Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro wensday
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:23
- Nahlásit

joo budu,ale budu ju chtít asi po 26.6......jsou nějkaý varianty vzhledu těch stopovaček?

chyba že má průjem?? joo,ty granule by mu měly kompletně upravit zažívání,takže by měl mít jenom malý trvdý bobky, ne tak často ja kpředtím a hlavně neblít....ale už je to v pohodě....

jo,a jsem Martina......a moje inkognito je v haj...

wensday
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:31
- Nahlásit

no, já jezdím do Askina a Novika a tam mají černou. Eště sem viděla zelenou. Ale myslím, že ta černá vyhovuje, ne ? Aspoň nebude tak vidět, když ji umažete. My máme taky černou..... Vyhovuje ? Mně neva, že ji vemeš až pak...
Chyba, že ste tam nakonec nebyli no, hlavní že je v pohodě.
mě se to jméno líbí, má nejlepší kamarádka je taky Martina

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:33
- Nahlásit

tak to dík mě moc ne,ale c ouž nadělám - holt naši,no...
jo chcu černou,já myslela jakože palcatá,kulatá,popruh,nebo něc otěžšího,atd....jináč=rozhodně černou bo tase mi docela hodí ke psovi

wensday
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:49
- Nahlásit

aha, já teda viděla jen placatou........teda jako popruh. Kulatá by klouzala v ruce .....

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:53
- Nahlásit

já se mmylsím u nás na cvičáku viděla kulatou (ale bylo to z dálky) ale jóóó stačí placatá-jeto jenom na to,až budem někde chdit tak aby třeba nezdrhnul - jako třeba včera když začal lítat po lomu a po lidech,oc tam byli....

wensday
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:15
- Nahlásit

hihi,to muselo bejt fajn, byli tam nuuudisti ?
Nám jednou ještě Wensday v lomu skočila jednomu ležícímu nahýmu pánovi rovnou do klína, ten byl rychle na nohou !!!!!

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:24
- Nahlásit

no von chytl tu svou lítavou chvilku a lítal a lítal a nešel přivolat a pak tam ženská žrala rohlík a von jak letěl kolem , tak jí to vzal z huby za ten druhej konec (ten rožek co neměla v puse) a voa na mně začala řvát že mám psa zabijáka (28 cm v kohoutku) co jí evidentně šel po krku a že bych potřebovala dostat po tlamě a psa zavřít do klece....atd......no a nakonec tam teatrálně si dala přes obličej vlhkej ručník,že ju prej kousnul tak sem se vomluvila a šli jsme dopryč (ostatní lidi se smáli..)

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:27
- Nahlásit

no tak nic,tak čau zítra vo půl šesté já mizím

wensday
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:29
- Nahlásit

Mar3
hihiiiiii, to muselo bejt fajn kino !!!!!!
jj, o půl šestý papa

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 09:54
- Nahlásit

ahoj Syslíku jo jo, jsi mi to hezky připoměla, jak jsme chodívaly s babičkou a taky Deninka u vojáků zastávka na maliny a jahody...děda mezitím přivezl a postavil stan...nebo večerní koupání když si babička "ohřívala" vodu) hehe...Moc ráda bych to jednou vrátila aspoň na pár dní...stačil by jedinej víkend...to bylo tak parádní...

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 10:23
- Nahlásit

blanulinka1
Tak jsem chvilku musela přemýšlet, co myslíš...ten Hádek, že... Hele kočko, mrkni na www.mujpes.cz do fotogalerie (levý sloupec) a tam na Francouzského buldočka Blueberryho, tak to je náš brněnský kámoš a v neděli jdem s Mar3 na výstavu do Brna...

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:44
- Nahlásit

wensday
tak co kterej další den to zopáknem?
(já totiž myslela že ty tak chodíš venčit dycky a schválně, ne že kvůli nám brzo vstáváš )

wensday
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:55
- Nahlásit

Mar3
no, pravdou je, že DYCKY mobil zvoní v 5, ale normálně se eště povaluju a tak. Ale já zase vstanu, esi jste dnes dlouho nečekali, tak je to tak OK. zejtra, jo ?

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:59
- Nahlásit

my nečekali vůbec (nebo jako jooo čekali,ale asi 10 vteřín,ani se mimi nestlihl vykakat )

tak teda zejtra -ale zas jestli musíš kvůli nám vstávat, tak nemusíme chodit pokaždý....víš co mě to ani nenapadlo...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:20
- Nahlásit

Syska:

No Peťka se do Brna s Bassim nechystá, škoda, mohly jsme se vidět než odletíííím Jinak jak jsme byly na té výstavě v Liťáku tak byla celkem prdel jelikož Bassin předpisové stál jen a pouze když se pan rozhodčí otočil, když na něj koukal tak dělal pitomosti...naštstí se zeptal na věk...což vše objasnilo...a vzhledem k tomu, že to byla první výstava, tak bych řekla že to šlo...On se jen chtěl se všema kamarádit... Legrace byla, když do něj v davu zezadu šprtl Bobtail...se Bassin otočil a nadskočil tak 10cm do vejšky jak se lekl ) Koukni se jestli tam nebudou mít ty pelíšky, já koupila průměr 8 jen za 180Kč a Peťka Bassimu ten mega velkej (cca 18) za 400,- (normálně je kolem 2000,-)... a taky 5kg pytel piškotků jen za 50kč) (to ode mne dostal jako dárek, jak byl na výstavě šikovnej...Jo a ještě tam Peťka sehnala "pemzu na psi" takovou jak je ztrvdlou kůži, ale velikou, je to výborný na vyčesávání chlů, fakt perfekt, i z gauče a ze sedaček v autě to jde, a ta srst po "vykartáčování" je nádjherně lesklá a čistá...(je to prý i na kočky, koně...prostě na zvííířááátkááá Sem se ale rozepsala

wensday
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:30
- Nahlásit

Mar3
ale neee, v poho

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:41
- Nahlásit

blanulinka1
Pemza na psy? Tak to mě docela zajímá...se teda mrknu. A k těm pelíškům, průměr 8, jako 8 čeho???

wensday
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:42
- Nahlásit

8 jako velikost osmička, ne ?

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:01
- Nahlásit

to je na velikosti? já myslela že n acm....nooo nevíím my pelíšek nemáme.......my spáváme v posteli

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:03
- Nahlásit

Jo tak to jo...já si říkala, průměr pelíšku 8cm... to není ani na čivavu.
Tak to sice Tessinka taky spává v posteli, ale poslední dobou nějak dospěla nebo co! Když teda se k sobě s pánečkem nějak víc přitulíme a tedajako že něco proběhne, tak se znechuceně sebere a odejde raději do pelíšku...

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:05
- Nahlásit

Syska
no tak taky co se divíš,když ste nechutní

jo ale aji Berry teďka sám od sebe chodí spát na zem jak jso uty vedra (aji když tam jsem sama) ale má tam polštářek,dečku anebo pohovku,ale chodí prostě na zem. Dřív chodil na tu pohovku.....

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:08
- Nahlásit

Mar3
Jo tak Tess taky teď nějak častěj spí na zemi.

Víš ale to je zajímavý! Vždycky po nás lezla a dožadovala se pozornosti, teď sama od sebe odejde a chodí nás kontrolovat, stojí mezi dveřma a když zjistí, že ještě nic, tak se vrátí do pelechu. Mě to vždycky způsobí záchvat smíchu...

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:15
- Nahlásit

jo tak to von leží u dveří a jakmile se pohnu,tak si sedne chvílu čučí a buď dojde zkontrolovat přímo postel (že an ňu vleze,počmuchá a seskočí) anebo se chvílu dívá a pka zaslehne...

ale dělat to c oTess,taky bychse uválela smíchem..

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:44
- Nahlásit

wensday
prosímtě,co je vaša Denisa za rasu?

wensday
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:57
- Nahlásit

Mar3
je kříženec maminka je dlouhostrstá černá jezevčice a tatínek bílej špic My říkáme, že je novozélandský jezevčík jako jezevčíka jsme ji taky kdysi koupili.

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:05
- Nahlásit

wensday
...no už sem si to přečtla na vašich stránkách pěknej jezevčík nutno dodat, že znám Tuřany i Haraštovy.... )) jedni bydlí naRolencové ulici,nevíš,jsou to oni??

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:23
- Nahlásit

Uz netusim, kdo se me pal na ten kaolinak, ale protoze tam dneska jedem, vymlatila jsem z chlapa nazev obce - melo by jit o "Marsov"...

wensday
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:28
- Nahlásit

Mar3
Ulici nevím, je to 12 let - ale de se tam od konečný autobusu takovou uličkou kolem zahrad a pak durt rovně dolů. Bydlí po levé straně.
wami
V Maršově je to fajn, ale trochu z ruky, ne ? My tam jednou byli na kole.....

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:32
- Nahlásit

wensday
Jo, na bezny vycvachtani psa chodim do zamileckych kacaku...
Jenze v tom vedru se chci taky nekdy vykoupat aji ja, samo ze se psem. Do prehrady psi nesmi, lidi skorem taky ne, Mariansky byva plny...

Tak dneska mam proste cas, vemu psa, chlapa a auto a zajedem si do toho Marsova. Klid, malo lidi a pes v pohode navolno...

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:40
- Nahlásit

wensday
hmm tak to je jinde......no vono je tam haraštů taky asi 1000...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání