| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:00
- Nahlásit
wami
To jsem byla já....díky díky!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:13
- Nahlásit
Wami
našla jsem to i na mapě, té letecké. Je to jak jsem psala i já, za Lažánkami, takže mezi Lažánkami a Maršovem za Veverskou Bitýškou...vypadá to dobře! Dá se zajet až k tomu lomu? Podle tý mapy tam vede nějaká cesta, otázka je jestli je to silnic či nějaká polňačka...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:17
- Nahlásit
Syska
je to polnacka uplne desna, ale da se zajet az tam. Jen nekdy je to slozite, kdyz je tam vic lidi autem, je tam jen malinkate mistecko na parkovani...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:48
- Nahlásit
wami
Aha...no ale v tom Maršově se někde dá parknout a pak se tam dá dojít pešo ne? Hádám, že by tam mohl bejt nějakej ukazatel nebo něco?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:09
- Nahlásit
Syska
O ukazateli nic nevim a primo z Marsova to sice asi kousek je, ale po pekne rozpalene asfaltce...
My to zatim vzdy riskli az k lomu a dobry, ale jezdime tam pres tyden, o vikendu muze byt hur...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:55
- Nahlásit
wensday
ahoj,nečekali jste dneska na nás? já zaspala......
a nebylo něo divnýho v parčíku?
Berry tam v noci při venčení nechtěl jí , stál tam za plotem a vrčel tam - dlouho (poprvé snad v životě vrčel) a pak hodil zpátečku a mazal dom jak namydlenej blesk.......a ještě se po cestě párkrát zastavil a vrčel směrem k parku.....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:48
- Nahlásit
Mar3
Ahojky Marťo, no, mě se taky nechtělo vylízat, šla sem z domu až v 5,30 a už sem vás neviděla. Tak jsme se hezky shodly.
Nevim, snad nebylo, my tam normálně byly.... všechno v poho... co myslíš, třeba strašidloooooo ??????
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:53
- Nahlásit
wensday
vůbec netuším......prostě bylo to divný,široko daleko ani noha,pes se šprajcnul, čučel do tmy,nechtěl jít dál, vrčel....vůbec nevím, co to bylo.....ale zvuky z parku žádný...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:07
- Nahlásit
Hm, divný, třeba tam někdo byl.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:40
- Nahlásit
wensday
no já mslela že nějakej úchylák,ale nic nebylo slyšet... ?
navíc on jenom nevrčel,ten zvuk vždycky začal vrčením a skončil takovým tím kníknutím (jakože se mooc bojí...)
...tzn. už se ta bojím i já a nevím,kam s ním budu večer chodit
|
bord
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:46
- Nahlásit
Mar3
Nebo tam nějakej nešťastník tlačil a měl větší bobky než vy,aby jste ho nešli zkontrolovat
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:51
- Nahlásit
nebo tam byl borec i přes vedra oblíklej v kabátě, a už se těšil jestli půjdu "jeho" uličkou
|
bord
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:55
- Nahlásit
Mar3
no tohle ráda komentuji slovy:,,copak to tady máme za žížalku??No s tímhle moc parády nenaděláš" a je klid
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:41
- Nahlásit
ty s tím máš tolik zkušeností? potkáváte se denně? dáváte srazy nebo tak?
|
bord
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:45
- Nahlásit
Mar3
No kdysi v pravěku jsem měla ,,svýho" exíka denně na očích,protože trval na tom,že se bude předvádět zrovínka na jedné zkratce k vlaku.A já to nechtěla obcházet.Jinak zážitků spousta..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:47
- Nahlásit
hmmm,tak to su trapná - ještě to neznám a ani teda nechci, proto se teď bojím i do dětskýho parčíku (když se psíček včrea taky bál )
tak hoď ňákou historku do placu
|
bord
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:59
- Nahlásit
Mar3
Líčila jsem tyhle příhody kamošce,které se nikdy nic nestalo.Až jsme šli spolu ve všední den dopol. k rybníčkům do Jundrova.Ona sebou malýho bráchy a děcko v kočáru,já s pupkem.Nikde nikdo, vtom vyleze z křoví chlap.Okamžitě vím,že to není jen tak.Varuji kamošku,která to tam nezná,kdyby se něco dělo,aby valila k těm rybníkům,že tam někdo bude.Chlap nás míjí,v očích divný pohled,slídivě kouká po okolí.Je horko,na sobě má kraťasy,tílko.A pod paží drží silonovou punčochu!!Kamoška zdrhala,já funěla za ní,chlap za námi.Bylo to docela dramatický,ale zkrátím to.Z lesa naštěstí vyběhli nějací běžci,tak jsme se jim hystericky vrhli kolem krku,chlap chvílu zdáli očumoval a když se k němu maníci rozběhli,zmizel opět v křoví.Kamoška se mnou hodně dlouho nechtěla nikam jít..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:05
- Nahlásit
týýý jo no fuj! tak to mi ani nevykládej!!! teď už se fakt budu bátvšude!
|
bord
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:10
- Nahlásit
Mar3
No to je špatně,právě musíš koukat kolem sebe a nedat najevo strach,případ.útočníka tvoje nejistota akorát povzbudí.A když jde do tuhého tak být připrav.zdrhnout.(pokud nemáš na to,abys ho dostala první)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:12
- Nahlásit
Mar3
bord
no teda
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:14
- Nahlásit
wensday
no že se vozveš prej se někdy v tom parčíku znásilňovalo,je to pravda?
|
bord
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:19
- Nahlásit
wensday
taková prdel to zas nebyla,ale super bylo,když jsem si koupila pepřák v době kdy u nás přepadával borec ženský,časem si pomáhal i nožem,no a děsně jsem machrovala a chodila naprosto v klidu,že kdyby něco tak se ubráním..jenže jsem ten pepřák zapomněla odblokovat..
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 15:12
- Nahlásit
Mar3
to fakt nevím, já se s holkama nebojim....... dneska blázinec v práci, není čas...... chjo
bord
no, já něco podobnýho zažila, když sme bydleli v Medlánkách, já se dycky s takovejma týpkama začnu bavit a ono je to většinou přejde, ale taky sem tenkrát měla srdce v kalhotách ......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 07:15
- Nahlásit
wensday
ahoooj včera večer to bylo super - ještě se tam zepárkrát potkáme a von ten můj pe začne snad taky plavat
bylo super jak mu tvůj přítel házel ty klacíky - ode mně tam nešel, ale když mu to házel on, tak fakt zabojovat a vlezl tam skoro po krk (se asi bál že mu to veme zas ňákej labrador)
ráno se vám asi nechělo cóóóó? neva,ale prosímtě napiš mi,jestli půjdeš venčit dřív v pondělí-že bysme zas vo půl dali sraz a já bych si vzala tu stopovačku.......(joo a taky mi prosímtě napiš kolik valstně stojí.....sem se asi na cenu zapomněla podívat ) dííky moc
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:12
- Nahlásit
Mar3
Ahooooj Esi nebude pršet, nepudete do lomu aji dneska ? Alešovi přijde nějakej kamarád s počítačem, tak pudem s holkama samy...... Mně se to včera taky líbilo, já myslela, že bude zase nějakej průser s lidima, že jim třeba holky podupou deky nebo tak něco,ale když bylo tak hezky přepejskováno, tak to je fajn.
Hele, my ráno byly, ne přesně o půl, ale byly.... asi jsme se minuly, no. Tak v pondělí Ti tu stopovajdu vemu, přivstanu si , cena je na webu - 148,-
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:17
- Nahlásit
ok uper!! jo šla byc haji dneska,proč nee-akorát musím být v 20:00 doma..páč se staví kámoš a dem pak pařít,ale do té doby mám volnej čas se kterým nevím co bych,tak bych klidně šla...
...já sem zase myslela že tam bude ten pudl,co se mu zakous minule do krku,ale naštěstí už tam nebyl.....
tak pudéém? v kolik?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:33 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
jenže to do osmi asi nestihnééém, my přišli dom včera o půl devátý. Já dělám do 16,30, tak než dorazím domů a nakoupím.........Ti nevim, že bych Ti zavolala, až budem vycházet ? Je fakt, že včera sme šli pozdějc. Hele, opiš si mý číslo na mobil, pak ho smáznu a Ty mi taky napiš a pak to smázneš, jo ? Já Ti zavolám, jak budem vycházet z domu. Mý je ... ... ...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:39
- Nahlásit
j áto neumím smáznout,ale prozvoním tě tak za 5 minut,ok??
tak brnkni nebo napiš,jak budete vycházet,já mu kdyžtak zavolám,a´t dojde pozdějš.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:41
- Nahlásit
to co tě teď prozvonilo - - - si to ulož,to su já
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:42
- Nahlásit
Mar3
Chytrá holka číslo mám..... tak to je fajn, snad nebude pršet...... jo, zavolám Ti, más služebního founa.... domluveno, hurá ))))))))))))))))))))))))
|