Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Co jsme to za lidi..
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:03
- Nahlásit

Trotelchen
ja chtel puvodne absolutne volny zapas, zacinajici slovne, ktery jak znam kocourici a z toho co vim o tobe skonci boxerskym utkanim, ty jsi byl proti nasili ... takze pokud chces, muzes placat nejen po klavesnici, ale i po zadnici

aren
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:06
- Nahlásit

Jirikovo
Doufám, že si uvědomuješ, že máš právo poskytnout k plácání pouze zadnici vlastní.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:08
- Nahlásit

aren
kdepak, Garfield souhlasila se zapasem a podepsala smlouvu, kde se zavazuje dodrzovat a respektovat pravidla zapasu. A jakozto organizator pravidla urcuji ja, tudiz muzu nabizet klidne i jeji zadnici ....

bord
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:09
- Nahlásit

aren
Jirikovo asi vypadlo důlež.slovo takze pokud chces, muzes SE placat nejen po klavesnici, ale i po zadnici.
(i ledaskde jinde a stejně mu to bude na prd)

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:16
- Nahlásit

Jirikovo
Jaký je kurz?

aren
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:16
- Nahlásit

Jirikovo
Vidím, že než Tobě někdo něco podepíše, měl by být fakt opatrný .
bord
stejně mu to bude na prd
Taky se mi to tak jeví.

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:17
- Nahlásit

Garfield
2:1 na tebe...
Mas vic fanousku, kdyz na to prijde, proti 30 lidem se ani Trotelchen neubrani...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:18
- Nahlásit

Garfield
kurz vypisu az podle toho, na jaky konkretni druh souboje pristoupi tvuj souper. nicmene pokud by to melo byt dle mych predstav, tedy volny zapas zacinajici slovni prestrelkou, tak asi budu favorizovat tebe, protoze presne vidim, jak neudrzis nervy na uzde a vlepis mu necekanou facku, cimz by mohlo v podstate dojit k ukonceni zapasu, protoze Trotelchen predpokladam divky fyzicky nebije ....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:19
- Nahlásit

wami
Mas vic fanousku, kdyz na to prijde, proti 30 lidem se ani Trotelchen neubrani...
Jsi přesvědčena o tom, že ti neutíká sémantika některých pojmů, třen¨ba na "l"

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:20
- Nahlásit

Jirikovo
fyzicky nikoliv, táta vždycky říkal mámě, já bych na Tebe nikdy nešáhnul myšičko, ještě že mám v komoře tu železnou tyč.
Takže fyzicky fakt ne.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:21
- Nahlásit

Jirikovo
Hele, Milka tam bude taky?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:22
- Nahlásit

Trotelchen
no tak v tom pripade az Garfield neudrzi nervy na uzde a da ti tu facku, tak ti nezbyde nic jineho, nez po ni hodit klavesnici. a protoze budes rozrusen, tak mines cil a tim bude boj ukoncen. rikam to nerad, ale jako favorita vypisu kurzy na Garfielda. na druhou stranu, to nemusime nikomu rikat, sazkove kancelare vydelavaji prave na tom, kdyz favorit prohraje. takze ti do rohu schovam tu zeleznou tyc ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:25
- Nahlásit

Trotelchen
Milka tam bude taky
to nevim, hlavni organizator drzici seznam prihlasenych pod palcem je isdpch a ja mam jen kuse informace a jeste ke vsemu mam problem je udrzet, takze v tomto ti bohuzel nepomuzu

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:31
- Nahlásit

Jirikovo
Trotelchen
no tak v tom pripade az Garfield neudrzi nervy na uzde a da ti tu facku, tak ti nezbyde nic jineho, nez po ni hodit klavesnici. a protoze budes rozrusen, tak mines cil a tim bude boj ukoncen. rikam to nerad, ale jako favorita vypisu kurzy na Garfielda. na druhou stranu, to nemusime nikomu rikat, sazkove kancelare vydelavaji prave na tom, kdyz favorit prohraje. takze ti do rohu schovam tu zeleznou tyc

Je vidět, že jsi kámoš, pokuď by jsi na ni navařil i nějaký hroty, byl bys zlatej a nechci ani procento z výhry)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:33
- Nahlásit

Trotelchen
neboj, klasicka kocka ma sice pry vice zivotu nez je obvykle, ale to snad zvladnes i bez hrotu ... preci jen, ta vyhoda by byla uz moc velka a mohl by nas nekdo obvinit ze zmanipulovani zapasu, coz je preci naprosty nesmysl ....

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit

Trotelchen
Tak to jsi byla řádně popletená , protože jsi reagovala zcela OT, diskutovalo se o zcela jiné diskuzi, ne onásledcích, al o původu.
Já nejsem a ani jsem nebyla popletená. Pokud si dobře četl, tak od začátku píši, že svoje problémy s Garfíldem si máš řešit jinde a ne na všech diskusích. Do té od Pupy jsi vstoupil jako nick a zbytečně. Nevím, kdo z nás dvou je popletený.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:37
- Nahlásit

Pokud si dobře četl, tak od začátku píši, že svoje problémy s Garfíldem si máš řešit jinde a ne na všech diskusích.
brut
to je skvělý, že to píšeš...klidně to piš i dál

m¨nebo máš pocit, že bych se měl řídit Tvými přánimi?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:38
- Nahlásit

Jirikovo
Tak jo, půjčím si rychloupínací hroty svýho táty.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:44
- Nahlásit

Trotelchen
domluveno .... vypisuju kurz:
vitezstvi Garfielda: 1,8
remiza: 3,5
vitezstvi Trotelchena: 6,5

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:45
- Nahlásit

Trotelchen
Nebojím se hrotů nic, napřed Tě zruším mentálně, umlátím Tě argumenty, pak přijde ona pověstná facka a pročež budeš-li se zmítat na hranici života a smrti, vypustím psa-slepicu-kocoura-Garfielda z železného řetězu, aby ses netrápil

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:47
- Nahlásit

Jirikovo
Díky kamaráde, ještě někdy s Tebou strávím několik nocí v téže posteli... Ciankály na Tebe, ciankály.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:49
- Nahlásit

Trotelchen
Můžeš mi vysvětlit, proč bojuješ proti všem? Včera jsi se pod nickem choval jako blb, ale jinak působíš docela normálním , slušným dojmem. Tak proč ještě pořád se máš chuť dohadovat? Já ti jen napsala, že mi přijde zbytečné a promiň i hloupé do vašich sporů tahat jiná témata a lidi ( stále mám na mysli Pupy)

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:38
- Nahlásit

brut
až bude "jinak" , prosím o upozornění, díky

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:43
- Nahlásit

mac1

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:19
- Nahlásit

Garfield
Nebojím se hrotů nic, napřed Tě zruším mentálně, umlátím Tě argumenty, pak přijde ona pověstná facka a pročež budeš-li se zmítat na hranici života a smrti, vypustím psa-slepicu-kocoura-Garfielda z železného řetězu, aby ses netrápil
Hele a není Ti líto Tvýho psa, kdo se o něj bude starat, až si Ty budeš užívat mejdany ve Valdicích?
Jinak dobrá taktika, ale mě mentálně zrušit nejde, já žádnou mentalitu totiž nemám....tos ještě nepostřehla?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:25
- Nahlásit

brut
Můžeš mi vysvětlit, proč bojuješ proti všem?
Je to náročnější než jen proti některým, a to mě uspokojuje.
Navíc mé pravé jméno je Honza Žižka, pokud Ti první argument přijde slabý.

Včera jsi se pod nickem choval jako blb, ale jinak působíš docela normálním , slušným dojmem.
Dnes už nejsem pod nickem? Myslíš, ž se fakt jmenuji Honza Trotelchen? Ne, jsem Honza Žižka!

Tak proč ještě pořád se máš chuť dohadovat? Já ti jen napsala, že mi přijde zbytečné a promiň i hloupé do vašich sporů tahat jiná témata a lidi
No jo, ale to byla součást mé valečné strategie. Optimální strategie je ta, kterou použila jistá "Markýza" na mujpes.cz, kdy tam za sekundu přibývalo do několika for třeba i 15 příspěvků, to byla paralýza, jak se patří.....a jak jsou tam nyní hodní k diskutujícím...skoro nic jim nemažou, až by to jeden nevěřil.....

Přišli na to, že když se neklade odpor, lidi se většinou srovnaj sami.....

Úplně stejný jako kdyby se uvolnil chov a zrušilo nesmyslné CMKU a FCI nebo by mely tyto organizace pouze registracni statut, tak by se chov psů začal také ubírat k lepšímu)

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:38
- Nahlásit

Trotelchen
No vidíš, tak tady jsou taky všichni hodní, až na mě. Tak neplivej po ostatních, vyřiď si to se mnou, k čemuž dostaneš příležitost při souboji dvou titánů.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:49
- Nahlásit

Trotelchen
Je to náročnější než jen proti některým, a to mě uspokojuje.
Navíc mé pravé jméno je Honza Žižka, pokud Ti první argument přijde slabý.

Dnes už nejsem pod nickem? Myslíš, ž se fakt jmenuji Honza Trotelchen? Ne, jsem Honza Žižka!
Já měla na mysli nick Gaifield a ne Trotelchen

Úplně stejný jako kdyby se uvolnil chov a zrušilo nesmyslné CMKU a FCI nebo by mely tyto organizace pouze registracni statut, tak by se chov psů začal také ubírat k lepšímu)
Taky začínám mít pocit, že něco smrdí ve státě Dánském a možná podobná varianta by nemusela být na škodu

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:08
- Nahlásit

brut
Já měla na mysli nick Gaifield a ne Trotelchen
to my víme, ale rejpeme

Garfield
S Tebou si to vyřídím až po svatbě

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:09
- Nahlásit

Taky začínám mít pocit, že něco smrdí ve státě Dánském a možná podobná varianta by nemusela být na škodu
to jo, ale je to jedno z témat, na které já moc nemohu diskutovat....protože to vždy končí stejně

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání