| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:43
- Nahlásit
nemám služebního nic - sou tady na mně lakomý jak na cizí je to soukr....
..nebos myslela že já mám tvýho služebního ?
(ať se zas nehádáme jak s těma kosama (bo co to bylo) a jejich rodičama)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:44
- Nahlásit
to smázneš tak, že dáš změnit a můžeš v tom svým příspěvku cokoli mazat nebo přepisovat....... Tjo, tak už ať dem dom..... dneska se mi vůbec nic pracovního nechce......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:45
- Nahlásit
aháá hmm chytrá holka....
tak pro příště noo.....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:45
- Nahlásit
ne, tam mělo bejt MÁM...... tak pardooon....... mimochodem kosata už vyrostla a uměj Daise uletět na strom, tak to je fajn. I když motorka na silnici je taky pěknej adrenalin.... asi mě z ní jednou klepne......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:50
- Nahlásit
no ale jestli se jí to ak líbí,tak byste měli zajet třeba d oOstrovačic na sraz,až zas bude-by byla ve svym živlu nee včera mě taky zatrnulo jak tam letěla...
tak pak brnkni,já taky dojdu trochu pozdějš (pozdějš než v 16:00) páč si musím nějak dát do kupy vlasy,teda pokud bude mít ten kadeřník čas....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:55
- Nahlásit
No, to mi povídej, Ještě je to blbý, že tam pak letí taky Anne, kterou by to jinak ani ve snu nenapadlo.....
Kam chodíš ke kadeřníkovi ?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:57
- Nahlásit
do centra,teďka zrovna dělá v té nové budově na svoboďáku,dřív dělal v Salon avenue na údolní....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:03
- Nahlásit
aha, kluci jsou šikovní kadeřníci, že jo......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:05
- Nahlásit
¨no upřímně,jednou mě ostříhala ženská a stálo to za....od té dobychodím pořád tady k tomu klukovi,a jak se stěhuje dává výpovědi a tak...tak vlastně měmín tak 1x za 2 roky salon
kde dělá ten tvůj?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:11
- Nahlásit
Můj syn je kadeřník, jestli jsi někdy viděla pořad Vypadáš skvěle, jmenuje se Martin Tyl. Je odborným trenérem Welly a pracuje v PZE v salónu Hair Area. Tak mě češe on
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:13
- Nahlásit
jéé kecáš!!! a nemá někdy volno? (že by mně dal do kupy?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:14
- Nahlásit
to teda ten můj kadeřník je proti tomu tvýmu jenom trapnej břídil, protože tvůj je v televizi, zatímco o mým je max. zepár článků v časopise "Svět ženy" a podobných
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:27
- Nahlásit
to máš fuk, může bejt šikovnej ))))) No, když přijede do Brna, moh by tě učesat u nás doma. On má dost málo času, víš..... ale v červenci by měl přijet ještě mi zesvětlit ty vlasy, tak uvidíme, esi bude čas....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:32
- Nahlásit
no ale zas ho nijak nehoň to byl jenom nápad
zas asi dyž dojede do Brna,tak se mu taky nebude chcet furt česat....to moc dobře znám vod toho mýho,ten je furt v práci,a dyž má volno, stříhá známý a rodinu.....teď už všem prej rovnou říká,že má čas jenom v práci,aby měl taky někdy volno
...ale máš šikovnýho syna (a kocór )
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:54
- Nahlásit
No jo, když tu byl minule, tak taky česal tu moji kamarádku / Martinu, jak jsem ti psala /. Ale je pravda, že je rád, že si někdy odpočne, On školí a eště pak češe v salónu, tak toho má dost...... kdes ho našla ? na ČT ?
No jo, sem na něj pyšná, je moc šikovnej a hodnej.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:57
- Nahlásit
jo na ČT - noooo tak musela sem se podivat co to je zač neee? su přeci zvědavá holka . . .
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:03
- Nahlásit
eště tady http://marty.czechian.net/ ale stránky nejsou aktualizovaný a má tam jednu hrubku
Hele, možná s náma pude večer i Aleš, neva ? On měl přijít jeden jeho kamarád a on tu návštěvu zrušil.... a já uklízím jako blbec, dokonce jsem donutila chudáka Aleše večer vyluxovat chlupy z koberce v ložnici, kde máme PC ..... no, aspoň je poklizený.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:06
- Nahlásit
neva,prooč by to mělo vadit???
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:16
- Nahlásit
hm, tak to je fajn
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 07:43
- Nahlásit
ahooj sem ti chtěla říct,že jak v pátek furt Berry honil Daisu s tou petflaškou,tak doma padl na zem,usnul, a jak spal (na zádech) - tak onhama ve vzduchu běhal a ze spaní štěkal takže si myslím,že se s Daisou honil ještě cca 2 hoďkyve snu
jinak v uchu má prej mega zánět,ale může to být z čehokoliv,i z vody....takže jsme dostali kapyk do uší,očí a nějakou desinfekční vodičku,se kterou mu mám (naředěnou) umávat ty plapky a břicho,když dojdem z venku a bude to mít červený (to je prej buď z vody,nebo trávy nebo něčeho takovýho) no a ve středu ráno tam frčíme zas (opět jsem tam za mimi nechala majlant )
jóóó a kdes ráno byla,my tam čekali 20 minut-chtěla jsem ti zaplatit tu stopovačku....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:13
- Nahlásit
Mar3
ahoj,
nebylas náhodou u Chyby včera s Berrym?
viděla jsem vycházet holku s buldočkem a přišli mi oba povědomí ale rychle prchali pryč a já seděla v rožku nacpaná za dveřma a v tom vedru měla zpomalené reakce na to, abych zavolala, slečno nejste Martina a Berry...? navíc fakt jsem si nebyla vůbec jistá a vím, že buldočků už jsem tam viděla víc kdysi...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:18
- Nahlásit
Denisa
joo byla jsem to já
taky jsem se dívala na psa- říkám si boxer s blondýnkou ale taky jsem si nebyla jistá
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:38
- Nahlásit
Mar3
ahá, no tak teď už vás snad poznám příště...
no ono taky popravdě - na cvičáku myslím každá vypadáme trochu jinak... např. většinou nosím kšiltovku, brýle, zaprasená a zaslintána jsem od hlavy až k patě... tak pak leda podle těch psů, kteří jsou furt stejně krásní a roztomilí...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:12
- Nahlásit
já na cvičák nasí mstarý hadry,culík a jsem tam uhoněná jak blázen,červená,atd atd...takže je to tak-normálně vypadáme asi každá jinak...
tak až se zas někde potkáme,třeba u se fakt poznáme
a co je Giordince?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:22
- Nahlásit
Mar3
Giordince nic, je zdravá jak řepa, ťuk ťuk! jen nezbytné očkování jednou za rok...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:23
- Nahlásit
ajóóó tak to je dobře
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 09:24
- Nahlásit
Ahoj Marťulo !!!! Dnes jsem fakt nevstala, valili jsme se z domu až o 1/2 6.... já usnula skoro ve 12, pak řvaly venku kočky tak jsem o půl 3 zase nespala, bo štěkaly holky a v 5 jsem se fakt nebyla schopná vypotácet.... tak promíííííň. Jak jste dopadli u veta ?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:14
- Nahlásit
wensday
neomlouvej se, já tam nebyla taky jsem nemohla vstát.....
u veta jsme dostali šampon na jakýsi alergie a prej ho nemám koupat v rybniční vodě což je nemylsitelný min.do té doby, než teplota padne aspoň pod třicet takže ho akorát mysím když pudem do lomu pak umýt šampónem..
ucho lepší, oči taky av neděli zase....(už mu dluží mmajlant,páč sem to zas nevychytala s prachama.....sem si myselela:dem na kontrolu, 4 kilča musí stačit ))
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:16
- Nahlásit
Mar3
Tjo, to jsou dycky love, co ? To je děs....tak to je fajn, že aspoň ucho a oči jsou lepší.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:19
- Nahlásit
no, docela paleta,no......zas se to tento měsíc šplhá do několika tisíců (jenom veterinář )
ale tak nedá se nic dělat.....ještě mi nadal,že mu do očí nekapu 5x denně,tak jsem mu vysvětlila,žebych to stihla ouze když bych mu kapala každo ucelou hodinu co jsu doma a on nespí a že se mi to zdá moc často po sobě,tak to uznal...
j oa ještě dostal ňákou injekci,ani ti nevím jakou
|