jeskyních
|
bord
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:37
- Nahlásit
Garfield
Je to hned u vlaku,to uvidíš,zastávka Macocha.Vír právě není vidět,má tam být obrovská díra na dně a vtok(nebo je to výtok?)do Punkvy co valí přes silnici pod mostem.A utopili se tam na tutáč,ale kde plavou nevím
Když se nebudete plácat u těch skal mělo by to být v pohodě.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:40
- Nahlásit
bord
Bažiny, víry a tekuté písky. To jsou věci, co mě fakt děsí už od dětství. Skryté zlo. Skrytá tichá nenápadná smrt.
Skvělej námět na horor.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:48
- Nahlásit
Garfield
To bylo celkem děsivý spíš s tím magorem harpunářem - vem si,že takhle plaveš a najednou tě něco propíchne.Třeba ho ryby omrzí a chlapec dostane zálusk na vorvaně..ale už je to dávno,tak pochybuje,že se tam ještě něco děje.No jo už ani ti ouchylové nejsou co bývali..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:48
- Nahlásit
no ta kto asi nic. .....se nepotáhnu nechat se spláchnout až kamsi do Blanska přece.....dyž budu šikovná, bude mně na to stačit i potůček v Brně...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:49
- Nahlásit
bord
Ježiš, to mi ani nepiš. Ale dobrý je to vědět. My tam jezdíme poměrně často, ale je fakt, že k těm skalám jsme nikdy až neplavali. Ti "sebevrazi" co z nich skáčou, z těch mám husí kůži. Lom pěkný, jediný co kazí celkovej dojem, jsou ty projíždějící vlaky, teď i Pendolina. Lidi ležej normálně na nepoužívané koleji a vlaky jim sviští za zády. Takže každej vlak, kterej projíždí, v době koupání, jede krokem a pro jistotu houká už kilometr dopředu...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:50
- Nahlásit
Syska
jediný co kazí celkovej dojem, jsou ty projíždějící vlaky, teď i Pendolina
no tak snad ale přeháníš!! Pendolina zas tolik přece nejezdí,ne?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:50
- Nahlásit
Taky jsem slyšela, že někde na dně jsou tam zatopený vozíky, ja se těžilo a že snad, když bylo jednou míň vody, kdosi skočil ze skály a někde na dně se do čehosi zamotal a utopil se...
|
bord
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:51
- Nahlásit
Garfield
jo když zmiňuješ ty písky - nedaleko Spešova (taky u Blanska)
je pískovej lom,kde se utopil známej kamoša jen proto,že se nemohl dostat na břeh jak se pod ním furt ten písek bortil.Byl tam sám tak se nikoho nedovolal.Hnusná smrt.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:52
- Nahlásit
Mar3
No jasný, stačí, že ve všední dny tam projížděj osobáky po půl hodinách, o víkendech po hodinách, do toho nákladní a tak 2x za den pendolina...nebo jak často to po úseku na Českou Třebovou jezdí.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:52
- Nahlásit
bord
Taky si říkám. Myslím to s těma ouchylama.
Za mých pubescentních let s nima byla prča, ukazovali po ulicích to svý nádobíčko, člověk měl anatomii zadara, zasmál se u toho a ještě měl pocit akčního hrdiny...
Dneska?
Ouchylové klesli pod svou vlastní úroveň. Zabije tě to, ani se tomu nestihneš podívat do očí, pak to 6 hodin čeká než oběťi klesne teplota pod bod života a pak teda něco vyzkouší, aby následně zjistil, že mu to nejde a musí si ulovit někde nějaký nebohý zvířátko nebo dítě... To mi přijde značně neprofesionální.
Stručně řečeno, žádná psina už s něma asi nikdy nebude.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:53
- Nahlásit
bord
Spešov znám, ale lom ne. Já pracovala rok v Ráječku v Celestice...blbárna na entou!!! Jinak já jsem rodilá bílovčačka, takže Adamov, Blansko, jeskyně, ty znám jak svý botky...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:54
- Nahlásit
syska
2x denně?? to ne! já myslela že tak 1x do měsíca po zbytek doby to přece furt spravujou....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:54
- Nahlásit
Mar3
No já to nepochopila jako narážku na Pendolina.... Holt mi tady asi někdo sedí na vedení...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:55
- Nahlásit
no teeeeeda, než se vzpamatuju v pracovním procesu, diskuze je v plným proudu...... tjooooooo
Zetor vysvětlenej, o Blansku jsem taky slyšela, ale nikdy jsme tam nebyli a asi nepudem, mě vaděj ty vlaky a teď ještě smrtelnej vír, no to je něco !!!!!!!. Jinak my se jezdíme koupat pod Hádek k Ochozi, je tam sice bahňák, ale dá se tam vlézt. V létě jezdíme skoro každej večer po práci, bo to máme z líšeňskýho směru kousek.
Jinak mariánský, ale tam je to zakázaný a mě vaděj hory lidí, takže o víkendu třeba dopoledne... se psama teda myslím........
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:56
- Nahlásit
wensday
no nazdar kama ráno chodíš?? že už tě nevídám? (a to se schválně češu i voblíkám pořádně)
o víkendu půjdu prolézt ten les u zetoru a snad moc nezabloudím a třeba i najdu to vodu
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:57
- Nahlásit
Mar3
se nějak nepotkáváme poslední dobou,ne ? Nevstáváš nebo co ???? Eště že mě poznáš podle psů, jsem teď nakrátko a skoroblondýna
|
bord
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 10:58
- Nahlásit
Syska
nekecej já se učila přes tři roky v Metře ,V Ráječku jsem měla kluka,takže znám všechna odlehlá místa díky randění..
On ten lom je mezi Dolní Lhotou a Spešovem,nebyla jsem tam roky,tak si to přesně nevybavím,ale cestu bych poznala.
|
Syska
Člen |
- Nahlásit
wensday
No Hádek....Tam jsme holka jeden čas, trávili jako děti v kempu každý prázdniny. Ale to už je hodně dlouho, co už tam ten kemp není! Zavřeli ho hygienici, protože hygiena tam teda byla nulová... Ale byla to vždy paráda. Chodili jsme na výletky na propadání, jeskyně Pekárna, Švédův stůl...restaurace u Mušky...jéje!!! To byly časy. Rybníček je v krásným okolí, ale je to opravdu bahňáček! Uprostřed si stoupneš a zaboříš se do blatíčka.
Jo a takto zabahněnej nebýval, je to až potom, co se u hráze kdysi udělala díra ve dně (díky tomu blízkýmu propadání) a voda vytekla, pak díru nějak zadělali a vodu znovu napustili, ale od tý doby už to není ono!
|
wensday
Člen |
- Nahlásit
Mar3
jeee, jsme se zeptaly na to samý..... hihiiiii, no já nevim, že se nepotkáme.... ale co, Ty stejně dycky toho svýho pidipsa nenecháš vyběhat s těma mejma halamama.... tak coooooo........ a já se pak sančím tě nenaštvat, aby holky Berouška neotravovaly a on se chudák nezmítal na vodítku a tak.... šak víš.....
|