Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nový domov pro zlatého retrívra!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
Autor Zpráva
Anu
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:41
- Nahlásit

monika
Já to vím,že to tady všichni prožívali a jsem za to vděčna. Vyjádření je takové,že všechno popřeli, za všechno můžu já,pes jim vlastně skočil sám do huby,že mám vážit slova co řeknu a že se stala politováníhodná událost,ze které si mám vzít poučení.(ani slovo omluvi,či přiznání nějaké viny). zkráceně vyjádření....

monika
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:56
- Nahlásit

Anu
myslím, že to stačí a děkuju. Někdy se fakt s větrnými mlýny bojovat nedá. Teď jen držet palečky ať se z toho Anubísek dostane bez následků ať už na duši nebo na těle.

Anu
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:25
- Nahlásit

monika
nechci být nějaká "hnusná tvrdá k vyjádření,aby si někdo nemyslel,že za to můžu já (za všechno) a proto se o tom nechci bavit.Ale pán je opravdu né z výšších kruhů ale z "nejvyšších" kruhů a takové lidé nepřiznají ani nos mezi očima.Kdyby měl Anub trvalé následky (myslím zdravotní) tak se to takhle nenechám,ale takto nezbývá než říct,že se stala opravdu politováníhodná událost ze které si beru příklad a to takový,že lidé zapřou i vlastní mámu a když máš peníze tak právo a pravda je vždy na tvé straně neb se dá koupit a každý má z tebe strach.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:10
- Nahlásit

Pro Anu,hlásit to na policiji nemá cenu ta nepomůže.Z vlastní skušenosti vím ,že postup je nahlásit týrání pejska na úřad odbor životního prostředí a ti to nahlásí krajské veterinární správě a provedou šetření na místě.Pokud je to nutné tak za účasti policije.Držím moc palečky aby to dobře dopadlo nejradši bych si ho vzala sama.Sama mám jezevčíka a adoptivní čivawu a nyní ještě hlídám kokřici jejíž paničku náhle odvezli do nemocnice.Bohužel je podle našich zákonů pes jenom věc a tak k tomu úřady i policije přostupuje.Doufám že to s pejskem dobře dopadne.Ahojky Jitka

abby
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:06
- Nahlásit

Anu

Myslím,že jsme z toho,co jsi tu napsala,všichni pochopili,jak to dopadlo. Každopádně,kdo sledoval,jak to bylo,tak má obrázek jasný.Když se tady někdo dotyčného zastával,tak jsem si říkala,že třeba bude ochoten to nějak napravit,ale evidentně nebyl.Škoda,že nemůžu napravit svoje mínění.
Hlavně,aby se z toho Anub dostalA myslím si,že z toho bohužel trvalé následky má.Jen nejsou vidět na první pohled
Kdyby jsi si o tom chtěla popovídat,tak můj email je lucka-lucka@email.cz Klidně napiš

Anu
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:15
- Nahlásit

abby
už musím dom,ale ta dotyčná osoba co se zastávala si svůj názor udělala-dala jsem jí to přečíst a bylo jí to moc líto a nechápala.Též změnila názor a všude řiká už pravdu! Takže když už jsem nevyhrála válku,bitku aspoň jo.Aspoň jeden člověk co ho považoval za boha a slušného člověka si udělal obrázek jak se ten slušný člověk chová když se něco stane-něco nepříjmeného.Ahojky a hezký víkend

abby
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:31
- Nahlásit

Anu

Tobě taky

Kony
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:01
- Nahlásit

Vikend je fuc, tak vam trosku popisu jak to teda s pesanem dopadlo.
V sobotu rano se nam pracne povedlo najit zminovane sousedy no a od nich jsme se dozvedeli, ze pejska si v uz patek odvezl novy majitel. Bohuzel nedokazi vam rict jak se o tom dozvedel a za jakym ucelem si ho vzal, ale dle reci souseda jsem pochopil, ze jej zrejme znaji a bude to asi zodpovedny panicek. Takze to vypada, ze vse dopadlo dobre

Petra
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:28
- Nahlásit

vše jsem tady četla a držela jsem palce aby to dobře dopadlo, je fakt že to dopadlo,sned, dobře ale je mi líto že jste ho nedostali vy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:30
- Nahlásit

Kony
A nechtěli byste staforda?

Kony
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:31
- Nahlásit

Petra
Nam nevadi, ze ho nemame my, hlavne, ze se bude mit aspon trochu dobre. Vsude je spousta psu, co se tak nemaj, tak se casem urcite naskytne dalsi, ktery uz treba skonci u nas...

Petra
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:32
- Nahlásit

Kony
jasně ale tak hezky jste ho chtěli zachránit,tak jsem vám ho přála

Anu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:34
- Nahlásit

Kony
je mi to taky líto.Ale jevidět,že všechno co jsme tady napsali a dozvěděli se o psovi byla bohužel pravda,takže jedině dobře že má nové majitele.Taky mi je líto,že ho nemáš ty,chtěla jsem aby to dopadlo,ale někdo byl rychlejší.Však vy najdete svého dalšího pesa-takových co potřebují nový domov je spousta.Snad má pes lepší život,než měl doposavad...Díky za spolupráci,né vždy se stává,že se najdou dva nový majitelé

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:36
- Nahlásit

Kony
Je to dvouletý pes, psychicky v pohodě, ale putuje z útulku do útulku, zůstával i několik dnů sám doma, než se na to panička vybodla a uvázala mi ho na krk.

Kony
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:47
- Nahlásit

Mucholabka
No ja nevim, jak by se snesl s dvema dalsima psama - hovawart v puberte a jakysi maly protivny ratlik

Kony
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:58
- Nahlásit

Anu
kazdopadne to bylo na uplne opacne strane ulice, nez jsme mysleli Ti sousedi maj vlastne barak normos az na hlavni a ti majitele psa jsou teda vlastne hned druhej barak od cesty a na druhe strane, nez je ten rozpadlej

Anu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:38
- Nahlásit

Kony
no vidíš,hlavně že jste to našli.Nám momentálně nejde net,tak tu chvíli nebudu. Hlavně že je už v pohodě-snad. Když to bylo přes 3lidi tak se s tou nějakou nepřesností muselo počítat..držím palečky na schánění dalšího pesiska

monika
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:45
- Nahlásit

důležité je, že se má pejsek už dobře. Každopádně jste supr, že jste se do toho tak obuli.

Anu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:15
- Nahlásit

Kony
todle mi teď přišlo:
Čau, tak jsem teď mluvila s Maruškou a opravdu baba prý chtěla psa ještě než jsme se ozvali my dávat do útulku, ale prý znali pána, nějakýho staršího, který o něho stál, tak si psa odvedl. Tak snad má celá smutná histrorka dobrý konec a pes je v dobrých rukách.

tak aspoň tak dej vědět hned jak budete mít něco nového.

Kony
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:17
- Nahlásit

Anu
jasne, nechame to vicemene osudu - pritelkyne chodi vencit do utulk, takze ma i tam docela prehled...

Anu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:35
- Nahlásit

Kony
fakt mě to mrzí.Nadruhou stranu jsem ráda,že je pes pryč a že to nebyli žádné kecy ale pravda.Stejně si myslím,že u vás by se měl líp než u důchodce (tím ho nijak nepodceňuji )ale ze zkušenosti vím,že mladý lidé dávají pestřejší život pejskovi...

Kony
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:42
- Nahlásit

Anu
No on to asi nebude nejaky liny duchodce bych rek. Pestry, to teda jo. Vcera jsme byli poprve poradne plavat a mam na noze pekny jelito jak me to jelito skrablo

Anu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:54
- Nahlásit

Kony
umím si to představit.Kámoš mě pozval (co má rotvajlera) na koupání a než jsme se stačila oblíknout tak mi pípla SMS ať už nechodím,že se šel rotvajler koupat a protrhl bazén....
Andy má vlastní vaničku na koupání...to Anub ani ve 30stupňových vedrech neotevře hubu,že mu je vedro,pro něj teprve teplo začíná

Kony
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:05
- Nahlásit

Anu
No jak je nad 20, tak Enli se prestava hybat a jen funi nekde ve stinu (nejlip u dveri do sklepa) a ted ve vode si stoupnul tak aby mu vycnivala jen hlava a byl spokojenej, oproti tomu nalezenec stal u vody s mokrejma nohama a klepal se jak v - 30

Anu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:12
- Nahlásit

Kony
anub si lehne na sluníčko-prostě vyhledává slunce a když najednou zajde tak se taky klepe-přitom je venku 25stupňů..Anuba vyloženě vyhledává slunce! zase řikám,že to je možná lepší.Když vidí Andyho jak píšet ty,že je mrtví vedrem a nedá se snim nic dělat,tak to docela síla.Nejdřív jsme chtěla jít ještě na kolo,ale to bych nepřežila-pes by to bral jako super spestření...

Kony
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:09 - Změnil/a: Kony
- Nahlásit

Enli bude asi po me, ted taky nadavam na vedro. Zato tady tu zimu nam bylo hej, krasna kosa, vsude plno snehu na blbnuti,... jsme si to uzivali. Hodne to jde poznat v behu, pres zimu porad silene tahnul a k baraku mel poradnej sprint, ted po kilometru prestava tahat, po druhem uz je pomalejsi nez ja a kus pred barakem uz jej za sebou vlacim

Anu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:27
- Nahlásit

Kony
buď rád,jsou psy co ven ve vedru ani nevystrčí nos. Náš andy zdá jenom cestu k vaničce a ke kamenému sklepu....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:59
- Nahlásit

Kony
on psy nepapá, půlku života strávil u nás mezi psama

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání