| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 15:19
- Nahlásit
syska
třeba by spolu někdy mohli mít miminka (teda když ju nevykastruješ) třeba za 2 roky (a já ti jedno vemu a nechám si ho - bílý
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 15:33
- Nahlásit
Mar3
nooo, proti skoro40 kg Anne, je pidipes ale bojim, že mi je zajtra ráno povalí a zakousne ten pidipes
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 07:16
- Nahlásit
nooooo tak to nakonec dobře dopadlo,sice jsem mu musela celej večer a ráno domlouvat, aby byl na ty tvoje holky hodnej,a le jak vidíš-podařilo se a ani jedna z nich naštěstí nepřišla k úhoně
v pondělí bysme mohli jít zas,když jim to tak pěkně de
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:12
- Nahlásit
Mar3
Tak to díky, žes mu to tak hezky vysvětlila ... taky se nám to líbilo, jj, v pondělí se potkáme
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:16
- Nahlásit
takže já zas vyběhnu už o půl, akdyž h obudou tvoje holky poslouchat,tak on jim zas nic neudělá
......(to kdyby věděl,co pro něho všecko obětuju (i 20 minut spánku ráno!! ) ...chtěla bych aby se o mně taky jednou někdo tak staral......
P.S. prosimtě,proč nosijou tvoje psy furt ty náhubky???
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:00
- Nahlásit
Mar3
... tak to já pudu taky trochu dřív, abysme měli o půl už obejitej výběh a byli u vašeho baráku.......
prosimtě a jak Ty dlouho bydlíš na Vinohradech ????? Když sme měli ještě jen samotnou Denisu, dostali jsme od městské 3x pokutu 300 za to, že je na volno a nemá náhubek !!!!! Bo vyhláška hovoří jasně, buď náhubek nebo vodítko. V lese nebo když dem do kaliště / za těma autosalonama / nebo jinde venku, tak ho samozřejmě nemaj.... I když v tom našem slavným výběhu jsem někdy ráda, že ho musej mít, bo tam je kolikrát plno hnusů a ony sou labradoři pěkný bufeťáci........
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:08
- Nahlásit
no já bydlím na vinohradech chvílu a za chvílu už zas nebudu a prosimtě denise je kolik? (já jsem berrymu dala náhubek 2x v životě a to pokaždé na 10 vteřin-než jsme prošli kolem řidiče do autobusu) a vživotě mi nikdo nic neřekl - ani když vočuchával a vinohradech policajtovi nohu (bez vodítka a náhubku) - tak se s nim polcajt jenom pomazlil a šel pryč......
jo a Berruna taky sežere všecko - pak nemá mít veterinární dietu na citlivý zažívání!!
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:21
- Nahlásit
Mar3
No, já právě dost dlouho a vím od majitele jedný labiny, co bydlí u nás za barákem, že se mu to stalo poměrně čerstvo, že ho sprdli měšťáci, že nemá náhubek - ona ho totiž nerada nosí. My poučeni zkušenostmi jsme to holky naučili od štěněte, takže jim to ani nepřijde, že ho maj...... Denče je 12 let.
To je divný, asi kouzlo osobnosti /TY / nebo placatýho čumáku / Berry /
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:28
- Nahlásit
no tak vzhledem k mýmu vzhledu a postavě se mu buď líbil pes anebo se na to prostě vykašlal....no vono an toho mýho stejně náhubek není - máme na malýho knírače,kombinačkama roztáhlej do šířky a stejně mu padá a hubu v něm neotevře....
ten koženej,co prodávají jakože spešl na fr.buldočka,tak ten mu sahá až někam za uši a visí do půlky těla....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:39
- Nahlásit
no, to teda máte docela štěstí...... hele, já taky nechápu, proč nás buzerovali kuli Denise, dyk ona by neublížila ani mouše....... Tudle sem prosila šéfa, že jestli ji nemůžu s sebou brát do práce, že by jen ležela a nic by nedělala, abych za ní nemusela denně jezdit a on řek že ne, že by mohla někoho pokousat. Musela jsem se smát, protože ona nemá už ani přední zuby a představa, že by někoho kousla je srandovní
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:48
- Nahlásit
a kdy se u ní projevila ta cukrovka?? to musí být strašnejchstarostí takhle se psékem...píchá se jí i inzulín jak u lidí??? (a kolikrát a to pokaždý letíte k veterináři??) to si nedokážu představit,mě stačí že su tam co tejden kvůli te potravinová alergii .....)
jo ato je vtipný-přišla jsem ráno domů aže mu dám nažrat-tak vysypu granule a zjistím,že jich tam má na dnešek a s bídou na zítřek,problém je ale v tom že tyt oveterinární oni objednávají a jdou tu až d odruhýho dne (ale zítra sobota,takže v pondělí) - tak z hrůzou volám vinohradskýho veterináře že musí prostě MUSÍ něco udělat abysme je měli a von že ta bba c ose o to stará má dovolenou,takže budou v úterý......tak jsem mu vysvětlila,že je potřebuju dneska )chudák,ordinuje až od 9:00 prej a já mu volala už v 7:00 a nenechala sem se odbýt,musel mi ty granule jít objednat hned a tak,aby tady byly dneska .... )
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:45
- Nahlásit
Mar3
No je to tak měsíc, dva zpátky........ strašnějch starostí, bo Caninzulín jí nezabíral, teď má lidskej a pícháme sami ve dvou dávkách denně / ráno a večer /, třikrát / no, teď už jen 2x denně měříme moč takovejma těma lakmusovejma papírkama /, má taky veterinární grnaule, který se objednávaj jen u veta.... náš vet je teda objedná vždycky na ten samej den, když volám ráno. Dneska pro ně zrovna jedem a pro novej inzulín a jehly. A jestli mluvíš o Fantovi, jako že určitě, tak o tom mi radši ani nemluv .
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:51
- Nahlásit
wensday
jo jo už jsem slyšela - však už k němu se psem nepůjdu,ale granule dodat zvládne určitě i on
chuuuudáááák ! ! ! u mně by as nepežila , bo á mám tak panickej strach z jehlí že bych jí to nikdy nemohla píchnout....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:59
- Nahlásit
no, já bych už z principu k němu nešla, kretén jeden. Chjo, ta paní, jak s náma chodí s tím dalmatinem nechala u něho před 2 dny pejska vykastrovat !!!!!! Asi bych umřela strachy.......no co už, starý lidi se nebudou se psem kodrcat přes celý Brnp k vetovi, jako já, no. To zase chápu. a paní od Fanty je moc milá, ona za to nemůže, že on je levej.Jedna má kamarádka má od ní grifoňáka.
No jooo, mě to ze začátku taky dělalo zle, ale zvykneš si na všechno. Je fakt, že ona se na to moc netváří, navíc ty stehýnka má takový vyžilý, takže je těžký jí to někam píchnout..........
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:20
- Nahlásit
Mar3
hele, kde pracuješ, že chodíš tak na brzo ????? Já před 7 teprve vycházím z domu.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:38
- Nahlásit
já můžu pracovat totiž od kdy chcu ale musím tady pak být těch 8,5 hodin,takže chodím na 7 abych už mohla jít v 15:30 domů.......kolegyně co sedí naproti mně chodí na 8 , ale to zas tady musí trvdnout do půl pátý......
..ale můžu říct,že když jsem nastoupila,tak jsem tady byla tu hodinu vždycky sama )atkovej průkopník) ale čím dál tím víc lidí chodí dřív aby mohli dřív vypadnout. Teď se ná stady sleze i 8
jiank dělám v Brně-Chrlicích na Tovární ulici - tuty neznáš......ve firmě zabývající se vybavením obchodů )regály ,cla´dáky, stroje,ale i servery,systémy, sw,.....já dělám u těch systémů,sw,......)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:51
- Nahlásit
aha jo, no kdyby to šlo, taky bych to tak dělala. Já jsem ten chudák 8-16,30, chjo a ještě nějakej ten čas kolem toho. A Chrlice máš docela daleko, co ?.....Já pracuju u Mendláku.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:57
- Nahlásit
no docela jo - jezdím 78 z růženinýhodvora a su tam tak za 35-40 minut.........
...ale zas můžu říct,žekdyž jsem neměla psa,tak jsem přes zimu chodila kolikrát i n a 9 ale po miminovi se mi stýská tak spíchám dom
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:00
- Nahlásit
no to je jasný......škoda, že nemůžem mít bafiny s sebou v práci, že jo.... to by byl veget. Závidím lidem, co tohle můžou........
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:03
- Nahlásit
už vidím Berryho jak se tady motá do tisíců počítačů a periferií!!! To si nai nedokážu představit
ale jo,bylo by to strašně super, ale tady mi to nedovolí....
a co děláš ty za prácu?? (by mně zajímalo,kdo si vodí psy do práce co oni tam jako na to....)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:57
- Nahlásit
Taky dělám v kanceláři s PC, ale tady si to dovedu představit.......aspoň Anne a Denču určitě, Daisu už míň
Mi to taky neodovolí. Kamarádka dělá v nějaký účetní firmě a majitel má sám psa, tak si může brát labíka do práce. To je prostě bezva. Prej to v USA patří k zaměstnaneckejm benefitům, sem slyšela......
Škoda, má bývalá šéfová měla brazilskou filu a určitě by mi teď aspoň ta nemocná Denča prošla......no ale zase mám v týmu jednu alergičku, tak to by byl možná problém........sami maj doma psa, ale na zahradě.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:54
- Nahlásit
sem se dívala a vy máte na svejch stránkách ňákej internetovej kšeftík s věcima pro psy? a o jako rozvážíš přímo ty? nebo to narveš daise do batohu a lítá s tím po brně vona?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:10
- Nahlásit
no jooooo, to roznášej holky...... chichi, babča má na starosti Vinohrady aby se moc nenaběhala a holky zbytek Brna........
Ne, vážně, plánujem klasickej e-shop a do tý doby , než bude, tak máme aspoň takovejhle mini shopík na webu holek. Hlavně kuli kamarádům, nakupujou u nás hlavně krmivo a věci od Trixie. Rozvážíme po Brně sami, máme fiata nmareu weekend, takže místa na 3 psy a krmivo hafo...... V těch e-shopech je velká konkurence, nepředpokládám, že by mě to někdy uživilo, ale baví mě to. Ze všeho nejradši bych prodávala někde ve zveráku
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:13
- Nahlásit
no tak to byc hse asi potrhala smíchem,kdyby mi pytlík krmiva přivezla ženská se třemi psy!
chtěla bych stopovačku,tak mě napadlo,že asi tak za 2 týdny až ju budu moc chtít,nemohla bys mi to vzít třeba ráno k výběhu?? ať proto nemusím letět d ozveráče ) ale vezmu ju jenom od Denisy,když má teda na starosti vinohrady
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:21
- Nahlásit
ty si ale.... proč jako ? Náhodou s sebou vozím přítele a on nosí zákazníkům zboží až do bytu. Nejsem žádná trubka, ne ? Je fakt, že někdy máme v autě i psy, dyž už někam jedem, snažíme se to spojit s venčením.
jasně, jak dlouhou tu stopovačku chceš ?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:24
- Nahlásit
nejdelší
takže vy jezdíte 2 + 3 psi tak to si to radši objednám anonymně,abyste mi to všichni museli přivézt
dyžtak vemte s sebou aji ňáký špačky od vás, ať je sranda
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:41
- Nahlásit
10-timetrovku ?
srandisto.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:43
- Nahlásit
no jasný,prej se s tím dobře učí přivolání
ale budu to potřbovat až tak za 14 dní (nebo teda teďka nakoupím granule a takový věci a podle toho , koli kbudu platit uvidím,jestl imi zbyde na chleba a blbosti )
(já to myslela vážně)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:49
- Nahlásit
jasně, stejně sem byla ve velkoskladu dneska, tak se mi to hodí, pojedu tam zase asi příští tejden, tak Ti ji vemu a až ji budeš chtít, tak si řekni.
myslelas kosy , ne ?????
Chodíš do zveráku k nám na Bořetickou ?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:53
- Nahlásit
chodím do zveráku na orlí,ale už tam nepáchnu,minule tam Berry vzal do huby jakýhosi plyšáka (co to mají taky co válet na zemi) tak mu to beru z pusy a baba hned na mně : to si jako budete kupovat nebo co??? protívná.....
P.S. já nevím,kkde je bořetická.....
jo asi sem myslela kosy (černej pták jako černej pták ne?
|